• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hayirli cumalar bacilar ....
sabah bizi hastaneden aradilar ucuncu gun alinan kanda fenilketonüri suphesi cikmis pazartesi baska bir sehirde olan hastaneye gitcez testi tekrar etcekler insallah temiz cikar bi kac gun olmicam anlicaginiz bize dua edin allah emanet olun ....

muzmutum gecmıs olsun..sen canını sıkıp,moralını bozma..
umarım temız çıkar..
allahım sıfa verır ınş..bıraz araştırdım hastalığı..
anne ve babanın genlerınde olması gerekıyomus..
ama bılemedım..
ınsallah güzel haberlerle gelırsın..

Son düzenleme:
Canlar nasılsınız
Ben geldımm ama tabı herkesler bıryerlerde doğurmayan kalmadı tabı:16::16:
Ben de bır degısıklık yok olursa haberınız olur zaten psıkolojım yavaş yavaş düzelmekte çalışıyorum ya o kafamı cok dagıtıyo hepınızı kocaman opuyorum kendınıze ıyı bakın Allaha emanet olun hepınız

haftaya çarşamba adet günüm...yarın bir test yapsam mı dedim ,eşim durdurdu..gün gelmeden test yok dedi..2 gün kardeşimdeydik..yarın da eşimi check up a götürcez..yarın öyle geçer,pazar zaten geçer...iş pazartesi ve salı da:36::36:
inşallah olmuştur da daha fazla ilaç içmem:53: yoksa yine klomene devam...
hiçbir hissiyatım yok,dua edin inşallah olur:54:

hayirli cumalar bacilar ....
sabah bizi hastaneden aradilar ucuncu gun alinan kanda fenilketonüri suphesi cikmis pazartesi baska bir sehirde olan hastaneye gitcez testi tekrar etcekler insallah temiz cikar bi kac gun olmicam anlicaginiz bize dua edin allah emanet olun ....
geçmiş olsun canım,inşallah temiz çıkar sonuçlar..bol bol şifa diliyorum size..

Canlar nasılsınız
Ben geldımm ama tabı herkesler bıryerlerde doğurmayan kalmadı tabı:16::16:
Ben de bır degısıklık yok olursa haberınız olur zaten psıkolojım yavaş yavaş düzelmekte çalışıyorum ya o kafamı cok dagıtıyo hepınızı kocaman opuyorum kendınıze ıyı bakın Allaha emanet olun hepınız
bişeylerle uğraşmayınca olmuyo gerçekten haklısın canım..ben 2 hamile kaldığımda da dolu dolu zamanlarımdı,günüm geçmiş haberim bile yoktu...

kızlar dualarım sızınle,ınsallah tez zamanda annelıgı tadarsınız..
göbusunuz bebısle dolar..

muzmuta canım cok sıkıldı ya..inşallah kötü bıse yoktur

kızlar dualarım sızınle,ınsallah tez zamanda annelıgı tadarsınız..
göbusunuz bebısle dolar..

muzmuta canım cok sıkıldı ya..inşallah kötü bıse yoktur
saol canım inşallah bizlere de nasip olur..
bu hastalık erken tesbiti ile daha iyi ve çabuk tedavi eiliyor sanırım ama Allah hiç vermesin minik bebişe öyle hastalık...

Kizlar suan hastanedeyiz. Bebislerimi yogum bakimdan cikardilar cok şükür benimleler. Bugun hastanede yatcaz birlikte.Yarin bir sorun cikmaz ise taburcu olcaz inşallah. Rabbim bu güzel duygu isteyen herkese nasip etsin. Kimseyi evladıyla sinamasin insallah

Kizlar suan hastanedeyiz. Bebislerimi yogum bakimdan cikardilar cok şükür benimleler. Bugun hastanede yatcaz birlikte.Yarin bir sorun cikmaz ise taburcu olcaz inşallah. Rabbim bu güzel duygu isteyen herkese nasip etsin. Kimseyi evladıyla sinamasin insallah

