• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar hem ablam hamile hemde erkek kardeşimin eşi :52: hala ve teyze aynı anda oluyorum aralarında 4 gün var sadece :52: ablam tekirdağ da oturuyo kardeşim izmirde bana yakın.kime giderim bilmem ama gönlüm ablamın yanında olmakta :52: çok istiyodu allah nasip etti şükür.:nazar:
CANIM KARDEŞİM BENİM SEN BİR TANESİN.SEN OLMASAYDIN BEN NE YAPARDIM BİLMİYORUM.Teyze ve hala olmayı sen de yaşa bakalım nasıl oluyormuş,işin çok zor:))

CANIM KARDEŞİM BENİM SEN BİR TANESİN.SEN OLMASAYDIN BEN NE YAPARDIM BİLMİYORUM.Teyze ve hala olmayı sen de yaşa bakalım nasıl oluyormuş,işin çok zor:))

zor olsun hiç farketmez :1: hele bi doğsunlar totolarını ısırıcam :1: ebru ya randevu aldım salı günü için doktora götürücem uğurun çalışma saatleri uymuyo herhalde.bi gidek bakalım yiğenim nasıl :52: canım abammm seni çok seviyorum.ne güzel kocaman bir aile olduk bir anda.kuzey hepsinin abisi oldu maşallah oğluma :27:

günaydın kızçeler :52: bu gün seraylar bebişli annelerle izmirde buluşuyo ama ben gidemiyom çünkü eşimin kuzeninin düğünü var :43: berke yi ve serayı göremicem başka zaman artık :43: başka izmirli yoktu demi topikte

günaydın kızçeler :52: bu gün seraylar bebişli annelerle izmirde buluşuyo ama ben gidemiyom çünkü eşimin kuzeninin düğünü var :43: berke yi ve serayı göremicem başka zaman artık :43: başka izmirli yoktu demi topikte

Ohhh ohh bulussunlar :) sende baska zaman gidersin canimmm. Baska yoktu bildigim kadariyla.

sizi okudukça bana heyecan basıyo ya eylülüm ve muzmutum :52:
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
yüzüp kuyruğuna geldiniz :1:
hamilelik güzel ama annelik daha da güzel :16:
doğumu falan da gözünüzde büyütmeyin bence
bi şekliyle doğuyo bebeler
eylül bol bol dinlen canım, sen rahatladıkça bebeler de rahatlar
muzmutum nst ler ne alemde canım

bizden özet geçeyim,
ömer diş çıkarmaya uğraşıyo yavrum ağrılar sancılar içinde
bende eşimden grip kaptım ses kısık boğaz şiş, burun akıntılı
inşallah oğluma geçmez diye dua edip duruyorum
esleme çok sevindim, Rabbim kuzularını size bağışlasın maşallah herşey yoluna girmiş:nazar:
sumisalim tatlım benim, eşine afiyet olsun :1:
millan gelmiş hoşgelmiş:42:
burayı iyice boşladım haklısınız valla
zaten ömer tüm gün dibimde, ikizden beter durumdayız
elinden tut ayağa kaldır- ayakta durduğuna sevinsin- geri otursun- tekrar elinden tut- ayağa kaldır............
günde kaç milyon kez tekrarlanıyo bu manzara sayamadım
ama hoşuma gidiyor onun yeni bi şeyler yapması öğrenmesi
2dk bilgisayarı açamıyorum onun yüzünden, hemen kendi kurcalamak istiyor
ben engel olunca da çığlık çığlık üstüne
2013 şubat anneleri face de bi grup kurunca açıkçası buraya girmeye erinir oldum
uyku falan hak getire, bölük pörçük
çoğu zaman yemek bile yapamıyorum

milan senin kız ne alemde

Oyy canim benim saoo. Eşim havalanina gitti bakalim gelsin :) 2hafta sonra gelecekti dedim sen gel agirlastim ;))

iyi yaptin kuzum seninkiler supriz yapabilir cunku :1:anen gelince iyice rahat edersin bende kontrolden geldim doktor hersey iyi dedi cok sukur bol bol yuricekmisim kolaysa bu halde gel sen yuru :1:

