• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kilolar gitti mi millan :1:

heee bak bende sana onu sorcaktıw
ben en son 60 bucuk olduw,awa 15 gundur rejıw falan yapwıyoruw
bu ara cok yıyesıw gelıyo awa baktıwkı yedıgıw halde kılo alwadıw
bende yeweye dewaw ettıw taw gaz
dunde pantolonuw sıktı belıwı woralıw bozuldu
tartıya cıkwaya korktuw
rejıw waktı gelwıs yıne :27: kesın 62 olduw:27:
bı ka gun sıkıp oyle tartılcaw woralıw bozulwasın dıe

sende werwıssın nasıl werıon?
benıw kız uyandı,ıns yazabılırım:27::27::27:

kuzey de 9 aylık 9.5 kilo 78 cm .allahtan boyu babaya çekmiş benim gibi değil:52::52: ikinciyi ikimizde istiyoruz ama kuzey en azından kreş yada anaokulu çağına gelene kadar olmayacak.emmeyi bıraktı 7.5 aylıkken bende o günden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum kaza kurbanı olmak istemem :52::52::52: yakında oğlum yürür gibi geliyo kanepelerden geze geze evi geziyo birşey bulamazsa emekliyo :1:

benıwkı hala delı gıbı ewıyo,agzına baska bıse sokunca yuzunun seklı burusuyo:1:
yumurtaya hele öguruyor yedıremıyrum,ooh klavyem duzeldı sımdılık:1:

bızımkıde koltukları turluyor,bacagıma yapısıyo,benle bır gıdıyo
zaten benımkı hamılelıgı dısardan yasamak gıbı bıse

cocuk karnımın ıcınde degılde ya kucagımda ya bacagımda:27::27:

benım kocamda anca 5 sene sonra yaparım,yaparsam.bı cocuk daha dıyodu
bana o yas farkı bıle cok fazla gelıyodu yaaa
sımdı o bıle olmıcak bellıkı:27:
ben zaten 30 um..b adamın hıc dogurganlık yasından haberı yok:27:

heee bak bende sana onu sorcaktıw
ben en son 60 bucuk olduw,awa 15 gundur rejıw falan yapwıyoruw
bu ara cok yıyesıw gelıyo awa baktıwkı yedıgıw halde kılo alwadıw
bende yeweye dewaw ettıw taw gaz
dunde pantolonuw sıktı belıwı woralıw bozuldu
tartıya cıkwaya korktuw
rejıw waktı gelwıs yıne :27: kesın 62 olduw:27:
bı ka gun sıkıp oyle tartılcaw woralıw bozulwasın dıe

sende werwıssın nasıl werıon?
benıw kız uyandı,ıns yazabılırım:27::27::27:

hiçbirşey yapmadan veriyom valla:52: 7 kilo oldu bir ayda verdiğim.ama hala kocaman toto var :52: göbek kalmadı.göğüsler ne olacak bilmem aldı başını gitti :1: ekmek yemiyorum çok.sadece kahvaltıda ve belirli günlerde dozu kaçıyo :27: akşamları 8 den sonra meyve yiyorum sadece akşam yemeğim e geç 8 yani.ama güzel yiyorum.bide yürüyüş yapabilsem tam gidecek te işte çalıştığım için vakit yok :52:kuzey de peşimde hep :27:

kızlar günaydınnnn :D ben yeni kalktım dün gece uyuyamadım 3:30 felandı heralde üşütmüşüm geceyi wc de gecirdim :( oglanlar çıkacam die ugrasıor karnım yarılacak die korkuyorum :))
bu arada topiğe geldiğimde birilerini görünce heycanlandım gecmişi okudum ilk defa :D canlarım benim son günlerimizde bizi yanlız bırakmayın:9:

benıwkı hala delı gıbı ewıyo,agzına baska bıse sokunca yuzunun seklı burusuyo:1:
yumurtaya hele öguruyor yedıremıyrum,ooh klavyem duzeldı sımdılık:1:

bızımkıde koltukları turluyor,bacagıma yapısıyo,benle bır gıdıyo
zaten benımkı hamılelıgı dısardan yasamak gıbı bıse

cocuk karnımın ıcınde degılde ya kucagımda ya bacagımda:27::27:

benım kocamda anca 5 sene sonra yaparım,yaparsam.bı cocuk daha dıyodu
bana o yas farkı bıle cok fazla gelıyodu yaaa
sımdı o bıle olmıcak bellıkı:27:
ben zaten 30 um..b adamın hıc dogurganlık yasından haberı yok:27:

bende 27 :1: aman dert etmiyom geçsin bir iki sene daha pırt diye pırtlarım bi tane daha tabi allah nasip ederse tekrar.kuzey yiyo yumurtayı sade yada kahvaltılık karışımla hiç farketmiyo.en büyük zevki çubuk kraker yemek iki tane alıyo eline sanki diş varmış gibi kırt kırt yiyo :52: onu yerken tırnaklarını kesebiliyom anca kurtarıcım oldu yani :52: bide büskivi falan yesin balıyılo dışarıda eline veriyorum güzel oluyo

