Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

eşim dalga geçiyor benle sen süper annesin sen şöylesin sen böylesin gaz veriyor bana ki yılmayım diye ..çünkü annemlerden uzağım tek başıma bakıyorum..yardımcım yok..ama sağolsun onun yardımıda çok bana..

ne şikayeti kız onlara her baktığımda şükrediyorum sürekli ..geç kavuştuğum için inanamıyorum hala..

valla sende hiç durma kandır kocanı yap ikincisini

hadi nehir ı yıka miss gibi olsun prenses.
gel arada özletme kendini biz doğurmadan gene konusalım hehehe

Kızlar benimkilerin mama vakti kıvranmaya başladılar hatta şu anda koro şeklinde devam ediyolar..

uğrarım ben yine ..öpüldünz..

mükemmelsin canım.iki bebeğe kendin bakman çok güzel.gerçi allahım sabrını mutlaka veriyo şükürler olsun iki iki tane oldu ikisi bir büyüyecek

muzmutummm gelde gör topiğin halini bir sen yoksun kadim dostum

hakkaten ya bugün hala gelmedi muzmut. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Yoksa doğurdumu yavrum ya. Rabbim sizlere kolay rahat doğumlar nasip etsin inşallah. Eylül sen sezaryenmi olucan? ben doğum yaparken yan taraftada ikiz doğurmuş normal doğumla.
Benimki şuan gözüme baka baka altını dolduruyor. Suratı bi harika oluyor. Birde nasıl rahatlıyor yaptıkça ya yüzü gülmeye başladı. Bende birazdan banyo yaptırım çocuğu. off bende yapsam iyi olucak ama uyumuyorki nasıl yapsam

muzmut doğurmamıştır yaa cadılar bayramı tatili varmış orda eşi evdedir kesin oyüzden gelememiştir.
sezeryan olcam gibi ama doktorum normalde olabilirsin dedi küçük gelmezse bebekler. bakalım onların saglık durumlarına göre doğum olcak sanırım. hayırlısı artık. senin kızcenide yerim ben maşallah meleklerinize.

Yarın annem geliyor bende pek giremeyebilirim. ama telefondan yazar çıkarım

anaaaammm ruyami gordum neeee
bigun gec geldik herkes gelmis gitmis bile gecmisi okumak ne zevkliymis beee
arada yapin bole bizede gunah
bugun eylulun dedigi gibi resmi tatil odun anca gitti cumadan sonra acacaklar dukkanlarigerci normaldede erken gitmiyo
eylul muzmut yerıne bızı gorunce sasırmıstır

muzmutummm gelde gör topiğin halini bir sen yoksun kadim dostum

Kızlar benimkilerin mama vakti kıvranmaya başladılar hatta şu anda koro şeklinde devam ediyolar..

uğrarım ben yine ..öpüldünz..

hangisini alinti yapcagimi sasirdim valla toplu yazayim o zaman hepiniz hos geldiniz biyere gitmeyiniz ne guzel haberler aldim masallah
eslem gecmisler olsun rabbim saglikli huzurlu omurler versin bebislerinee
millan kolay gelsin nehir sana icli koftede cok yardim eder
yani eslem ve eylul bi tur beklicek bizler ikincileri yapana kadar anca yetisiriz onlara
ayyy ne guzel oldu sizi gordum ben hala dogurmadim ama iki gundur ayak bileklerim sisti onun yani sira bi sisligim yok bide kalca bel kemiklerim cok agriyo kirilmislar gibi cadida tepinik duruyo oyle iste

hhahaha muzmut bende geldim bir baktım topikte sayfa ilerlemiş şaşırdım sonra eslemle miyopi geldi azcık konustuk sonra gittiler biz gidince gelecekler bunlar

hhahaha muzmut bende geldim bir baktım topikte sayfa ilerlemiş şaşırdım sonra eslemle miyopi geldi azcık konustuk sonra gittiler biz gidince gelecekler bunlar

galiba aynen oyle olucak
gitmemizi bekliyolar o zaman ben arada sakadan gidiyomus gibi yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…