• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

allah ayırmasın sızı ınş..ıkız anası olmak zordur tabı,eylulle ıkınız o sanslılardan oldunuz cok sukur..
zor olsada onların varlıgı yeter:emir_bebek::emir_bebek:
bız tekıyle basedemıyoruz ama allah dagına gore kar verırmıs..
demekkı sızde o guc var,sıkayet yoook:1::1:

eşim dalga geçiyor benle sen süper annesin sen şöylesin sen böylesin gaz veriyor bana ki yılmayım diye ..çünkü annemlerden uzağım tek başıma bakıyorum..yardımcım yok..ama sağolsun onun yardımıda çok bana..

ne şikayeti kız onlara her baktığımda şükrediyorum sürekli ..geç kavuştuğum için inanamıyorum hala..

valla sende hiç durma kandır kocanı yap ikincisini :27:

yaaaa hıc gıdesım yok ama nehırı yıkamam lazım.
icli kofte yapmam lazım,nehır ızın verırse..
hadı bakalım ya bısmıllah
ben gıttım kızlar..
keske hep boyle bır arada olsaaaaakkkkk ozledım yaw:16:
hadi nehir ı yıka miss gibi olsun prenses.
gel arada özletme kendini :D biz doğurmadan gene konusalım hehehe:16::54:

Kızlar benimkilerin mama vakti kıvranmaya başladılar hatta şu anda koro şeklinde devam ediyolar..

uğrarım ben yine ..öpüldünz..

eşim dalga geçiyor benle sen süper annesin sen şöylesin sen böylesin gaz veriyor bana ki yılmayım diye ..çünkü annemlerden uzağım tek başıma bakıyorum..yardımcım yok..ama sağolsun onun yardımıda çok bana..

ne şikayeti kız onlara her baktığımda şükrediyorum sürekli ..geç kavuştuğum için inanamıyorum hala..

valla sende hiç durma kandır kocanı yap ikincisini :27:

mükemmelsin canım.iki bebeğe kendin bakman çok güzel.gerçi allahım sabrını mutlaka veriyo şükürler olsun iki iki tane oldu ikisi bir büyüyecek

muzmutummm gelde gör topiğin halini :D :D bir sen yoksun kadim dostum :D:16:

hakkaten ya bugün hala gelmedi muzmut. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Yoksa doğurdumu yavrum ya. Rabbim sizlere kolay rahat doğumlar nasip etsin inşallah. Eylül sen sezaryenmi olucan? ben doğum yaparken yan taraftada ikiz doğurmuş normal doğumla.
Benimki şuan gözüme baka baka altını dolduruyor. Suratı bi harika oluyor. Birde nasıl rahatlıyor yaptıkça ya :27::27: yüzü gülmeye başladı. Bende birazdan banyo yaptırım çocuğu. off bende yapsam iyi olucak ama uyumuyorki nasıl yapsam :27::27:

hakkaten ya bugün hala gelmedi muzmut. İnşallah bi sıkıntı yoktur. Yoksa doğurdumu yavrum ya. Rabbim sizlere kolay rahat doğumlar nasip etsin inşallah. Eylül sen sezaryenmi olucan? ben doğum yaparken yan taraftada ikiz doğurmuş normal doğumla.
Benimki şuan gözüme baka baka altını dolduruyor. Suratı bi harika oluyor. Birde nasıl rahatlıyor yaptıkça ya :27::27: yüzü gülmeye başladı. Bende birazdan banyo yaptırım çocuğu. off bende yapsam iyi olucak ama uyumuyorki nasıl yapsam :27::27:
muzmut doğurmamıştır yaa :D cadılar bayramı tatili varmış orda eşi evdedir kesin :D oyüzden gelememiştir.
sezeryan olcam gibi ama doktorum normalde olabilirsin dedi küçük gelmezse bebekler. bakalım onların saglık durumlarına göre doğum olcak sanırım. hayırlısı artık. senin kızcenide yerim ben maşallah meleklerinize.:16::nazar::emir_bebek::nazar:

anaaaammm ruyami gordum neeee :52::52:
bigun gec geldik herkes gelmis gitmis bile gecmisi okumak ne zevkliymis beee :1:
arada yapin bole bizede gunah :52:
bugun eylulun dedigi gibi resmi tatil odun anca gitti cumadan sonra acacaklar dukkanlari:1:gerci normaldede erken gitmiyo:1:
eylul muzmut yerıne bızı gorunce sasırmıstır:1:

Selammmm kıslaaaaaar ben geLdiiiimmm...

