- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
- 448
eslem ben azıcık bırıyle dalga geçmiştim de..oyuzden şaaptılar
Millan bizsiz banlanma bak ayip oluyor :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eslem ben azıcık bırıyle dalga geçmiştim de..oyuzden şaaptılar
Selam kızlar biz hala hastanedeiz iyiyiz çok sukur bugun benim sutimle mamaya karisyitcaklar degerleri yukselmrzse mamasina aticam biras.
Eylülcim çok geçmiş olsun inşallah önemli bisi değildir rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Millan bizsiz banlanma bak ayip oluyor :)))
eylül bu arada 11 gun sonra dogurcakmıssın haberın olsunMillan bizsiz banlanma bak ayip oluyor :)))
eylül bu arada 11 gun sonra dogurcakmıssın haberın olsun
ama ben sizi temsilen banlandım..
didim onlar gelemiyor,bari beni banlayın..
ruhumuz yaşasın
doğurduysak,ölmedik tadilat nedeniyle kapalıyık sadece didim..
Zombi gibiyim sadece saat 7:40la 8:00 arası dalmisim. Bebekler hala uyumamakta israrci. ))
Eylül kolay gelsin canım işin zor valla ama olsun çok da güzel.
Millan sende anenlerle beraber edeydin temizliği yada kirli kalsin nasılsa kirlencek
Biz daha hastanedeyiz çok şükür degerler normal sınırlara düşmüş mamayla sutumude veriyoz sagiyorum bol bol,ama doktor bugünde kalın yarın budegeri korursa cikarsinix çok dusmedide tehlike garanti olsun dedi.masallah cadum iyi alıştı her sabah kan alirken bile aglamiyo.ben beterin bi haftadir sandalye üstlerinde banyosuz cadiyi bırakıp bi otele felanda gidemiyom babasida aynı perisanlikta geçen gün sandalyede beni uyuttu gece kalkıp cocugun tutumunu sevmisim sonra yatagin parmakliklarina sikistirmisim girmeyince üstten firlatmisim kendi kendime konusmudsim zar zor uyandirdi beni nasıl korkmus hanimda gitti diye hastane çok eski les gibi sözde üniversite hastanesi bu hastilagada yanlizca burası bakiyo hemen yarın olsun istiyom ışte bole eve gidip yeni duzenimize alisinca girip yazarim ama en az bi hafta kafa izni istiyom
muzmut hersey cok guzelmıs haa,cok sevındım..
bugun son gun demek,eve gıdınce bı sıcak suya bas kendını kırlerın yumuşasın
saka bı yana ooohh bugünden sonra normal bı cekırdek aıle olcaksınız ınş..
bıraz dınlen evet,kızınıda al koynuna bı güzel uyku cek
Eylül kolay gelsin canım işin zor valla ama olsun çok da güzel.
Millan sende anenlerle beraber edeydin temizliği yada kirli kalsin nasılsa kirlencek
Biz daha hastanedeyiz çok şükür degerler normal sınırlara düşmüş mamayla sutumude veriyoz sagiyorum bol bol,ama doktor bugünde kalın yarın budegeri korursa cikarsinix çok dusmedide tehlike garanti olsun dedi.masallah cadum iyi alıştı her sabah kan alirken bile aglamiyo.ben beterin bi haftadir sandalye üstlerinde banyosuz cadiyi bırakıp bi otele felanda gidemiyom babasida aynı perisanlikta geçen gün sandalyede beni uyuttu gece kalkıp cocugun tutumunu sevmisim sonra yatagin parmakliklarina sikistirmisim girmeyince üstten firlatmisim kendi kendime konusmudsim zar zor uyandirdi beni nasıl korkmus hanimda gitti diye hastane çok eski les gibi sözde üniversite hastanesi bu hastilagada yanlizca burası bakiyo hemen yarın olsun istiyom ışte bole eve gidip yeni duzenimize alisinca girip yazarim ama en az bi hafta kafa izni istiyom
suan yapmıyorum yaa 10 gundur saldım kendımı..selamlaar:) diyet mi yapıyorsun sen 59 kilo süper yaa
oooyy maşallah allahım sağlıklı uzun uzuuun ömürler versın sızlere..Bugun yari kirkimiz teyzeleri :)) masallah bize. Muzmut ayni gun dogurduk ne iyi ettik :))
hee yaaa kırk yılda bı denk geliyoruz topluca..bebekler olunca topik sessizleşmiş