• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kizlar cok şükür hastane taburcu etti bizi. Yagizimin sariligi dusmus yine. Carsamba kontrole gelcez tekrar bakacaklar. Cok şükür eve gidicez.

Eslemcim seni çok iyi anliyorum. Bende 7 gun kovezde kameradan gordum yavrularimi. Sonra emzirmem icin cagirdilar sabah 10 da 1 de 4 te ve 7 de emzirdim. 2 saat nasil geciyordu yanlarinda 3 gunde böle bitti. Sonra uyum odasina aldilar 2.5 gunde burda kaldık. Ama rabbim biliyor ya mutluyum yarumlarimla esimle bas basaydim. Şükür şimdi evimize gitcez. Sen 60 gün dayandin dilekolay valla rabbim yavrularimuzi korusun. Hastanede ilk gece hic uyumadim gozumu kirpmadim. Ertesi gun oglen elim ayagim titredi anca yarım saat uyumusumdur. Bisey olcak die odum kopuyor hala.
Rabbim isteyen tüm arkadaslarima nasip etsin insallah bu duyguyu.

Miyopi hakli unutma bizi bak aklimiz sende... tasindin mi istanbula?

Selam canlar
Kizimin hastaligi kesinlesti tek tedellimiz kizima hasar vermeden teshis edilmesi en az bi hafta burdayız hastanede ömür boyu diyet yapıp bizimkinden farklı mamalarla beslenecek bugün son defa sutumu veriyom :5::5:

Selam canlar
Kizimin hastaligi kesinlesti tek tedellimiz kizima hasar vermeden teshis edilmesi en az bi hafta burdayız hastanede ömür boyu diyet yapıp bizimkinden farklı mamalarla beslenecek bugün son defa sutumu veriyom :5::5:
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım benim..şifası eksik olmasın inşallah..

kızlar çarşamba günü adet günüm bugün akşam test yaptm bişey çıkmadı...Rabbimin hem hayırlısını,hem de çabucak vermeye gücü yeter..inşallah bizim de yüzümüz güler

Selam canlar

canım benim yeterki bebeğin iyi olsun sakın üzülme erken teşhis herşeyden önemli.rabbim yardımcınız olsun.

kızlar çarşamba günü adet günüm bugün akşam test yaptm bişey çıkmadı...Rabbimin hem hayırlısını,hem de çabucak vermeye gücü yeter..inşallah bizim de yüzümüz güler

inşallah canım.herşeyde bir hayır vardır mutlaha.bir kaç gün daha bekle test için daha çok erken.

Kizlar cok şükür hastane taburcu etti bizi. Yagizimin sariligi dusmus yine. Carsamba kontrole gelcez tekrar bakacaklar. Cok şükür eve gidicez.

Eslemcim seni çok iyi anliyorum. Bende 7 gun kovezde kameradan gordum yavrularimi. Sonra emzirmem icin cagirdilar sabah 10 da 1 de 4 te ve 7 de emzirdim. 2 saat nasil geciyordu yanlarinda 3 gunde böle bitti. Sonra uyum odasina aldilar 2.5 gunde burda kaldık. Ama rabbim biliyor ya mutluyum yarumlarimla esimle bas basaydim. Şükür şimdi evimize gitcez. Sen 60 gün dayandin dilekolay valla rabbim yavrularimuzi korusun. Hastanede ilk gece hic uyumadim gozumu kirpmadim. Ertesi gun oglen elim ayagim titredi anca yarım saat uyumusumdur. Bisey olcak die odum kopuyor hala.
Rabbim isteyen tüm arkadaslarima nasip etsin insallah bu duyguyu.

Miyopi hakli unutma bizi bak aklimiz sende... tasindin mi istanbula?

eylülcüm gözün aydın canım.evde zaman daha çabuk geçer sana bu günlerini unutursun en kötü günleriniz bunlar olsun canım.

Ohh maŞallh bizim kızlar doğum yapmış..Eylülcüm ve muzmutcum ikinizinde gözü aydın olsun Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inş..

