• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Canlarim tunaydin. Dun misafirim vardi hala kendime gelmedim. Doguma kadar misafir agirlamicam yaw hem sinir hemde yorgunluktan oluyorummmmmm...
Muzmutum bilmiyorum ki. Dr sorsaydin. Tansiyonunu olc istersen dusukse parol icebilirsin. Hem rahatlarsin. Benimde hamileligin ilk zamanlarinda agriyordu surekli ilac icmemek icin direnmistim sma gecmiyordu. Sonra dr sordum tansiyonun dusukse ilac dedi. Bende ictim artik. Sonra agrimadi.

yokya sanirim uyku duzensizliginden yarim saatte bir uyaniyom her donusumde kalkip oturmam gerekiyo ondan galiba uyku aldigimda problem yok bende ilk tansiyondan korktum ama degil zaten dusuk olsunda yuksek olmasin...

yokya sanirim uyku duzensizliginden yarim saatte bir uyaniyom her donusumde kalkip oturmam gerekiyo ondan galiba uyku aldigimda problem yok bende ilk tansiyondan korktum ama degil zaten dusuk olsunda yuksek olmasin...

Hmm anladim canim uyumaya ba ozaman sen bol bol dinlen kuzummmmm

selam canlarr:16:
evet bende su misalini cok merak ediyom millanda bi geliyo bi gelmyo ortayi tutturamadi :1:
bende hastane cantami hazirliyom bi kac eksik kaldi ne olur ne olmaz bu cadinin isi beli olmas :1:
oyle iste bacilar siz ne alemdesiniz..

merhabalar kızlar..
gerçekten bizim gelmeyen kızları merak ediyorum..
inşallah sorun yoktur..
bende yarın daha iyi bir hastaneye gidiyorum yakın bir şehirde..
aynı şeyleri duymaktan skıldım..
iyi gelir inşallah:))

bu arada üst komşum dediki hiç çocuğu olmamış arkadaşları ginseng tabletinin faydasını görmüşler...

selam canlarr:16:
evet bende su misalini cok merak ediyom millanda bi geliyo bi gelmyo ortayi tutturamadi :1:
bende hastane cantami hazirliyom bi kac eksik kaldi ne olur ne olmaz bu cadinin isi beli olmas :1:
oyle iste bacilar siz ne alemdesiniz..

Adlm canimmm hastane cantanida hazirladin ohh misss ben acele etmiyim diorum :)) bizimkilerde acele etmesin hehehe. Esyalari hemen hemen tamamladim 30 haftalik olunca insallah yavas yavas yikayip utulucem insallah. Cantami da hazirlarim gecelik pijama felan almadim :( ayy heycanlandim

merhabalar kızlar..
inşallah sorun yoktur..

bu arada üst komşum dediki hiç çocuğu olmamış arkadaşları ginseng tabletinin faydasını görmüşler...

Evet doktora git canim ve tedavi gerikiyorsa mutlaka başla. Bende hastaneye calismaya girmeseydim baslayamazdim tedaviye cunku bir dr gidip diger zaman baska dr gidiodum. Sorun nedir oncelikle onun bir bulunmasi gerek. Ginseng tabletleri nedir ben hic bilmiyorum :(

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?? ayy bi doğum yaptım hastaneye bulaştım bi kendimi toparlayamadım yaa hep bi hastalık belirtisiyle dolanıyorum... şimdide ilişki sırasında kasıklarımda acayip bi ağrılı baskı ooluşmaya başladı hiç böle olmazdı yaa kızlar aranızda böle olan varmı??

slm kızlar nasılsınız?? ayy bi doğum yaptım hastaneye bulaştım bi kendimi toparlayamadım yaa hep bi hastalık belirtisiyle dolanıyorum... şimdide ilişki sırasında kasıklarımda acayip bi ağrılı baskı ooluşmaya başladı hiç böle olmazdı yaa kızlar aranızda böle olan varmı??

Canimgecmis olsun. Kadin hastaliklarina gittigin dr una sor bence baya oldudogum yapali senin.

