Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

muzmut gelmedin mi daha kontrolden :26: belki doğuma girmiştirsin anamm heyecan yaptım doğum deyince.hayırlısı olsun canım

muzmut gelmedin mi daha kontrolden :26: belki doğuma girmiştirsin anamm heyecan yaptım doğum deyince.hayırlısı olsun canım
selam canlar
geldim mimoza geldim ne dogumu ben kim dogurmak kim onumuzdeki 20 yil hamile olarak dolascam
3 cm lik acilma var beklemeye devam hanfendinin keyfi yerinde :

Hehe bende sasirdim. Oglundan korkar onun yaninda bisey diyemez bana hehehe diger eltim ve kaynimda vardi öle dediğinde nasıl hosuma gitti ))
iyi ne guzel hem sirtin saglam annende var hic bisey diyemez sana
annemlerle konusurken site atmis beni skypde uclu oturum falan olmus goruntulu ne iyi olmus ben burda kardesim agridan annemler izmirden gorusuyoz

muzmuttumm son 3 gün diyor az kaldı bacım azzz... muhteşem üçlüden oldun sende

muzmuttumm son 3 gün diyor az kaldı bacım azzz... muhteşem üçlüden oldun sende

aaaaaayyy eyluuuuuul bu hıc aklıma gelmemıstı kızzzzzzzzzz
bızım ekıbe eklenebilecek tek seçenek muzmut olabılırdı zaten
3 'M' yi 4 ledık

Slm canlarrrrr. Sonunda kaynanamlarda geldi kadro tamam :))) dun kaynanam bana guzellesmissin fazlada kilo almamissin dedi. Anam dedim olecem mi :))))) haha

yok kız doğru demıstır kadın bence..
cunku hamılelerın yuzu ekstra guzellesıyo sankı
bende ozamanlar guzeldım ıste

selam baciular bugun burda resmi tatil bagimsizlik kutlamalari felan var
cadidan halen haber yok yuruyuse felan gittik temiz hava iyi geldi az once geldik yoklama mi verim dedim
muhtesem dortlunun son uyesi olarak

selam baciular bugun burda resmi tatil bagimsizlik kutlamalari felan var
cadidan halen haber yok yuruyuse felan gittik temiz hava iyi geldi az once geldik yoklama mi verim dedim
muhtesem dortlunun son uyesi olarak

Aferim yoklamani ver kuzummmm :))) son 3

aaaaaayyy eyluuuuuul bu hıc aklıma gelmemıstı kızzzzzzzzzz
bızım ekıbe eklenebilecek tek seçenek muzmut olabılırdı zaten
3 'M' yi 4 ledık

Aynen millanimmm muhteşem 4luler siziiii :))) bende şu bebeleri dogurmayim die cabaliom. Sizinkler gelmek bilmediydi. Ne yiyip ne ictiniz bacimmmm :))

Saclarimi fonledim bugun anam paspal paspal gezmekten biktiydim :) gezmek dedigime bakmayin sadece salondan cikip wc ye gidiom :))) kocam azcik guzel gorsun. Yarin doktora gitcez bakalim gun verecek mi?

Saclarimi fonledim bugun anam paspal paspal gezmekten biktiydim :) gezmek dedigime bakmayin sadece salondan cikip wc ye gidiom :))) kocam azcik guzel gorsun. Yarin doktora gitcez bakalim gun verecek mi?
ohh aferim sana kiz zaten hamilelik sayesinde saclar guzellesio bide fon cektirdinmi tam olmustur
bende artik dogurup normal hareket edip giyinmek istiyom bu olaganustu hal bitcek mi :18:
bu arada dikkat ettimde buranin havasindan mi suyundan mi ne kadar normal doguran hamile varsa hepsi 40 haftasini doldurmus uzatmalarda dogmus bebekleri acaba burda hava temiz saglikli yasam bebekler zamanini tam bekliyomuu acepp

:)) aynen saclar parliooo :)
Havasi suyu iyi yario demekki :)) azcik banada gönder o havadan kiz muzmut :)))

İyi geceler bacılarım cumadan beri giremedim yaa görümceme gittik 3 gün oradaydık doğum günü telaşları falan. Sonrada eve telaşlarımız oldu bugün Aden i gastro doktoruna götürdüm alerjisi için kan verdik. Yarın normal doktoruna gidicez hasta oldu kuzum grip. Bende beynimden belimden mr çekilicem pazar günü.
Hayatım çok affedersiniz bomb.k geçiyor bunalımın dibine kadar girdim. Aden i bile gözüm görmüyor. Kocam deseniz kendi çapında işe gelip gidiyor. Herşeyden sıkıldım evde iş yapasım yok her yer her yerde çamaşırlar birikti sadece günlük yemek yapıyorum. Hiç iş yapmak istemiyorum. Dewamla yatsam keşke hiç yerimden kalkmasam.
Şimdi Aden i uyuttum ağladım ağladım sakinledim biraz. He birde saçlarımı kestirmeye karar verdim yarından sonra küt kestiricem yakışmayacak kesin ama iyice amele olurum artıkın eheheheh :)

İçimden bir his muzmut bu gece doğuracak diyo hadi hayırlısı bakalım.
Milancım maşallah senin zilli baya büyümüş. bizim cadı 9. ayına yeni girdi ama gören 6 aylık dior. Kilo alımı alerjiden dolayı yavaş birde üstüne kaynanamla annem başkalarının çocuğu topaç gibi diolar iyice sinir ediolar beni.

Ölmek istiyorum resmennnnnnnnnnn

Sago bacim uzme kendini. Sacini kestir yakisir neden yakismasin. Degisiklik olur sanada. Adene de gecmis olsun canim bir an once atlatir insallah. Pozitif dusun bebeginin sana ihtiyaci var. Kimseyi takma birak zayif desinler sagligi yerinde olsunsa minyon bir yapidadir aden. Uzulme sen.
Muzmut bilmem dogurmusmudur )))
Bugun yoklama vermezse suphelenecem :)

Bugun bende doktora gitcem kontrolumuz var. Bakalim hayirlisi doktor insallah gun verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…