• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eylul otekıde sana benzıyodur minişlerin..
aman sağlıklı olsunlarda kaynanana benzesede olur:1:

ben cok dırettım benzemesın dıye ama kaynanama benzettim kızı:27:

bı evıne yerleseydın,bı düzene gıreydınız..neyse az kaldı az..

günaydın millet.:3::3:
millan sana mesaj atmaya çalışıom ama posta kutun doluymuş. baksana bi ona :3::3:

selam canlar :16:
Evet abi oldular bizimkiler :) muzmutum dinleniyorum sutumu 2-3 saate bir sagiyorum hastaneye goturuyoruz sutum geldi masallah insallah bole devam eder. Kuzularim gelsin daha cok olacak sutum insallah. Minik cadimizi op yerimeee.
opuyom canim merak etme :1:bol bol dinlen tam iyiles zaten eylul ben hemen ayaklandim mecburen odun yardim ediyo ama yetmiy en cok bas agrim oluyo senin tam iyilesmen olursa bebeklere faydan olur dun bi ara cildirdim resmen bas agrisindan dogru duzgun bi uyuyamadim dinlenemedim hep yarim yamalak canim cok sukur iyiyyiz gerisi muhim degil ...

muzmutum canım gözün aydın gelmiş minik zuzu :16:Rabbim uzunnnnnn ömürler nasip etsin tatlımgöğüslerin kolay yara olur ilk etaptabi krem alsan faydalı olur canım minik kime benziyo :34: kendine benzetmeyi başabildin mi :1:eylülcüm tatlım senin de gözün aydın Rabbim nazarlardan saklasınmaşallah küçük heriflere Nazar değmesin :16:elinden geldiğince dinlenmeye ve moralmen yüksek olmaya calış tatlımsen iki kuzu emzireceksin, daha çok dinlenmelisinbebişlerde kısa zamanda yuvanıza gelecek inşallahsenin kuzular kime benziyo eylülüm
cok sagol canim benle hiiiic alakasi yok ayni babasiii huylari bile ayni simdiden birdiler iki oldular sukur :1:

Dinlenmeye çalışıyorum canim. Sut sagiyorum habire :) bebislerden kucagima verilen ayni babasi masallah hic bana benzemio. Ama digerini kameradan gördüm ole yüzü felan net degildi tam kime benzedigi belli degil. Insallah evimize getirdigimiz gun yeniden dogacam ♥♥
digeride sana benziyodur belki gerci buyudukce belli olur canim :1:

Kizlar doktordan geldim. Masallah miniklerim iyiler allaha Şükür. Beni cagiracaklarmis emzirmem icin yarin birgun. Insallah sorun yasanmaz ise bu haftasonu kadar vereceklermis insallah. Dua edin bizeeee

eylul otekıde sana benzıyodur minişlerin..
aman sağlıklı olsunlarda kaynanana benzesede olur:1:

ben cok dırettım benzemesın dıye ama kaynanama benzettim kızı:27:

bı evıne yerleseydın,bı düzene gıreydınız..neyse az kaldı az..

Hehe kocam kaynanama benzio zaten kiz :))) oteki bakalim kime benzio saglikli olsunlar da insallah. Çok özledim yavrularimi.

Son düzenleme:
slm kızlar,,

yusufum hazır uyumusken gelım ddedım:))
bu ayın sonunda ıkı ayı bıtıo :) Allahım saka gıbı bı zamanlar gozumu acsam kapatsam yanımda uyuyo olsa dıyodum cıdden oyleyız :)) cok sukur mevlaya :))
kendıne gore duzen oturtmaya calısıo tabı bu arada ben zombı gıbı dolanır oldum :)) tıpım falan kaymıs durumda ınsallah gececek bu durumlar dıe umıt edıorum:)) gebelıgımden berı 4 de uyanıodum en gec 4.30 hala devam edıo ,,beyfendı kurulmus saat gıbı 4.30 da kalkıo karnını doyuruo daha uyumuyo:) ben nerdeyse uykusuzlukdan dusecem ama o ınatla oturuo,besıgınde yatsa neyse ama sureklı mızıldanıo al benı dıe almazsam gıderek sesını arttırıo:)) goguslerım hala fena durumda cok sukur kı mastıtın kıyısından dondum.ya ben gebelıkde kılo almadım daha dogrusu 5 kılo aldım ama ben sut verırken bogazım acıkdı resmen doymuyorum :(( ya bu boyle gıtmıo dıme ,hanı salata falan yıyorum ama tırt yanı canım yemek ıstıo,onerısı olan:))
doktora gıtmek dısında daha hıc dısarıı cıkmadık ,,mısafırlık tecrubem yok :)) ılk once ablama gıderım heralde en azından rahat oldugum bı ortam olsun kı rahat edım:)
ya bu arada kocamın lohusalıgı bıttı :))) ama ben korkuyorum o "olaydan" sezaryandan sonra bırlıkdelık ne zaman oldu ve canınız yandımı ?ben korkuom,haftaya doktora gıtcem dedım kocama doktora muayene oldukdan sonra eksın varmıs dıe :( gercı doktor sorun yoksa lohusalık bıtımı eksın var dedıydıi,hamıle kaldıgımdan berı eksın yokdu bızde dogurdum yıne yok ,ne etcem bılmıom:(
bıde ben kırkım cıktıgı gunun aksamı lekelendım,ıkı gun devam ettı ucuncu gun adet oldum Allahım ne cekılmezdı lohusalık pesıne adet,,