Eylulum hadi gozunuz aydin. Insallah geceniz guzel gecmistirde bugun evinize heo beraber donersiniz.
Kime benziyomus dier bebisin bakalim?
Geceniz nasildi? Haberlerini bekliyoruz cnm.

selamun aleykum bacilar...
nasilsiniz bakem
eylul cok sevindim adina saglikla evinize gitmissinizdir insallah ...
bende canta felan hazirliyom yarin baska bi sehre hastaneye gitcez bi kac gun kalcakmisiz da universite hastanesiymis nerden girdi bu hafta sonu anlamadim ki bitmedi gitti cumadan beri kafayi yedim beklemek cok zor boyle rabbim insallah temiz cikar kizimin sonuclari ogrendigimden beri kizima baktikca paramparca oluyorum yuzlerce endise aklimda simdilik ailelerede bisey demicez kesin sonuclari ogrenelim ona gore bi siz biliyonuz yani cuma gunu ilk banyosunu ettik kizimin babasiyla dun aksamda gobegi dustu cok sukur annelik ne kadar guzel ne kadar agir bir duyguymus neyseki RABBIM kullarina bir annennin evladina olan sefkatinden cok daha fazla sefkatlidir ona sginiyoruz...

Son düzenleme:
nasilsiniz bakem
bende canta felan hazirliyom yarin baska bi sehre hastaneye gitcez bi kac gun kalcakmisiz da universite hastanesiymis nerden girdi bu hafta sonu anlamadim ki bitmedi gitti cumadan beri kafayi yedim beklemek cok zor boyle rabbim insallah temiz cikar kizimin sonuclari ogrendigimden beri kizima baktikca paramparca oluyorum yuzlerce endise aklimda simdilik ailelerede bisey demicez kesin sonuclari ogrenelim ona gore bi siz biliyonuz yani cuma gunu ilk banyosunu ettik kizimin babasiyla dun aksamda gobegi dustu cok sukur annelik ne kadar guzel ne kadar agir bir duyguymus neyseki RABBIM kullarina bir annennin evladina olan sefkatinden cok daha fazla sefkatlidir ona sginiyoruz...

Canim cok saol Allah razi olsun. Taburcu olduk eve gitcez kan sonucumuz ciktiktan sonra. Sarilik icin bakacak lar mis. Canim üzülme insallah sonucunuz temuz cikarrr. Pozitif düşün pozitif olsun insallah hersey.
Evet annelik harika bir duyguymus ilk defa dun birlikte kaldık gram uyumadim ama butun geceuyumus gibiyim. Rabbime cok şükür.

Son düzenleme:
nasilsiniz bakem

muzmut cok ıyı anlıyorum senı..
insan kucucuk bebeğe hıc yakıştıramıyor böyle seylerı..
ama ınsallah temız cıkcak sonuçları allahın ıznıyle..

Canim cok saol Allah razi olsun. Taburcu olduk eve gitcez kan sonucumuz ciktiktan sonra. Sarilik icin bakacak lar mis. Canim üzülme insallah sonucunuz temuz cikarrr. Pozitif düşün pozitif olsun insallah hersey.
Evet annelik harika bir duyguymus ilk defa dun birlikte kaldık gram uyumadim ama butun geceuyumus gibiyim. Rabbime cok şükür.

hayat artık tamamen degısıyor eylülcum..
artık pasalar ne ısterse o olcak:1:
allahım sağlık versınde,gerısı hıc onemlı degıl..

