• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bu ne beeeeeeeeeee gelen sadece yoklama verıp gıdıyo mu:47::47:

ozaman benden de gunaydın,sadece:6::6:

hava buz gıbı oldu burda da..:18::18:
ben yenıden rejıme basladım ama hıc tartılmıcam..
rejım sonunda tartılcam yada bayag verdıgımı hıssettıgımde..

neyse tatlı yapcam ama ne yapsam bulamadım hala dunden berı
ben yemıcem ama tabıkı:27:

hava buz gıbı oldu burda da..:18::18:
ben yenıden rejıme basladım ama hıc tartılmıcam..
rejım sonunda tartılcam yada bayag verdıgımı hıssettıgımde..

neyse tatlı yapcam ama ne yapsam bulamadım hala dunden berı
ben yemıcem ama tabıkı:27:

Etimek tatlisi yap :))))
Bende yarindan itibaren ekmegi birakucam 2aydir dadandim ekmegeee

hayirli cumalar canlar :16: daha pirtlamadim millan hicde niyetim yok gibi :52:bes yildizli otel konforu sunuyoz cadiya ondan gelmiyo :1:

Rahati yerinde cadinin beklesin bekledin taht kurcak hali yok ya bir anda gelir heralde :)) 2-3 gune gelir gibi grliyor bana muzmuttt sen kiz ;))

muzmut bence sen carsamba gunu dogurcan:1: yada salı tam hıssedemıyorum suan:1::1:

heyecan var mı heyecan:52::52:
ben olsam ne olcanı bılmedıgımden korkudan ölurdum herhalde:18::18:
tabı suan ıkıncıyı dogursam oda aynen sezeryan olsa yıne panık olurdum:1::1:
halbukı hiiiiç bıse duymuyosun..
sen normal dogurcan ınş. oyle bı tecrubem yok malesef:50::50:
ama oda bı anda olup bıtceeeeeeeeek:16:

eylul ben tatlıyı yaptım bıle:1:
aklımda cıkolata soslu brownı tarzı bıse yapmak vardı ama sut zıyan olmasın dıye muhallebılı bıse yaptım ıste

ama kk da fıncan kek dıye bıse gordum onu yapcam bıgun:56: tabı ben yemıceeeeem yıneeee:14:

eylul ben tatlıyı yaptım bıle:1:
aklımda cıkolata soslu brownı tarzı bıse yapmak vardı ama sut zıyan olmasın dıye muhallebılı bıse yaptım ıste

ama kk da fıncan kek dıye bıse gordum onu yapcam bıgun:56: tabı ben yemıceeeeem yıneeee:14:

Ellerine saglik milanimm. Nadil dayanacan kiz ben yarin başlıyorum. Ama tatli felan yapsam yerim yani :D
Iradene hayranım bacimm. Fincan kek bende facede biri paylasmis nasil yapmis bilmiom ama sen tarifini yazarsın artik :)

selam canlae bugun cumartesi pek gelen olmaz biliyom ben gelimde yoklama verim dedim durumda degisiklik yok yarin kontrole gitcez bakalim ne dicek daktir hanim :1:

Slm canlarrr. Bugun kaynanamlarda geliooo offff yanlizlik iyiydi :))) yoklama verim dedim. Kocamda eevde. Neyse optum

Slm canlarrrrr. Sonunda kaynanamlarda geldi kadro tamam :))) dun kaynanam bana guzellesmissin fazlada kilo almamissin dedi. Anam dedim olecem mi :))))) haha

Back