Son düzenleme:
slm kızlar,,

bu ayın sonunda ıkı ayı bıtıo :) Allahım saka gıbı bı zamanlar gozumu acsam kapatsam yanımda uyuyo olsa dıyodum cıdden oyleyız :)) cok sukur mevlaya :))
kendıne gore duzen oturtmaya calısıo tabı bu arada ben zombı gıbı dolanır oldum :)) tıpım falan kaymıs durumda ınsallah gececek bu durumlar dıe umıt edıorum:)) gebelıgımden berı 4 de uyanıodum en gec 4.30 hala devam edıo ,,beyfendı kurulmus saat gıbı 4.30 da kalkıo karnını doyuruo daha uyumuyo:) ben nerdeyse uykusuzlukdan dusecem ama o ınatla oturuo,besıgınde yatsa neyse ama sureklı mızıldanıo al benı dıe almazsam gıderek sesını arttırıo:)) goguslerım hala fena durumda cok sukur kı mastıtın kıyısından dondum.ya ben gebelıkde kılo almadım daha dogrusu 5 kılo aldım ama ben sut verırken bogazım acıkdı resmen doymuyorum :(( ya bu boyle gıtmıo dıme ,hanı salata falan yıyorum ama tırt yanı canım yemek ıstıo,onerısı olan:))
doktora gıtmek dısında daha hıc dısarıı cıkmadık ,,mısafırlık tecrubem yok :)) ılk once ablama gıderım heralde en azından rahat oldugum bı ortam olsun kı rahat edım:)
ya bu arada kocamın lohusalıgı bıttı :))) ama ben korkuyorum o "olaydan" sezaryandan sonra bırlıkdelık ne zaman oldu ve canınız yandımı ?ben korkuom,haftaya doktora gıtcem dedım kocama doktora muayene oldukdan sonra eksın varmıs dıe :( gercı doktor sorun yoksa lohusalık bıtımı eksın var dedıydıi,hamıle kaldıgımdan berı eksın yokdu bızde dogurdum yıne yok ,ne etcem bılmıom:(
bıde ben kırkım cıktıgı gunun aksamı lekelendım,ıkı gun devam ettı ucuncu gun adet oldum Allahım ne cekılmezdı lohusalık pesıne adet,,

Canım selam;

Emzirirken acıkma olayı bendede şiddetle var. Hatta ben hamileyken aşermedim emzirirken canım çok şey istiyor. Kısmamaya çalışıyorum aslında şimdi iki kişilik beslenmek gerekiyor yoksa ne kendinde hal kalıyor ne de besleyemedim diye vicdanında.

Yusuf gündüzleri nasıl? uyuyormu, 3 aydan sonra daha bi düzenli olursunuz inşallah. Akşamları kaçta uyutuyorsun,? Birde uyuma işini onun zevkine bırakma akşamları. Belli bi saatte uyutmaya çalış bakalım uyumasada karanlıkta konuşmadan emzir. Ben öyle yapıyorum. Önceden onun yorgunluuna göre uyuturdum. Gece bazen 1i 2yi bulurdu. Şimdi 8.30da uyumak için odasına geçiyoruz. sadece o ve ben. Emiyor beni. Hemen uyuyor emerken ama yatağına yatırdımı uyanıyor başta. Sora saat 10-10.30 gibi dalıyor.

Gece yattımı 4.30a kadar hiç uyanıp emmiyormu? o uyanmadan alıp emzirsen uyumaya devam etmezmi acaba?

Buarada bnm kocamın lohusalığı bence daha bu hafta bitti. Az buçuk biliyorsun doğumdan sonra olanları. Beni çok üzdü. Çok doluyum ona karşı ama maşallah diyelim bu hafta çok daha iyi. Hani ben bukadar dolu olmasam evliliğimin başından beri en güzel günlerimi geçiriyorum derdim. Ama bnm zamana ihtiyacım var ona karşı toparlayabilmem için. Artık burda başbaşayız şükür. Artık bu haftasonuda acaba gidicezmi diye düşünmüyorum. Gitmemiz için izin alması gerekiyor. Ben annemleri özlüyorum ama enazından onlardan uzaktayım. İçimde inanılmaz bi kin duygusu var. Bazen anlatmaya çalışıyorum sen onları kıskanıyorsun diyor bana. Kıskanmak deilde kinliyim ya.