Adlm canimmm hastane cantanida hazirladin ohh misss ben acele etmiyim diorum :)) bizimkilerde acele etmesin hehehe. Esyalari hemen hemen tamamladim 30 haftalik olunca insallah yavas yavas yikayip utulucem insallah. Cantami da hazirlarim gecelik pijama felan almadim :( ayy heycanlandim
ben turkiyeden aldim buyuk cogunlugu dogumdan sonra ne durumda kiloda olcagimi bilmedigimden kendime bisi almadim tum bagaj hakkimi bebise kullandim ben :1:burda cesit fazla yok zaten tekstil urunlerinin cogu turkiyeden geliyo bende ordan aldim sece sece organik pamuk falan olanlarindan:1:eee takvim 32 yi gosteriyo artik yavastan hazirlanalim dimi ben bi pijama bi boydan olanlardan aldim ilk boydani kullanirim heralde hepsinde de emzirme penceresi var cok ilginc seyler cikmis yaa:1:bir hafta sonra hazir olurus artikin insallah yarinda kontrolumuz var bakalim doktor ne dicek hayirlisi artik...

merhabalar kızlar..
inşallah sorun yoktur..

hayirlisi olsun canim her zaman icin farkli bir doktor gorusu iyidir bencede o dedigin tableti bende bilmiyom ne ise yarayoo??

ben turkiyeden aldim buyuk cogunlugu dogumdan sonra ne durumda kiloda olcagimi bilmedigimden kendime bisi almadim tum bagaj hakkimi bebise kullandim ben :1:burda cesit fazla yok zaten tekstil urunlerinin cogu turkiyeden geliyo bende ordan aldim sece sece organik pamuk falan olanlarindan:1:eee takvim 32 yi gosteriyo artik yavastan hazirlanalim dimi ben bi pijama bi boydan olanlardan aldim ilk boydani kullanirim heralde hepsinde de emzirme penceresi var cok ilginc seyler cikmis yaa:1:bir hafta sonra hazir olurus artikin insallah yarinda kontrolumuz var bakalim doktor ne dicek hayirlisi artik...

hayirlisi olsun canim her zaman icin farkli bir doktor gorusu iyidir bencede o dedigin tableti bende bilmiyom ne ise yarayoo??
oyy canım benim heycan dorukta dimi :D bende 1 aya toparlarım eksiklerimi. 30 haftalık oldugumda inşallah kıyafetlerini yıkayıp ütelerim inşallahhhhh az kaldı muzmutummmmm inşallah

oyy canım benim heycan dorukta dimi :D bende 1 aya toparlarım eksiklerimi. 30 haftalık oldugumda inşallah kıyafetlerini yıkayıp ütelerim inşallahhhhh az kaldı muzmutummmmm inşallah

ewet canim galiba az kaldi heyecan dorukta surekli aklimda bide kirk haftaya kadar beklersek 8 hafta daha kafam boyle olcak :1:dogumdan sonra bi sure yapamam diye bi yandan da temizlik yapiyom kisliklari cikardim haliyi yikamaya gonderdim yavas yavasta olsa yapiyom :1:simdi babamiz gelcek cikiyos yarin gorusuruz insallah allaha emanet olun :16:

iyilik canım büyütüyoruz :D ağırlaştım azcık bel agrısından sürekli yatıyorum.

Sen karnını büyütüyon bende bebişimi :1::1: Hadi bakalım sayılı günler çabuk geçiyor. Rabbim zorluklarınızı kolaylaştırsın inşallah. Canım eğer pilates topun varsa üstüne oturup kendini dengeye bırakmak çok rahatlatıyor. Ayaklarınıda üstüne uzatabilirsin. Tavsiye ederim, ben çok yararını gördüm. Birde senin 2 tane birden var, daha ağırsın, dene mutlaka :16::16:

Sen karnını büyütüyon bende bebişimi :1::1: Hadi bakalım sayılı günler çabuk geçiyor. Rabbim zorluklarınızı kolaylaştırsın inşallah. Canım eğer pilates topun varsa üstüne oturup kendini dengeye bırakmak çok rahatlatıyor. Ayaklarınıda üstüne uzatabilirsin. Tavsiye ederim, ben çok yararını gördüm. Birde senin 2 tane birden var, daha ağırsın, dene mutlaka :16::16:
evet canım sen maşallah büyüttün bebegi. en son senin için gün sayıyorduk. sıra bize geldi :D pilates topum var ama üşeniom ama denicem :D

günaydın kızlar iyi zamanda hamile kalıp doğurmuşum diyorum dolu doluydu topik ama şimdi nerdesiniz kızlar daha eylül muzmut doğum yapacak daha hamile kalacaklar var onlar doğuracak bebişleri büyütücez :47::47: veeeeeeeeeee YAĞMUR nerdesinnnn :52::52::52::52:

selam bacilar cumamiz mubarek olsun insallah rabbim cumlemizi korusun gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli eylesin insallah...

Back