Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Eylül fotolarınızı gördüm faceden ne güzel gezmişiniz öle. Bende çok özledim ama iznim olmadığı için gidemiyorum bitürlü. Buhaftasonu gitmek istiyorum ya bakalım inşallah kocam bi sıkıntı çıkarmaz.
Buarada bnm görümce doğum yaptı ya ramazandan önce. Hepsi biarada kaldılar doğum zamanı şimdi bişiler oluyor ama kocam bana anlatmıyor. Ama kardeşiyle whatsapptan yazışıp duruyorlar damat arıyor onu sakinleştirmeye çalışıyor, benden gizli gizli telefonla konuşuyor ben duymayim istiyor sorduğum zaman ufak tefek bişiler anlatıp geçiştiriyor. Olay ciddi sanırım bana yaptıklarını damatları yapıyor ama bnm kocam kadar çirkinleştiğini sanmıyorum her neyse olay şu ki Allahım yanlarına bırakmıyor.
ayrıntı bilmiyorum tam ama yaşadıklarından dolayı mutluda olmuyorum, ne yalan söliyim üzülmüyorumda. Çünkü görümceme de anlattığım zaman abisini haklı buluyordu şimdi hiç umrum değil yani. Sinir olduğum şey kocam damatlarına pek güzel akıllar verirken beni yerden yere vuruyordu. Akşam zaten sinir oldum benden kaçıp konuşmasına artık bana ailenle ilgili iyi yada kötü hiçbişilerini anlatma dedim. Bunun bi tık öteside arayıp sormamak umursamamak olucak kendine çeki düzen vermezse. Hala senin ailen deyip duruyor en ufak kavgada

saol canım gezdik valla dönmek istemedim hiç

canım etme bulma dünyası işte sen umursama onları görümcen şuan seni çok iyi anlıyordur!

Geldim bende. Haftasonu annemlerin yanına gittim geldim. Anam ne sıcaktır öle. Yıllarca nasıl yaşamışız dedim yani. Bunaldım daraldım eve dönmek istedim ama annemlerden ayrılmakda zor geldi yani. Otobüs okadar dert olmadı Allaha şükür benim gözümde büyüordu ama uyudu neyseki kızçem. Ordan oraya boş koltukları gezdik durduk :)

geldim geldim baya olmus yazmayali kizlar nerdesiniz hemen yoklugumu firsat bilip kaybolmusunuz bende ev degistirdim diger evde bi cok esya vardi bu evde esyasizdi onun eksikleri derken bi yandan cimcime bi yandn ben tek evi topla yerlestir bitmedi gitti yaaeylul yapmissin tatilini bi guzel simdi eve adapte olmak daha zor olur sana :)
pasalar napiyo nasil..ben telefondan giremyom hata verip duruyo sinir oldum uygulamayi acmiyo mecburen sildim yine yukledim ama acmadi malesef anca bilgisayardan bakip yazcam haydin gorusuruzz paii

Canım hoşgeldin yeni evin hayırlı olsun buarada. Kimseler kalmamış topik ıssız, gelen giden yok. Eylülde umudunu kesti sanırım :)

Canım hoşgeldin yeni evin hayırlı olsun buarada. Kimseler kalmamış topik ıssız, gelen giden yok. Eylülde umudunu kesti sanırım :)
galiba oda gelmemis baksaniza sen napiyon cimcimen nasil canim? ben bi eylulden alinti YAPIM BELKI GIRER yine ..alinti yapmayinca bildirim gelmio.

Muzmut nerelerdesin çok merak ettim seni ev değiştirilsin güle güle otur ben alıştım eve kız 1 hafta kaldım oraya aşılamadan eve döndük

Muzmut nerelerdesin çok merak ettim seni ev değiştirilsin güle güle otur ben alıştım eve kız 1 hafta kaldım oraya aşılamadan eve döndük
ben buralardayim dedigim gibi telden giremiyom burayi acip girmeside zor cimcime saldiriyo bilgisayara
cok az kalmissiniz ben ekimde yine gidiyom cadida alisti kalabaliga evde cok sikiliyo herkesle netten gorusuyoz diye pc yi gorunce cildiriyo konuscam diye ama daha tam emekleme baslamadi...

Benimki ortalıkta dolanıp duruyor. Yerinde oturmuyo hiç maşallah heryeri karıştırıyor herşeyden haberi olsun istiyor. Sandalye masa koltuk komodin orta sehpa ne bulursa tırmanıyor Bende işe gidip geliyom, zor yahu, işin stresi ayrı, çocuğu bırakmanın verdiği psikolojik bunalımlar ayrı, benim ekstra bunalımlarım ayrı bir dert. Ama yinede bugünümüze şükür dimi. Aç değiliz açıkta değiliz :)

Oh maşallah gez tabi ben kimbilir ne zaman giderim bir daha. Emekler canım merak etme.

Oh maşallah gez tabi ben kimbilir ne zaman giderim bir daha. Emekler canım merak etme.
ewet son bikac gundur komando emeklemesi yapiyoz surunuyoz artik ilk gunler istemiyodu onu salonda birakip gizlenince caktirmadan bilgisayara dogru nasil surundugunu gorduk sok olduk cadi nazindan emeklemiyomus bizde artik fazla nazini takmiyoz cok fena bu kizz hic bena cekmemis
sen napiyon pasalar napaiyo dislerinden haber yokmu 2 ay sonra 1 yasina giriyolar ne cabuk geciyo zaman yaa
bizim kizlardan hic haber yok biri ugramiyo hala ozledim eski gunlerimizi yaff

tabi canim cok sukur her halimiza masallah prensese tam dedektif olmus desene merakliysa cok zeki olcak ozamana sen yandin bizimkide cok merakli ve asiri babaci simdiden kiskaniyo babasini babasi yandi ise giderken yapisiyo boynuna bin bir oyunla aliyom ondan bi ayaklansin hergun babasiyla gitcekmis oyle diyo babasi gorcez bakalim
ayin 1 inde trdeyim baya kalcaz giremezsem merak etmeyin ama girmeye calisirim canlar...

Maşallah canm Nazlı senin kız gelmekte bilmediydi bak maşallah yaşlarına girecekler inşallah çınarın 2 dişi var Yağız'ın 1 dişi var 1.5 aydır böyle

Maşallah canm Nazlı senin kız gelmekte bilmediydi bak maşallah yaşlarına girecekler inşallah çınarın 2 dişi var Yağız'ın 1 dişi var 1.5 aydır böyle
ooo masallah pasalara bizimde ilk iki dis cikti 1 aydir gelisme yok simdilik bakalim hayirlisi bizim simdiden yine basladi yolculuk hazirligi budefa digerinden daha fazla kalcaz ehliet sinavina gircem alcam insallah gelirken ne getirim sana eylul istanbuldan gecicez bir gece kalcaz orda muhtemelen bi tanidikda onlarda maltepede sende ordaydin demi ikiz pasalar gorursem sen oldugunu anlarim havalarda sogucak yazlik mi gotursem kislik mi
kizlaaaaarrr arada yazin beyaaa :1;

Canım evet maltepedeyim sen gel kuzum. Kız müsait olursak görüşelim ya :) çıkarız bir yerleree. Burada havalar soğudu canm dün akşamdan beri yağışlı ve 23-24 derece en yüksek evin içi

Kız bizi göremezsin eve hapis olduk hahha. Dışarda görüp kadına sarılma aaa bacım eylülmdiye hahahha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…