• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yaaa okadar yazdım yazdım..
ama nehır hepsını sıldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::27::27::27:

Neyse ben carsambaya kadar doğum haberı almayı beklemiyorum dıcektım..
muzmutu bırı dürtmeden doğuramaz nasılsa dıcektım:1::1:

bende oruca başladım..kaldı 59 gun:27::27:

Kizlar doktordan geldim. Sancilar 5 dk bir cikio. Doktorum cumaya kadar dayanmalari istiyorum ama dayanamicaklar galba dedi. Carsamba sabah erkenden ac karnina cantanida al gel dedi. Son durumuna bakalim dedi. Dun yine ic camasirima su sizmisti onu soledim 2 cubuk seklinde bisey verdi koydum. Mavi yada mor olursa hemen ara dedi. Suyun gelior demek oluuor dedi. Hayirlisi artik. 1 gun 1 gündür dio. Rahim agzimi olctu kisalmis gene. Muzmuttan once dogurabilirim :)

selam bacilar hala dogurmadim :52:
Neyse ben carsambaya kadar doğum haberı almayı beklemiyorum dıcektım..
muzmutu bırı dürtmeden doğuramaz nasılsa dıcektım:1::1:

bende oruca başladım..kaldı 59 gun:27::27:
oo masallah tam zamani gunduzlerde kisaldi hic zorlanmadan tutarsin nehir izin verirse tabi :1: evet beni durtecekler yine :1:

Canim selam. Benim sali gunu kontrolum olmustu yumusama baslamis muhtemelen suni aanciyla olur demisti. Carsamba sabahtan gittim ebeler muayene etti 3cm aciklik var dediler ama ben hicbisi hissetmemistim sora serum bqgladilar suni sanci bermeye basladilar. 2 saat sonra suyum geldi hemde sakir sakir. Sora sancilar siklasti. Surekli kontrol ettiler. 3-4 saat sorada ikinma hissi gelince artik haber ver doumhaneye alalim dediler. Onu soledikten bi 10-15 dk sora o histe geldi. Sora iceri aldilar catalda ikindim biraz bi20dk sora dogdu kizom.
Ben 6cm aciklikta dayanamadim ama sanciya. Birde suyum gelinca nstye bagladilar yatmak durumunda kaldim ozaman epidural istedim. Sizin oralarsa nasil bilmiyom ama epidural doum sirasinda ikinmayi zorlastiriyomus. Eer beni yatmaya zorlamasalardi belki dayanabilirdim ben.
Insallah Rabbim nasip ederde 2.kez yaparsam dogum ozaman dayanmaya calisicam.
Benim doumum cok cabuk oldu Allaha sukir. Ogleden sora doum olmustu. 6 saat falan yani. Bununda 3 saati sancili gecti. Ilk douma gore cok iyi bi sure.
Bide eer serum bagliyolarsa elinin usutunsen iste. Kolunda olursa doum sirasinda ikinirken zorlanabilirsin. Birde sancilarda mutlaka hareketli olmaya calis. Surekli comelip kalkma harekwti yap. Hem bebein inmesini aaglar hwm seni rahatlarir.
Suni sancidan korkma. Bwn bi sknti yasamadim. Sezaryenden once denenmeli. Zatwn doktor anlar suni aancini ise yarayip yaramicani
insallah canim hayirlisi burdada seninki gibi bir siralama izleyebilirler bende bilmiyom canim saglikla dogsun bu cocuk gerisi muhim degil...

neeeeeeeeeeeeeeeeeee:49::49::49::49::49:
muzmutu beklerken eylül sen mı doguracaaaaaaaaaaaaaaaaaannn:52::52::52::52::52:
aaay cok heyecanlıııııı :52::52::52::52:

hadı ınsallah,bı avazda doğurun..gercı eylül sezeyan olcak,avazsız:1::1:
eneeeeem bebeler gelıyooooo sonunda:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

eylül hıc bozulma,cocuklar fazla bıle durdular,masallah:nazar:

