• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

allah allah hala kımse yok:26::26:
bu sefer kesın dogdu bebısler herhalde..
yoksa eylül mutlaka gelırdı:49:

Hataneden canlı yayin sancı veriyolar yüzde doksani asiyo sizlama giibi hissediyom :52: eylül kaptı acaba dualarida unutmadım:16:

Kizlar sabah saat 11 de dogum yaptim. Cok şükür bende bebeklerde iyiyiz. Ama solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dr korkulacak bisey yok dedi cok şükür. Insallah tez vakitte verirler. Dua edin bize. Muzmutummm seni bende merak ediyorum.IInsallah iyisindir. Yavrun kucagindadir. Öpüyorum.

Kizlar sabah saat 11 de dogum yaptim. Cok şükür bende bebeklerde iyiyiz. Ama solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dr korkulacak bisey yok dedi cok şükür. Insallah tez vakitte verirler. Dua edin bize. Muzmutummm seni bende merak ediyorum.IInsallah iyisindir. Yavrun kucagindadir. Öpüyorum.

Kislar doğum oldu cadimm geldi sezeryana oldu ilimizde iyiyi :16:

Canlarin hadi hayirli olsun. Rabbim sizlere guc kuvvet bebislerede saglik sihhat versin. Hemencecik iyilesin insallah. Bizleri habersiz birakmayin.
Eylulum insallah cabucak cikarlar kuvozden. Kucaginiza konarlar. Rabbim guzelliklerle buyutmeyi nasip etsin insallah.
Muzmut kiz siz ne isim koyuyonuz

Canlarin hadi hayirli olsun. Rabbim sizlere guc kuvvet bebislerede saglik sihhat versin. Hemencecik iyilesin insallah. Bizleri habersiz birakmayin.
Eylulum insallah cabucak cikarlar kuvozden. Kucaginiza konarlar. Rabbim guzelliklerle buyutmeyi nasip etsin insallah.

ooohh beeee sonunda doğurdunuz haaaa:52::52::52:
sansa ıkınızde aynı gun doğum yaptınız ne guzel:16::16:

muzmut cok alemsın yaaa doğum anı mı bağlandın burayaaaa:1::1:

eylülüm sıkma canını bebekler sag sağlım dogdu ya,önemlı olan o ıste:nazar::nazar:
ınş.tez vakıt evınıze gecersınız bebegım:16::16:

vaaay beee bu doğum sayfasıda kapanmış oldu..
artık ne hamısımız var,ne hamış olmak ısteyenımız..
gelmeyen kızları saymıyorum artık:15::41::41:

msj tekrarı...................................

Son düzenleme:
ooohh beeee sonunda doğurdunuz haaaa:52::52::52:
sansa ıkınızde aynı gun doğum yaptınız ne guzel:16::16:

muzmut cok alemsın yaaa doğum anı mı bağlandın burayaaaa:1::1:

eylülüm sıkma canını bebekler sag sağlım dogdu ya,önemlı olan o ıste:nazar::nazar:
ınş.tez vakıt evınıze gecersınız bebegım:16::16:

vaaay beee bu doğum sayfasıda kapanmış oldu..
artık ne hamısımız var,ne hamış olmak ısteyenımız..
gelmeyen kızları saymıyorum artık:15::41::41:

hakkaten ya artık eylülle muzmutta doğurdu şimdi kim gelip yazacak buraya :(

Sağolun canlar sutum geldi şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu..

hakkaten ya artık eylülle muzmutta doğurdu şimdi kim gelip yazacak buraya :(

valla yaaa bomboş bı topık oldu bura:5:
ne bı umudu olan var,ne bı heyecanı,ne bı bekleyısı..
çocuklar dogdu,koptuk gıttık..
son elemanlarda dun gıttı..
bu sayfa kapndı herhalde:26:

ben artık rahat gırıyorum,kız alıştı pc ıle uğraşmıyor pek..
ama ben rahata erınce burda kımseler kalmamış oldu..
belkı seneye toplaşırız..
bebeler az buyur,analar rahat eder fln..

sımdı başka konuları gezıp duruyom,naaapim..
belkı bı dıyet gunlugune katılırım bılmıyorum..yalnız kaldım:14:

Sağolun canlar sutum geldi şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu..

bol bol emzır muzmut..
ılk sut cok onemlı,cocugu sarlıktan korumuş olursun,bagısıklıgı artar..
hadı gözün aydın..:nazar::nazar:

bıze bağlanma ıradenede hayran kaldım kızzz:1::1:

Canım maşallah size ya. Bol bol emzir milanın dediği gibi. Buarada eşin sana yardımcı oluyor dimi? Allahım kolaylıklar nasip etsin sana. Aklımızdasın hep, inşallah sıkıntın olmaz yalnızlıkla ilgili. Annen gelecekmi?

valla yaaa bomboş bı topık oldu bura:5:
ne bı umudu olan var,ne bı heyecanı,ne bı bekleyısı..
çocuklar dogdu,koptuk gıttık..
son elemanlarda dun gıttı..
bu sayfa kapndı herhalde:26:

ben artık rahat gırıyorum,kız alıştı pc ıle uğraşmıyor pek..
ama ben rahata erınce burda kımseler kalmamış oldu..
belkı seneye toplaşırız..
bebeler az buyur,analar rahat eder fln..

sımdı başka konuları gezıp duruyom,naaapim..
belkı bı dıyet gunlugune katılırım bılmıyorum..yalnız kaldım:14:

Öle deme millan ya. Bende burdayım dierleride geliyor ara ara. Facede yazıyorlar sen girmiyomusun? Sende bırakıp gitme :25::25:

faceye ben gıremıyorm..face açtığımda adres sılınmıyo,kocam görür dıe acamıom:(
ben yıne buralardayım gelır bakarım kımse varmı dıe..
cıtır annelerın dıyet gunlugune katıldım sımdı..
barı zayıfliim az daha:51:

Gitmeyin bir yere... ben burdan sizi takip edecem soru sorcam daha size :)) muzmutum gozun aydin bebegim. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Bende kavusayim bebeklerime

Gitmeyin bir yere... ben burdan sizi takip edecem soru sorcam daha size :)) muzmutum gozun aydin bebegim. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Bende kavusayim bebeklerime

olum ne bıcım doğum yaptınız siz hala burdasınız:27::27:
bı yatın dınlenın beeeeeee:27::27:

Sağol caniim
Sende tez vakitte kavus bebislerine sabaha göre çok çok iyiyim dus aldım kızım uyuyo babası herseyi yapiyo bi altini hemsireler aliyo neyse gorusuruzz

Back