sizi okudukça bana heyecan basıyo ya eylülüm ve muzmutum :52:
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
yüzüp kuyruğuna geldiniz :1:
hamilelik güzel ama annelik daha da güzel :16:
doğumu falan da gözünüzde büyütmeyin bence
bi şekliyle doğuyo bebeler
eylül bol bol dinlen canım, sen rahatladıkça bebeler de rahatlar
muzmutum nst ler ne alemde canım

bizden özet geçeyim,
ömer diş çıkarmaya uğraşıyo yavrum ağrılar sancılar içinde
bende eşimden grip kaptım ses kısık boğaz şiş, burun akıntılı
inşallah oğluma geçmez diye dua edip duruyorum
esleme çok sevindim, Rabbim kuzularını size bağışlasın maşallah herşey yoluna girmiş:nazar:
sumisalim tatlım benim, eşine afiyet olsun :1:
millan gelmiş hoşgelmiş:42:
burayı iyice boşladım haklısınız valla
zaten ömer tüm gün dibimde, ikizden beter durumdayız
elinden tut ayağa kaldır- ayakta durduğuna sevinsin- geri otursun- tekrar elinden tut- ayağa kaldır............
günde kaç milyon kez tekrarlanıyo bu manzara sayamadım
ama hoşuma gidiyor onun yeni bi şeyler yapması öğrenmesi
2dk bilgisayarı açamıyorum onun yüzünden, hemen kendi kurcalamak istiyor
ben engel olunca da çığlık çığlık üstüne
2013 şubat anneleri face de bi grup kurunca açıkçası buraya girmeye erinir oldum
uyku falan hak getire, bölük pörçük
çoğu zaman yemek bile yapamıyorum

milan senin kız ne alemde

kız benımkıde aynen ömer gıbı
diş cıkarcam dıye cok hastalandı bu hafta
alt dısının tekı cıktı tekı cıkacak.
gun ıcınde hep bacagıma yapısık duruyor:27:
gecen gun bende demıstım aynen dısardan hamıleyım gıbı
karnımda degılde bacagımda veya kucagımda duruyo sureklı yapısık gıbı:1:
tek kurtarıcım reklamlar:ssz:
benımkıde bılgısayar hastası oyuzden uyanıkken acamıyorum
benden once atlıyor:27:
bunların hepsı aynı anlasılan:1:

kızlar kocam doktora gıtcektı bu sabah
bende tek gıtmesın dıye cocukla gıttım onunla
amaaaan nerden gıttım,keske yatagımda yataydım:S
kendılerı vaktınde kalkmadıgından randevusuna 10 dak gecıktı.
pusetı zaten bagaja zor sokup cıkarıyo
ordan bı sınırlendı,arabanın arkasında da benım ona aldıgım gs yastıgı ve gs ıle ılgılı bıse daha var
bagajı acarken o bıse sureklı dusuyor,buda sove sove yerıne koyuyor:S
bugunde basladı ona soylenmeye
nıye alıyomusum boyle bıseyı,al at sunu gozum gormesın,basıma bela oldu fln.
bende aldım attım,oda aldı daha uzaga fırlattı.
sonra bana dıyo,senın bana aldıgın seyın hıcmı degerı yok nasıl onu atıyosun,gıt al!
dedım sen at dedın,bende attım.degerı olsa at demezdın!

yolda soylenmeye devam ettı(bunlar hastane donusu oluyor)
kahvaltı etmeye bı yere gıdıyoz bu arada..
arabayı park ederken,kapı kaldırımdan kapanmayınca ben onden ındım
ınerken kapı elımden kaydı,carparak kapandı.
bu durdu tıp tıp bana bakıyor,
sonra dedım ben eve gıdıyorum,hıc ugrasamam senınle
karsıdan karsıya gecmeye calısırken geldı kolumdan tuttu gec arabaya dedı
gectım ve eve bıraktı.
hıc konusmadık,o bastı gıttı işe..

