ya boyle bi cadi varken o biras hayal oldu kirlerimden arindim ama uyku nerdee hastanenin pisligine gurultusune aliskin kizim guzel evini yadirgadi bense uyku sarhosuyummuzmut hersey cok guzelmıs haa,cok sevındım..
bugun son gun demek,eve gıdınce bı sıcak suya bas kendını kırlerın yumuşasın
saka bı yana ooohh bugünden sonra normal bı cekırdek aıle olcaksınız ınş..
bıraz dınlen evet,kızınıda al koynuna bı güzel uyku cek
Dogumdan sonra tartilmadim kac kiloyum acaba :)))
benden doğumda 7 kılo gıtmıstı..
sızde sımdı en az 10-12 kılo vermıssınızdır kızlar..
Insallah 10 kilo verdiysem iyi. Gobegim kuculdu. Yok olmadi ama mekik cekince iyuce gider sıkilasmasi gerek. Catlaklarim var nasil kaybedecem onlari bilmiom
Bu saatte topige girecegim aklima gelmezdi :)) paşalar şimdi uyudu benim uykum kacti
Kız seninkiler daha küçücük sürekli uyumaları lazım şimdi demekki anla yaramaz olacaklar bu paşalar : ))
Annen mi kalıyor senle nasıl idare ediyorsun eylül ?kaç saatte bir emziriyorsun belin kopmuomu yaa benm belim ağrıyodu çok fena..zaten göğüslerin hiç kapanmıyordur eminim
bi de bnmkiler çok küçktü ya emmeyi çok hızlı yapamiolardı biberonda 30 ml tam bi saatte bitiriyoduk aman Allahım ne günlerdi..yani belki ağlamaları falan huysuzlukları çok yoktu ama o yemeleri özellikle geceleri çok sıkıntı oluyordu ..bi de ben yalnızdm genelde, kaç kere elimde biberon uyukluodum da sonra düşer gibi olup kendime geliodum : )sonra baktım bu böle olmicak ikisini yan yana yatırıp aynı anda yedirmeye başladım böylede eğildiğin için belin çok ağrıyor ama yarı yarıya zaman farkı oluodu en azından...
allahım yarebbimm..eslem ve eylül cok sanslı annelersınız siz
ama sızden rıcam,çocukları aynı gıydırmeyın buyuyunce nooooolur
aaaaa sımdı sormak aklıma geldı..
kız gercektende 1 bebekten 2 tane mı var..
yanı bırbırlerıne benzıyolarmı???
allahım yarebbimm..eslem ve eylül cok sanslı annelersınız siz
ama sızden rıcam,çocukları aynı gıydırmeyın buyuyunce nooooolur
aaaaa sımdı sormak aklıma geldı..
kız gercektende 1 bebekten 2 tane mı var..
yanı bırbırlerıne benzıyolarmı???
Canim annem yanimda yarin gidicek oda dayanamadı :))
Tek kalcam bende artık. Yemeleri iyi masallah ama gece doyumsuz oluyorlar mama veriyorum. 2 saate engec 3 saate bir emzirriyorum doymadiklari icin mama veriyorum 30 ml. Hic emzirmediysem 60 ml veriyorum. Bende gazlarini cikarmak icin pıspisliyorum ozaman uyuyakaliyorum. Suan seninkiler uyku duzenine alistimi. Zombi gibiyim gece mesaisi zor gecior :)) evet goguslerim surekli acik. Ikisi birden aglayinca zor oluyor:)
Çok şükür benimkilerin düzeni oturdu sayılır..Gece 10 - 12 arası gece uykusuna dalıolar bi daha sabah 10-12 arası uyaniolar..
Netten araştırdım aynen böle 12 saat uyumaları normalmiş böyle uyumaları gerekiyormuş..
Artık geceleride alarm kurup kalkıp yedirmiyorum..gece 12 - 1 gibi yiyip altlarını temizleyip yatırıorum bi daha sabah namaza kalktığım zaman yediriyorum eğer arada acıkıp ağlamazlarsa..ki arada uyaniolar saat 5 gibi yedirip bi daha yatırıorum..Çünkü diğer türlü alarm kurduğumda çok derin uyudukları için yemiolardı benimde canım çıkıodu onlamı uğpraşcam ..artık büyüdüler kendileri isterse acıkınca ağlayıp haber veriolar
Gündüzleride bi uyuyup bi uyaniolar işte..ama genelde uysallar çok şükür..
Çok şükür benimkilerin düzeni oturdu sayılır..Gece 10 - 12 arası gece uykusuna dalıolar bi daha sabah 10-12 arası uyaniolar..
Netten araştırdım aynen böle 12 saat uyumaları normalmiş böyle uyumaları gerekiyormuş..
Artık geceleride alarm kurup kalkıp yedirmiyorum..gece 12 - 1 gibi yiyip altlarını temizleyip yatırıorum bi daha sabah namaza kalktığım zaman yediriyorum eğer arada acıkıp ağlamazlarsa..ki arada uyaniolar saat 5 gibi yedirip bi daha yatırıorum..Çünkü diğer türlü alarm kurduğumda çok derin uyudukları için yemiolardı benimde canım çıkıodu onlamı uğpraşcam ..artık büyüdüler kendileri isterse acıkınca ağlayıp haber veriolar
Gündüzleride bi uyuyup bi uyaniolar işte..ama genelde uysallar çok şükür..
Masallah canim bizimklerde 2-3 saate bir uyaniolar. Cinar 5 cocuga bedel oburu uysal simdilik. Cinar uyudugunda yagiz uyansada en fazla yarim saatimi aliyor o hemen uyuyor masallah. Neyse 3-4 ay daha bole gider sonra Duzene girer heralde uykulari. Gece uyuyamiyorum ben bisey olur diye aglarlarsa duymam diye korkuyorum. Aksam esim gelince 2-3 saat uyuyorum sonra uyku yok :))) yagiz vok kusuyor o korkutuyor beni. Dr kilosunu kontrol ediyor haftalik gecen hafta cok sukur kilo almisti. Cinar cok terliyor napacam bilmiomisilik oldu bide yuzu
Eylülcüm uyandırır onlar seni. Yatmadan bi ayetel kürsi oku yat. Aynı odadaysan duymaman mümkün deil, birde zaten tetikte yattığın için çok uyanır kontrol edersin. Sen biraz uyumana bak, Allahın izniyle bişi olmaz.
Çınar çok terliyorsa üstünü incelt biraz, dieride kusabilir çok dert etme, hiç kusmuundan sıkıntı yaşadımı sen uyanıkken, yaşamadıysa sen uyuyuncada yaşamaz Allahın izniyle. Rabbime emanet, melekler koruyor onları annesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?