Kız eylül iyi tutmuşsun oğlanları içerde maşallah maşallah fazla kalmamışlar küvezde..hiç dert etme sarılığı o da nazarlığı olsun her çocukda oluyor bak bi de beni düşün 60 gün sonra kavuştum kızlarıma..Ne sıkıntılar çekmiştim her hastaneye onları görmeye gittiğimde küvezden onları çıkarıp kaçırmak istiodum valla yeter artık die ..şu anda 4 aylık olduk 2 aydır beraberiz hepsini unuttum valla ..bi de düşün bizim hastaneden çıkış kilomuz bile tam 2 kilo dğildi..seninkiler zaten ondan fazla doğmuştur..hmencecik toparlicaklar inş..bol bol anne sütü unutma..bizim o bıcırıklar görsen nasıl yanaklandı tombalak bişiy oldular..diorum nerden nereye herşey düzelioda işte azcık sabır..çoğu kıyafetlerimizi eskittik valla olmuyolar artık nasıl büyüyolar Allahm çok güzel bişey bunları görmek..Allah herkese nasip etsin..Bir gün bile sıkılmadım ne yorgunlukdan ne uykusuzlukdan..Hergün şükrediyorum..Bende onları bana verecekleri gün hastanede kaldığımda aynen gram uyumamıştım sabaha kadar onları izledim..Allahım bunlar benim mi diye..ee 60 gün önce doğum yapınca birden inanamıyorsun değişik bi duygu oluyor..Seninkilerde bak ne koca adam olacaklar..

Muzmutcum senide Allah imtihan ediyor bende inanmıyorum bişey çıkacağına doktorlar en ufak şeyden titizleniyor ..İşte hiç bişey 4 4lük olmuyor ölene kadar imtihan olacağız..Allah şifa versin güzel haberlerle dönersiniz inş..

Bu arada 1 üye 17 ziyaretçi var :53: kızlarrr gizli gizli takip ediyor demekki yakaladım sizi :9:

hoş geldin eslemm :1: boş bırakmayalım burayı ne zaman müsait olursan gir.biz arada giriyoruz.bebişlerin resmini koyabiliyormusun buraya ?

oooof oofff nerden başlasam bılemedım sımdı..
eslemın gelmesıne sevınemedım bıle..
muzmutum bu dıyetle hersey cozuluyor mu?
yanı normal bı çocuk olabılcek dımı..

Çok dikkatli olursak umut var millan bugün 12 den sonra emzirmicem artık. Üç gun boyunca mamayla beslenecek ondan sonra azar azar mamayla vercekler sutunu belli seviyede tutmak amaç herşey allahtan buda bizim imtihanı

ınsallah hersey duzelır..
yanı bu dıyetle çocuğa fızıksel veya zeka yönünden bıse olmaması saglanabılıyorsa
bu cok güzel bıse..
ınsallah dermanını bulur yavrum..
okadar uzuldumkı,yasamayan bılemez bunları..
benzerı bı süreç atlattık bızde nehır ılk dogdugu zaman..
ama allahım buyuk,cok kısa surede duzeldı kızım..
ınsallah senın yavrunda sıfasını bulur muzmut

Muzmutum uzulne kuzum. Insallah duzelir hersey. Hepimiz sinavdan geciyoruz. Kuzucugun iyi olur insallah. Sen morelini yuksek tut canim.

evet bıraz daha araştırdım muzmut..
gercı sen suan herseyı blıyosundur..
yapılan dıyetle çocuk sorunsuz oluyormuş ama ılk 8-10 yıl cok dıkkat edılmelıymıs dıyetıne..
ayrıca yurtdışında bu dıyete uygun cıkolatasına kadar herbıseyı satılıyormuş..
belkı sızın oralarda da vardır böyle bıseyler..

Sağolun canlar
Bugün baslucak ışte diyet bakalım hayirlisi biz elimizden geleni yapcak gerisi rabbime kalmış başa gelen çekilir ne diyelim şimdilik sadece mama millan artık büyüdükçe farklı gıdalar olcak burda diğer yavrucaklari görünce halimize şükrediyorum..
Eylül abilerimiz nasıl alistinizmi birbirinizde.

