• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selamun aleykum canlar :16:dun doktora gittik bakti bebegin keyfi yerinde hala gelmeye niyeti yok sanci yok acilma biraz daha olmus ama yetersiz carsambaya kadar beklicez gelmezse carsamba dogurtucaz artik bekleyemeyiz dedi en azindan bir gunumuz var artik :1:

selamun aleykum canlar :16:dun doktora gittik bakti bebegin keyfi yerinde hala gelmeye niyeti yok sanci yok acilma biraz daha olmus ama yetersiz carsambaya kadar beklicez gelmezse carsamba dogurtucaz artik bekleyemeyiz dedi en azindan bir gunumuz var artik :1:
Aleykümselam bacimmm. Artik safak 4 yani ;))) geri sayim baslasin oleyse. Bizde pazartesi sabah gitcez doktora. Belkim bende carsamba felan derse ayni gun dogururuz hihihi ;))

bizde pazartesi yine kontrole gitcez bakalim artik :1:

Canim sende benim gibimi oldun. Carsambalar ugurlu gunler. Bzmde gunumuz gecince carsambaya kadar beklediydik. Gerci sende sanci ve acilma var. Bende yoktu hic. Allahin izniyle suni sanciyada gerek kalmadan dogal dogal normal dourursun insallah tatlim. Bugunlerde bol bol dua et cnm. Bizleride unutma dualarinda. Buarada gorumcm hamileymis listeden cikarabilirsin cnm.
Birde insirah suresini bol bol oku. Rabbim kolaylik versin. Sanada eylulede.
Eylul kiz sole senin yaramazlara dursunlar azdaa. Hem erkek kismisi gec dogarmis. Yoksa erkek diilmi seninkiler :-P

Canim sende benim gibimi oldun. Carsambalar ugurlu gunler. Bzmde gunumuz gecince carsambaya kadar beklediydik. Gerci sende sanci ve acilma var. Bende yoktu hic. Allahin izniyle suni sanciyada gerek kalmadan dogal dogal normal dourursun insallah tatlim. Bugunlerde bol bol dua et cnm. Bizleride unutma dualarinda. Buarada gorumcm hamileymis listeden cikarabilirsin cnm.
Birde insirah suresini bol bol oku. Rabbim kolaylik versin. Sanada eylulede.
Eylul kiz sole senin yaramazlara dursunlar azdaa. Hem erkek kismisi gec dogarmis. Yoksa erkek diilmi seninkiler :-P

Canim ikizlerin miladi zaten 34 haftaymis. Bizimkilerin masallahi var. Uzatmalari oynuyoz :) erkek bebegim bide ikiside kiz doguyormus hehehe ;)

Canim ikizlerin miladi zaten 34 haftaymis. Bizimkilerin masallahi var. Uzatmalari oynuyoz :) erkek bebegim bide ikiside kiz doguyormus hehehe ;)

Gecenlerde kuvezden bahsedince ben ikizler icinde erken sandiydim. Kacar kilo oldu seninkiler? Isim ne koycaniz eylul. Kesin karar verdinizmi isimlere? Sezaryenmi olucan? ikizlere gore olan sureyide gectilerse erkekler ozaman :-P muzmutunki kiz deil ozmn bence.
Ayy ne gulmustum ona. Seninki kiz deil ozaman demislerdi birine.
Bende pek suphe ettiydim ama doktoru deistirince tekrar sordum iddaya bile girerim demisti. Aman bende gece gece ne gereksiz konustum he. Neyse ben uyuyayim artik:-)

Gecenlerde kuvezden bahsedince ben ikizler icinde erken sandiydim. Kacar kilo oldu seninkiler? Isim ne koycaniz eylul. Kesin karar verdinizmi isimlere? Sezaryenmi olucan? ikizlere gore olan sureyide gectilerse erkekler ozaman :-P muzmutunki kiz deil ozmn bence.
Bende pek suphe ettiydim ama doktoru deistirince tekrar sordum iddaya bile girerim demisti. Aman bende gece gece ne gereksiz konustum he. Neyse ben uyuyayim artik:-)

Canim haftalarini tamamlamayacaklari icin kuvöze girebilirler. Ama girmeyedebilirler :) 2050 g biri 2400 g biri. Gecen sali boleydi yani ;) insallah yagiz ve cinar dusunuyoruz. Sezeryan olacam canimmm.

valla kiz dioalr bilmiyom ne cikar saglikla gelsin yeter bana miypi senin dogum suni sanciylami oldu nasildi senin hic acilmanda yokmus nasil yaptilar bi anlativersen su bacina :1:

:1: cildirtti bu bebis beni sonunda :1: o degilde o kadar zaman yurumeyince simdi bu kadar agirlasinca yurumek bile iskence oluyo yaa gelen bebek yatarakda gelir dimi ama eziyetin ne manasi var :1:

Gelir annesi gelir az kaldi. Çarşamba ya ne kaldi ki :) bak benimkilere ilaclari bugun birakim gece dogururum :)))))

valla kiz dioalr bilmiyom ne cikar saglikla gelsin yeter bana miypi senin dogum suni sanciylami oldu nasildi senin hic acilmanda yokmus nasil yaptilar bi anlativersen su bacina :1:

Canim selam. Benim sali gunu kontrolum olmustu yumusama baslamis muhtemelen suni aanciyla olur demisti. Carsamba sabahtan gittim ebeler muayene etti 3cm aciklik var dediler ama ben hicbisi hissetmemistim sora serum bqgladilar suni sanci bermeye basladilar. 2 saat sonra suyum geldi hemde sakir sakir. Sora sancilar siklasti. Surekli kontrol ettiler. 3-4 saat sorada ikinma hissi gelince artik haber ver doumhaneye alalim dediler. Onu soledikten bi 10-15 dk sora o histe geldi. Sora iceri aldilar catalda ikindim biraz bi20dk sora dogdu kizom.
Ben 6cm aciklikta dayanamadim ama sanciya. Birde suyum gelinca nstye bagladilar yatmak durumunda kaldim ozaman epidural istedim. Sizin oralarsa nasil bilmiyom ama epidural doum sirasinda ikinmayi zorlastiriyomus. Eer beni yatmaya zorlamasalardi belki dayanabilirdim ben.
Insallah Rabbim nasip ederde 2.kez yaparsam dogum ozaman dayanmaya calisicam.
Benim doumum cok cabuk oldu Allaha sukir. Ogleden sora doum olmustu. 6 saat falan yani. Bununda 3 saati sancili gecti. Ilk douma gore cok iyi bi sure.
Bide eer serum bagliyolarsa elinin usutunsen iste. Kolunda olursa doum sirasinda ikinirken zorlanabilirsin. Birde sancilarda mutlaka hareketli olmaya calis. Surekli comelip kalkma harekwti yap. Hem bebein inmesini aaglar hwm seni rahatlarir.
Suni sancidan korkma. Bwn bi sknti yasamadim. Sezaryenden once denenmeli. Zatwn doktor anlar suni aancini ise yarayip yaramicani

Back