- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
hamile olunca yemekten baska bise gelmiyo akla napimne zamannn ne zamannnnn
Heee tantuniciyim![]()
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile olunca yemekten baska bise gelmiyo akla napimne zamannn ne zamannnnn
Heee tantuniciyim![]()
Ay pardon akşam akşam canın çekmesin şimdihamile olunca yemekten baska bise gelmiyo akla napimbide mersin olunca soz konusu sehir
![]()
yok yok kocamda kababci aratmiyo hic biseyi sagolsunAy pardon akşam akşam canın çekmesin şimdi![]()
Bu arada selamlar,zonk diye daldimyok yok kocamda kababci aratmiyo hic biseyi sagolsun![]()
Çok yakındaaa :)))ne zamannn ne zamannnnn
Heee tantuniciyim![]()
Gelinlikçi kız hahah gidicem denicem tüm gelinlikleri beğenmedim dicem hahahah :)))yok yok kocamda kababci aratmiyo hic biseyi sagolsun![]()
sizede selam hos geldiniz topigimizeBu arada selamlar,zonk diye daldim![]()
en gicik musteri ay bide kapris yaparsin senGelinlikçi kız hahah gidicem denicem tüm gelinlikleri beğenmedim dicem hahahah :)))
ayy çok sevinirim canımmÇok yakındaaa :)))
bunu söylediğin iyi olduGelinlikçi kız hahah gidicem denicem tüm gelinlikleri beğenmedim dicem hahahah :)))
hoş buldumsizede selam hos geldiniz topigimize![]()
Hahhah kovarmış beni hahhahahayy çok sevinirim canımmminnak erkekleri de getir ama
bunu söylediğin iyi oldu
hoş buldum![]()
yok artık o kadar da değilHahhah kovarmış beni hahhahah
Senin Sağın solun belli olmaz :)) birgün sürpriz yapacam ama haberin olur :)))yok artık o kadar da değil![]()
sürpriz yapacaksan haftaya perşembeden sonra yap eylülcümSenin Sağın solun belli olmaz :)) birgün sürpriz yapacam ama haberin olur :)))
Haftaya yada ondan sonraki hafta olabilir canım benim iki hafta misafirlerim olacak :) zaten tükkanın ismini sorcam sana sonrasında bekle beni:))sürpriz yapacaksan haftaya perşembeden sonra yap eylülcümcumartesi istanbula gidiyorum da çarşamba dönücem
tamam özelden yazayım o zamanHaftaya yada ondan sonraki hafta olabilir canım benim iki hafta misafirlerim olacak :) zaten tükkanın ismini sorcam sana sonrasında bekle beni:))
çatlama diyeeeee kıymetini bil seni düşünüyozkıskananlar çatlasıııın gari...
ne diye kimse haber vermiyor bana![]()
hıııııı gördümçatlama diyeeeee kıymetini bil seni düşünüyoz![]()