- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canlarmuzmut gelmedin mi daha kontrolden :26: belki doğuma girmiştirsin anamm heyecan yaptım doğum deyince.hayırlısı olsun canım
şok oldum kaynanaya bak hele amannn olsun eylül yalandan da olsa iyi davransın bari
selam canlar
geldim mimoza geldim ne dogumu ben kim dogurmak kim onumuzdeki 20 yil hamile olarak dolascam
3 cm lik acilma var beklemeye devam hanfendinin keyfi yerinde :
iyi ne guzel hem sirtin saglam annende var hic bisey diyemez sanaHehe bende sasirdim. Oglundan korkar onun yaninda bisey diyemez bana hehehe diger eltim ve kaynimda vardi öle dediğinde nasıl hosuma gitti ))
muzmuttumm son 3 gün diyor az kaldı bacım azzz... muhteşem üçlüden oldun sende
Slm canlarrrrr. Sonunda kaynanamlarda geldi kadro tamam :))) dun kaynanam bana guzellesmissin fazlada kilo almamissin dedi. Anam dedim olecem mi :))))) haha
yok kız doğru demıstır kadın bence..
cunku hamılelerın yuzu ekstra guzellesıyo sankı
bende ozamanlar guzeldım ıste
selam baciular bugun burda resmi tatil bagimsizlik kutlamalari felan var
cadidan halen haber yok yuruyuse felan gittik temiz hava iyi geldi az once geldik yoklama mi verim dedim
muhtesem dortlunun son uyesi olarak
aaaaaayyy eyluuuuuul bu hıc aklıma gelmemıstı kızzzzzzzzzz
bızım ekıbe eklenebilecek tek seçenek muzmut olabılırdı zaten
3 'M' yi 4 ledık
yok kız doğru demıstır kadın bence..
cunku hamılelerın yuzu ekstra guzellesıyo sankı
bende ozamanlar guzeldım ıste
ohh aferim sana kiz zaten hamilelik sayesinde saclar guzellesio bide fon cektirdinmi tam olmusturSaclarimi fonledim bugun anam paspal paspal gezmekten biktiydim :) gezmek dedigime bakmayin sadece salondan cikip wc ye gidiom :))) kocam azcik guzel gorsun. Yarin doktora gitcez bakalim gun verecek mi?
ohh aferim sana kiz zaten hamilelik sayesinde saclar guzellesio bide fon cektirdinmi tam olmustur
bende artik dogurup normal hareket edip giyinmek istiyom bu olaganustu hal bitcek mi :18:
bu arada dikkat ettimde buranin havasindan mi suyundan mi ne kadar normal doguran hamile varsa hepsi 40 haftasini doldurmus uzatmalarda dogmus bebekleri acaba burda hava temiz saglikli yasam bebekler zamanini tam bekliyomuu acepp