• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kız gelmeye calısıyorum valla,klavyem hep bole olsa ıkı dakkalık bıle olsa gelırım gun ıcınde
bıde kız ıyılesse,benı bı salsa:27::1:
aaaah aaah sen bole anlatınca yıne ozledım hamılelıgımı bak:14:
gece uyuyamayıp tuvalete kosmalarım,hep cısım var sanmalarım geldı aklıma.
o hamılelıgımı gecırdıgım tavanı akan,mutfagı dandık evımı bıle okadar cok ozluyorumkı:14:

mımoza o kahvaltılık karısım dedıgını nasıl yapıyosun?
belkı oyle yedırebılırım yumurtasını benımkının..

benımkıde cubuk kraker yıyebılcek duruma gelse yaaa
dısarda cocukları gordukce heveslenıyorum
bıde sımıt yıyenlere heveslenıyordum
bende aldım verdım elıne benım kızın
emerek oyalandı:1: tabı ıkıde bır dusurdu yere:27:

aay benımkıyle dısarı cıkması ölum..
sureklı magazaların kabınlerınde oluyorum
emmesı bıtmıyor cunku:27:
su cocugu bı turlu oyalıyamıyorum:27:

canım benim hemen yapın ardından bir tane daha :D :D biz sanırım sezonu kapattık artık . doğumdan sonraki hedefim kilolarımı veririp afet gibi olmak heheheh:D çünkü kocam eski hallerimi hatırlatıp hey gidi eylül heyyy dio :D:9::52:

anaaaaaaaa eslem ve mıyopıde geldı:52::52:
eskısı gıbı oluyoruz belkıde:52:
eylulle muzmut gıtsın dıyemı bekledık acabaaa neee:1:

kızlar benimde kilolarla başım dertte :( 59la hamile kaldım 10 gün önce 77 olmuşum tartıda :( salı günü gittiğimde ölçmedi kilomu kontrol die :D salı tekrar gidecem bakalım kaç kilo olmuşum :(
kız bende kontrole gıdınce hep sekretere onceden benı tart doktorun yanında tartılmıyım dıye ugrasıyodum
bı kac kez oyle kaytarmıstım,kılo muhabbetıne yakalanmamıstım:1:
yaza kadar verdin verdin sonra cuk diye üstüne oturur :1: kilo vermek hoşuma gidiyo hele ki aaa ne kadar kilo vermişin ne yapıyon diyenlere bayılıyorum :52: göğüsler aynen fos diye indi bir estetik gerek ama ona ayıracak para yok :52:
benımde cok hosuma gıdıyo ama baslamak mesele
o ıradeyı yakalayınca ve tartıda hemen bunun karsılıgını gorunce cok mutlu oluyorum bende
baslıcam baslıcam
kuzum senin bebekler ikiz ben tek gebelikle 23 kilo alarak doğuma gittim doktorum her kontrolde hep sen kilo alıyon bırak biraz bebek alsın diyordu :52:

benım allahtan hem bebek hem ben alıyodum,pek bıse dıyemıyodu
o cocuk 4 kılo dogmasaydı herkesın alay konusu olurdum
cunku benden 25 kılo almama ragmen 2 kılo cocuk anca beklıyolardı:27: sırf dalga gecmek ıcın:27:

kız benim doktorum tek bebek çift bebek bakmıyor. zaten normal gebelikten 1 ay önce doğuruyoruz ya eşit görüyor. bizim ikizlerin miladı 34 haftaymış. normal gebeliğin 40 cı haftasıymış. eger 35-36 yı görürsek uzatmalarmış :D ayy heycandan kafayı yicem :D kız 2 kg bebe nasıl olur minicik olmaz mı?
eylül 34.haftaya girdin az daha tut içerde :52: bakıma gir sonra yapamıcan ne bileyim saçını kestir tırnaklarını yaptır emzirirken giyebileceğin kıyafetler al en büyük sorun o oluyo
heyoo bende geldim :1::1: ya benim göbeğim hala 4 aylık hamile gibi kızlar ya. ne zaman gidecek bu göbek? kilom çok fazla değildi doğumdan 10 gün sonra eski kiloma dönmüştüm şimdi 3-4 kilo aldım ama o göbek hiç inmedi. Ne zaman normale dönecek. Normalde göbekli bi vücut yapım yok basenlerde toplanır benim kilom. Herkes ne kadar zayıfsın diyor ama hamilelikten önceki hiçbi kıyafetim olmuyor nerdeyse. Sizlerde de bölemi yaw?
Birde ben anladım bizim topiğin bebkleri gündüz uykusuz geceleri maşallah iyi uyuyorlar. Aslında bunada çok şükür geceleri çok uykusuz kalmadım ben. İnşallah dier hamilelerimizde gece uykularında sorun yaşamazlarda gündüz uykularıda bol bol olur.
Birde sizler ek gıdaya ne zaman başladınız, neler verdiniz? Bizimki 4 aylık oldu bazıları başlıyomuş ek gıdaya ama ben 5-6 ay dolmadan vermeyi düşünmüyorum.

