Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Eylülüm hadi hayırlı olsun yarı kırkınız. Günler çabuk geçiyor bir bakarsın kırkı çıkmış bi bakmışsın doğumgünleri gelmiş.
Bizimkide nerdeyse 6 aylık oldu he buarada

ewe geldik cooooooook sukur kislar... ya boyle bi cadi varken o biras hayal oldu kirlerimden arindim ama uyku nerdee hastanenin pisligine gurultusune aliskin kizim guzel evini yadirgadi bense uyku sarhosuyum simdi kirlilerle felan ugrasiyom eee dokuz gunun birikmis pisligi var

Dogumdan sonra tartilmadim kac kiloyum acaba :)))

en az 12 kilo gitmistir bence ?? sole bakalim kac kilosun...
ben saniyodum dogumda cok veririm ama gobekten giden gogusu doldurunca pek bisi fark etmedi ama bu hastane mapuslugu eritti biras...

benden doğumda 7 kılo gıtmıstı..
sızde sımdı en az 10-12 kılo vermıssınızdır kızlar..

benden doğumda 7 kılo gıtmıstı..
sızde sımdı en az 10-12 kılo vermıssınızdır kızlar..

Insallah 10 kilo verdiysem iyi. Gobegim kuculdu. Yok olmadi ama mekik cekince iyuce gider sıkilasmasi gerek. Catlaklarim var nasil kaybedecem onlari bilmiom

Insallah 10 kilo verdiysem iyi. Gobegim kuculdu. Yok olmadi ama mekik cekince iyuce gider sıkilasmasi gerek. Catlaklarim var nasil kaybedecem onlari bilmiom

Kız ben doğum yaptığımda sanki 5 aylık hamileydim..Gerçekten 5 aylıkken tam okadar karnım vardı..

Bi de vücuttan zayıfım sadece göbek vardı zaten çirkin duruodu..hemen gittim eve bağladım bi örtüyle çok sıkı olmamak şartıyla..sonra bi hafta sonra dikişler için kontrole gittiğimde doktor korse takabilirsin dedi..bende 40 gün boyunca lohusalığım çıkana kadar dewamlı taktım korseyi..

Sonra zaten 2 ay boyunca hastaneye git geller de spor oldu bana : ) çok şükür şu anda eski halime kavuştum..Zaten doktora falan gittiğimizde ya da dışarda gezdiğimizde milletin tepkisi ayy bu ikizlerin annesi sen olamazsın dimi diolar : ) eşimin de hemen koltukları kabarıyor tabi

Ama zaten 7.aydan sonra hızlı kilo alınıyor..ben tam zamanında doğum yapmışım : ) 10 kilo vermekten bahsediosunuz ben zaten toplamda okadar almışımdır..oyüzden çok bişey farketmedi..55 ile hamile kaldım 65 ile ya da taş çatlasın 67iydim doğum yaptığımda

He çatlaklara da gelince 7.aya kadar kaymak gibiydim ayıptır sülemesi sonra 7.aya girdikten sonra bi baktım göbişim alttan çatır çatır çatlamaya başladı derken doğum yaptım..benim anladğm vücut 7.aydan daha fazlasını kaldıramicaktı heraldeki erken doğum yaptım ee herşeyde vardır bi hayır işte : )

Bu saatte topige girecegim aklima gelmezdi :)) paşalar şimdi uyudu benim uykum kacti

Kız seninkiler daha küçücük sürekli uyumaları lazım şimdi demekki anla yaramaz olacaklar bu paşalar : ))

Annen mi kalıyor senle nasıl idare ediyorsun eylül ?kaç saatte bir emziriyorsun belin kopmuomu yaa benm belim ağrıyodu çok fena..zaten göğüslerin hiç kapanmıyordur eminim

bi de bnmkiler çok küçktü ya emmeyi çok hızlı yapamiolardı biberonda 30 ml tam bi saatte bitiriyoduk aman Allahım ne günlerdi..yani belki ağlamaları falan huysuzlukları çok yoktu ama o yemeleri özellikle geceleri çok sıkıntı oluyordu ..bi de ben yalnızdm genelde, kaç kere elimde biberon uyukluodum da sonra düşer gibi olup kendime geliodum : )sonra baktım bu böle olmicak ikisini yan yana yatırıp aynı anda yedirmeye başladım böylede eğildiğin için belin çok ağrıyor ama yarı yarıya zaman farkı oluodu en azından...

Canim annem yanimda yarin gidicek oda dayanamadı :))
Tek kalcam bende artık. Yemeleri iyi masallah ama gece doyumsuz oluyorlar mama veriyorum. 2 saate engec 3 saate bir emzirriyorum doymadiklari icin mama veriyorum 30 ml. Hic emzirmediysem 60 ml veriyorum. Bende gazlarini cikarmak icin pıspisliyorum ozaman uyuyakaliyorum. Suan seninkiler uyku duzenine alistimi. Zombi gibiyim gece mesaisi zor gecior :)) evet goguslerim surekli acik. Ikisi birden aglayinca zor oluyor:)

allahım yarebbimm..eslem ve eylül cok sanslı annelersınız siz
ama sızden rıcam,çocukları aynı gıydırmeyın buyuyunce nooooolur

aaaaa sımdı sormak aklıma geldı..
kız gercektende 1 bebekten 2 tane mı var..
yanı bırbırlerıne benzıyolarmı???