hiçbirşey yapmadan veriyom valla:52: 7 kilo oldu bir ayda verdiğim.ama hala kocaman toto var :52: göbek kalmadı.göğüsler ne olacak bilmem aldı başını gitti :1: ekmek yemiyorum çok.sadece kahvaltıda ve belirli günlerde dozu kaçıyo :27: akşamları 8 den sonra meyve yiyorum sadece akşam yemeğim e geç 8 yani.ama güzel yiyorum.bide yürüyüş yapabilsem tam gidecek te işte çalıştığım için vakit yok :52:kuzey de peşimde hep :27:

benım gogusler falloş oldular.
bıraz ayva gobek var,mekık cekmem lazım.
popo ve bacaklar ınceldı,eskı pantolonlarımın bacakları ve belı bol gelıyor.
dun gıyıp belımı sıkan,yenı bı pantolondu.
velhasıl,suankı kılom gobek ve cansımıdı denılen yerde..
onları gordukce kendımden ıgrenıyorum.
o can sımıdını hele,onu erıtmem lazım.sımdı kısa gırıyoz dıye bosluyorum
halbukı tam yerlesmeden vermelıyım veya spor yapmalıyım

kızlar günaydınnnn :D ben yeni kalktım dün gece uyuyamadım 3:30 felandı heralde üşütmüşüm geceyi wc de gecirdim :( oglanlar çıkacam die ugrasıor karnım yarılacak die korkuyorum :))
bu arada topiğe geldiğimde birilerini görünce heycanlandım gecmişi okudum ilk defa :D canlarım benim son günlerimizde bizi yanlız bırakmayın:9:

hamileler gidiyo bebeli anneler geliyo eylülcüm boş kalmaz topik :52: uykusuzluk artık kaçınılmaz olacak hatta tuvalette yatmak isteyeceksin :52::52: klozette uyukladığımı ben biliyorum :1:

kızlar benimde kilolarla başım dertte :( 59la hamile kaldım 10 gün önce 77 olmuşum tartıda :( salı günü gittiğimde ölçmedi kilomu kontrol die :D salı tekrar gidecem bakalım kaç kilo olmuşum :(

benım gogusler falloş oldular.
bıraz ayva gobek var,mekık cekmem lazım.
popo ve bacaklar ınceldı,eskı pantolonlarımın bacakları ve belı bol gelıyor.
dun gıyıp belımı sıkan,yenı bı pantolondu.
velhasıl,suankı kılom gobek ve cansımıdı denılen yerde..
onları gordukce kendımden ıgrenıyorum.
o can sımıdını hele,onu erıtmem lazım.sımdı kısa gırıyoz dıye bosluyorum
halbukı tam yerlesmeden vermelıyım veya spor yapmalıyım

yaza kadar verdin verdin sonra cuk diye üstüne oturur :1: kilo vermek hoşuma gidiyo hele ki aaa ne kadar kilo vermişin ne yapıyon diyenlere bayılıyorum :52: göğüsler aynen fos diye indi bir estetik gerek ama ona ayıracak para yok :52:

kızlar benimde kilolarla başım dertte :( 59la hamile kaldım 10 gün önce 77 olmuşum tartıda :( salı günü gittiğimde ölçmedi kilomu kontrol die :D salı tekrar gidecem bakalım kaç kilo olmuşum :(

kuzum senin bebekler ikiz ben tek gebelikle 23 kilo alarak doğuma gittim doktorum her kontrolde hep sen kilo alıyon bırak biraz bebek alsın diyordu :52:

hamileler gidiyo bebeli anneler geliyo eylülcüm boş kalmaz topik :52: uykusuzluk artık kaçınılmaz olacak hatta tuvalette yatmak isteyeceksin :52::52: klozette uyukladığımı ben biliyorum :1:
evet evet gelin bende doğumdan sonra telden yazarım size inşallah :D
uykusuzluk zaten yapıştı alıştım artık ama tuvalette sabahlamak kötü yaww :D:14:

kuzum senin bebekler ikiz ben tek gebelikle 23 kilo alarak doğuma gittim doktorum her kontrolde hep sen kilo alıyon bırak biraz bebek alsın diyordu :52:
kız benim doktorum tek bebek çift bebek bakmıyor. zaten normal gebelikten 1 ay önce doğuruyoruz ya eşit görüyor. bizim ikizlerin miladı 34 haftaymış. normal gebeliğin 40 cı haftasıymış. eger 35-36 yı görürsek uzatmalarmış :D ayy heycandan kafayı yicem :D kız 2 kg bebe nasıl olur minicik olmaz mı?