Muzmut için girdim inş güzel haberler vardır die ama şu anda gerçekten çok üzüldüm..

Bi de anne olunca daha bi için gidiyor..

Ama sonuçta şükredelim ki erken teşhis edilmiş ve tedavisi var Rabbim dermansız dert vermesin inş..

Muzmut sen inançlı bi kızsın Rabbimin Ol demesine bakar herşey oyüzden bol bol dua sabır şükür inş..

Allah yardımcın olsun ..dualarımızla yanında olmaktan başka yapabilceğimiz bişey yok maalesef..

Canın sıkıldıkça buraya yaz konuş dertleşki içine atma ..

Şimdi süreç nasıl işlicek ? sen hep ordamı kalcan ? neden anne sütü verilmiyor ?

Sonra tdavisini evde dewam ettirebilcekmsn ?

Eslemim hosgeldin. Yoksun nezamandir ozledik seni ya. Bu kizlarini kiskaniyoz bak. Onlar geldi bizi unuttun :16:
Nasilsiniz bakalim. Rabbim siz ikiz annelerine guc kuvvet versin. Buyumus ikizlarin isimlerini ne koydunuz canim bnm. Nasil geciyo gunler alistunmi kizlarima yalnizmisin. Yardim eden varmi. Cok ozledik biz seni ya. Anlatacak cok seyin var basla dokulmeye :16:

Hoşbuldum canımm..Ben sizi hiç unutmuyorum valla ama anlarsınız ki pek fırsatım olmuyor..İstanbula taşındım ve maalesef eşim dışında yardımcım yok..Bebeklerime yalnız bakıyorum ev işlerinide eşimle paylaşıyoruz işte sağolsun onun büyük yardımı var yoksa beceremezdim..ev temizliğinede yabancı bi kadının temizlemesi içim almıyor belki camlara birini çağırırım bilmiyorum bakıcaz..çünkü evim çok camlı..

Onun dışında iyiyz çok şükür..Burdaki doktorumuz çok beğendi kızları maşallah gelişim çok iyi dedi kiloları boyları herşey çok güzel dedi şu anda..inş da böle gider..Kızlarımın isimlerini ve fotolarını paylaşmak isterdim ama tanıdıklar vardır şimdi deşifre olmaya gerek yok : ) çünkü burda size herşeyi anlatıyorum bütün dedikoduları : )

Çok şükür geceleride uyuyor bnm kızlar öyle huysuz değiller minnoşlarım 24 saat yiorum onları bi d kilo alıp toparlandılar ya şu anda çok tatlı oldular annemler geçende kalmaya geldiler kaynanamlarla bırakamadılar sewmekten..

Bi de dışarı çıktğımız zaman ikiz bebek arabasıyla çok dikkat çekiyoruz heralde her gören ayy maşallah bakabilirmiyiz : ) üstüne Allah kolaylık versin diolar..Değişik bi duygu ikiz olması insanı daha özel kılıyor gerçekten..

Sen napiyorsun ?çalışıyormusun şimdi ? bebiş nasıl ? babişin huyları bebiş olduktan sonra değiştimi ? : )

Çok dikkatli olursak umut var millan bugün 12 den sonra emzirmicem artık. Üç gun boyunca mamayla beslenecek ondan sonra azar azar mamayla vercekler sutunu belli seviyede tutmak amaç herşey allahtan buda bizim imtihanı

Canım okudum şimdi. Bugün ancak gelebildim. Rabbim bu yolda sana ve eşine güç kuvvet versin. Ayrıca şükürler olsunki erken teşhis edildi ve dikkat edilerek inşallah bu hastalığının tedavisi mümkün.

Hoşbuldum canımm..Ben sizi hiç unutmuyorum valla ama anlarsınız ki pek fırsatım olmuyor..İstanbula taşındım ve maalesef eşim dışında yardımcım yok..Bebeklerime yalnız bakıyorum ev işlerinide eşimle paylaşıyoruz işte sağolsun onun büyük yardımı var yoksa beceremezdim..ev temizliğinede yabancı bi kadının temizlemesi içim almıyor belki camlara birini çağırırım bilmiyorum bakıcaz..çünkü evim çok camlı..

