bebişler doğsunlarda geliriz biz gene topiğin müdaviniyizgaliba aynen oyle olucak
gitmemizi bekliyolar o zaman ben arada sakadan gidiyomus gibi yapayim
CANIM KARDEŞİM BENİM SEN BİR TANESİN.SEN OLMASAYDIN BEN NE YAPARDIM BİLMİYORUM.Teyze ve hala olmayı sen de yaşa bakalım nasıl oluyormuş,işin çok zor:))kızlar hem ablam hamile hemde erkek kardeşimin eşihala ve teyze aynı anda oluyorum aralarında 4 gün var sadece ablam tekirdağ da oturuyo kardeşim izmirde bana yakın.kime giderim bilmem ama gönlüm ablamın yanında olmakta çok istiyodu allah nasip etti şükür.
CANIM KARDEŞİM BENİM SEN BİR TANESİN.SEN OLMASAYDIN BEN NE YAPARDIM BİLMİYORUM.Teyze ve hala olmayı sen de yaşa bakalım nasıl oluyormuş,işin çok zor:))
günaydın kızçelerbu gün seraylar bebişli annelerle izmirde buluşuyo ama ben gidemiyom çünkü eşimin kuzeninin düğünü var berke yi ve serayı göremicem başka zaman artık başka izmirli yoktu demi topikte
Annem geliooo bugün :))
oooo gozun aydin canim ho ne guzel imrendim vallah
Oyy canim benim saoo. Eşim havalanina gitti bakalim gelsin :) 2hafta sonra gelecekti dedim sen gel agirlastim)
sizi okudukça bana heyecan basıyo ya eylülüm ve muzmutum
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
yüzüp kuyruğuna geldiniz
hamilelik güzel ama annelik daha da güzel
doğumu falan da gözünüzde büyütmeyin bence
bi şekliyle doğuyo bebeler
eylül bol bol dinlen canım, sen rahatladıkça bebeler de rahatlar
muzmutum nst ler ne alemde canım
bizden özet geçeyim,
ömer diş çıkarmaya uğraşıyo yavrum ağrılar sancılar içinde
bende eşimden grip kaptım ses kısık boğaz şiş, burun akıntılı
inşallah oğluma geçmez diye dua edip duruyorum
esleme çok sevindim, Rabbim kuzularını size bağışlasın maşallah herşey yoluna girmiş
sumisalim tatlım benim, eşine afiyet olsun
millan gelmiş hoşgelmiş
burayı iyice boşladım haklısınız valla
zaten ömer tüm gün dibimde, ikizden beter durumdayız
elinden tut ayağa kaldır- ayakta durduğuna sevinsin- geri otursun- tekrar elinden tut- ayağa kaldır............
günde kaç milyon kez tekrarlanıyo bu manzara sayamadım
ama hoşuma gidiyor onun yeni bi şeyler yapması öğrenmesi
2dk bilgisayarı açamıyorum onun yüzünden, hemen kendi kurcalamak istiyor
ben engel olunca da çığlık çığlık üstüne
2013 şubat anneleri face de bi grup kurunca açıkçası buraya girmeye erinir oldum
uyku falan hak getire, bölük pörçük
çoğu zaman yemek bile yapamıyorum
milan senin kız ne alemde
sinirden ölecem valla
ama o söylenırken ben agzımı bıle acmadım
kendı kendıne dellendı.konustuu,konustuuu,konustu!
vay nasını ben nasıl bıse almısımkı,boylesıne kahrettı:S
ıns.aklı basına gelmıstır,sabah sabah gunahıma gırdı
daha da onla bıyere gıtmem!
selam bacilar
geceyi hastanede gecirdik geldik dun ikindiden sonra bole alt bolgem kemiklerim kiriliyo gibi mahfoldum baya uzandim dinlendim azalmayinca doktora gittik oysa sabah kontrole gitmistik bebek iyi gununu beklicez demisti doktor neyse gittik hemen muayene etti acilma var dedi yatis yapti hemen bu arada defalarca nst muayene o acilmadan sonra agri vardi sanci yoktu doktor ben nobetciiyim sabah kadar bekleyelim dedi bekledik agrim hala var gerisi yok bebek de iyi eve geldik simdilik bisi olursa gitcez haber edeyim dedim
e acılma noooldu ozman???
hala varmı kı?
acılma varsa sen bugun dogurmayasın
yada dogurasın mı demelıyım
kafam karıstı sımdı
geçmiş olsun muzmut.hayırlısı ile gelsin bebeğin.o kemik ağrısı çatı açılmasından dolayı oluyo bende yaşamıştım.ama açılma bazen bir haftaya yakın sürebiliyo da.zaten gününe var suyun ve nişanın gelene kadar bekleyebilirsin ama hazırlıklı ol.ağrın çok olursa bebeğin haraketleri yavaşlarsa hemen doktora gitselam bacilar
geceyi hastanede gecirdik geldik dun ikindiden sonra bole alt bolgem kemiklerim kiriliyo gibi mahfoldum baya uzandim dinlendim azalmayinca doktora gittik oysa sabah kontrole gitmistik bebek iyi gununu beklicez demisti doktor neyse gittik hemen muayene etti acilma var dedi yatis yapti hemen bu arada defalarca nst muayene o acilmadan sonra agri vardi sanci yoktu doktor ben nobetciiyim sabah kadar bekleyelim dedi bekledik agrim hala var gerisi yok bebek de iyi eve geldik simdilik bisi olursa gitcez haber edeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?