kız gelmeye calısıyorum valla,klavyem hep bole olsa ıkı dakkalık bıle olsa gelırım gun ıcınde
bıde kız ıyılesse,benı bı salsa:27::1:
aaaah aaah sen bole anlatınca yıne ozledım hamılelıgımı bak:14:
gece uyuyamayıp tuvalete kosmalarım,hep cısım var sanmalarım geldı aklıma.
o hamılelıgımı gecırdıgım tavanı akan,mutfagı dandık evımı bıle okadar cok ozluyorumkı:14:

bende 27 :1: aman dert etmiyom geçsin bir iki sene daha pırt diye pırtlarım bi tane daha tabi allah nasip ederse tekrar.kuzey yiyo yumurtayı sade yada kahvaltılık karışımla hiç farketmiyo.en büyük zevki çubuk kraker yemek iki tane alıyo eline sanki diş varmış gibi kırt kırt yiyo :52: onu yerken tırnaklarını kesebiliyom anca kurtarıcım oldu yani :52: bide büskivi falan yesin balıyılo dışarıda eline veriyorum güzel oluyo

mımoza o kahvaltılık karısım dedıgını nasıl yapıyosun?
belkı oyle yedırebılırım yumurtasını benımkının..

benımkıde cubuk kraker yıyebılcek duruma gelse yaaa
dısarda cocukları gordukce heveslenıyorum
bıde sımıt yıyenlere heveslenıyordum
bende aldım verdım elıne benım kızın
emerek oyalandı:1: tabı ıkıde bır dusurdu yere:27:

aay benımkıyle dısarı cıkması ölum..
sureklı magazaların kabınlerınde oluyorum
emmesı bıtmıyor cunku:27:
su cocugu bı turlu oyalıyamıyorum:27:

anamm eslem geldiiiiiiiiiiiiiii hoşgeldin eslem. miyopiiiiiiiiiii sende hoşgeldinnnnnn

yaza kadar verdin verdin sonra cuk diye üstüne oturur :1: kilo vermek hoşuma gidiyo hele ki aaa ne kadar kilo vermişin ne yapıyon diyenlere bayılıyorum :52: göğüsler aynen fos diye indi bir estetik gerek ama ona ayıracak para yok :52:

heyoo bende geldim :1::1: ya benim göbeğim hala 4 aylık hamile gibi kızlar ya. ne zaman gidecek bu göbek? kilom çok fazla değildi doğumdan 10 gün sonra eski kiloma dönmüştüm şimdi 3-4 kilo aldım ama o göbek hiç inmedi. Ne zaman normale dönecek. Normalde göbekli bi vücut yapım yok basenlerde toplanır benim kilom. Herkes ne kadar zayıfsın diyor ama hamilelikten önceki hiçbi kıyafetim olmuyor nerdeyse. Sizlerde de bölemi yaw?
Birde ben anladım bizim topiğin bebkleri gündüz uykusuz geceleri maşallah iyi uyuyorlar. Aslında bunada çok şükür geceleri çok uykusuz kalmadım ben. İnşallah dier hamilelerimizde gece uykularında sorun yaşamazlarda gündüz uykularıda bol bol olur.
Birde sizler ek gıdaya ne zaman başladınız, neler verdiniz? Bizimki 4 aylık oldu bazıları başlıyomuş ek gıdaya ama ben 5-6 ay dolmadan vermeyi düşünmüyorum.

kız gelmeye calısıyorum valla,klavyem hep bole olsa ıkı dakkalık bıle olsa gelırım gun ıcınde
bıde kız ıyılesse,benı bı salsa:27::1:
aaaah aaah sen bole anlatınca yıne ozledım hamılelıgımı bak:14:
gece uyuyamayıp tuvalete kosmalarım,hep cısım var sanmalarım geldı aklıma.
o hamılelıgımı gecırdıgım tavanı akan,mutfagı dandık evımı bıle okadar cok ozluyorumkı:14:

mımoza o kahvaltılık karısım dedıgını nasıl yapıyosun?
belkı oyle yedırebılırım yumurtasını benımkının..

benımkıde cubuk kraker yıyebılcek duruma gelse yaaa
dısarda cocukları gordukce heveslenıyorum
bıde sımıt yıyenlere heveslenıyordum
bende aldım verdım elıne benım kızın
emerek oyalandı:1: tabı ıkıde bır dusurdu yere:27:

aay benımkıyle dısarı cıkması ölum..
sureklı magazaların kabınlerınde oluyorum
emmesı bıtmıyor cunku:27:
su cocugu bı turlu oyalıyamıyorum:27:

canım 50 cc devam sütüne 1 yumurta sarısı 4 bebe bisküvisi 1 tatlı kasığı pekmez 1.5 tatlı kaşığı labne peyniri 1 çay kaşığı tereyağı koyuyorum cııvık olursa tahıllı mamalar var ondan koyup katılaştırıyorum löp diye yiyo :52: anne sütü alırken de sağıp koyuyodum içine.simitin yarısını versem yarısını yer sanki diş var :52: sarımsaklı çorbalara bayılıyo oğlum :52:

Back