Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Zaten bizimkide yurutecin askindan daha yuz ustu donmuyo geri dönmeyi birak emeklemek uzak bize...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emeklerde yürürde kuzum merak etme. Bizim diş hala yok

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emeklerde yürürde kuzum merak etme. Bizim diş hala yok

Yani insallah bizim alt ikincide cikti sukur ama dis yuzunden degerleri baya yukseldi cok sicak oldu havalr yaa yaniyoz Türkiyeyi dusunemiyom yarinda misafirim geliyo temizlik yapiyom bizimkini koydum çizgi film in onune bıraktım bakalim ne zaman otucek alarmiii :) pasalar napio..

Hayırlı olsun dişiniz. Darısı bize .
Paşalar biri zırıldıo diğeri uyuyor😂

Günaydın kizlar nasilsiniz
Eylullllcukk beni faceden silmissin

insan olun demedim , degilsiniz dedim !!!

Hayırlı olsun dişiniz. Darısı bize .
Paşalar biri zırıldıo diğeri uyuyor😂

canım ikisi beraber uyumuyosa nasıl yemek yapabiliyon.temizlik falan nasıl oluyo.ben kuzeyi anneme bırakıyorum mecbur.çünkü bendeyken uyumuyo gündüz ve hep banyoya dalıyo ya duşa giriyo yada tuvalet fırçasını alıp geziyo.çalışıyorum ya özlüyo galiba yatmak istemiyo.bebişleri nasıl uyutuyosun canım sallayarak mı

Canım yürüteçte oynuyor onlar Yada halının üstüne oyuncaklarını koyuyorum ikisi oynarken işlerimin yarısını hallediyorum. Zaten yarım saatte bir sıkıldıkları için işi bırakıp oyun oynuyoruz sonra yoruluyorlar Yağız maşallah uykusu geldimi kendi uyuyor. Çınarda mızmızladığında anakucağını koyup sallıyorum. Ayakta uyutmadım hiç. Uyurlarkende yemek yapıyorum. Reklamları açıyorum uyanıklarkende Yada müzik kanalı açıyorum:)

Son düzenleme:

bebeklerin uysal demekki nazar değmesin eylüş maşallah size :) darısı benim ikincinin başına.kuzey kadar haraketli olur diye cesaretim yok hiç

bebeklerin uysal demekki nazar değmesin eylüş maşallah size :) darısı benim ikincinin başına.kuzey kadar haraketli olur diye cesaretim yok hiç

Valla yerine göre uysalar ama ben cinnet geçirsem yakında🙈🙈 deli oluyorum tatile ihtiyacım var. Tek başıma baktığım için zor gerçekten. Cuma çıkıyorum Allah'tan tatile😺
Ikinciyi nezaman yapcam kuzum hadi yetiş bana😆

Az kaldi tatile ama tatil evden daha yorucu özellikle ilk gunler diyim sana eylul alistiklari düzen ve ortamdan cikinca huysuz oluyorlar oyleee büyük hayaller kurma canim

Öle canım zaten dha yorucu olacağı kesin. Uçak yolcuğu aklımda nasıl dayanacaklar benimkiler kucakta hiç durmuyor 1.5 saat dayanmazlar 10 dk durmuyorlar:) bayramda sürekli gezdik alıştırma yaptık 😜 inşallah çok yorulmam

Benimki daha ucak kalkarken uyuyodu inmeye yakin uyaniyodu galiba anne karnina benzetiyodu inşallah seninkilerde öyle olsun:)

kım nereye gıdıyooooo..

kk nın yenı halını bole görmemişsiniz daha sız yahuuuu..

bızde 15 gün sonra yola cıkıyoz..kendı arabamızla gıtmek zorundayız,15 saatlık yol..

cınayet çıkmazsa ıyıdır..nasıl olcak hıc bılmıyorum,nehır 1 saat dursa daralıyor..napcam bilmiyorum ooofff

Selam kızlar;

Ben gelmeyeli bayağı değişiklikler olmuş kkda. Bende pek beğenmedim açıkçası. İşler yoğun bizim bu sıralar. Kızçemde iyice büyüdü maşallah. Badi badi dolanıyor etrafta. Artık komşum bakıyor saolsun, bnm görümcenin doğumuna gittikten sonra gelmedi k.valide gelesi de yok Allaha şükür. Böyle devam ederiz inşallah. Kızımda bende daha mutluyuz böyle. Hatta kocam bile daha rahat çünkü kafasını didiklemiyorum

anamm kk ya ne olmuş böyle.
hala memleketteyiz bu akşam istanbula döncez inşallah
muzmut; 4 saat rötar yaptı uçak sabaha karşı 4 te kalktı azcık mızırdandılar sonra uyudular.
bakalım bu akşam nasıl olacak yolculuk inşallah iyi geçer

Sonunda dün geldik eve çokişim var ama yapasım yok. Topiktede kimse yok. Muzmutum nerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…