Masallah bebise. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Sezeryan nie isterler anlamam ya guya avrupada sezeryan onermiyorlar diolardi.
Evet millan duydu sesimizi
Kızlar bende burdayım unutmayın beni yaYerleşik hayata henüz geçememden sebep çok sık uğrayamıyorum ama bayramdan sonraki haftalarda kaynanamdanda kurtulur kurtulmaz daha düzenli girer hale gelicem inşallah. Ben bişi yazamasamda mutlaka okumaya çalışıyorum. Birde face açmayı düşünüyorum ama bakalım daha diil
takipteyim yani merak etmeyin
hayirli sabahlar...hayirli gunler....hayirli haftalar....hayirli gunler.....
bacilar nassiniz bakem
canım geçmiş olsun, göğüs pedi yerine kalkanlar var
akan sütler içinde birikiyo hemde dışarı sızmıyo
onlara bi bak istersen. onun haricinde de pamukçuk her bebeğin baş belası
olmayan yok yani, ömerde emziğinden dolayı olmuştu
karadut pamukçuğa çok iyi geliyo, bulabilirsen ağzına suyunu sık
sende göğsünü devamlı karbonatlı suyla sil gün içinde canım
millancım nette araştıra araştıra başladım ömere ek gıdaya
biz ömere önce saat 11de meyve püresi (cam rendeden geçiriyorum) 16 da yoğurt olarak başladık
bi müddet sonra yoğurt alerji yaptı vücudu kabardı kızardı kaşıyor deli gibi
dr kesti ek gıdayı, şimdi yeni yeni tekrar başladık
yoğurt yumurta peynir domates alerji yapacak şeyler yasak
alerji damlası kullanıyoruz ama yinede dikkat ediyorum verdiklerime
kaşık maması aldım ömere, arkasındaki tarife göre yaptım cılk su oldu ömer ağzına almadı
şimdi çözdüm olayı, bi ölçek mama bi ölçek devam sütü, göz kararı su
biraz katı olacak sekilde seviyo ömer, içine bi de yarım meyve rendeliyorum
löp löp yiyo, akşam yatırmadan önce veriyorum gece uzun uyuyo
gündüz de 12 gibi patates kabak havuç bi tutam pirinçi koyuyorum tencereye kaynatıyorum yumuşayana kadar
sonra pirinç süzgecinden süzüorum pütürlü oluyo
üstüne bi damla zeytinyağı. başta yemek istemiyordu ama şimdi yiyo çok şükür
bazı günler bu çorba ve muhallebi bile çok geliyo ömere.
sende yavaş yavaş başla derim. öyle böyle ek gıdaya geçecek kuzular.
eylül hiç takılma canım kiloya
emzirince rahatça veriyorsun bak milanı örnek al :)
taze gelin oldu az dişini sıktı
ha bu arada, kk ya giremiyorum bazen aklıma bile gelmiyo ne yalan söyleyeyim
face açık oluyo ömerden fırsat buldukça ordan yazıyorum size
daha rahat bana, ama haklısınız sizi çok ihmal ettik
hakkınızı helal edin.
iyiyim cok sukur yanlara yatmaktan yanlarim agriyo o kadar onun disinda bol bol cise cikiyom bazen lavabodan daha cikarken bi bastiriyo hanfendi geri donmek zorunda kaliyomGünaydın canimm cok şükür bacimmmm. Sen nasilsin?
iyiyim cok sukur yanlara yatmaktan yanlarim agriyo o kadar onun disinda bol bol cise cikiyom bazen lavabodan daha cikarken bi bastiriyo hanfendi geri donmek zorunda kaliyom
aynen bende hep yanlara yatıyorum. sırt agrım variyiyim cok sukur yanlara yatmaktan yanlarim agriyo o kadar onun disinda bol bol cise cikiyom bazen lavabodan daha cikarken bi bastiriyo hanfendi geri donmek zorunda kaliyom
aynen bende o donemdeyim gunduz uyamasam gece uykusundan bisi anladigim yok zatenkıyamam yaa zaten bence hamileliğin en zor taraflarından biri rahat yatamamak... bende diodum bi doğursamda yatağımda şöyleee deniz yıldızı gibi yayıla yayıla yatsam die yinede bunlara rahmet özledim hamileliği... Allah kurtarsın cnm sağlıkla sıhhatle inşallahhh...
aynen bende hep yanlara yatıyorum. sırt agrım varbide arada toplanıo bebişler o rahatsız edio ama hemen geçio. bu aralar bende sürekli çişteyim
aynen öleaynen bende o donemdeyim gunduz uyamasam gece uykusundan bisi anladigim yok zaten
ewet birde her donuste kalkip oturup oyle donmek gerekiyomus sabaha kadar kalk otur don resmen spor yapiyom yatmiyom
neyseki cok sukur iyiyiz birde zaman biraz daha hizli gecse
aynen ölegece 40 kere kalkıyoz sağlıklı olsunda bebişler razıyımmm..
sen gene iyisin az kaldı bende hiç zaman geçmio daha 30 bilem olamadım
inşallah hayırlısı olur kuzum normale takılma bence millanda kız sonuna kadar bekledi günleri bitti bebek gelmedi. sonra mecbur sezeryan oldu. rabbim gönlüne göre versin inşallah.ya aslinda son adet tarihime gore 33 ama hanfendi gec dollenme oldugu icin 32 gibi gorunuyo o bi hafta sanki bir ay eklediler uzerine son muayende masi yukardaydi simdi diyom doguma kadar asagi iner insallah yaa ben normal dogurmak istiyorum
gebelikte bebişe ne yemek iyi geliyor? kilo alsın istiyorum yavrularım. hergün yumurta mutlaka yiyorum süt içmiyorum yoğurt yiyorum meyve yemeye çalışıyorum önerecegiz başka neler var?
bende duydum onu ama kabızım zaten daha beter olursam die yemiyorum ilk aylarda hep yiyordum.her gün bir muz duymuştum bende cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?