slm kızlar,,
yusufum hazır uyumusken gelım ddedım:))
bu ayın sonunda ıkı ayı bıtıo :) Allahım saka gıbı bı zamanlar gozumu acsam kapatsam yanımda uyuyo olsa dıyodum cıdden oyleyız :)) cok sukur mevlaya :))
kendıne gore duzen oturtmaya calısıo tabı bu arada ben zombı gıbı dolanır oldum :)) tıpım falan kaymıs durumda ınsallah gececek bu durumlar dıe umıt edıorum:)) gebelıgımden berı 4 de uyanıodum en gec 4.30 hala devam edıo ,,beyfendı kurulmus saat gıbı 4.30 da kalkıo karnını doyuruo daha uyumuyo:) ben nerdeyse uykusuzlukdan dusecem ama o ınatla oturuo,besıgınde yatsa neyse ama sureklı mızıldanıo al benı dıe almazsam gıderek sesını arttırıo:)) goguslerım hala fena durumda cok sukur kı mastıtın kıyısından dondum.ya ben gebelıkde kılo almadım daha dogrusu 5 kılo aldım ama ben sut verırken bogazım acıkdı resmen doymuyorum
( ya bu boyle gıtmıo dıme ,hanı salata falan yıyorum ama tırt yanı canım yemek ıstıo,onerısı olan:))
doktora gıtmek dısında daha hıc dısarıı cıkmadık ,,mısafırlık tecrubem yok :)) ılk once ablama gıderım heralde en azından rahat oldugum bı ortam olsun kı rahat edım:)
ya bu arada kocamın lohusalıgı bıttı :))) ama ben korkuyorum o "olaydan" sezaryandan sonra bırlıkdelık ne zaman oldu ve canınız yandımı ?ben korkuom,haftaya doktora gıtcem dedım kocama doktora muayene oldukdan sonra eksın varmıs dıe
gercı doktor sorun yoksa lohusalık bıtımı eksın var dedıydıi,hamıle kaldıgımdan berı eksın yokdu bızde dogurdum yıne yok ,ne etcem bılmıom
bıde ben kırkım cıktıgı gunun aksamı lekelendım,ıkı gun devam ettı ucuncu gun adet oldum Allahım ne cekılmezdı lohusalık pesıne adet,,