Eylül fotolarınızı gördüm faceden ne güzel gezmişiniz öle. Bende çok özledim ama iznim olmadığı için gidemiyorum bitürlü. Buhaftasonu gitmek istiyorum ya bakalım inşallah kocam bi sıkıntı çıkarmaz.anamm kk ya ne olmuş böyle.
hala memleketteyiz bu akşam istanbula döncez inşallah
muzmut; 4 saat rötar yaptı uçak sabaha karşı 4 te kalktı azcık mızırdandılar sonra uyudular.
bakalım bu akşam nasıl olacak yolculuk inşallah iyi geçer
Buarada bnm görümce doğum yaptı ya ramazandan önce. Hepsi biarada kaldılar doğum zamanı şimdi bişiler oluyor ama kocam bana anlatmıyor. Ama kardeşiyle whatsapptan yazışıp duruyorlar damat arıyor onu sakinleştirmeye çalışıyor, benden gizli gizli telefonla konuşuyor ben duymayim istiyor sorduğum zaman ufak tefek bişiler anlatıp geçiştiriyor. Olay ciddi sanırım bana yaptıklarını damatları yapıyor ama bnm kocam kadar çirkinleştiğini sanmıyorum her neyse olay şu ki Allahım yanlarına bırakmıyor.
ayrıntı bilmiyorum tam ama yaşadıklarından dolayı mutluda olmuyorum, ne yalan söliyim üzülmüyorumda. Çünkü görümceme de anlattığım zaman abisini haklı buluyordu şimdi hiç umrum değil yani. Sinir olduğum şey kocam damatlarına pek güzel akıllar verirken beni yerden yere vuruyordu. Akşam zaten sinir oldum benden kaçıp konuşmasına artık bana ailenle ilgili iyi yada kötü hiçbişilerini anlatma dedim. Bunun bi tık öteside arayıp sormamak umursamamak olucak kendine çeki düzen vermezse. Hala senin ailen deyip duruyor en ufak kavgada