hakketten siz şanslıydınız biz malesef muzmutla birbirimizi görürsek yazışıyozgünaydın kızlar iyi zamanda hamile kalıp doğurmuşum diyorum dolu doluydu topik ama şimdi nerdesiniz kızlar daha eylül muzmut doğum yapacak daha hamile kalacaklar var onlar doğuracak bebişleri büyütücezveeeeeeeeeee YAĞMUR nerdesinnnn
amin canımmmmmm hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrselam bacilar cumamiz mubarek olsun insallah rabbim cumlemizi korusun gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli eylesin insallah...
hakketten siz şanslıydınız biz malesef muzmutla birbirimizi görürsek yazışıyozdoğurcaz kimseler yok zaten muzmutla hamile kalmadan önce demiştik hamile kalınca kimseye duyuramıcaz die hehehe napsınlar gelemiyenlerde bebişlerle meşguller. belki gelen olur yine. millanda kayboldu. eslem ve sumisali naptılar acaba?
yağmur bir gitti pir gitti zaten
oyy kuzum benim biliom ben. sen saat kaçta gitcen doktora. gelince yazarsın artık. ben cumartesi almıştım randevuyu yarın için ama arkadaşım hamile oldugunu öğrenmiş onunla benim doktora gittik senide muayene edim dedi. bende kırmadımewet yaa biz hepsinin dogurmasini bekledik bizi bekleyen yokmesela bugun kontrole gitcem bunu sadece eylul biliyo ne kadaaaa yanlizi biraktilar biziii yazik bizeee
oyy kuzum benim biliom ben. sen saat kaçta gitcen doktora. gelince yazarsın artık. ben cumartesi almıştım randevuyu yarın için ama arkadaşım hamile oldugunu öğrenmiş onunla benim doktora gittik senide muayene edim dedi. bende kırmadımartık 2 hafta bir çağırdı hayırlısı artık.
sende 2 ay sonra doğurunca kaybolursun muzmutunenneee ben kime doğurdum dicem :
bende senin prensesi merak ediom canımmm ayy çok heycanlıyok kis kaybolmam ilk zamanlarinda fazla gelemem cunku burda yanlizim basimin caresine bakmam lasim ama sonrasinda gelirim kis geldi disarida zor cikariz -20 derecede babamiz ise gidince geliriz hem ben o ikis tosunlari cok merak ediyom
bende senin prensesi merak ediom canımmm ayy çok heycanlıneyse görcez ben kendi kendime konusurum artık heheheh. muzmut sen isim düşnmüşmüydün? ben kaçırdım mı?
hayırlısı ozaman tatlım. sağlıkla hayırlısıyla doğsunda isim bulunurdusunuyos dusunemsinede bi karar veremedim bir suru isim geciyo kafamdancocuk dogacak ismi yok
hayırlısı ozaman tatlım. sağlıkla hayırlısıyla doğsunda isim bulunur
hadi afiyet olsun. Allah kabul etsinaynen oyle zaten bizde oyle diyosaciktim sabah erken kalkmisitim uykumda var ezan okuyana kadar yemek yiyim namaz kilinca uyurum biraz
hadi afiyet olsun. Allah kabul etsinöptüm canım görüşürüz.
canım geçmiş olsun, göğüs pedi yerine kalkanlar vargünaydın bacılarım nasılsınız??? kızlar size bişi sorcam yaa yawruşumun yanaklarının içinde beyaz beyaz noktalar çıktı ve geçiremiorum karbonatla siliorum sonrasında doktroun verdiği ilacı sıkıorum ağzına ama nerdeyse 1 aydır geçmio mamadan olduğunu düşünüyorumm işten ewe geldiğim zaman emzirebiliorum emzirdiğim zamanda bikaç gün içinde bnm göğsümede geçio o pamukçuk sonra emzirmek için göğsümün iyileşmesini bekliorum yaa çocuk sırf mama emer oldu yaa çok sinirlerim bozuluo nie geçmiolar
millancım nette araştıra araştıra başladım ömere ek gıdayamerys bız hala nehırı göturemedık doktora.
kocamla goturuyoz hep,benım kocada ıse erken gıdıp gecc cıkıyo eleman sıkıntıları var.
neyse pazartesı 1 hafta ızne cıkcak ozaman göturcez nehırı.
dolayısıyla ek gıdayı ozaman sorcam.
