• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Gunaydin canlar 6; 30 dan beri uyanigim. Gozumu actim mi kapatamiom ;))))

günaydın :) öyle olacak artık.rabbime şükürler olsun herşeyi düşünmüş.annenin hamilelik döneminde uykusuz kalması tamamen bebeği doğduktan sonra rahatlıkla ona bakabilmesi içinmiş.alışmış oldun eylül bebişler ilk zaman uyur ama 10 günlük oldu mu da uyumamaya başlar :1:

günaydın :) öyle olacak artık.rabbime şükürler olsun herşeyi düşünmüş.annenin hamilelik döneminde uykusuz kalması tamamen bebeği doğduktan sonra rahatlıkla ona bakabilmesi içinmiş.alışmış oldun eylül bebişler ilk zaman uyur ama 10 günlük oldu mu da uyumamaya başlar :1:
hayırlısıyla gelsin inşallah yavrucaklar. biz hazırlanıoz uyukusuz kalmalara :D gecede uyanıom sabahta gözüm açılıo tamam uyuki hak getire :D
selam canlarrr eylul bende sendenim gece uyanmalari saymuiyom bile :1:yarin gelmese bizim cadi resmi tatil doktor falan bulmak zor olur :1:oda inadina yarin dogarmis :1:
canım cadılar bayramı tatili mi heheheh :D gelmez gelmez kaç gün tatil beklesin cadı :D:16:

ya bende bu kızı uyutamıyorum. ilk 1 ay ne güzeldi uyurdu gündüzleri. şimdi uyumuyor gündüzleri hiç. Gecede erkenden uyusun istiyorum ama oda olmuyor. Erkenden uyanmasın istiyorum 1 kaç gündür babasından önce uyanıyor. Burun tıkanıklığından uyanırmı acaba? Odaya buhar makinesi alalım diyoruz kullanan ve önerebileceğiniz bi marka model varmıdır? Birde birileri bana bu kızı gündüzleri uyutmanın yolunu sölesin :)

ya bende bu kızı uyutamıyorum. ilk 1 ay ne güzeldi uyurdu gündüzleri. şimdi uyumuyor gündüzleri hiç. Gecede erkenden uyusun istiyorum ama oda olmuyor. Erkenden uyanmasın istiyorum 1 kaç gündür babasından önce uyanıyor. Burun tıkanıklığından uyanırmı acaba? Odaya buhar makinesi alalım diyoruz kullanan ve önerebileceğiniz bi marka model varmıdır? Birde birileri bana bu kızı gündüzleri uyutmanın yolunu sölesin :)
canım hoşgeldin nasılsın?
neden uyumuyor acaba doktoruna sordun mu?
evet tecrübeli anneler söyleyin bizde uygulayalım :D
miyopicim sen yerleştin mi evine? kaynanlr gitti mi?

canım hoşgeldin nasılsın?
neden uyumuyor acaba doktoruna sordun mu?
evet tecrübeli anneler söyleyin bizde uygulayalım :D
miyopicim sen yerleştin mi evine? kaynanlr gitti mi?

Onlar gelmediler canım yerleştirmeye Allaha şükür. Annem geldi sonradan yerleştik sorada döndü. Hallettik şükür. Ufak tefek şeyler var işte onlarda zamanla. Doktor sıkıntı olmadığını söyledi ama ne bilim sanki az kilo almasıda bu uyumamasından kaynaklı. yoksa maşallah çok ağlayan bi çocuk değil. Ben iş yaparken pusette yatıyor öle ama uyusa içim rahatlicak. Gerçi emerken uyuyor yarım saat kadar günde 3-4 defa. Gecede gündüze göre daha iyi ama ben koyum şöyle 2 saate yakın uyusun istiyorum ama olmuyor. Şimdide sıkıldı al beni diye ağlıyor. Ben gidiyorumm durmicak bu :27::27:

