Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Uyuyamiyorum geceleri kaburga agrisindan ama daldigimda mutlaka ruya goruyorum :) hemde dizi gibi :))))

Canım seni çok iyi anlıyorum ama takmamaya çalış. Gerekirse denilenlere tepkini güzelce göstermeye çalış. Kayınvalidene diyemiyorsan annene söyle cnm böyle söylediğinde üzüldüğünü. Eylülün dediği gibi aden demekki minyon bir çocuk sonuçta allerjiside var. Herşeyi veremiyorsun. Allah sağlık sıhhat versin. Öncelikle allerji konusunda tedavisini halletmeye bak. Kiloda almayıversin hasta olmasında.
İnsanlar çok düşüncesiz olabiliyor. Bizde bu süreçlerde çok alıngan olabiliyoruz. Ben senin için demiyorum sadece. Bnde çok alınganım bazen ters tepkiler gösterebiliyoruz. Bence o raddeye gelmeden önce güzel güzel tepkini ver. İçine attıkça o hale geliyorsun. Bırak çokda tutma içinde. Adene sende biraz takıldın galiba. Boşver ya her çocuk bir olmaz deyiver. Belki annende k.validende hatırlamıyor çocuklarını belkide sen veya eşin zayıf bebeklerdiniz. Boşver ya.
Benim kızımında kilo alımı az. K.validem ısrarla mama vermemi söylüyor. Biara patlamaya hazır bomba olarak geziyordum. Biraz uzaklaşınca daha çok rahatladım. biraz uzaklaş. bunları anlatıp rahatlayabilcein arkadaşlarınla görüş.

Buarada bnm saçlarım fena dökülüyor. dogumdan sonra oldumu sizede?

selam bacilar dogurmadim bastan soyleim
suphelenme canim rahat ol dogurmadim :52 senin randevu kacta bana diyonda masallah sende iyi gidiyon ha sende kirki bitirirmissin
Uyuyamiyorum geceleri kaburga agrisindan ama daldigimda mutlaka ruya goruyorum :) hemde dizi gibi :))))

cadi kaburgama dayamazsa totosunu bende guzel atiyom zaten genelde bol atraksyonlu ruyalardan uyanamiyom

Muzmutum senden once dogurcam ben :)) geldim doktordan nstde sancim cikti hemde tavan :)) doktor fazla dayanmazlar gelecekler dedi. 35 ci haftamiz persembe doluyor. Haftaya persembe cuma gibi alabiliriz dedi. Insallah haftasonu suyum gelmez ise doktor cok dikkat et kalkma hicdedi. Dua edelimde hhaftasonu gelmesinler. Tirstim yaaa.

gidisat onu gosteriyo eylul
ama gelmezler gelmezler beklerler o gune kadar

oooh ıyı doğuran falan yokmuş bugunde
bu arada sago senın lohusalık devam edıyo belkıde,1yıla kadar devam edebılıyormus..
bende bı depresyonluk halıyle yazın belıme kadar olan saclarımı bıraz uzun kut seklınde kestırdım
ve cok pısmanım uzamıyoda pokıyen

mıyopı benım saclarım nehır 2 aylık olunca dokulmeye başladı.6 ayı dolana kadar durmaksızın döküldü
hemde ne dökülme resmen avuç avuç aktı sacım.
suan sacımın yanları 2 cm uzamaya başladı.aynı besleme gıbı alnımın kenarındakı saclar:S
ne bılım yaaa,bu sac olayı benı mahvettı açıkçası..
zaten sacıyla bıseye benzeyebılen bı kızdım..
oda gıdınce tıpsız bıse oluverdım
anca yaza eskı hacmine ve ıstedıgım boya ulasabılırım
neydı bu derdımız..hamıle kalması bı dert,sonrası başka dert

Millan demir eksikliginden sac dokulurmus bacim. Hamile olmadan once sacim acayip dokulurdu. Hamile kaldim demir hapina başladım cok sukur dokulmuyor.

benim saçlarımda fena dökülüyor canım ben hayatımda saçımın böyle döküldüğünü bilmem ama doğumdan sonra resmen saçlarım akıp yere düşüyor. En nefret ettiğim şey yerlerde saçtır oda başıma geldi. Kuzenimle dalga geçerdim nasıl saçların var senin böyle die başıma geldi.

