Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

slm ,,,
muzmut aklım sende walla son yazdıgın yazı aklımdan cıkmıyo her seferınde aglıorum ,mevlam tez vakıtte o nazlı cadının sıfasını versın ınsallah,,mumkunse o cadının butlarını benım ıcın ısırırmısınemın ol ımtıhan dunyası ,bende yusufuma onun cocuklarına torunlarına genetık hastalıgım olan pıhtılasma sorununu aktardım,kımbılır ne zorluklar yasıcak hayatta off off bazen para pul hıc bıseye fayda etmıo,,mevlam evlatlarımızın kaderlerını gusel eyler ınsallah,,,

ohhh masallah onaa:)))) artmaz Allahın ıznıyle degerlerı nazlı cadının:)))

siderolites burdayızzzz
belkı sayfama bakarsan görursun burayı..
msj kutun dolu kız..msjım gıtmıyoooo

ama ben sizi temsilen banlandım..
didim onlar gelemiyor,bari beni banlayın..
ruhumuz yaşasın
doğurduysak,ölmedik tadilat nedeniyle kapalıyık sadece didim..

Aynen ole ama sen yinede uslu dur :) sendiz olmaz buralar. Olay yaratacaginda yaz bizede hemen olaya dalalim :))

Zombi gibiyim sadece saat 7:40la 8:00 arası dalmisim. Bebekler hala uyumamakta israrci. ))

Zombi gibiyim sadece saat 7:40la 8:00 arası dalmisim. Bebekler hala uyumamakta israrci. ))

İmkanın varsa biraz dinlen canım. Sütü en fazla arttıran şey dinlenmektir aklında bulunsun. Onlarda eninde sonunda sızıp uyurlar merak etme. Eğer sıkıntıları yoksa dursunlar uyumadan. Allahım kolaylık versin sana

aaayy allahım öldüm yaaaa..
bı yandan grıp oldum,hapsura hapsura bı hal oldum..:2::2::2:
bı yandan temızlık yaptım..nehır kanguruyla kucağımda olarak..
kafayı yedım,boynum koptu onu taşımaktan..
aksam annemler bana gelcek,kocam gs nın maçına gıdıyo bugun ıstanbula..
ıkı gun yalnızım oooh dıcektım..dıyemedım

Eylül kolay gelsin canım işin zor valla ama olsun çok da güzel.
Millan sende anenlerle beraber edeydin temizliği yada kirli kalsin nasılsa kirlencek
Biz daha hastanedeyiz çok şükür degerler normal sınırlara düşmüş mamayla sutumude veriyoz sagiyorum bol bol,ama doktor bugünde kalın yarın budegeri korursa cikarsinix çok dusmedide tehlike garanti olsun dedi.masallah cadum iyi alıştı her sabah kan alirken bile aglamiyo.ben beterin bi haftadir sandalye üstlerinde banyosuz cadiyi bırakıp bi otele felanda gidemiyom babasida aynı perisanlikta geçen gün sandalyede beni uyuttu gece kalkıp cocugun tutumunu sevmisim sonra yatagin parmakliklarina sikistirmisim girmeyince üstten firlatmisim kendi kendime konusmudsim zar zor uyandirdi beni nasıl korkmus hanimda gitti diye hastane çok eski les gibi sözde üniversite hastanesi bu hastilagada yanlizca burası bakiyo hemen yarın olsun istiyom ışte bole eve gidip yeni duzenimize alisinca girip yazarim ama en az bi hafta kafa izni istiyom

Muzmutum hadi gozunuz aydin. Degerinizin dusmesine cok sevindim. Senin kiz nazli buyuyecek biraz. Kizim nazlimi koydunuz yoksa adini sen evine git guzelce dinlen iznini iyi degerlendir. Izin donusu bomba gb bekliyom seni. Bendende iyi mudur olur hee nasil verdim gazi
Hadi bakalim simdiden hayirli yolculuklar evinize donerken. Allahim kolaylik versin nazli kizinla sana.

muzmut hersey cok guzelmıs haa,cok sevındım..
bugun son gun demek,eve gıdınce bı sıcak suya bas kendını kırlerın yumuşasın
saka bı yana ooohh bugünden sonra normal bı cekırdek aıle olcaksınız ınş..
bıraz dınlen evet,kızınıda al koynuna bı güzel uyku cek

selamlaar:) diyet mi yapıyorsun sen 59 kilo süper yaa

Canim masallah degeriniz dusmus cok sevindim kuzum. Cadı hakketten cadi cikti heeee. Hastanede kalmanın ne demek oldugunu iyi bilirim yavrularimi beklerken 2.5 gun kaldik ama gel bana sor zaman nasıl gecti seni çok iyi anlıyorum canim rabbim yavrularimizi korusun inşallah.

Son düzenleme:
Bugun yari kirkimiz teyzeleri :)) masallah bize. Muzmut ayni gun dogurduk ne iyi ettik :))

selamlaar:) diyet mi yapıyorsun sen 59 kilo süper yaa
suan yapmıyorum yaa 10 gundur saldım kendımı..

Bugun yari kirkimiz teyzeleri :)) masallah bize. Muzmut ayni gun dogurduk ne iyi ettik :))
oooyy maşallah allahım sağlıklı uzun uzuuun ömürler versın sızlere..

bebekler olunca topik sessizleşmiş
hee yaaa kırk yılda bı denk geliyoruz topluca..
onun dışında bebeklerden fırsat bulan gelıp yazıyo..
daha doğrusu bunlar facede takılmayı sevıyolar,buralar dar geldi
bı ben ipi kopmuşlar gıbı dolanıp duruyorum..

benım kız 12 den berı kucağımda uyuyor..
koltuğa yapıştım kaldım..bende 3 saattır kk da dolanıyorum..
felç oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…