Onun dışında iyiyz çok şükür..Burdaki doktorumuz çok beğendi kızları maşallah gelişim çok iyi dedi kiloları boyları herşey çok güzel dedi şu anda..inş da böle gider..Kızlarımın isimlerini ve fotolarını paylaşmak isterdim ama tanıdıklar vardır şimdi deşifre olmaya gerek yok : ) çünkü burda size herşeyi anlatıyorum bütün dedikoduları : )

Çok şükür geceleride uyuyor bnm kızlar öyle huysuz değiller minnoşlarım 24 saat yiorum onları bi d kilo alıp toparlandılar ya şu anda çok tatlı oldular annemler geçende kalmaya geldiler kaynanamlarla bırakamadılar sewmekten..

Bi de dışarı çıktğımız zaman ikiz bebek arabasıyla çok dikkat çekiyoruz heralde her gören ayy maşallah bakabilirmiyiz : ) üstüne Allah kolaylık versin diolar..Değişik bi duygu ikiz olması insanı daha özel kılıyor gerçekten..

Sen napiyorsun ?çalışıyormusun şimdi ? bebiş nasıl ? babişin huyları bebiş olduktan sonra değiştimi ? : )

Canım çok iyi anlıyorum seni. Malum bnm kocamda bebişim kadar çocuk olduğu için ikiz var sayılır bende. Ne bilim ya şu sıralar Allaha şükür çok daha iyiyiz.
Paylaşma durumunu anlıyorum bende senin düşündüğün sebeplerden çok fazla paylaşmak istemiyorum. O yüzden sana mesaj atıyorum özelden:)

Selam canlar destekleriniz ve dualariniz için allah hepinizden razı olsun.bir hafta kadar burdayiz şimdi yüksek olan zararlı değeri normal sınırlara indirecekler ondan. Hiç süt vermiyorum sonrasında azar azar hem sutumden hem mama vercekler belli bir diyet belirliyolar başta sonrasında bizde buna göre beslicez ysvrumu.yavrum yadirgadi ama aç kalınca mecbur içti mamasini leş gibi kokuyo oda haklı memeye tam yeni alismisken beni sorarsaniz sormayin gitsin...

Selam canlar destekleriniz ve dualariniz için allah hepinizden razı olsun.bir hafta kadar burdayiz şimdi yüksek olan zararlı değeri normal sınırlara indirecekler ondan. Hiç süt vermiyorum sonrasında azar azar hem sutumden hem mama vercekler belli bir diyet belirliyolar başta sonrasında bizde buna göre beslicez ysvrumu.yavrum yadirgadi ama aç kalınca mecbur içti mamasini leş gibi kokuyo oda haklı memeye tam yeni alismisken beni sorarsaniz sormayin gitsin...
Ben tamda seni soruyorum muzmutum. Sen nasilsin. Anlat icinde kalmasin. Icinde kalinca ne olduunu biliyorum bunu yapma kendine.
Sukret haline ama aglamayida bil. Bilki birikmesin. Senin guclu olman gerek. Elinden gelen bisi yokki. Allahin verdigi bi imtihan. Sukurler olsunki erken teshisle tedavisi mumkun. Rabbim bu yolda kolayliklar cikarsin karsiniza. Yardimciniz olsun.
Kendine dikkat et. Seni seviyoruz ve destek olmak istiyoruz. Icine atma...

muzmutum kızların dedıgı gıbı hıcbıseyı ıcıne atma..
her sıkıntını bıze anlat,elımızden geldıgınce her konuda yardımcı olmaya çalışırız..

hıcte uzulme,bu hastalıkta erken teshıs cok onemlıymıs..
allahın ıznıyle cocugun sapasağlam büyüyecek..

forumda bu hastalığa sahıp kımse varmı dıye aradım ama
var olanlar hastalık tespıt edıldıgı anı yazmışlar,suankı durumlarından haberdar etmemısler..

Back