Onlar gelmediler canım yerleştirmeye Allaha şükür. Annem geldi sonradan yerleştik sorada döndü. Hallettik şükür. Ufak tefek şeyler var işte onlarda zamanla. Doktor sıkıntı olmadığını söyledi ama ne bilim sanki az kilo almasıda bu uyumamasından kaynaklı. yoksa maşallah çok ağlayan bi çocuk değil. Ben iş yaparken pusette yatıyor öle ama uyusa içim rahatlicak. Gerçi emerken uyuyor yarım saat kadar günde 3-4 defa. Gecede gündüze göre daha iyi ama ben koyum şöyle 2 saate yakın uyusun istiyorum ama olmuyor. Şimdide sıkıldı al beni diye ağlıyor. Ben gidiyorumm durmicak bu :27::27:
anladım canım hayırlısı olmuş :D sen daha rahat etmişsindir. bebişte düzene girer gece cayı varmış bebkler için ondan da dene istersen. sıkıntısını alıyormuş ne kadar doğru bilemiom. tamam canım öptümmm:16:

Eslemcim sizi çok merak ediyorum. inşallah iyisinizdir.:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
millan bacım gene kayboldun heeee :D
yağmur bacım bir gittin pir gittin heeee:5: özledik seni.

hayırlısıyla gelsin inşallah yavrucaklar. biz hazırlanıoz uyukusuz kalmalara :D gecede uyanıom sabahta gözüm açılıo tamam uyuki hak getire :D

canım cadılar bayramı tatili mi heheheh :D gelmez gelmez kaç gün tatil beklesin cadı :D:16:
bilmiyom oyle bisi galiba bizim cadi gelirse cadilar bayrami oldugundan emin olcam gene cok hareketli bugun yuruyuse ciktik 200-300 metre zor yurudum belden asagi kemiklerimin hepsi agriyo resmen cok agirlastim rabbim sen hayirlisini biliyon sabir ver bize...

ya uykusuz kalsa huzursuz olurdu bence o uykusunu aliyodur....buhar makinesi yok bende ama kaloriferlere asilan su aparatlari var ben hepsine astim hatta salona iki tane astim onlar olmayinca cildim bile nasil yaniyo kuruluktan iyi oluyo onlarin olmasi...

bilmiyom oyle bisi galiba bizim cadi gelirse cadilar bayrami oldugundan emin olcam gene cok hareketli bugun yuruyuse ciktik 200-300 metre zor yurudum belden asagi kemiklerimin hepsi agriyo resmen cok agirlastim rabbim sen hayirlisini biliyon sabir ver bize...

ya uykusuz kalsa huzursuz olurdu bence o uykusunu aliyodur....buhar makinesi yok bende ama kaloriferlere asilan su aparatlari var ben hepsine astim hatta salona iki tane astim onlar olmayinca cildim bile nasil yaniyo kuruluktan iyi oluyo onlarin olmasi...
canımm yorma kendini dinlen. cadı gelecegi zamanını biliyordur.:16::emir_bebek::nazar:

miyopicim öyle uzun uzun uyumaması normal çok meraklılar artık incelemek istiyolar ortalığı.oğluma bazen belli olmuyo tüm gün boyu yarım saatle kaldığı da oluyo aralıklarla 4 saat uyuduğu da.gecesi hep güzel ama o da belli saatte yatmıyo bir hafta 11 gibi gece uykusuna yatarken bir hafta 9 da bir hafta 8 de yatıyo ama kalkış saati tam 8.00 yada 8.05 :52::52: beşiğe tutunup kalkıyo biz ona bakana kadar ba ba ba hatti eceee de de de falan diyo :52: beni gördümü günaydın diyorum bana gelmek istiyo alıyorum yatağa babası ben kuzey oynuyoruz biraz :1: değişken işte.

ooooff kızlaaarrr klaye artık hııı baswıyo,anlayın yazawadıgıw harflerı:1::1:
buraya gelwek bıse degıl kullanıı adı & sıfre gırwek weswele:27::27:
sureklı harf arıyoruw,kopyala yapıstır yapıyoruw:27:

yanı az ıkı dakka gırıw dıyewıyoruw,buraya wakıt ayırwak lazıw gırwek ıcın bıle:27:
dun gece geldıw okuduw gıttıw anca:27:

neyse wıwozanın ablası gelwıs,hosgelwıs
ıns,gıtwez

gelelıw benıw gundewıwe,nehırın alt dısının tekı cıktı,otekıde yolda
canıwa okuyor,3 gun cok ateslendı,sıwdı ates yok awa cok wızwız,cok acı ccekıyor bellı
elı kendıne degse aglıyor,dusunun duruwunu ıste
bı atlatsak su donewı cok rahatlıcaw
kucagıwdan ınwıyor,tuwalete bıle gıdewıyoruw,kapıda aglıyor
delırecew bende nerdeyse:27::27::27:

suan yanıwda uyuyor,yatagına koyawadıw
dısten dolayı ıshal bıde,ayrıca en hasta zawanında ewweyı bıle ıstewedı yawruw
yuzu bı lokwa kaldı gıbı gelıyo bana buyuzden
gorenler kılosu ıyı desede sankı zayıfladı:ssz::ssz:

hosbulduw sewgılıw:1::1: nasılsın???
kız ben hawılelıgı ozledıw,sen ozlewedınwı hıc?
ablanı goruncede daha bı heweslendıw
:ssz::ssz::ssz:

senın bebıs nasıl? ne yapıyo?
dıs zawanını nasıl atlattın anlat banaaaaaaaaa:27:

kuzum bende özledim de korunmaya başladım oğluşum büyüsün az :52: ablam hamile yeni gelin hamile hem hala hem teyze olucam aynı ayda :52::52::52: benim bebe büyüdü şükür diş yönünden temmel çok dişi çıkmadı daha :52: bir ara çok ishal oldu o dönemde dediğin gibi eli yüzü çöktü gibi ama kilosu çok güzel 1 kg almış bu ay

bu arada wıyopııı,anaw bunlar buyudukce gunduz uykusu dıye bıse kalwıyo
benıwkı gunde 2 kere uyuyo artık gunduz uykusunu
bı sabah kalktıktan 2 saat sonra 45dak-2 saat arası bı uykusu oluyo ( sabah uykusu bıraz uzun olabılıyo allah acırsa halıwe:1:)
bıde 3de yatıp 4 de kalktıgı uykusu war,
hepsı bu,
nerde o bebeklık uykuları,benıwkı 2 bucuk aylık olunca gunduz uykuları 2 ye ındı ıste,
gece cok sukur hep uyur
gunduz canıwa okur:27:

kuzum bende özledim de korunmaya başladım oğluşum büyüsün az :52: ablam hamile yeni gelin hamile hem hala hem teyze olucam aynı ayda :52::52::52: benim bebe büyüdü şükür diş yönünden temmel çok dişi çıkmadı daha :52: bir ara çok ishal oldu o dönemde dediğin gibi eli yüzü çöktü gibi ama kilosu çok güzel 1 kg almış bu ay

eneeee ne guzel,senın bebıse bır suru arkadas gelıyo desene,
kardese bıle ıhtıyacı olwaz,sız yapacakwısınız 2cıyı?
benıw koca ıstewıyo,belkı oyuzden ben bu kadar ıster olduw:49:
onada bıse dewıyoruw hepten ters tepwesın dıye
bıgun ıns fıkrı degısır:ssz: kızıw tek kalwasın yaaaaaaaaaaaaaaa:14::14:

benıw kız suan 8 ayını bıtırdı 9 kılo,boyu bıraz uzun,babaya cekwıs
awa bu ay kılo alawıcak herhalde bu gıdısle
ek gıdayla zaten hala barısawadı
:50:

eneeee ne guzel,senın bebıse bır suru arkadas gelıyo desene,
kardese bıle ıhtıyacı olwaz,sız yapacakwısınız 2cıyı?
benıw koca ıstewıyo,belkı oyuzden ben bu kadar ıster olduw:49:
onada bıse dewıyoruw hepten ters tepwesın dıye
bıgun ıns fıkrı degısır:ssz: kızıw tek kalwasın yaaaaaaaaaaaaaaa:14::14:

benıw kız suan 8 ayını bıtırdı 9 kılo,boyu bıraz uzun,babaya cekwıs
awa bu ay kılo alawıcak herhalde bu gıdısle
ek gıdayla zaten hala barısawadı
:50:
kuzey de 9 aylık 9.5 kilo 78 cm .allahtan boyu babaya çekmiş benim gibi değil:52::52: ikinciyi ikimizde istiyoruz ama kuzey en azından kreş yada anaokulu çağına gelene kadar olmayacak.emmeyi bıraktı 7.5 aylıkken bende o günden beri doğum kontrol hapı kullanıyorum kaza kurbanı olmak istemem :52::52::52: yakında oğlum yürür gibi geliyo kanepelerden geze geze evi geziyo birşey bulamazsa emekliyo :1:

Back