• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kız bizi göremezsin eve hapis olduk hahha. Dışarda görüp kadına sarılma aaa bacım eylülmdiye hahahha.
:52: yok kiz en basta odunum der hanimin kafa gitti ucakta galiba:1:kac defa dir geliom istanbuldan havaalanindan hic çıkamadım ic hatlardan dis hatlara veya tersi iste bu defa bi gece kalcaz cok buyk sehir ya urkuyom:1:

:KK52: yok kiz en basta odunum der hanimin kafa gitti ucakta galiba:KK1:kac defa dir geliom istanbuldan havaalanindan hic çıkamadım ic hatlardan dis hatlara veya tersi iste bu defa bi gece kalcaz cok buyk sehir ya urkuyom:KK1:
Kız neyinden korkuyon benim Yağız perşembeden beri hasta gibi onla uğraşıyorum ateşli sürekli doktora gittik boğazı tahtiş olmuş ama büyük ihtimal dişleri patlıcak üst. Baya şişmiş çünkü balon gibi.

kizlarrrrr nerdesinuz ben yeni geldim TC den ozledim sizi nerelerdesinizzz.
eylulll pasalar napai yurumeye basladimi bizimki daha emekliyo.
Canım öncelikle doğum gününüz kutlu olsun prensesi öpüyorum. Canımm hoşgeldin özledim bende seni valla aklımdasın hep. Kız benim Çınar maşallah Kasım 6 dan beri yürüyor. Yağız 20 Kasım'da 6-7 adım Attı simdi canı isterse yürüyor. Zaten tutunarak yürüyor. Seninkide Yürür canım merak etme

Canım öncelikle doğum gününüz kutlu olsun prensesi öpüyorum. Canımm hoşgeldin özledim bende seni valla aklımdasın hep. Kız benim Çınar maşallah Kasım 6 dan beri yürüyor. Yağız 20 Kasım'da 6-7 adım Attı simdi canı isterse yürüyor. Zaten tutunarak yürüyor. Seninkide Yürür canım merak etme
ooo masallah pasalara bizim kizin cenesi kuvvetli yurumede yavas ayakta duruyo ama cesaret edemiuyo adim atmaya bide tc de cok hastalandi hem dis hemde soguk alginligi 3 gun kirk derece atesi gorduk neyseki igneylede olsa atlatti...ayin 18 19 istanbuldaydim maltepede bi arkadasda kaldik tatil boyunce bol bol keyfimce gezdigim o iki gun oldu evlerinin hemen karsisi fatih universitesi bi binasi ve camisi vardi belki bilirsin.eve gelince cok zorlandi prenses cok alismisti kalabaliga hala sendromu atlatamadi oyle iste arada baktim buraya ama giremedim ama aklimdaydiniz gerci hic yazan olmadi benim telefona yukluyom devamli hata veriyo acilmiyo firsat buldukca pcden aciyom bende...pasalari op yerime aslan onlar aslan..
digerrr kizlardan haberin varmi facede felan..

ooo masallah pasalara bizim kizin cenesi kuvvetli yurumede yavas ayakta duruyo ama cesaret edemiuyo adim atmaya bide tc de cok hastalandi hem dis hemde soguk alginligi 3 gun kirk derece atesi gorduk neyseki igneylede olsa atlatti...ayin 18 19 istanbuldaydim maltepede bi arkadasda kaldik tatil boyunce bol bol keyfimce gezdigim o iki gun oldu evlerinin hemen karsisi fatih universitesi bi binasi ve camisi vardi belki bilirsin.eve gelince cok zorlandi prenses cok alismisti kalabaliga hala sendromu atlatamadi oyle iste arada baktim buraya ama giremedim ama aklimdaydiniz gerci hic yazan olmadi benim telefona yukluyom devamli hata veriyo acilmiyo firsat buldukca pcden aciyom bende...pasalari op yerime aslan onlar aslan..
digerrr kizlardan haberin varmi facede felan..
Anladım canım her çocuk bir olmuyor benim oğlanlar bile birbirinden çook farklı.kız bilmiyorum ben Fatih ünv. Maltepe ünv ve yeditepe ünv biliyorum burada.
Geçmiş olsun kuzum ya ateş çok kötü etkili anne babayı. Rabbim hayırlısını versin canım hepimiz için.

Bende hergün giriyorum bu aralar annem bende Cumartesi gidecek.

Bu arada bizde Mersin'e taşınacaz inşalalh 2 hafta içinde böyle yani bizdende. Bizde sizi öptük canımmmm

xqm80n.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-uye-yarismasi-sokak-modasi.772653/

Canım saol sondan birinci oldum hahaha napim Mersin'e taşındık. Annemlerdeyim. Sen nasılsın
ooo iyi sevindim bizde vedeyiz kar kis sogukk eksi bilmem kac oyle iste hayirli olsun tasinmaniz sevmedigin insanlari gormek zorunda degilsin artik :1:
pasalar nasil ne durumdalar bizim cimcimeyi yurutmeye calisma cabalari suruyo oda inatla korkuyo istemio napcaz bilmiom...

muzmut nirdesin bacım muzmut muzmut

muzmut muzmut nerdesin bacım yahu az ses ver
bu arada aliye ye cooooook sevindim saglikla mutlulukla dogursun insallah ha soyle gelismelri yaz bize valla bazen sirf dusunuyom bizim kizlar ne alemde gelip yazanda yok :5:

ooo iyi sevindim bizde vedeyiz kar kis sogukk eksi bilmem kac oyle iste hayirli olsun tasinmaniz sevmedigin insanlari gormek zorunda degilsin artik :KK1:
pasalar nasil ne durumdalar bizim cimcimeyi yurutmeye calisma cabalari suruyo oda inatla korkuyo istemio napcaz bilmiom...

bu arada aliye ye cooooook sevindim saglikla mutlulukla dogursun insallah ha soyle gelismelri yaz bize valla bazen sirf dusunuyom bizim kizlar ne alemde gelip yazanda yok :KK5:
Aynen canım kurtuldum onlardan. Ev arıyoruz bizde işte annemlerdeyiz bu aralar tabi. Paşa'lar ağzıma ediyorlar. Koltuk tepelerindeler sürekli. Yağızda yetişti çınara maşallah. Seninkide Yürür canım yağız benim istemiyordu işgilenmedim şuan koşuyor.

Sende gelmiyorsun yoksun ortalarda. Gel merak ediyorum seni.

Aynen canım kurtuldum onlardan. Ev arıyoruz bizde işte annemlerdeyiz bu aralar tabi. Paşa'lar ağzıma ediyorlar. Koltuk tepelerindeler sürekli. Yağızda yetişti çınara maşallah. Seninkide Yürür canım yağız benim istemiyordu işgilenmedim şuan koşuyor.

Sende gelmiyorsun yoksun ortalarda. Gel merak ediyorum seni.
bende gelemiyom zuzu cok yoruyo ozellikle beslenmesi herseyini hesaplayip oyle besliyoruz birde herseyi ister oldu yediigimiz bogazimiza diziliyo onun disinda tam bir cadi cok fena babasina kimseyi yaklastirmiyo deli gibi kiskaniyo eee cekirdekten yetistirdim ben onu ayaklansin her gun babasiyla gitcek :52: b irde yuruseydi yasini dolduurdu bana dert oldu yurumemesi galiba emeklemesi gibi nazini yapiyo bize aylarca ugrasmistik turkiyeye gittik 1 hafta dolmdan emeklemisti yine oralara mi salsam aacaba :1:

Back