Biz eve gidemedik. Sarilik testi sinirin ustunde cikti. Yagiz isik tedabisi aliyor. Sabah olctuler sinira inmis. Saat 2 de tekrar olcecekler insallah duserde evimize gideriz. Yavrum uyuyor aletin icinde :( zorla emziriyorum :(

Biz eve gidemedik. Sarilik testi sinirin ustunde cikti. Yagiz isik tedabisi aliyor. Sabah olctuler sinira inmis. Saat 2 de tekrar olcecekler insallah duserde evimize gideriz. Yavrum uyuyor aletin icinde :( zorla emziriyorum :(

eylül stress yapma,sarılık sık sık yenıdoganlarda görulebılen bıse..
allah dermansız dert vermesın kimseye..
benım kızda sarılık olma sınırına gelmıstı..
rengı sapsarıydı ama ucundan döndük..
dakkabası doktordaydık..
evde de florasan tarzı beyaz ısıgın altında tuttuk hep..
kocakarılar öyle demıstı:1:
nneysekı olmadan atlattık..
sende korkma,hıcbıse olmıcak bebelerıne..:nazar:

eylül stress yapma,sarılık sık sık yenıdoganlarda görulebılen bıse..
allah dermansız dert vermesın kimseye..
benım kızda sarılık olma sınırına gelmıstı..
rengı sapsarıydı ama ucundan döndük..
dakkabası doktordaydık..
evde de florasan tarzı beyaz ısıgın altında tuttuk hep..
kocakarılar öyle demıstı:1:
nneysekı olmadan atlattık..
sende korkma,hıcbıse olmıcak bebelerıne..:nazar:

Evet doktorda bebek sariligi onemli degil dedi ama yüreğim yanior iste kuzumu öyle görünce. 1, 5 saat sonra tekrar kan alacaklar bakalim ne cikacak. Bugun 12 ci gunleri hala evimize gidemedik. Saat başı emzuriyorum. Yavrum digeriyle babası ilgileniyor. Sutumu sagdim ona veriyor.

Canim korkma bak sinira inmis cok sukur. Aksama kadarda insallah normal duzeye inerde akaami evinizde olursunuz. Litfen uzme kendini. Sutune zarar gwlmesin. Korkma Rabbimin izniyle inecek dualarimizla. Millanin dedii gibi Rabbim dermansiz dert vermesin. Dua.et srnin dualarin hala kabul oluyor onsiralarda :16: o nedemek oldu yaw. Nese yani hamilelerin duasi kabul oluyodu seninde halaole. Yeni anneninde ole. Dualarimiza devam ediyoz yani.:16:

Evet doktorda bebek sariligi onemli degil dedi ama yüreğim yanior iste kuzumu öyle görünce. 1, 5 saat sonra tekrar kan alacaklar bakalim ne cikacak. Bugun 12 ci gunleri hala evimize gidemedik. Saat başı emzuriyorum. Yavrum digeriyle babası ilgileniyor. Sutumu sagdim ona veriyor.

Canim evinizde cok gunlee gececek. Allaha sukurler olsunki saglikla bugune geldiler insallah aksama evde olcaksiniz. 12 gun 13 gun diye takilma onune bak. Sonucunda saglikla mutlulukla eve donunde gerisi unutulur gider. Gec olsunda guc olmasin tatlim. Rabbim sizleee guc kuvvet versin bu surecte

Ohh maŞallh bizim kızlar doğum yapmış..Eylülcüm ve muzmutcum ikinizinde gözü aydın olsun Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inş..