ama benım uyuz kız hıccbıse begenmıyo.
devam sutu vermeyı denedım,dısardayken emzırmesı ccok zor oluyo ozamanlar verırırm dıye dusundum ama nehır hem tadını begenmedı hem bıberondan cekmeyı beceremedı..
bu sefer devam maması aldım..tadıda cok guzel ama yok onuda begenmedı 2 cay kasıgı zor sokuyorum agzına onuda..
ancca labne yıyor bıde azccık yogurt yıyor.baska bıse sokmuyo agzına..
zorladıgımda hemen mememe yapısıyoverceksen bunu ver be kadın der gıbı
sen ne yaptın neler verdın?
ben bıde gecen tarhana verdım ama onuda 3-4 ccay kasıgı ancca yedı.
yok anam ne vercemı sasırdım,guya pure ve meyve sebze sularıyla beslıccektım ek olarak
ama benımmkının ekı hala benım
emmenın ötesıne gecemedık hala
ben hem benı emsın,hemde baska tadları denesın ıstıyorum,onlardan da vıtamın alsın ıstıyorum
ama olmuyooooooo
eylül hiç takılma canım kiloyamillanım hoşgeldin kuzummm hee muzmutla sizi çekiştirdik heheh yanlız bıraktınız bizi hain karılar.
soru soracak oluyorum başka topiklere dalıyorumkendimi yabancı gibi hissediyorum
evet izliyorum mesela şu sıralar başlamasını bekliyorumama eski tadı yok esranında doğuraydımda beni özleyin ama 3 ay daha burdayım
millan maşallah Nehireemsin işte ne güzel inşallah benimkilerde hep emer beni....
ohh maşallah kiloalrıda verdin. benim 3 ayım kaldı işte 12 kilo almışım en son salı tartıldım. 72 kilo olmuşum
masallah adini andik geldi iyi insan millanheeeeyyt beee ben geldıw
benım koca d smartı ödemeyınce nette kapandı..
neyse macları baslayınca mecbur odedı,bende geldım
tam 2 saattır nehır kucagımda uyuyor,kolum koptu kafasının agırlıgından
bu arada kızım alkış yapıyorellerını şıklatıyor
muzık calınca sallanıyor,kendı kendıne ayaga kalkıyor sonra ellerını bırakıp dengede durmaya calısıyor
ama hala 1 dısı bıle yok
haa bıde gel dıyıncce gelıyor,hayır dıyınce anlıyor
ben neler yaptım dersenız paso sac rengımı degıstım..
en son bronzkakao yaptım bole kalcam..
kılo vermeyıde kestım suan hala 60 bucuklardayım
rejıwıde kestı awa kılo alwadıw yanı
ıstedıgıw kıloya ulastım ya,60 ın altına ınmek ışın fantazısı olcak onuda acele etmeden vercew ıste
bendekı olaylar bole ıste,cocugu olan,faturası ödenweyen zor gelıyo buraya
hee yaa burdakı hawısler hep yalnız kaldı,kendıwı kotu hıssettıw sımdı haaaa
bız dolu dolu hamılelık yasadık burda,doguma gıderken herseyı sıldık supurduk,ardımızda kımseler kalmadı bu hamıslerın basında..
yaa benım bu aralar hamıle kalasım gelıyoo yaaaaaaaaa,özledım herhalde..
2.cıyı yapalım dese kocam keşkem
ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
selam bacilarrr
dun doktora gittik tesaduf iki doktorumuzda ordaydi beraber ultrasona baktilar masallah iyiymis cadimiz basi sag gogsumun altindaydi gelisimi guzel haftasina gore geri olamsi gec dollenmis olmasindan mis cok sukur olctu bicti bi sikinti yok sukur ama bizim doktor sanki sezeryan yanlisi gibi geldi ona moralim bozuldu resmen sezeryan icin bizi ikna etmeye calisti planli olurmus personelin en iyisi ayarlarmis falan filan biz hayati risk olmadikca kesinlikle sezeryan istemiyoz dedik bakalim insallah allah gonlumuze gore verir amin
masallah adini andik geldi iyi insan millan
masallah o nehire buyumuste alkis tutuyo
millan disi icin acele etme ne kadar gec cikarsa ona gore dislerinin omru uzun olur cok erken cikaranlar erkenden dusuruyolar zaten...
pazartesi kocan izne cikiyosa yine yoksun bi sure galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?