- 27 Nisan 2012
- 2.066
- 23
- 108
hamile olunca yemekten baska bise gelmiyo akla napim bide mersin olunca soz konusu sehirne zamannn ne zamannnnn
Heee tantuniciyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile olunca yemekten baska bise gelmiyo akla napim bide mersin olunca soz konusu sehirne zamannn ne zamannnnn
Heee tantuniciyim
Ay pardon akşam akşam canın çekmesin şimdihamile olunca yemekten baska bise gelmiyo akla napim bide mersin olunca soz konusu sehir
yok yok kocamda kababci aratmiyo hic biseyi sagolsunAy pardon akşam akşam canın çekmesin şimdi
Bu arada selamlar,zonk diye daldimyok yok kocamda kababci aratmiyo hic biseyi sagolsun
Çok yakındaaa :)))ne zamannn ne zamannnnn
Heee tantuniciyim
Gelinlikçi kız hahah gidicem denicem tüm gelinlikleri beğenmedim dicem hahahah :)))yok yok kocamda kababci aratmiyo hic biseyi sagolsun
sizede selam hos geldiniz topigimizeBu arada selamlar,zonk diye daldim
en gicik musteri ay bide kapris yaparsin senGelinlikçi kız hahah gidicem denicem tüm gelinlikleri beğenmedim dicem hahahah :)))
ayy çok sevinirim canımm minnak erkekleri de getir amaÇok yakındaaa :)))
bunu söylediğin iyi olduGelinlikçi kız hahah gidicem denicem tüm gelinlikleri beğenmedim dicem hahahah :)))
hoş buldumsizede selam hos geldiniz topigimize
Hahhah kovarmış beni hahhahahayy çok sevinirim canımm minnak erkekleri de getir ama
bunu söylediğin iyi oldu
hoş buldum
yok artık o kadar da değilHahhah kovarmış beni hahhahah
Senin Sağın solun belli olmaz :)) birgün sürpriz yapacam ama haberin olur :)))yok artık o kadar da değil
sürpriz yapacaksan haftaya perşembeden sonra yap eylülcüm cumartesi istanbula gidiyorum da çarşamba dönücemSenin Sağın solun belli olmaz :)) birgün sürpriz yapacam ama haberin olur :)))
Haftaya yada ondan sonraki hafta olabilir canım benim iki hafta misafirlerim olacak :) zaten tükkanın ismini sorcam sana sonrasında bekle beni:))sürpriz yapacaksan haftaya perşembeden sonra yap eylülcüm cumartesi istanbula gidiyorum da çarşamba dönücem
tamam özelden yazayım o zamanHaftaya yada ondan sonraki hafta olabilir canım benim iki hafta misafirlerim olacak :) zaten tükkanın ismini sorcam sana sonrasında bekle beni:))
çatlama diyeeeee kıymetini bil seni düşünüyozkıskananlar çatlasıııın gari...
ne diye kimse haber vermiyor bana
hıııııı gördümçatlama diyeeeee kıymetini bil seni düşünüyoz