Insanin beli yatmakyan agrir mi yaaaaaa. Belim agrio(( pazartesi gelsin rahatlicsm ya. Dua edin banaaaa
insallah selametle dogururuz canim
Aleykümselam bacimmm. Artik safak 4 yaniselamun aleykum canlardun doktora gittik bakti bebegin keyfi yerinde hala gelmeye niyeti yok sanci yok acilma biraz daha olmus ama yetersiz carsambaya kadar beklicez gelmezse carsamba dogurtucaz artik bekleyemeyiz dedi en azindan bir gunumuz var artik
bizde pazartesi yine kontrole gitcez bakalim artikAleykümselam bacimmm. Artik safak 4 yani)) geri sayim baslasin oleyse. Bizde pazartesi sabah gitcez doktora. Belkim bende carsamba felan derse ayni gun dogururuz hihihi )
bizde pazartesi yine kontrole gitcez bakalim artik
bizde pazartesi yine kontrole gitcez bakalim artik
Canim sende benim gibimi oldun. Carsambalar ugurlu gunler. Bzmde gunumuz gecince carsambaya kadar beklediydik. Gerci sende sanci ve acilma var. Bende yoktu hic. Allahin izniyle suni sanciyada gerek kalmadan dogal dogal normal dourursun insallah tatlim. Bugunlerde bol bol dua et cnm. Bizleride unutma dualarinda. Buarada gorumcm hamileymis listeden cikarabilirsin cnm.
Birde insirah suresini bol bol oku. Rabbim kolaylik versin. Sanada eylulede.
Eylul kiz sole senin yaramazlara dursunlar azdaa. Hem erkek kismisi gec dogarmis. Yoksa erkek diilmi seninkiler
Canim ikizlerin miladi zaten 34 haftaymis. Bizimkilerin masallahi var. Uzatmalari oynuyoz :) erkek bebegim bide ikiside kiz doguyormus hehehe
Gecenlerde kuvezden bahsedince ben ikizler icinde erken sandiydim. Kacar kilo oldu seninkiler? Isim ne koycaniz eylul. Kesin karar verdinizmi isimlere? Sezaryenmi olucan? ikizlere gore olan sureyide gectilerse erkekler ozamanmuzmutunki kiz deil ozmn bence.
Ayy ne gulmustum ona. Seninki kiz deil ozaman demislerdi birine.
Bende pek suphe ettiydim ama doktoru deistirince tekrar sordum iddaya bile girerim demisti. Aman bende gece gece ne gereksiz konustum he. Neyse ben uyuyayim artik
selam bacilar pazar yuruyusunde olcam dogurmadim haber verim dedim
Slm bacim yürü yürü yollarda dogurcan heeee :))))
dogum olsunda nerde oldugu onemli degil
:))) çılgın muzmuttttt))
Gecenlerde kuvezden bahsedince ben ikizler icinde erken sandiydim. Kacar kilo oldu seninkiler? Isim ne koycaniz eylul. Kesin karar verdinizmi isimlere? Sezaryenmi olucan? ikizlere gore olan sureyide gectilerse erkekler ozamanmuzmutunki kiz deil ozmn bence.
Ayy ne gulmustum ona. Seninki kiz deil ozaman demislerdi birine.
Bende pek suphe ettiydim ama doktoru deistirince tekrar sordum iddaya bile girerim demisti. Aman bende gece gece ne gereksiz konustum he. Neyse ben uyuyayim artik
cildirtti bu bebis beni sonunda o degilde o kadar zaman yurumeyince simdi bu kadar agirlasinca yurumek bile iskence oluyo yaa gelen bebek yatarakda gelir dimi ama eziyetin ne manasi var
valla kiz dioalr bilmiyom ne cikar saglikla gelsin yeter bana miypi senin dogum suni sanciylami oldu nasildi senin hic acilmanda yokmus nasil yaptilar bi anlativersen su bacina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?