Slm bacılarrr
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aleyküm selam bacii
Bugun yarin telasim var camide iftar verilcez ascida cirakda elemanda benim bugunden revanileri yapcam yarinda yemegi allah yüzümü kara cikarmaz ins bide zumris e sakinlik verir inş aminnn:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kolaylık versin inşallah canım. Zümris izin verir güzel kuzu. Yoğun olur yorulursun ama amaç için değer.
Babasi bakar artik oda hep disari istiyo alisti iyice olsun yoğunluk sorun deil ins altindan kalkarim
Kalkarsın Allah'ın izniyle canım.
Eylulll alıntı yapmasam hic gelmion ha disimiz cikti bizimyasasin yarabbim sukur darisi size artikin
Kızlar selam :) angel dan haber var mı millan buralarda mı kimler var başka bende unutuyorum buraya girmeyi
Kız bebelerden anca vakit buluyorum zıvanadan çıktılar iyice 😂 :) maşallah hayırlı olsun canım bizde tık yok daha ;( ühüüü bizimde çıkaydı iyiydi yaa
selam kızlar.. bugün doktordaydım..çok şükür iyiyiz kızımda bende... 36. haftamızdayız artık son bi hafta daha çalışıp raporumuzu alıp evde kızımı bekleyeceğim inş..
inşallah şu bi hafta içinde de hayırlısıyla doğurmam.. artık yürürken ayağa kalkınca falan belim kasıklarım çok ağrıyor.. kızım sürekli göğsümü altında taş gibi gerilip kasılma yapıyor. doktorum herşey normal dedi ama ben çok korkuyorum.. bugünlerde çok duygusalım sürekli ağlamak istiyorum nedense... ailem-annem yanımda değil..eşimin işleri çok yogun kendimi çok yanlız hissediyorum.. daha kızıma beşik bile alamadık ve daha bir çok eksiği var. tek başına hiç bi yere de gidemiyorum.. allahın gücüne gitmesin zaten bu yıl maddi manevi iyice tükendiğimi hissediyorum... hayatımda en çok istediğim şey KIZIMA bile çok sevinemedim.. herşey üst üste geldi.. eşim benden beter sinirli umursamaz bi insan oldu..uzun süre işsiz kalması, sonra kaza yapması falan psikolojisini alt üst etti.. iyice içine kapandı. kendine güvenini yitirdi.. bu bana da yansıyor ve kendimi hiç olmadığım kadar yanlız ve eksik hissediyorum..
inşallah kızımın doğumuyla herşey yoluna girer bizim için dua edin olur mu
Biz buradayız gel gel :))
Gözün Aydın canım:) olsun hayırlısı :) sonra tutarsın! :)Kiz eylul dun itibariyle adet oldum ya okadar beklemisti bari ramazanida bekleseydi diye cok uzuldum orucumu tutaydum baresen napion afacanlar napaio...
Sen napion :) :)
Disin eziyeti başladı miz miz miz cinnetin esigindeyim..
Allah yardımcımız olsun bende cinnet geçirecem ya kafayı yemek üzereyim! Çok kuduruk benim oğlanlar 😊
Aynen ya bizimkide pek bi kuduruk hem bel agrisi hem karin onunla oturup kalk gezdir bezdim yaw sozde orucsuzum aksama kadar bisi yiyemiyomki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?