sakın erken verme miyopi ama tattır sadece zorluk yaşama diye.erken verirsen emmeyi bırakır.o göbek altı aylık olana kadar şiş duruyo sonra birden normale dönüyo bende senin gibi bebeğim 4 aylıkken kilo almaya başlamıştım sütüm olsun diye yedikçe.ama şimdi vermeye döndüm.adet olmadıysan ondan da olabilir o göbeğin kalması.çok farkediyo çünkü

heyoo bende geldim :1::1: ya benim göbeğim hala 4 aylık hamile gibi kızlar ya. ne zaman gidecek bu göbek? kilom çok fazla değildi doğumdan 10 gün sonra eski kiloma dönmüştüm şimdi 3-4 kilo aldım ama o göbek hiç inmedi. Ne zaman normale dönecek. Normalde göbekli bi vücut yapım yok basenlerde toplanır benim kilom. Herkes ne kadar zayıfsın diyor ama hamilelikten önceki hiçbi kıyafetim olmuyor nerdeyse. Sizlerde de bölemi yaw?
Birde ben anladım bizim topiğin bebkleri gündüz uykusuz geceleri maşallah iyi uyuyorlar. Aslında bunada çok şükür geceleri çok uykusuz kalmadım ben. İnşallah dier hamilelerimizde gece uykularında sorun yaşamazlarda gündüz uykularıda bol bol olur.
Birde sizler ek gıdaya ne zaman başladınız, neler verdiniz? Bizimki 4 aylık oldu bazıları başlıyomuş ek gıdaya ama ben 5-6 ay dolmadan vermeyi düşünmüyorum.

6 aylıkken basla bacım..
senı ne kadar emse kardır..
ama 6 ayıda gecırme..
bunları dıyorum ama benımkı 8 ayını bıtırdı ama hala tık yok..
dılının ucuyla tadına bakıyo bıseylerın anca

o gobek bas belası..olum bız kardesmıyız,herseyımız aynı topıkce:1:

Selammmm kıslaaaaaar ben geLdiiiimmm...

Ya şuraya yazıcam diye on kere kalktım oturdum biri ağlıyo onu susturuyom sonra diğeri başlıyor : )

Nabersiniz bakalım ?

Ben hemen kendime özet geçeyim yine bizim kıslar alarm vermeden : ) bir buçuk aydır kavuştum kızlarıma çok şükür ..2 ay küvezde kaldılar toplamda ..

Bi haftadır da evime geçtim yerleşmeye çalışıyorum..dolayısıyla pek fırsatım olmadı ama hep aklımdaydınız..

En çok üzüldüğümse özgenin tedavisinin olumsuz sonuçlanması ..Bi daha gelmedi sanırım Allah yardımcısı olsun umutları kırılmıştır tabi ama biliyor ki Allah sevdiği kullarını imtihan eder..Beklemenin ardında en güzeli vardır Rabbim daha iyisini daha hayırlısını verecektir inş sana..

Ben bile bebeklerime bakınca diyorum ki Allahım hemen vermedin ama iki tane birden dünya güzeli verdin hergün şükrediyorum şu halime..Çok şükür herşey rayına girdi bebeklerime kavuştum evime yerleştm eşim memurluğa başladı..daha ne isteyim ki elhamdülillah..

Benden haberler böyle kıslar şimdilik ayrıntılara sonra gireriz inş..

Eylülcüm ne güzel daha doğurmamışsın valla tutabildiğin kadar tutmaya çalış onları içinde erken doğumun çok sıkıntıları var çünkü..

Muzmutla ikiniz kalmışsınız hadi ALLah sizede hayırlısıyla zamanında kolay doğumlar nasip etsin..

anaaaaaaaa eslem ve mıyopıde geldı:52::52:
eskısı gıbı oluyoruz belkıde:52:
eylulle muzmut gıtsın dıyemı bekledık acabaaa neee:1:

kız bende kontrole gıdınce hep sekretere onceden benı tart doktorun yanında tartılmıyım dıye ugrasıyodum
bı kac kez oyle kaytarmıstım,kılo muhabbetıne yakalanmamıstım:1:

benımde cok hosuma gıdıyo ama baslamak mesele
o ıradeyı yakalayınca ve tartıda hemen bunun karsılıgını gorunce cok mutlu oluyorum bende
baslıcam baslıcam

benım allahtan hem bebek hem ben alıyodum,pek bıse dıyemıyodu
o cocuk 4 kılo dogmasaydı herkesın alay konusu olurdum
cunku benden 25 kılo almama ragmen 2 kılo cocuk anca beklıyolardı:27: sırf dalga gecmek ıcın:27:
kız benim kaynatmak gibi bir şansım yok :d doktorum cok iyi cok seviyorum ama kilo manyagı dikkat edeceksin cok almıcaksın die tepemde :D :8: asistanına kontrolden sonra hemen die tansiyon kilosu kaç :D hahaha. doğumdan sonra gösterecem ona bak zayıfladım dicem :D 5 aylık hamileyken diyet yaptıydım 2 haftada 2 kilo verdiydim. sonra tekrar yedim içtim hahhah:16: napim yemek yemegi seviyorum:56::52:

Ya şuraya yazıcam diye on kere kalktım oturdum biri ağlıyo onu susturuyom sonra diğeri başlıyor : )

Nabersiniz bakalım ?

