Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin canlar 6; 30 dan beri uyanigim. Gozumu actim mi kapatamiom )))
selam canlarrr eylul bende sendenim gece uyanmalari saymuiyom bile yarin gelmese bizim cadi resmi tatil doktor falan bulmak zor olur oda inadina yarin dogarmisGunaydin canlar 6; 30 dan beri uyanigim. Gozumu actim mi kapatamiom )))
hayırlısıyla gelsin inşallah yavrucaklar. biz hazırlanıoz uyukusuz kalmalara gecede uyanıom sabahta gözüm açılıo tamam uyuki hak getiregünaydın :) öyle olacak artık.rabbime şükürler olsun herşeyi düşünmüş.annenin hamilelik döneminde uykusuz kalması tamamen bebeği doğduktan sonra rahatlıkla ona bakabilmesi içinmiş.alışmış oldun eylül bebişler ilk zaman uyur ama 10 günlük oldu mu da uyumamaya başlar
canım cadılar bayramı tatili mi heheheh gelmez gelmez kaç gün tatil beklesin cadıselam canlarrr eylul bende sendenim gece uyanmalari saymuiyom bile yarin gelmese bizim cadi resmi tatil doktor falan bulmak zor olur oda inadina yarin dogarmis
günaydın :) öyle olacak artık.rabbime şükürler olsun herşeyi düşünmüş.annenin hamilelik döneminde uykusuz kalması tamamen bebeği doğduktan sonra rahatlıkla ona bakabilmesi içinmiş.alışmış oldun eylül bebişler ilk zaman uyur ama 10 günlük oldu mu da uyumamaya başlar
canım hoşgeldin nasılsın?ya bende bu kızı uyutamıyorum. ilk 1 ay ne güzeldi uyurdu gündüzleri. şimdi uyumuyor gündüzleri hiç. Gecede erkenden uyusun istiyorum ama oda olmuyor. Erkenden uyanmasın istiyorum 1 kaç gündür babasından önce uyanıyor. Burun tıkanıklığından uyanırmı acaba? Odaya buhar makinesi alalım diyoruz kullanan ve önerebileceğiniz bi marka model varmıdır? Birde birileri bana bu kızı gündüzleri uyutmanın yolunu sölesin :)
canım hoşgeldin nasılsın?
neden uyumuyor acaba doktoruna sordun mu?
evet tecrübeli anneler söyleyin bizde uygulayalım
miyopicim sen yerleştin mi evine? kaynanlr gitti mi?
anladım canım hayırlısı olmuş sen daha rahat etmişsindir. bebişte düzene girer gece cayı varmış bebkler için ondan da dene istersen. sıkıntısını alıyormuş ne kadar doğru bilemiom. tamam canım öptümmmOnlar gelmediler canım yerleştirmeye Allaha şükür. Annem geldi sonradan yerleştik sorada döndü. Hallettik şükür. Ufak tefek şeyler var işte onlarda zamanla. Doktor sıkıntı olmadığını söyledi ama ne bilim sanki az kilo almasıda bu uyumamasından kaynaklı. yoksa maşallah çok ağlayan bi çocuk değil. Ben iş yaparken pusette yatıyor öle ama uyusa içim rahatlicak. Gerçi emerken uyuyor yarım saat kadar günde 3-4 defa. Gecede gündüze göre daha iyi ama ben koyum şöyle 2 saate yakın uyusun istiyorum ama olmuyor. Şimdide sıkıldı al beni diye ağlıyor. Ben gidiyorumm durmicak bu
bilmiyom oyle bisi galiba bizim cadi gelirse cadilar bayrami oldugundan emin olcam gene cok hareketli bugun yuruyuse ciktik 200-300 metre zor yurudum belden asagi kemiklerimin hepsi agriyo resmen cok agirlastim rabbim sen hayirlisini biliyon sabir ver bize...hayırlısıyla gelsin inşallah yavrucaklar. biz hazırlanıoz uyukusuz kalmalara gecede uyanıom sabahta gözüm açılıo tamam uyuki hak getire