Kizlar doktordan geldim. Sancilar 5 dk bir cikio. Doktorum cumaya kadar dayanmalari istiyorum ama dayanamicaklar galba dedi. Carsamba sabah erkenden ac karnina cantanida al gel dedi. Son durumuna bakalim dedi. Dun yine ic camasirima su sizmisti onu soledim 2 cubuk seklinde bisey verdi koydum. Mavi yada mor olursa hemen ara dedi. Suyun gelior demek oluuor dedi. Hayirlisi artik. 1 gun 1 gündür dio. Rahim agzimi olctu kisalmis gene. Muzmuttan once dogurabilirim :)

eylül salı gecesı saat 12den sonra hıcbıse yıyıp ıcme..
su dahı..adam belkı sezeryana alırım dıye dusunup ac gel demıs.
ona göre hazırlıklı ol..
ınş cumayı beklerler tabi bızım delıkanlılar:1::nazar::emir_bebek:

neeeeeeeeeeeeeeeeeee:49::49::49::49::49:
muzmutu beklerken eylül sen mı doguracaaaaaaaaaaaaaaaaaannn:52::52::52::52::52:
aaay cok heyecanlıııııı :52::52::52::52:

hadı ınsallah,bı avazda doğurun..gercı eylül sezeyan olcak,avazsız:1::1:
eneeeeem bebeler gelıyooooo sonunda:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

eylül hıc bozulma,cocuklar fazla bıle durdular,masallah:nazar:
Evettt masallah dayandi benim pasalar. Az daha dayansin yavrularim insallah.
eylül salı gecesı saat 12den sonra hıcbıse yıyıp ıcme..
su dahı..adam belkı sezeryana alırım dıye dusunup ac gel demıs.
ona göre hazırlıklı ol..
ınş cumayı beklerler tabi bızım delıkanlılar:1::nazar::emir_bebek:

Kadin kiz doktorum ;) geceden yiyip icmem zaten. Ama bir ihtimal tabi cumaya kadar beklemek istiyor. Ayy bende cok heycanliyimmmmm

selam bacilarr :16:
eylulcum kusura bakma odundan firsat bulamadim yazmaya valla aklimdaydin ozur dilerim..
dun gittik nst cekildik yine alttan muayene yapmadi bu defa :16:
ben bebegin surekli yer ettigi uyudugu sag kaburgamin altina dogru agik oturdum bilerek yoksa hemen uyuyo oda oraya girmeye calistikca sanci cikti 99 buldu sancilar ama bizim cadinin herzaman yaptigi sey canim acimiyo sanci oyle olsaydi ben coktan dogurmustum zaten bana oyle geliyoki cadi orayi kendine yer ettigi icin cikmak istemiyo neyse neticede doktor carsamba 16:00 da yatisini yapcaz dedi once sanci vercekler en son secenek sezeryan insallah gerek kalmaz hayirlisi allahtan bakalim..bugun temizlik yapcam gun boyu bitirirsem gelirim canlar :1:

eylulcum kusura bakma odundan firsat bulamadim yazmaya valla aklimdaydin ozur dilerim..
ben bebegin surekli yer ettigi uyudugu sag kaburgamin altina dogru agik oturdum bilerek yoksa hemen uyuyo oda oraya girmeye calistikca sanci cikti 99 buldu sancilar ama bizim cadinin herzaman yaptigi sey canim acimiyo sanci oyle olsaydi ben coktan dogurmustum zaten bana oyle geliyoki cadi orayi kendine yer ettigi icin cikmak istemiyo neyse neticede doktor carsamba 16:00 da yatisini yapcaz dedi once sanci vercekler en son secenek sezeryan insallah gerek kalmaz hayirlisi allahtan bakalim..bugun temizlik yapcam gun boyu bitirirsem gelirim canlar :1:

hadi bakalım yarın büyük gün. Rabbim yardımcınız olsun. Sezaryene gerek kalmadan paşa paşa gelir bebişin inşallah canım. Bizi habersiz bırakma sakın. :3:

Muzmutum hayirlisiyla sag saglim kavus prensesinee insallah. Darisi bana ;)

bugun buyuk gun :52::52::52::52::52:
muzmutun sımdı karnında,aksama kucagında:nazar::nazar::emir_bebek:
allahım yardım etsın inşallah:nazar:1

eylül sen ne alemdesın,tosunları sıkı tut kız,bayag tuttun,az daha dursunlar,otursunlar kardeş kardeş:emir_bebek::emir_bebek:

Allah yardimcilari olsun millanim. Haber yok muzmuttan. Eylul bugun gitcekmiydi

hee eylülde zor tutuyo bebıslerı,doktoru carsamba sabahtan gel demıstı..
duruma gore müdahale etcek kadın..belkı bugun sezeryana alır..
belkıde beklemeye devam eder eylul

daha burdayim :52: ogleden sonra gitce gece boyu doktor bizimle sakin sakin doguralim die hadi dua edin bize anacim elulde bende selametle kavusakl kuzularimiza insallah :16:

daha burdayim :52: ogleden sonra gitce gece boyu doktor bizimle sakin sakin doguralim die hadi dua edin bize anacim elulde bende selametle kavusakl kuzularimiza insallah :16:

dualarım sızınle muzmutum,eylulum..
allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın inş:nazar:

eylül naaptı acabaaaaa:18:

Back