Kizlar sabah saat 11 de dogum yaptim. Cok şükür bende bebeklerde iyiyiz. Ama solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dr korkulacak bisey yok dedi cok şükür. Insallah tez vakitte verirler. Dua edin bize. Muzmutummm seni bende merak ediyorum.IInsallah iyisindir. Yavrun kucagindadir. Öpüyorum.
Kislar doğum oldu cadimm geldi sezeryana oldu ilimizde iyiyi
Kizlar sabah saat 11 de dogum yaptim. Cok şükür bende bebeklerde iyiyiz. Ama solunum sıkıntısı yasadiklari icin kuvöze aldilar. Dr korkulacak bisey yok dedi cok şükür. Insallah tez vakitte verirler. Dua edin bize. Muzmutummm seni bende merak ediyorum.IInsallah iyisindir. Yavrun kucagindadir. Öpüyorum.
ooohh beeee sonunda doğurdunuz haaaa
sansa ıkınızde aynı gun doğum yaptınız ne guzel
muzmut cok alemsın yaaa doğum anı mı bağlandın burayaaaa
eylülüm sıkma canını bebekler sag sağlım dogdu ya,önemlı olan o ıste
ınş.tez vakıt evınıze gecersınız bebegım
vaaay beee bu doğum sayfasıda kapanmış oldu..
artık ne hamısımız var,ne hamış olmak ısteyenımız..
gelmeyen kızları saymıyorum artık
hakkaten ya artık eylülle muzmutta doğurdu şimdi kim gelip yazacak buraya
Sağolun canlar sutum geldi şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu..
Sağolun canlar sutum geldi şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu..
valla yaaa bomboş bı topık oldu bura
ne bı umudu olan var,ne bı heyecanı,ne bı bekleyısı..
çocuklar dogdu,koptuk gıttık..
son elemanlarda dun gıttı..
bu sayfa kapndı herhalde:26:
ben artık rahat gırıyorum,kız alıştı pc ıle uğraşmıyor pek..
ama ben rahata erınce burda kımseler kalmamış oldu..
belkı seneye toplaşırız..
bebeler az buyur,analar rahat eder fln..
sımdı başka konuları gezıp duruyom,naaapim..
belkı bı dıyet gunlugune katılırım bılmıyorum..yalnız kaldım
Gitmeyin bir yere... ben burdan sizi takip edecem soru sorcam daha size :)) muzmutum gozun aydin bebegim. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Bende kavusayim bebeklerime
Sağol caniimGitmeyin bir yere... ben burdan sizi takip edecem soru sorcam daha size :)) muzmutum gozun aydin bebegim. Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Bende kavusayim bebeklerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?