bu neydı sımdı:S
yanı o yalnız kalmayı sevmeyen bırı,sırf ona eslık edım yanında olım dıye sabahın korunde kalktım hazırlandım
cocugu hazırladım,bana yaptıgı seye bakın:S

keske yatıp uyusaydım:S
bende kabahat,hamıleyken kac kez tek basıma gıttım hastaneye
sımdı sırf laf eder onu nıye tek yolladım dıye onunla gıdıyorum
bı agzıma etmedıgı kaldı
delı mıdır nedır:S

sinirden ölecem valla:47::47:
ama o söylenırken ben agzımı bıle acmadım
kendı kendıne dellendı.konustuu,konustuuu,konustu!
vay nasını ben nasıl bıse almısımkı,boylesıne kahrettı:S
ıns.aklı basına gelmıstır,sabah sabah gunahıma gırdı:47:
daha da onla bıyere gıtmem!

selam bacilar :16:
geceyi hastanede gecirdik geldik dun ikindiden sonra bole alt bolgem kemiklerim kiriliyo gibi mahfoldum baya uzandim dinlendim azalmayinca doktora gittik oysa sabah kontrole gitmistik bebek iyi gununu beklicez demisti doktor neyse gittik hemen muayene etti acilma var dedi yatis yapti hemen bu arada defalarca nst muayene o acilmadan sonra agri vardi sanci yoktu doktor ben nobetciiyim sabah kadar bekleyelim dedi bekledik agrim hala var gerisi yok bebek de iyi eve geldik simdilik bisi olursa gitcez haber edeyim dedim :16:

sinirden ölecem valla:47::47:
ama o söylenırken ben agzımı bıle acmadım
kendı kendıne dellendı.konustuu,konustuuu,konustu!
vay nasını ben nasıl bıse almısımkı,boylesıne kahrettı:S
ıns.aklı basına gelmıstır,sabah sabah gunahıma gırdı:47:
daha da onla bıyere gıtmem!

sen bozma sinirini o pisman olmustur bile aksama gonlunu alir senin susup karsilik vermemen iyi olmus canim ...

geceyi hastanede gecirdik geldik dun ikindiden sonra bole alt bolgem kemiklerim kiriliyo gibi mahfoldum baya uzandim dinlendim azalmayinca doktora gittik oysa sabah kontrole gitmistik bebek iyi gununu beklicez demisti doktor neyse gittik hemen muayene etti acilma var dedi yatis yapti hemen bu arada defalarca nst muayene o acilmadan sonra agri vardi sanci yoktu doktor ben nobetciiyim sabah kadar bekleyelim dedi bekledik agrim hala var gerisi yok bebek de iyi eve geldik simdilik bisi olursa gitcez haber edeyim dedim :16:

e acılma noooldu ozman???
hala varmı kı?
acılma varsa sen bugun dogurmayasın:53:
yada dogurasın mı demelıyım:53:
kafam karıstı sımdı:53:

millan kuzum üzüldüm sabah sabah böyle canının sıkılmasına.ama erkeklere yaranılmıyo malesef.konuşmamakla iyi etmişsin.düşünür taşınır hata yaptığını anlar inşallah.rabbim huzur versin.bana normal geliyo bunlar.kafayı yemek üzereyim yaşanması gereken herşeyi yaşattı daha niye başını bekliyorum anlamadım :52: sabrıma ve durgunluğuma hayranım :1: güldüğüme bakma sinirlerim hep tavan

e acılma noooldu ozman???
hala varmı kı?
acılma varsa sen bugun dogurmayasın:53:
yada dogurasın mı demelıyım:53:
kafam karıstı sımdı:53:

acilma var ama dogum icin yeterli acilma degil zaten son 10 gun gekmesse suni sanci vercekler ya sabaha kadar 10 dogumdan fazla oldu sadece 1 i sezeryan sastim kaldim bide ben gittigim gibi geldim odun gece uyumadi evde heran cikabilirim :1:

geçmiş olsun muzmut.hayırlısı ile gelsin bebeğin.o kemik ağrısı çatı açılmasından dolayı oluyo bende yaşamıştım.ama açılma bazen bir haftaya yakın sürebiliyo da.zaten gününe var suyun ve nişanın gelene kadar bekleyebilirsin ama hazırlıklı ol.ağrın çok olursa bebeğin haraketleri yavaşlarsa hemen doktora git

Back