• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Muzmutum gelmemiş... merak ettim yaw :(
neyse inşallah iyilerdir.

bende kalktım yimegimi yedim. evi toparlayıp sildim tozlar beni bekliyor :(

anam topikte incin top oynuyor :( :ssz::43:

hayırlı günler bacım. hayırdır ne oldu?? şuan nasılsın?
dünde ben hiç uyuyamadım sabah 8de kalktım kocam işe giderken yine uyayamadım :(

Muzmuttttummm gittin mi doktora???

selam canlar :16:
valla bi tuhaf oldum bizim cadi dogum tatbikati yaptirdi resmen onceki gece :1:
neyseki hayra alametmis dun gettim doktora hanfendi donmus basi asagi cok sukur yerlese kadar zorlanmis annesinede zorlamis dedi sikinti yok hamdolsun iyiyiz simdi artik yukardan yiyiom tekmeleri o gece resmen disardan izliyoduk karnimda savas vardi sanki korkuttu bizi cimcime odun artik gec gidiyo birs ondan simdiye kaldim :1:

selam canlar :16:
valla bi tuhaf oldum bizim cadi dogum tatbikati yaptirdi resmen onceki gece :1:
neyseki hayra alametmis dun gettim doktora hanfendi donmus basi asagi cok sukur yerlese kadar zorlanmis annesinede zorlamis dedi sikinti yok hamdolsun iyiyiz simdi artik yukardan yiyiom tekmeleri o gece resmen disardan izliyoduk karnimda savas vardi sanki korkuttu bizi cimcime odun artik gec gidiyo birs ondan simdiye kaldim :1:
ohh maşallah canım bende sen öle yazınca korktum yaw :( çok şükür iyisiniz.
benim paşalar öle aman aman tekme neyim atmıyor. bazen karnımın şekli degişiyor poposunu koyuyor gibi iki pıt pıt yapıolar tamam çok üzülüyorum şöyle tekmeleri yesem diorum :))) benim randevuda haftaya cumartesi alırım heralde benim odunla gideriz :D

ohh maşallah canım bende sen öle yazınca korktum yaw :( çok şükür iyisiniz.
benim paşalar öle aman aman tekme neyim atmıyor. bazen karnımın şekli degişiyor poposunu koyuyor gibi iki pıt pıt yapıolar tamam çok üzülüyorum şöyle tekmeleri yesem diorum :))) benim randevuda haftaya cumartesi alırım heralde benim odunla gideriz :D

senkilerin alani kisitli ya ondandir benim cadi ic organ kemik falan birakmadi bende resmen dayak atti yaa o bi dogsun bende isiricam onu intikamim aci olcak :52:

senkilerin alani kisitli ya ondandir benim cadi ic organ kemik falan birakmadi bende resmen dayak atti yaa o bi dogsun bende isiricam onu intikamim aci olcak :52:
maşallah senin prensese kız bende öle düşünüyorum ama ne bilim yaw tekmelenmek istiyoruumm :))

1900 civari canim ewet kilo aldikca sertlesiyor senin haftalarinda banada oyleydi ama 30 haftandan sonra daha hizli kilo aliyolar kemikler sertlesiyo ondan galiba:1:bide alanlari dar oldugun her hareketi hissediyon...

1900 civari canim ewet kilo aldikca sertlesiyor senin haftalarinda banada oyleydi ama 30 haftandan sonra daha hizli kilo aliyolar kemikler sertlesiyo ondan galiba:1:bide alanlari dar oldugun her hareketi hissediyon...
maşallah canımmmmm :nazar:
hadi gelsin 30cu hafta :D hareket etinler die 20cı haftayı bekledim :D şimdi 30cu hafta die die doğurcam kızzzz :D heheheheh:9:

eylül senin ikizler :52: $ikizler.jpg

selam bacilarr:16:
yoksunuz zaten pek gelmiyonus bugun cumartesi hic atak beklemiyom sizden :1:

millaaaaaaaaaaaaaaan gelip topluca azıp gitmisin:D

biberona ben meyve suyuyla alsıtırdım uzum suyu falan, en tatlılarını yap sık ya da hero baby nin kucuk bebek meyve suları var onlardan agzına sıka sıka alsıtrdım bir aydır alıyor ben cok rhat ettim, ilk önceleri alısana kadar hep meyve suyu verdim sonra devaö sutu de veriyorum ara ara zaten calsınca el mecbur, gerci her gun ogleye kadar sabahcıyım bu yıl 13.00 de evdeyim yine de verdim.

bebelac almıstım onu sevmedi ben de sma aldım onu begendi zaten kokuları ve tadları değişik

gızlı kacamak geliiiim dedım kızlar:1:
ben hafta ıcı doktora gıttım
ve kahvaltıya basladı nehır hanım.
1 hafta boyunca 1yumurta sarısının ceyregıyle baslanıyo
1 hafta sonra 1 yumurta sarısının yarısı
1 hafta sonra yarım+ceyrek
son hafta tam yumurta sarısı yıyecek duruma gelıyor:1:

yanında tuzsuz peynır ve elımle ezdıgım domatesı verıyorum
ama puturlu vermek onemlı,bogulmadan yemeyı ogrenmesı ıcın
oglende yogurt verıyorum
aman aslında bunlar sabıt verdıklerım,bıde buldugumu agzına sokuyorum yenı tadlara acık olsun dıye:1:
suyunu bıberonla verıyorum haa meyve suyunuda bıberonuyla verıyorum
dun suyunu emer gıbı cekmeyı basardı
yoksa hala ben elımle sıkıyor olcaktım bıberonun memesını
ama sureklılık arz etcek mı cekmesı bılemıyorum
alısması lazım tam olarak

doktor verebılecegım seylerın lıstesını verdı ama yazmama gerek yok
hepımızın bıldıgı seyler
sadece sut ve bal 1 yas sonrası

kısaca ben elımle sıkıp ezebıldıgım herseyı yolluyorum bogazına:1:

Back