Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı günler bacım. hayırdır ne oldu?? şuan nasılsın?
dünde ben hiç uyuyamadım sabah 8de kalktım kocam işe giderken yine uyayamadım
Muzmuttttummm gittin mi doktora???
ohh maşallah canım bende sen öle yazınca korktum yaw çok şükür iyisiniz.selam canlar
valla bi tuhaf oldum bizim cadi dogum tatbikati yaptirdi resmen onceki gece
neyseki hayra alametmis dun gettim doktora hanfendi donmus basi asagi cok sukur yerlese kadar zorlanmis annesinede zorlamis dedi sikinti yok hamdolsun iyiyiz simdi artik yukardan yiyiom tekmeleri o gece resmen disardan izliyoduk karnimda savas vardi sanki korkuttu bizi cimcime odun artik gec gidiyo birs ondan simdiye kaldim
ohh maşallah canım bende sen öle yazınca korktum yaw çok şükür iyisiniz.
benim paşalar öle aman aman tekme neyim atmıyor. bazen karnımın şekli degişiyor poposunu koyuyor gibi iki pıt pıt yapıolar tamam çok üzülüyorum şöyle tekmeleri yesem diorum :))) benim randevuda haftaya cumartesi alırım heralde benim odunla gideriz
maşallah senin prensese kız bende öle düşünüyorum ama ne bilim yaw tekmelenmek istiyoruumm :))senkilerin alani kisitli ya ondandir benim cadi ic organ kemik falan birakmadi bende resmen dayak atti yaa o bi dogsun bende isiricam onu intikamim aci olcak
maşallah senin prensese kız bende öle düşünüyorum ama ne bilim yaw tekmelenmek istiyoruumm :))
bazen eşim elini koyuyor tekme yiyoruz ama canım hiç acımıyor kilo aldıkca artacak sanırım... henüz 1kg ler senin kız kaç kg muzmut?valla gece tekmelemeye baslayinca bitene kadar uyku yok o yuzden hep yari uykulu dolasiyom
maşallah canımmmmm1900 civari canim ewet kilo aldikca sertlesiyor senin haftalarinda banada oyleydi ama 30 haftandan sonra daha hizli kilo aliyolar kemikler sertlesiyo ondan galibabide alanlari dar oldugun her hareketi hissediyon...
maşallah canımmmmm
hadi gelsin 30cu hafta hareket etinler die 20cı haftayı bekledim şimdi 30cu hafta die die doğurcam kızzzz heheheheh
eylül senin ikizler Eki Görüntüle 816096
millaaaaaaaaaaaaaaan gelip topluca azıp gitmisin
biberona ben meyve suyuyla alsıtırdım uzum suyu falan, en tatlılarını yap sık ya da hero baby nin kucuk bebek meyve suları var onlardan agzına sıka sıka alsıtrdım bir aydır alıyor ben cok rhat ettim, ilk önceleri alısana kadar hep meyve suyu verdim sonra devaö sutu de veriyorum ara ara zaten calsınca el mecbur, gerci her gun ogleye kadar sabahcıyım bu yıl 13.00 de evdeyim yine de verdim.
bebelac almıstım onu sevmedi ben de sma aldım onu begendi zaten kokuları ve tadları değişik