• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Günaydın kızlar;
Bebişim ve ben hasta olduk ikimizde. Burnu akıyor gözleri sulanıyor, gecede tıkalıydı burnu, rahat uyuyamadı. Ateşi hafif vardı emzirince geçiyor. Doktora gitcem birazdan. Böyle durumlarda ilaç vermek şartmı? Gerçi kendi doktorunada sorcam sağlık ocağındakini beğenmezsem.

Gitmeyin bir yere... ben burdan sizi takip edecem soru sorcam daha size :)) muzmutum gozun aydin bebegim. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Bende kavusayim bebeklerime

Kavuşucaksın inşallah en kısa sürede. Rabbim güç kuvvet versin. Üzülme hiç. Sütünde gelir, erken doğum olduğu için az az olur sora artar merak etme sen taze anne. Hiçbişiye kafanı takma canım

Günaydın kızlar;
Bebişim ve ben hasta olduk ikimizde. Burnu akıyor gözleri sulanıyor, gecede tıkalıydı burnu, rahat uyuyamadı. Ateşi hafif vardı emzirince geçiyor. Doktora gitcem birazdan. Böyle durumlarda ilaç vermek şartmı? Gerçi kendi doktorunada sorcam sağlık ocağındakini beğenmezsem.

Kavuşucaksın inşallah en kısa sürede. Rabbim güç kuvvet versin. Üzülme hiç. Sütünde gelir, erken doğum olduğu için az az olur sora artar merak etme sen taze anne. Hiçbişiye kafanı takma canım

mıyopı bole zamanlarda genelde calpol verıolar..agrı kesıcı ve ateş dusurucu surup..bılıosundur zaten..
bızım kız haftada bır bu anlattıklarını yasıyor artık,havalar bı oyle bı böyle olunca usutuolar..
gecmıs olsn canım ıkınızede..

eylülüm sağmaktan vazgeçme..sutun kaçmasın..
basta az gelır evet,sonradan coşar..sut arttırıcı cay alıp ıç..cok faydası olur

eylülüm sağmaktan vazgeçme..sutun kaçmasın..
basta az gelır evet,sonradan coşar..sut arttırıcı cay alıp ıç..cok faydası olur

2 saate bir sagiyorum canim. Sut arttirici caylardan da aldim. Suda iciyorum. Bugun cok sukur daha iyi geldi sabah torbadina koyup buzluga attim. 50 ml kadar olmus. Insallah gunden gune dahada artar.

artar kuzum merak etme.bebekler nasıl ne zaman kucağına verecekler belli birşey var mı

Insallah canimmmmm bebekleri bugunde gormeye gittik. Benim sutumu istediler goturduk hergun goturcez. Insallah cabucak toparlanir kuzularim. Daha bisey demiyolar nezaman cikacaklari hakkinda.

Ben geldim. Kuzularimi görüyorum hergün masallah iyiler sut sagip birakiyorum hergun. Suan sonta yoluyla besliyorlarmis. Yani bogazindan hortumla :( insallah cigerleri tam geliştiginde agizdan besliceklermis. Rabbim tez vakitte iyilestirip bize kavustursun insallah yavrularimi. Gunler gectikce daha cok yaklaşıyoruz insallah yavrularimla.

Ben geldim. Kuzularimi görüyorum hergün masallah iyiler sut sagip birakiyorum hergun. Suan sonta yoluyla besliyorlarmis. Yani bogazindan hortumla :( insallah cigerleri tam geliştiginde agizdan besliceklermis. Rabbim tez vakitte iyilestirip bize kavustursun insallah yavrularimi. Gunler gectikce daha cok yaklaşıyoruz insallah yavrularimla.

bu günler gelıp geçecek hemen eylülüm..
yakında ıkısıde koynunda uyuyacak annesi,inşallah..