Son düzenleme:

Hepimiz çok Sansliyiz cok şükür millanimmm. Bende kesinlikle ayni giydirmiyorum sevmiom öle )

Benim pasalar biri baba biri ben benzemiolar :))

Benimkilerde hiç benzemiyor normal iki ayrı kardeş daha çok benzer birbirlerine güya ikizler : )

İlk doğduklarındaki simaları falan çok değişti herkesten bişey almış benmkiler tam bi kişiye benzemiolar..

Ben çok aynı giydirmiyorum ama mesela bi hırka alıcaksam aynısı olmasa bile modeli aynı ama renkleri farklı olanı alıyorum..çünkü öbür türlüde absürt duruyor..birinin altı pembeyse birinin üst pembe..ya da bazen tamamen alakasız giydiriyorum : )

Aynı cinsiyet olunca mecbur öle oluyor..Arada aynı giydiriyorum bebekken tatlı duruyor be ..Ee gelen hediyeler var aynı elbise napcaan güzelleri ayırdım mecbur giydircem : )

Çok şükür benimkilerin düzeni oturdu sayılır..Gece 10 - 12 arası gece uykusuna dalıolar bi daha sabah 10-12 arası uyaniolar..

Netten araştırdım aynen böle 12 saat uyumaları normalmiş böyle uyumaları gerekiyormuş..

Artık geceleride alarm kurup kalkıp yedirmiyorum..gece 12 - 1 gibi yiyip altlarını temizleyip yatırıorum bi daha sabah namaza kalktığım zaman yediriyorum eğer arada acıkıp ağlamazlarsa..ki arada uyaniolar saat 5 gibi yedirip bi daha yatırıorum..Çünkü diğer türlü alarm kurduğumda çok derin uyudukları için yemiolardı benimde canım çıkıodu onlamı uğpraşcam ..artık büyüdüler kendileri isterse acıkınca ağlayıp haber veriolar

Gündüzleride bi uyuyup bi uyaniolar işte..ama genelde uysallar çok şükür..

Masallah canim bizimklerde 2-3 saate bir uyaniolar. Cinar 5 cocuga bedel oburu uysal simdilik. Cinar uyudugunda yagiz uyansada en fazla yarim saatimi aliyor o hemen uyuyor masallah. Neyse 3-4 ay daha bole gider sonra Duzene girer heralde uykulari. Gece uyuyamiyorum ben bisey olur diye aglarlarsa duymam diye korkuyorum. Aksam esim gelince 2-3 saat uyuyorum sonra uyku yok :))) yagiz vok kusuyor o korkutuyor beni. Dr kilosunu kontrol ediyor haftalik gecen hafta cok sukur kilo almisti. Cinar cok terliyor napacam bilmiom isilik oldu bide yuzu

eslem cok konuşma kız nazar değdircen yavrulara. ben dün iki kişiye gece uykusu iyi maşallah dedim dün gece kucağımda uyuyo yatırırken ağlıyodu. 2.kez okudum kuzuyu esneye esneye bihal oldum söyldiğim kimseler diilde ben nazar değdiriyom. kimseye suç bulmuyom yanı yanlış anlamayın

Eylülcüm uyandırır onlar seni. Yatmadan bi ayetel kürsi oku yat. Aynı odadaysan duymaman mümkün deil, birde zaten tetikte yattığın için çok uyanır kontrol edersin. Sen biraz uyumana bak, Allahın izniyle bişi olmaz.
Çınar çok terliyorsa üstünü incelt biraz, dieride kusabilir çok dert etme, hiç kusmuundan sıkıntı yaşadımı sen uyanıkken, yaşamadıysa sen uyuyuncada yaşamaz Allahın izniyle. Rabbime emanet, melekler koruyor onları annesi :)

Sabah uyudum canim aglamasina mi uyandim telefin çaldı ona mi uyandim bilmiom. Neticede uyandim. Yavas yavas uyurum artik. Cok şükür yan yatırdigim için sikinti yasamadik. Allaha emanet kuzucuklarimiz.

Son düzenleme:
ilk gunler bende senin gibiydim eylul
simdi daha duzene girdi gibi 12 gibi yiyip yatiyo 3 bucukta o uyanmasada ben uyanip yediriyom sabah yedi gibi birde gitgide duzene gircek merak etme yan yatir uyurken allahin izniyle bisicik olmas kusarlar diye korkma geceler uzun ben aksam da sekerleme yapiyom o uyurken oda iyi oluyo
bizim tek derdimiz olclu mama vermek zorunda olmak doymuyo cogu zaman baska seylerle avutmak zorundayiz suncacik cocugu neyle avutacaksak karni toksa benim kuzum uysal masallah kendim nazar degdircem simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…