canım cadılar bayramı tatili mi heheheh gelmez gelmez kaç gün tatil beklesin cadı
ya bende bu kızı uyutamıyorum. ilk 1 ay ne güzeldi uyurdu gündüzleri. şimdi uyumuyor gündüzleri hiç. Gecede erkenden uyusun istiyorum ama oda olmuyor. Erkenden uyanmasın istiyorum 1 kaç gündür babasından önce uyanıyor. Burun tıkanıklığından uyanırmı acaba? Odaya buhar makinesi alalım diyoruz kullanan ve önerebileceğiniz bi marka model varmıdır? Birde birileri bana bu kızı gündüzleri uyutmanın yolunu sölesin :)
canımm yorma kendini dinlen. cadı gelecegi zamanını biliyordur.bilmiyom oyle bisi galiba bizim cadi gelirse cadilar bayrami oldugundan emin olcam gene cok hareketli bugun yuruyuse ciktik 200-300 metre zor yurudum belden asagi kemiklerimin hepsi agriyo resmen cok agirlastim rabbim sen hayirlisini biliyon sabir ver bize...
ya uykusuz kalsa huzursuz olurdu bence o uykusunu aliyodur....buhar makinesi yok bende ama kaloriferlere asilan su aparatlari var ben hepsine astim hatta salona iki tane astim onlar olmayinca cildim bile nasil yaniyo kuruluktan iyi oluyo onlarin olmasi...
ya bende bu kızı uyutamıyorum. ilk 1 ay ne güzeldi uyurdu gündüzleri. şimdi uyumuyor gündüzleri hiç. Gecede erkenden uyusun istiyorum ama oda olmuyor. Erkenden uyanmasın istiyorum 1 kaç gündür babasından önce uyanıyor. Burun tıkanıklığından uyanırmı acaba? Odaya buhar makinesi alalım diyoruz kullanan ve önerebileceğiniz bi marka model varmıdır? Birde birileri bana bu kızı gündüzleri uyutmanın yolunu sölesin :)
millan hoş geldin
hosbulduw sewgılıw nasılsın???
kız ben hawılelıgı ozledıw,sen ozlewedınwı hıc?
ablanı goruncede daha bı heweslendıw
senın bebıs nasıl? ne yapıyo?
dıs zawanını nasıl atlattın anlat banaaaaaaaaa
kuzum bende özledim de korunmaya başladım oğluşum büyüsün az ablam hamile yeni gelin hamile hem hala hem teyze olucam aynı ayda benim bebe büyüdü şükür diş yönünden temmel çok dişi çıkmadı daha bir ara çok ishal oldu o dönemde dediğin gibi eli yüzü çöktü gibi ama kilosu çok güzel 1 kg almış bu ay
kuzey de 9 aylık 9.5 kilo 78 cm .allahtan boyu babaya çekmiş benim gibi değil ikinciyi ikimizde istiyoruz ama kuzey en azından kreş yada anaokulu çağına gelene kadar olmayacak.emmeyi bıraktı 7.5 aylıkken bende o günden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum kaza kurbanı olmak istemem yakında oğlum yürür gibi geliyo kanepelerden geze geze evi geziyo birşey bulamazsa emekliyoeneeee ne guzel,senın bebıse bır suru arkadas gelıyo desene,
kardese bıle ıhtıyacı olwaz,sız yapacakwısınız 2cıyı?
benıw koca ıstewıyo,belkı oyuzden ben bu kadar ıster olduw
onada bıse dewıyoruw hepten ters tepwesın dıye
bıgun ıns fıkrı degısır kızıw tek kalwasın yaaaaaaaaaaaaaaa
benıw kız suan 8 ayını bıtırdı 9 kılo,boyu bıraz uzun,babaya cekwıs
awa bu ay kılo alawıcak herhalde bu gıdısle
ek gıdayla zaten hala barısawadı