selam bacilarr dun biz eve geldik :1:
cok sukur ikimizde iyiyz keyfimiz yerinde ama benim goguslerin ucu yok zamanla olur insallah simdi silikon gogus ucu kullaniyos ole iste dogum hikayemi sonr yazarim normal dogumu yasayip sezeryanda noktaladim resmen hayirlisi boyleymis napalim :16:

eylul hic sikinti yapma gelcek bizim tosun abiler yakinda kizimin abisi ooldular saat farkiyla :1:
sen sutu artirmaya dinlenmeye bak bol bol benim suan en cok istedigim sey uykuuu :1:
cok sukur rabbim bugunleride gorduk...

selam bacilarr dun biz eve geldik :1:
cok sukur ikimizde iyiyz keyfimiz yerinde ama benim goguslerin ucu yok zamanla olur insallah simdi silikon gogus ucu kullaniyos ole iste dogum hikayemi sonr yazarim normal dogumu yasayip sezeryanda noktaladim resmen hayirlisi boyleymis napalim :16:

eylul hic sikinti yapma gelcek bizim tosun abiler yakinda kizimin abisi ooldular saat farkiyla :1:
sen sutu artirmaya dinlenmeye bak bol bol benim suan en cok istedigim sey uykuuu :1:
cok sukur rabbim bugunleride gorduk...

Evet abi oldular bizimkiler :) muzmutum dinleniyorum sutumu 2-3 saate bir sagiyorum hastaneye goturuyoruz sutum geldi masallah insallah bole devam eder. Kuzularim gelsin daha cok olacak sutum insallah. Minik cadimizi op yerimeee.

selam bacilarr dun biz eve geldik :1:cok sukur ikimizde iyiyz keyfimiz yerinde ama benim goguslerin ucu yok zamanla olur insallah simdi silikon gogus ucu kullaniyos ole iste dogum hikayemi sonr yazarim normal dogumu yasayip sezeryanda noktaladim resmen hayirlisi boyleymis napalim :16:eylul hic sikinti yapma gelcek bizim tosun abiler yakinda kizimin abisi ooldular saat farkiyla :1:sen sutu artirmaya dinlenmeye bak bol bol benim suan en cok istedigim sey uykuuu :1:cok sukur rabbim bugunleride gorduk...
muzmutum canım gözün aydın gelmiş minik zuzu :16:Rabbim uzunnnnnn ömürler nasip etsin tatlımgöğüslerin kolay yara olur ilk etaptabi krem alsan faydalı olur canım minik kime benziyo :34: kendine benzetmeyi başabildin mi :1:
Insallah canim. Ogunlerin gelmesini dört gözle bekliyorum.
eylülcüm tatlım senin de gözün aydın Rabbim nazarlardan saklasınmaşallah küçük heriflere Nazar değmesin :16:elinden geldiğince dinlenmeye ve moralmen yüksek olmaya calış tatlımsen iki kuzu emzireceksin, daha çok dinlenmelisinbebişlerde kısa zamanda yuvanıza gelecek inşallahsenin kuzular kime benziyo eylülüm

muzmutum canım gözün aydın gelmiş minik zuzu :16:Rabbim uzunnnnnn ömürler nasip etsin tatlımgöğüslerin kolay yara olur ilk etaptabi krem alsan faydalı olur canım minik kime benziyo :34: kendine benzetmeyi başabildin mi :1:eylülcüm tatlım senin de gözün aydın Rabbim nazarlardan saklasınmaşallah küçük heriflere Nazar değmesin :16:elinden geldiğince dinlenmeye ve moralmen yüksek olmaya calış tatlımsen iki kuzu emzireceksin, daha çok dinlenmelisinbebişlerde kısa zamanda yuvanıza gelecek inşallahsenin kuzular kime benziyo eylülüm

Dinlenmeye çalışıyorum canim. Sut sagiyorum habire :) bebislerden kucagima verilen ayni babasi masallah hic bana benzemio. Ama digerini kameradan gördüm ole yüzü felan net degildi tam kime benzedigi belli degil. Insallah evimize getirdigimiz gun yeniden dogacam ♥♥

eylul otekıde sana benzıyodur minişlerin..
aman sağlıklı olsunlarda kaynanana benzesede olur:1:

ben cok dırettım benzemesın dıye ama kaynanama benzettim kızı:27:

bı evıne yerleseydın,bı düzene gıreydınız..neyse az kaldı az..

Son düzenleme:
Back