Kız eylül iyi tutmuşsun oğlanları içerde maşallah maşallah fazla kalmamışlar küvezde..hiç dert etme sarılığı o da nazarlığı olsun her çocukda oluyor bak bi de beni düşün 60 gün sonra kavuştum kızlarıma..Ne sıkıntılar çekmiştim her hastaneye onları görmeye gittiğimde küvezden onları çıkarıp kaçırmak istiodum valla yeter artık die ..şu anda 4 aylık olduk 2 aydır beraberiz hepsini unuttum valla ..bi de düşün bizim hastaneden çıkış kilomuz bile tam 2 kilo dğildi..seninkiler zaten ondan fazla doğmuştur..hmencecik toparlicaklar inş..bol bol anne sütü unutma..bizim o bıcırıklar görsen nasıl yanaklandı tombalak bişiy oldular..diorum nerden nereye herşey düzelioda işte azcık sabır..çoğu kıyafetlerimizi eskittik valla olmuyolar artık nasıl büyüyolar Allahm çok güzel bişey bunları görmek..Allah herkese nasip etsin..Bir gün bile sıkılmadım ne yorgunlukdan ne uykusuzlukdan..Hergün şükrediyorum..Bende onları bana verecekleri gün hastanede kaldığımda aynen gram uyumamıştım sabaha kadar onları izledim..Allahım bunlar benim mi diye..ee 60 gün önce doğum yapınca birden inanamıyorsun değişik bi duygu oluyor..Seninkilerde bak ne koca adam olacaklar..

Muzmutcum senide Allah imtihan ediyor bende inanmıyorum bişey çıkacağına doktorlar en ufak şeyden titizleniyor ..İşte hiç bişey 4 4lük olmuyor ölene kadar imtihan olacağız..Allah şifa versin güzel haberlerle dönersiniz inş..

Bu arada 1 üye 17 ziyaretçi var :53: kızlarrr gizli gizli takip ediyor demekki yakaladım sizi :9:

Ohh maŞallh bizim kızlar doğum yapmış..Eylülcüm ve muzmutcum ikinizinde gözü aydın olsun Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inş..

Kız eylül iyi tutmuşsun oğlanları içerde maşallah maşallah fazla kalmamışlar küvezde..hiç dert etme sarılığı o da nazarlığı olsun her çocukda oluyor bak bi de beni düşün 60 gün sonra kavuştum kızlarıma..Ne sıkıntılar çekmiştim her hastaneye onları görmeye gittiğimde küvezden onları çıkarıp kaçırmak istiodum valla yeter artık die ..şu anda 4 aylık olduk 2 aydır beraberiz hepsini unuttum valla ..bi de düşün bizim hastaneden çıkış kilomuz bile tam 2 kilo dğildi..seninkiler zaten ondan fazla doğmuştur..hmencecik toparlicaklar inş..bol bol anne sütü unutma..bizim o bıcırıklar görsen nasıl yanaklandı tombalak bişiy oldular..diorum nerden nereye herşey düzelioda işte azcık sabır..çoğu kıyafetlerimizi eskittik valla olmuyolar artık nasıl büyüyolar Allahm çok güzel bişey bunları görmek..Allah herkese nasip etsin..Bir gün bile sıkılmadım ne yorgunlukdan ne uykusuzlukdan..Hergün şükrediyorum..Bende onları bana verecekleri gün hastanede kaldığımda aynen gram uyumamıştım sabaha kadar onları izledim..Allahım bunlar benim mi diye..ee 60 gün önce doğum yapınca birden inanamıyorsun değişik bi duygu oluyor..Seninkilerde bak ne koca adam olacaklar..

Muzmutcum senide Allah imtihan ediyor bende inanmıyorum bişey çıkacağına doktorlar en ufak şeyden titizleniyor ..İşte hiç bişey 4 4lük olmuyor ölene kadar imtihan olacağız..Allah şifa versin güzel haberlerle dönersiniz inş..

Bu arada 1 üye 17 ziyaretçi var :53: kızlarrr gizli gizli takip ediyor demekki yakaladım sizi :9:

Eslemim hosgeldin. Yoksun nezamandir ozledik seni ya. Bu kizlarini kiskaniyoz bak. Onlar geldi bizi unuttun :16:
Nasilsiniz bakalim. Rabbim siz ikiz annelerine guc kuvvet versin. Buyumus ikizlarin isimlerini ne koydunuz canim bnm. Nasil geciyo gunler alistunmi kizlarima yalnizmisin. Yardim eden varmi. Cok ozledik biz seni ya. Anlatacak cok seyin var basla dokulmeye :16:

Back