Ben hemen kendime özet geçeyim yine bizim kıslar alarm vermeden : ) bir buçuk aydır kavuştum kızlarıma çok şükür ..2 ay küvezde kaldılar toplamda ..

Bi haftadır da evime geçtim yerleşmeye çalışıyorum..dolayısıyla pek fırsatım olmadı ama hep aklımdaydınız..

En çok üzüldüğümse özgenin tedavisinin olumsuz sonuçlanması ..Bi daha gelmedi sanırım Allah yardımcısı olsun umutları kırılmıştır tabi ama biliyor ki Allah sevdiği kullarını imtihan eder..Beklemenin ardında en güzeli vardır Rabbim daha iyisini daha hayırlısını verecektir inş sana..

Ben bile bebeklerime bakınca diyorum ki Allahım hemen vermedin ama iki tane birden dünya güzeli verdin hergün şükrediyorum şu halime..Çok şükür herşey rayına girdi bebeklerime kavuştum evime yerleştm eşim memurluğa başladı..daha ne isteyim ki elhamdülillah..

Eylülcüm ne güzel daha doğurmamışsın valla tutabildiğin kadar tutmaya çalış onları içinde erken doğumun çok sıkıntıları var çünkü..

Muzmutla ikiniz kalmışsınız hadi ALLah sizede hayırlısıyla zamanında kolay doğumlar nasip etsin..

canım allah sağlık sıhhat versin kuzulara da sanada.şükürler olsun ki iyiler.arada gel haber ver çok merak ettik.kocaman öptüm kızçelerini :nazar: maşallah olsun onlara

Nabersiniz bakalım ?

canım hoşgeldin hep aklımızdasın sende. çok sevindim herseyin yolunda gitmesine maşallah. meleklerin yanında eşin istediğin gibi oohh maşallah Allahıma şükürler olsun.

bizde napalım bekleme modundayız. salı günü sancım çogalmış serum ve ciğer geliştirici iğne vuruldum 2 gün. bakalım şuan için kasılmalarım yok ilaç kullanıyorum sürekli yatış halindeyim. inşallah 36cı haftaya kadar bekleyebilirler. :16:

ayy ne güzel topiğimiz bugün cıvıl cıvıl :d:nazar:

MaşaLLah herkes burda hiç kopmamışız yine..

Ay eskiyi hatırladım hamile kalamıyodukda sonra diyoduk ya zaman gelicek bebeklerimiz bizi uyutmuyor diye bahsedicez diye wayy be o zamanlara geldikde ikinci çocuklardan bahsediyoz : )

kız benim kaynatmak gibi bir şansım yok :d doktorum cok iyi cok seviyorum ama kilo manyagı dikkat edeceksin cok almıcaksın die tepemde :D :8: asistanına kontrolden sonra hemen die tansiyon kilosu kaç :D hahaha. doğumdan sonra gösterecem ona bak zayıfladım dicem :D 5 aylık hamileyken diyet yaptıydım 2 haftada 2 kilo verdiydim. sonra tekrar yedim içtim hahhah:16: napim yemek yemegi seviyorum:56::52:

ye zaten sen bakma onlara.kuzey çok sağlıklı ve çok yetişkin zeki bir bebek bence.allahıma şükürler olsun.ben bunu yemeye borçluyum.

Nabersiniz bakalım ?

allah ayırmasın sızı ınş..ıkız anası olmak zordur tabı,eylulle ıkınız o sanslılardan oldunuz cok sukur..
zor olsada onların varlıgı yeter:emir_bebek::emir_bebek:
bız tekıyle basedemıyoruz ama allah dagına gore kar verırmıs..
demekkı sızde o guc var,sıkayet yoook:1::1:

MaşaLLah herkes burda hiç kopmamışız yine..

Ay eskiyi hatırladım hamile kalamıyodukda sonra diyoduk ya zaman gelicek bebeklerimiz bizi uyutmuyor diye bahsedicez diye wayy be o zamanlara geldikde ikinci çocuklardan bahsediyoz : )
evet maşallahhhhh
kız ben hala hamile olduguma inanamıyorum :D çok şükür rabbim hayırlısıyla kavustursun bizi de inşallah.
:nazar::nazar::nazar:

Kız eylül kiloları hiç dert etme doğurduktan sonra yemek yemeyi bırak tuvalete gitmeye fırsatın olmicak :9:

yaaaa hıc gıdesım yok ama nehırı yıkamam lazım.
icli kofte yapmam lazım,nehır ızın verırse..
hadı bakalım ya bısmıllah
ben gıttım kızlar..
keske hep boyle bır arada olsaaaaakkkkk ozledım yaw:16:

Back