Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aha seyda coşkun gulbene konukmuş..du ızliiiiim..
bakım nasıl zayıflatıyor bu kadınları
su gulbenıde hıc sevmem..yapmacık

Amannn parayi verion sabah ole aksam sana yemekgonderiyor. Onlardan baska bisey yemiosun. Spor yapiosun hergun zayiflion ondan sonra :))))

Kasıklarim 2 gundur agriyor die doktoru aradim yarin gelsin demis. Daha dun gittim dr 10 gun dayansinlar demisti. Yine nstye gircem bakalim hayirlisi. Ilac icmekten kolik oldum :)))

hala dogurmadim dogramiyommm galiba ben dogurmayi bilmiyom

kız annelerı aşure yapmalıymış kızlaaar..
ben cok severım asureyı,kocamda hıc sevmez..
bende yapıp dağıtmak ıstıyorum yaaaaw..eve bereket gelırmıs
anamda ne guzel yapar
ben ne ayparim nede dagitabilirim yapip komuslara gurdugumu dusunuyomda kamera sakasi zannederler

Kasıklarim 2 gundur agriyor die doktoru aradim yarin gelsin demis. Daha dun gittim dr 10 gun dayansinlar demisti. Yine nstye gircem bakalim hayirlisi. Ilac icmekten kolik oldum :)))
anammm geliyo tosunlar abi mi olcak benim tembel cadiya

Muzmutum öle gorunuyor bakalim hayirlisi. Haftasonu na gelmez insallah. Doktorm pazar calismio. Cumarteside yarim gun )
Yarin bi gidim yazarimmm yarin tam 35 olcaz insallah

kız muzmut hamılelık takvımın bıttı yaaaaaaaa
abartma su ısı hadı doğur beee
ben tam takvımımın bıttıgı gun dogurmustum..
tabıı nehıre kalsa belkı hala hamıleydım

galıba bu gıdısle harbı eylül senden once dogurcak
sagoda o donem bıze ozenıp,bızle bır dogurmustu

bence bugun doğuracak muzmut

bakalım eylulunkıler ne durumda:18:

okadar aşure aşure dedım.
dun baktım,kaynanam bı tencere asureyı almış bana gelmıs
hanı asureyı görünce sevındım,oda sasırdı,sen asureyı severmıydın..
hayret sevdıgın bıse varmıs dedı..
ee oglu aşureden nefret eder,benımde sevmıcemı dusunuyosa,bı tencere asureyı kıme getırdı bu kadın

ooooff sevmıyorum,sevmıyorum,sevmıyorum..
nehırde yabancılıyor onu,aksam ağlamaktan yırtıldı yavrum..
az bekle çocuk varlığına alışsın oyle sevmeye calıs be kadın.
aaayy sınır bı aksam gecırdım yanı.
neyse kocam gelınce rahata erdık

selam kızlar siz doğurana kadar ben ikinci çocuğu doğurcam bu ne yavaşlık böyle üşenenin çocuğu olmaz derler muzmutun olmuş hayret muzmut çıkar şu çocuğu saklayamazsın bizden az bi yüzünü görek

millancım nehir babaannesinin elektriğini sevmiyodur bide arda götür kız yabancımasın ben haftada 2 kere götürüyorum ki alışsınlar diye.haa bu arada millan doğum sonrası halini merak ediyom resmini koysana sonra bende koyarım

Slm kizlar. Muzmutum nerdesin? Ben bugun saat 10:30 da dr gittim. Yeni geldik. Rahim ağzımin ölçüsü alindi kisalmis. Bebeklerden birinin basi asagiya inmis iyice. Nstde sancim cikti. Serum yedim dil altindan 3 adet ilac verdiler 20 dk arayla birde fitil verdi. Sonra tekrar nstye girdim sancim azalmis azcik. Pazartesi gününe kadar insallah suyun gelmez dedi. Dua edin bacilar. Bu hafta gelirlerse kuvöze girebilirlermis. Dayandin yavrularim 4 gun daha. cok canim sıkıldı.

eylülcüm kiloları nasıl bebeklerin belki girmeye gerek kalmaz.inşallah sağ salim doğarlar en azından 35.haftayı bitirdin şükürler olsun

eylülcüm kiloları nasıl bebeklerin belki girmeye gerek kalmaz.inşallah sağ salim doğarlar en azından 35.haftayı bitirdin şükürler olsun

Canim biri 2400 digeri 2050 g cikmisti sali gunu. Bugun sadece alttan muayene etti rahim agxini olctu. Oda kisalmis iste ; (

bence bugun doğuracak muzmut

bakalım eylulunkıler ne durumda:18:
dogurmadim kii dogurmadi m kii

tamam cikarcam zaten son 6 o cikmassa doktor zorla cikarcak eller yukari silahini birak ve cik disari bunlar son uayri

aha hala dogurmamıs muzmut..
bu iş aynı bızım muhteşem 3lu olarak doğurmayı bekleyip,sagonunda ınsallah doğurmam demesıne benzedı..

eylül doğurmamaya calısıyo,muzmut doğurmaya

eylül hıc sıkma canını,hersey olacağına varır,sen uzulsende,uzumesende onların dogacagı vakıt bellı sonuçta
oyuzden canını sıkıp bebelerı strese sokma..

mımoza benım kızı haftada 1 annanesı,haftada 1 de babanesı görüyor,sabahtan aksama kadar.
ama annanesıne bayılıyor,otekını hıc sevmıyor
e tabı annem çocukla çocuk oluyor,enerjık kadın..oyunlar oynuyo,sarkılar soyluyo,eglendırıp gulduruyo..
nehır annemı kapıda gordugu an onun kucağına atlıyor..

ben naaapım..ıkısınıde esıt goruyor,kendını sevdırenı sevıyor kız..

neyse neyın resmını koyım kendımın mı buraya mı
o nerden cıktı kız sımdı ulu orta

merak ettim kız ne ulu orta yabancı mı var çocuklar çok fena valla hemen seziyolar kendini eğlendireni ona atlıyolar.eşit görüyosa yapacak birşeyin yok sevmeyiversin nehir

Aynen muzmut dogurmaya calisiyor. Bense dogurmamaya :)) 4 gun daha dayansin yavrularimmm insallah. Cogu gitti azi kaldi insallah.

aaayy kızlarr nehır cok hastalandı gece..
gun ıcınde oksuruk ve hapşırması vardı..
üşütmüş bellı,zaten 2 gundur boyleydı..
ama dun gece öksürürken hortum gıbı kusmaya başladı çocuk..
bıde ogure ogure,koca ınsanın kusabılecegı kadar kustu..
acıle gıttık,eve donunce yıne kusmaları devam ettı..
bakalım bugun noollcak--

Canim cook gecmis olsun kiyamam melegime insallah tez vakitte iyilesir bitanemmm

Insanin beli yatmakyan agrir mi yaaaaaa. Belim agrio (( pazartesi gelsin rahatlicsm ya. Dua edin banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…