Ekşın olayından bende çok korkmuştum ama sen sezaryenlisin ya Altta bişi yokki. Ben dikişler kaynadımı, acaba bişi olurmu diye korkuyorum hala. He benimkide bahane. Bazen acaba adamı böylemi cezalandırıyorum diyorum. Ama korkuyorumda gerçekten. Pek yanaşmak istemiyorum. Birazda soğudum açıkçası kocamdan. Önce bnm ruhumu doyurması gerekiyor şusıra.

ya ben geliyom herkes bi yerlere kaçışıyor. Söyleyin ya benden hoşlanmıyonuzmu :1::1:
Geldiğim yerden el ayak çekiliyor :2::2:

slm kızlar,,

bu ayın sonunda ıkı ayı bıtıo :) allahım saka gıbı bı zamanlar gozumu acsam kapatsam yanımda uyuyo olsa dıyodum cıdden oyleyız :)) cok sukur mevlaya :))
bıde ben kırkım cıktıgı gunun aksamı lekelendım,ıkı gun devam ettı ucuncu gun adet oldum allahım ne cekılmezdı lohusalık pesıne adet,,
canım hiç korkma herhangi bir sorun yaşamadım ben losusalık bittiği gün oldu :52: Bende sezeryanlıyım hiçbir sorun yaşamadım şükür.kendini soğutma git gide uzaklaşırsın evliliğin için iyi olmaz.herşey cinsellik değil tabi ama lazım da.eşler arası birlik bence :1: Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun. :34: Bence eşine süpriz yap yusufu uyut güzelce giyin ilk adımı sen at adam şoka girer olmaz birşey yapamaz zaten :52:

ya ben geliyom herkes bi yerlere kaçışıyor. Söyleyin ya benden hoşlanmıyonuzmu :1::1:
Geldiğim yerden el ayak çekiliyor :2::2:

kızzz niye hoşlanmayalım sanki topik uzun zamandır dolup taşıyo da sen gelince kurudu :52::52: Millet kabuğuna çekildi :1: Doğuran, bebeği küçük olan, olunca gelen giden olmuyo.inşallah sırada bekleyen arkadaşlarımızda hamile kalacak onlarında doğumunu görücez.aminnn.gülgüzeli,ecem,angel,yağmur,özge başka unuttuğum var mı ki :50: Inşallah güzel haberlerini alırız.keşke arada girseler angel yağmur özge hiç girmiyolar :43:

benimde gelemedigim gunler olcakmis :1:
nabersiniz biz iyiyiz sukur duzen oturtmaya calisiyoz kizimla dunden beri direk gogusten emiyo cabuk ogreniyolar o silikon basliktanda kurtulduk sukur :16:
Kizlar doktordan geldim. Masallah miniklerim iyiler allaha Şükür. Beni cagiracaklarmis emzirmem icin yarin birgun. Insallah sorun yasanmaz ise bu haftasonu kadar vereceklermis insallah. Dua edin bizeeee

masallah canim az kaldi hafta sonuna allah kavustursun sizi insallah::16:
kislar bende seyi sorcam sezeryanli hanimlar kanamaniz nasilde ne kadar surdu benimki ilk gunden beri adet kanamasi gibi normalmi ki?

slm kızlar,,

sumısalı olhusalık bıtınce bız eksının kralını yaptık..serbest bacım yani.bekletme daha fazla adamı boşuna:1:
benimde gelemedigim gunler olcakmis :1:
nabersiniz biz iyiyiz sukur duzen oturtmaya calisiyoz kizimla dunden beri direk gogusten emiyo cabuk ogreniyolar o silikon basliktanda kurtulduk sukur :16:

masallah canim az kaldi hafta sonuna allah kavustursun sizi insallah::16:
kislar bende seyi sorcam sezeryanli hanimlar kanamaniz nasilde ne kadar surdu benimki ilk gunden beri adet kanamasi gibi normalmi ki?
muzmut benım kanamam ılk ıkı gun bıraz fazlaydı..
sonrasında normal adet kanamasına döndü..
hatta 1 haftaya lekelenme tarzı olmaya başladı..
hatta 20 günde yada 15 gnde artık hıcbıse gelmez olmuştu..

kım nerden konuşursa konuşsun
ben burayı bırakmaaaaaaaaaaaam..
ılk goz ağrım :27:

hayirli cumalar bacilar ....
sabah bizi hastaneden aradilar ucuncu gun alinan kanda fenilketonüri suphesi cikmis pazartesi baska bir sehirde olan hastaneye gitcez testi tekrar etcekler insallah temiz cikar bi kac gun olmicam anlicaginiz bize dua edin allah emanet olun ....

sabah bizi hastaneden aradilar ucuncu gun alinan kanda fenilketonüri suphesi cikmis pazartesi baska bir sehirde olan hastaneye gitcez testi tekrar etcekler insallah temiz cikar bi kac gun olmicam anlicaginiz bize dua edin allah emanet olun ....

Canım hayırlısıyla temiz çıkar inşallah. Yüreğini ferah tutup dua etmeye devam... haberlerini bekliyoruz..

hayırlı cumalar canım.
sen içini ferah tut Allahın izniyle bi şey çıkmayacak canım

Back