• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Butun kizlar burdaymis yone eskisi gibi bende diyorum facebookta kimsenin sesi cikmiyor nerde bu millet. :) buldum sizi.yagmur um ins sagsaglim sikintisiz kucagina alirsin bebisini.
Kizlar benim kirmizilar gecikti yine ins ramazan bitene kadar da gelmezler. Adamı gorseniz bi rahat bir rahat hamileysen de hamile ol ne olacak sanki diyor. Benim degilimdir diyerek isi hormonlara yuklemis durumdayim ins ramazan bitene kadar da gelmzler. Ramazandan sonra jinekologun yolunu tutacagim artik. Hayatımda bıyıklarımın oldugunu bilmem iki tarafımda bıyık cıkmıs gordugum an dunya basıma yıkildi sandim. Yine kiatim var doye tahmin ediyorum agrılarım onu gösteriyor. Ayın başında adet agrısını cektim ama bir turlu sokulemedim.

Hadi hayirlisi sago ewet burdayix
Da anca bikac gunde bir yaziyoz bizde :( cocuklardan firsat yok eylül iki tane bendeki dis cikariyo bende ilk adetimi oldum ins pazartesi orucumu tutcam yine gelin artik boz buralardayik:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haha bende aynı olacağını bildiğim için dedim orucumu tutayım bari işe yarasın 😜

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizzzz eylull hic sesin cikmiioo ne alemdesin...

eylüüüüüüll oruca başladığımdan berı rejımdeyım aynı zamanda..

ve suan 57.200 oldum..son 2 kılom kaldı..

kız 60 ıle 57 arasında dag varmış ya..

sımdı oldum cıbık kraker..bıde 55 olunca nolcam acaba:D

ooohhh ne güzel herkes gelıp bıseyler yazmış..

benım koca ramazan tatılınde oyuzden gıremıyorum..

son 1 hafta dayan mılan:D

ooohhh ne güzel herkes gelıp bıseyler yazmış..

benım koca ramazan tatılınde oyuzden gıremıyorum..

son 1 hafta dayan mılan:D

Az kalmis dayan millan benle eylulden alinti yaparsanız telefona bildirim geliyo hemen gorup cevap yazabiliyoz horusuruzz:)

eylüüüüüüll oruca başladığımdan berı rejımdeyım aynı zamanda..

ve suan 57.200 oldum..son 2 kılom kaldı..

kız 60 ıle 57 arasında dag varmış ya..

sımdı oldum cıbık kraker..bıde 55 olunca nolcam acaba:D
maşallah canımm
bende orucun ilk 5 günü adettim sonra hep tuttum şuan 56.6 kg yum :D iftarda baya baya yiyorum ama sahur yapmıyorum su içiyorum :)
valla çok fark ediyor gercekten :)
vermeye devammm:16:

canlar napionuz bizim hala dişimiz çıkmadı 8 ay bitti dişsiz kalcaz galba :)

Valla ciktida rahatlayamadik ki yanindaki cikcak diye mücadele ediyos eylul kiz senin pasalar yuzustu donuyolar mi kendiliginden yada emekleme surunme felan yapiyolar mi?? Bayramda geldi bi bayramlarda sevmiyom buralari yaa oyle yetim gibi bi basimiza kaliyoz.
Sen mersine nezaman gidiyon eylus.

Valla ciktida rahatlayamadik ki yanindaki cikcak diye mücadele ediyos eylul kiz senin pasalar yuzustu donuyolar mi kendiliginden yada emekleme surunme felan yapiyolar mi?? Bayramda geldi bi bayramlarda sevmiyom buralari yaa oyle yetim gibi bi basimiza kaliyoz.
Sen mersine nezaman gidiyon eylus.

ikincide çıkar bugün yarın kurtulursun canım.
yüz üstü sırt üstü heryöne itina ile dönüyorlar. popolarını kaldırıp elleriyle bir iki adım atıyorlar sonra yoruluyorlar. sürekli popo kalkık pozisyonda ileri geri yapıyorlar :D dizlerinin üstünde :D
evet benim içinde bayramın bir anlamaı yok :( sadece bebeler var bu yıl ilk kez :D
mersine agustos 20de gitcez canm inşallah

ikincide çıkar bugün yarın kurtulursun canım.
yüz üstü sırt üstü heryöne itina ile dönüyorlar. popolarını kaldırıp elleriyle bir iki adım atıyorlar sonra yoruluyorlar. sürekli popo kalkık pozisyonda ileri geri yapıyorlar :D dizlerinin üstünde :D
evet benim içinde bayramın bir anlamaı yok :( sadece bebeler var bu yıl ilk kez :D
mersine agustos 20de gitcez canm inşallah
agustos 20si yazmışım oruç başıma vurmuş şimdi düzeltiryorum :D:8: agustos 8 de gitcez :D

Son düzenleme:
agustos 20si yazmışım oruç başıma vurmuş şimdi düzeltiryorum :D:8: agustos 8 de gitcez :D

He bende okuyunca daha cok varmis yakın sandim dedim kendi kendime meger dogru sanmisim:)
Ya biizm kiz yüzüstü donmuyo emeklemio

He bende okuyunca daha cok varmis yakın sandim dedim kendi kendime meger dogru sanmisim:)
Ya biizm kiz yüzüstü donmuyo emeklemio

Bizimkilerde 3-4 gündür emekliyor canım. seninkide başlar. Yağızda yü üstü dönünce bir daha dönmüyordu oda 1 haftadır falan dönüyor. Çınar 1.5 aydır dönüyor. Ben sürekli yere bırakıyorum artık.çünkü yürütecten atıyorlar kendilerini yere eğiliyorlar pat düşüyorlar. Çınar 1 kere Yağız 2 kere devrildi 🙊

Bizimkilerde 3-4 gündür emekliyor canım. seninkide başlar. Yağızda yü üstü dönünce bir daha dönmüyordu oda 1 haftadır falan dönüyor. Çınar 1.5 aydır dönüyor. Ben sürekli yere bırakıyorum artık.çünkü yürütecten atıyorlar kendilerini yere eğiliyorlar pat düşüyorlar. Çınar 1 kere Yağız 2 kere devrildi 🙊

Zaten bizimkide yurutecin askindan daha yuz ustu donmuyo geri dönmeyi birak emeklemek uzak bize...

eylül hangi ara büyüdü sıpalar demi :1: baksana artık emekliyolar.canım ya emekledikten sonra hayat daha zor geçiyo ve onun arkasından yürümesi de gelince vay haline :1: kuzey çok yaramaz o yüzden acayip yoruluyorum :50:

eylül hangi ara büyüdü sıpalar demi :1: baksana artık emekliyolar.canım ya emekledikten sonra hayat daha zor geçiyo ve onun arkasından yürümesi de gelince vay haline :1: kuzey çok yaramaz o yüzden acayip yoruluyorum :50:

Aynen canım koyduğum yerde bulamıyorum ☺️😁 büyüsün sıpalar :)) maşallah kuzeyede 😘

Back