Canım öyle candan arkadaşım yok görüştüğüm. Bir tane kızkardeşim kadar sevdiğim birisi vardı oda doğumdan önce bu kredi mevzularım vardı ya onun yüzünden küstü bana. Dün akşam kardeşi ameliyat oldu geçmiş olsuna gittim hafta içi orda olmaz dedim meğersem karı koca ordalarmış pişti olduk. Annemle gitmiştik anneme hoşgeldin dedi bana demedi ama gözlerini Aden den ayırmamış annem dioki sevecekti ama alamadı kucağına. Ben barışma yolunda çok adım attım ama kendisi istemedi bende artık umursamamaya çalışıyorum ama en çok da sanırım ona takıyorum kafamı. Evimdeki herşeyde hatırası var. Bütün eşyalarımız ortak düşünün o derece yani

selam gene dogurmadim merak etmeyin diye yazayim
Millan demir eksikliginden sac dokulurmus bacim. Hamile olmadan once sacim acayip dokulurdu. Hamile kaldim demir hapina başladım cok sukur dokulmuyor.
benimde normalde ince telli sonuktur saclarim bu hamilelik sayesinde sampuan reklamlarindan firlamis gibi guzellesti

amaann bosver takma kafana hayatta hep boyle insalnlar var bak benimde kankam var kusmedik ama mesafeler onun cocuklari aydan aya anca gorusebiliyos yani insanin tum hayati evi ailesi gerisi teferruat bence

canım benim saçım çabuk uzar ama o kadar kestirince küser mi bilmem :)

ne kadar takmıyorum amannnnnn desem de arada karşılaşınca böyle oluyor işte canım. Muhakkak karşılaşıyoruz Aden in doktoruna gidioruz orda çalışıyor anneme gidiyorum annesi ile aynı binadalar orda karşılaşıyoruz muhakkak. Görmesem daha ii olacak da işteeeee :)

Neyse siz varsınız yeter bana :):):)

kız bende hamıleyken demır hapı kullanıyodum
ve 1 tel dahı dokulmuyordu..
hamılelık bıtınce hersey yanı butun hormonlar normale donuyor ve hamılelıkte dökülmeyen saclar dokulmeye başlıyor
zaten hamılelık sonrasıda demır hapına devam edıyosun ama ne care,fayda etmıyor demır hapı bıle.
vücut kendını yenılıyor ıste napaaak

bu arada hıcbıse okumadan dırek senın yazıyı gorup cevap verdım
baktım muzmut bunu begenmıs,dımek hala dogurmadı
halbukı ben ondan bugun doğurmasını bekliyorum..lütfen benı yanıltmasın

sagoo,muzmut doğru demıs..
ınsan evlenince kimseyle samımıyetını eskısı kadar surduremıyokı,sen nasıl becerdın böyle kopmadan durabılmeyı..
benımde hayatım kuzenımle gecmıstı,her anımız,her dakkamız bırlıkteydı yıllar yıllar boyu..
ama noooldu ıkımızde aynı yıl evlendık,aynı sehırdeyız hala,coluk çocuğa karıştık ıkımızde
gel gorkı bıyerlerde karsılascazkı bı araya gelebılelım..
haa uzulmuyo muyuz uzuluyoz..
bıgun eskısı gıbı annemde kalalım dıye plan yapıp duruyoruz..ama hersey lafta,hayatın hızından hıcbıseye vakıt bulamıyosunkı..
kocanla ugras,cocukla ugras derken günler gecıp gıdıyo..
onlardan onemlısıde olmuyor hayatta

kız annelerı aşure yapmalıymış kızlaaar..
ben cok severım asureyı,kocamda hıc sevmez..
bende yapıp dağıtmak ıstıyorum yaaaaw..eve bereket gelırmıs

bıde resım cızmek ıstıyorummmmm..
kızdan fırsat bulasılsem neler yapcam neler..
zaten az buyuşun,kursa gıtcem..resım kursunaaaaaaaaa
kaynanamda dıyo kuran kursuna gıt..
sımdı ne alaka,resme dııl kurana gıt..
resım bı hobı ve benım yapmaktan zevk aldığım bıse..
ve bununla ılgılı bıseyler yapmazsam gozum acık gıder su hayatta..

aha seyda coşkun gulbene konukmuş..du ızliiiiim..
bakım nasıl zayıflatıyor bu kadınları
su gulbenıde hıc sevmem..yapmacık

Bakalim millanim bende haftaya doguruyorum sanirim cuma gunu :) gorecem benim saclar kel kalir artik hihihihi :)))) muzmut beni beklior canim arkadasimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…