muzu cok yiyorum süt yerine yoğurt yiyorum mutlaka. sütü hafta 2-3 defa anca içiyorumdureylülcüm muz ve pekmez unutma şümdilerde daha güzel ye ki doğuma kadar toparlasınlar.her gece süt iç mutlaka
allah ayırmasın sızı ınş..ıkız anası olmak zordur tabı,eylulle ıkınız o sanslılardan oldunuz cok sukur..
zor olsada onların varlıgı yeter
bız tekıyle basedemıyoruz ama allah dagına gore kar verırmıs..
demekkı sızde o guc var,sıkayet yoook
hadi nehir ı yıka miss gibi olsun prenses.yaaaa hıc gıdesım yok ama nehırı yıkamam lazım.
icli kofte yapmam lazım,nehır ızın verırse..
hadı bakalım ya bısmıllah
ben gıttım kızlar..
keske hep boyle bır arada olsaaaaakkkkk ozledım yaw
meleklerini kokla yerime... özletmeyin kendinizi. habersiz bırakmayın biziKızlar benimkilerin mama vakti kıvranmaya başladılar hatta şu anda koro şeklinde devam ediyolar..
uğrarım ben yine ..öpüldünz..
eşim dalga geçiyor benle sen süper annesin sen şöylesin sen böylesin gaz veriyor bana ki yılmayım diye ..çünkü annemlerden uzağım tek başıma bakıyorum..yardımcım yok..ama sağolsun onun yardımıda çok bana..
ne şikayeti kız onlara her baktığımda şükrediyorum sürekli ..geç kavuştuğum için inanamıyorum hala..
valla sende hiç durma kandır kocanı yap ikincisini
muzmutummm gelde gör topiğin halinibir sen yoksun kadim dostum
muzmut doğurmamıştır yaahakkaten ya bugün hala gelmedi muzmut. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Yoksa doğurdumu yavrum ya. Rabbim sizlere kolay rahat doğumlar nasip etsin inşallah. Eylül sen sezaryenmi olucan? ben doğum yaparken yan taraftada ikiz doğurmuş normal doğumla.
Benimki şuan gözüme baka baka altını dolduruyor. Suratı bi harika oluyor. Birde nasıl rahatlıyor yaptıkça yayüzü gülmeye başladı. Bende birazdan banyo yaptırım çocuğu. off bende yapsam iyi olucak ama uyumuyorki nasıl yapsam
heheh yanlız kalayım beneylülcüm bende kaçayım da yanlız kalyemek yiyeyim kuzum öptüm hadi bebişlere iyi bak
heheh yanlız kalayım benkız bende cıkarım şimdi az uzanim belim agrıyor hadi afiyet olsun öptüm
canım benim öp yerime kızçenihadi dinlen bakalım yorma kendini, dursunlar içeride :) bende tek kalmışım bende gideyim bareKızım huysuzlanmaya başladı. Sürekli anam bana baksın diyo haspam
onlarda gelirler inşallahhhhhhhhhhh. yagmur aylardır yok zatentam gidiyodum aklıma geldi angellllll , yağmurrrr size sesleniyom nerdesiniz
eylul muzmut yerıne bızı gorunce sasırmıstır
Selammmm kıslaaaaaar ben geLdiiiimmm...
Ya şuraya yazıcam diye on kere kalktım oturdum biri ağlıyo onu susturuyom sonra diğeri başlıyor : )
Nabersiniz bakalım ?
Ben hemen kendime özet geçeyim yine bizim kıslar alarm vermeden : ) bir buçuk aydır kavuştum kızlarıma çok şükür ..2 ay küvezde kaldılar toplamda ..
Bi haftadır da evime geçtim yerleşmeye çalışıyorum..dolayısıyla pek fırsatım olmadı ama hep aklımdaydınız..
En çok üzüldüğümse özgenin tedavisinin olumsuz sonuçlanması ..Bi daha gelmedi sanırım Allah yardımcısı olsun umutları kırılmıştır tabi ama biliyor ki Allah sevdiği kullarını imtihan eder..Beklemenin ardında en güzeli vardır Rabbim daha iyisini daha hayırlısını verecektir inş sana..
Ben bile bebeklerime bakınca diyorum ki Allahım hemen vermedin ama iki tane birden dünya güzeli verdin hergün şükrediyorum şu halime..Çok şükür herşey rayına girdi bebeklerime kavuştum evime yerleştm eşim memurluğa başladı..daha ne isteyim ki elhamdülillah..
Benden haberler böyle kıslar şimdilik ayrıntılara sonra gireriz inş..
Eylülcüm ne güzel daha doğurmamışsın valla tutabildiğin kadar tutmaya çalış onları içinde erken doğumun çok sıkıntıları var çünkü..
Muzmutla ikiniz kalmışsınız hadi ALLah sizede hayırlısıyla zamanında kolay doğumlar nasip etsin..
MaşaLLah herkes burda hiç kopmamışız yine..
Ay eskiyi hatırladım hamile kalamıyodukda sonra diyoduk ya zaman gelicek bebeklerimiz bizi uyutmuyor diye bahsedicez diye wayy be o zamanlara geldikde ikinci çocuklardan bahsediyoz : )
yaaaa hıc gıdesım yok ama nehırı yıkamam lazım.
icli kofte yapmam lazım,nehır ızın verırse..
hadı bakalım ya bısmıllah
ben gıttım kızlar..
keske hep boyle bır arada olsaaaaakkkkk ozledım yaw
muzmutummm gelde gör topiğin halinibir sen yoksun kadim dostum
Kızlar benimkilerin mama vakti kıvranmaya başladılar hatta şu anda koro şeklinde devam ediyolar..
uğrarım ben yine ..öpüldünz..
hangisini alinti yapcagimi sasirdim valla toplu yazayim o zaman hepiniz hos geldiniz biyere gitmeyiniz ne guzel haberler aldim masallahhakkaten ya bugün hala gelmedi muzmut. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Yoksa doğurdumu yavrum ya. Rabbim sizlere kolay rahat doğumlar nasip etsin inşallah. Eylül sen sezaryenmi olucan? ben doğum yaparken yan taraftada ikiz doğurmuş normal doğumla.
Benimki şuan gözüme baka baka altını dolduruyor. Suratı bi harika oluyor. Birde nasıl rahatlıyor yaptıkça yayüzü gülmeye başladı. Bende birazdan banyo yaptırım çocuğu. off bende yapsam iyi olucak ama uyumuyorki nasıl yapsam
hhahaha muzmut bende geldim bir baktım topikte sayfa ilerlemiş şaşırdımsonra eslemle miyopi geldi azcık konustuk sonra gittiler biz gidince gelecekler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?