Ya şuraya yazıcam diye on kere kalktım oturdum biri ağlıyo onu susturuyom sonra diğeri başlıyor : )

Nabersiniz bakalım ?

Ben hemen kendime özet geçeyim yine bizim kıslar alarm vermeden : ) bir buçuk aydır kavuştum kızlarıma çok şükür ..2 ay küvezde kaldılar toplamda ..

Bi haftadır da evime geçtim yerleşmeye çalışıyorum..dolayısıyla pek fırsatım olmadı ama hep aklımdaydınız..

En çok üzüldüğümse özgenin tedavisinin olumsuz sonuçlanması ..Bi daha gelmedi sanırım Allah yardımcısı olsun umutları kırılmıştır tabi ama biliyor ki Allah sevdiği kullarını imtihan eder..Beklemenin ardında en güzeli vardır Rabbim daha iyisini daha hayırlısını verecektir inş sana..

Ben bile bebeklerime bakınca diyorum ki Allahım hemen vermedin ama iki tane birden dünya güzeli verdin hergün şükrediyorum şu halime..Çok şükür herşey rayına girdi bebeklerime kavuştum evime yerleştm eşim memurluğa başladı..daha ne isteyim ki elhamdülillah..

Benden haberler böyle kıslar şimdilik ayrıntılara sonra gireriz inş..

Eylülcüm ne güzel daha doğurmamışsın valla tutabildiğin kadar tutmaya çalış onları içinde erken doğumun çok sıkıntıları var çünkü..

Muzmutla ikiniz kalmışsınız hadi ALLah sizede hayırlısıyla zamanında kolay doğumlar nasip etsin..

MaşaLLah herkes burda hiç kopmamışız yine..

Ay eskiyi hatırladım hamile kalamıyodukda sonra diyoduk ya zaman gelicek bebeklerimiz bizi uyutmuyor diye bahsedicez diye wayy be o zamanlara geldikde ikinci çocuklardan bahsediyoz : )

yaaaa hıc gıdesım yok ama nehırı yıkamam lazım.
icli kofte yapmam lazım,nehır ızın verırse..
hadı bakalım ya bısmıllah
ben gıttım kızlar..
keske hep boyle bır arada olsaaaaakkkkk ozledım yaw:16:

muzmutummm gelde gör topiğin halini :D :D bir sen yoksun kadim dostum :D:16:

Kızlar benimkilerin mama vakti kıvranmaya başladılar hatta şu anda koro şeklinde devam ediyolar..

uğrarım ben yine ..öpüldünz..

hangisini alinti yapcagimi sasirdim valla toplu yazayim o zaman hepiniz hos geldiniz biyere gitmeyiniz ne guzel haberler aldim masallah :16:
eslem gecmisler olsun rabbim saglikli huzurlu omurler versin bebislerinee :16:
millan kolay gelsin nehir sana icli koftede cok yardim eder :1:
yani eslem ve eylul bi tur beklicek bizler ikincileri yapana kadar anca yetisiriz onlara :10:
ayyy ne guzel oldu sizi gordum ben hala dogurmadim ama iki gundur ayak bileklerim sisti onun yani sira bi sisligim yok bide kalca bel kemiklerim cok agriyo kirilmislar gibi cadida tepinik duruyo oyle iste :1:

hhahaha muzmut bende geldim bir baktım topikte sayfa ilerlemiş şaşırdım :D sonra eslemle miyopi geldi azcık konustuk sonra gittiler :D biz gidince gelecekler bunlar:16::16::16:

hhahaha muzmut bende geldim bir baktım topikte sayfa ilerlemiş şaşırdım :D sonra eslemle miyopi geldi azcık konustuk sonra gittiler :D biz gidince gelecekler bunlar:16::16::16:

galiba aynen oyle olucak :1:
gitmemizi bekliyolar o zaman ben arada sakadan gidiyomus gibi yapayim:52:

Back