• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

gebelikte bebişe ne yemek iyi geliyor? kilo alsın istiyorum yavrularım. hergün yumurta mutlaka yiyorum süt içmiyorum yoğurt yiyorum meyve yemeye çalışıyorum önerecegiz başka neler var?

her gün bir muz duymuştum bende cnm...

bende duydum onu ama kabızım zaten daha beter olursam die yemiyorum ilk aylarda hep yiyordum. :D

bende hergun muz yiyorum sut bazen hergun diyemem ama yagurt yumurta peynir hergun yiyorum birde taze cikmis diye bu aralar cevize sardim :1: sutlu tatlilarda yiyom gun icinde ama bebeklerin kilo durumu tamamen yapisal olabiliyo yani doktorlarda kemik gelisimine bakiyolar kiloya cok takilmiyolar asiri bi eksiklik yoksa muz gunde bi tane yemek kabizlik yapmiyo canim bole ayda bir yiyonce var olan duzeni etkiliyo hergun yiyince kabizliga bi etkisi yok doktordan duydum bizzat...

bende hergun muz yiyorum sut bazen hergun diyemem ama yagurt yumurta peynir hergun yiyorum birde taze cikmis diye bu aralar cevize sardim :1: sutlu tatlilarda yiyom gun icinde ama bebeklerin kilo durumu tamamen yapisal olabiliyo yani doktorlarda kemik gelisimine bakiyolar kiloya cok takilmiyolar asiri bi eksiklik yoksa muz gunde bi tane yemek kabizlik yapmiyo canim bole ayda bir yiyonce var olan duzeni etkiliyo hergun yiyince kabizliga bi etkisi yok doktordan duydum bizzat...
saol kuuzum öleyse bende yiyim muzumu :D napalım kabızlık yaparsa zaten kabızım hahahah :D

yani :1: ilk yedigin gun etkiler belki sonrasinda rutin duzeni etkilemez badem kayisi falan yiyon mu bu kabizlik icin?
yiyorum canım fayda etmedi :( doktor probiyotik yoğurt önerdi onu yiyorum 10 gündür felan 2 güne bir çıkmaya başladım :S inşallah böle devam eder.

yiyorum canım fayda etmedi :( doktor probiyotik yoğurt önerdi onu yiyorum 10 gündür felan 2 güne bir çıkmaya başladım :S inşallah böle devam eder.

ooo iyi bari duzelme var allah yardimcin olsun valla ben bigun cikmadigimi dusunuyorumda ALLAHIMMMM cok zorlanirdim ....neyse utuler beni bekler gidiyimde yapayim durdukca bana batiyo :1:

ooo iyi bari duzelme var allah yardimcin olsun valla ben bigun cikmadigimi dusunuyorumda ALLAHIMMMM cok zorlanirdim ....neyse utuler beni bekler gidiyimde yapayim durdukca bana batiyo :1:
aynen canım çarşambadan beri böle tütü tüt maşallah :D inşallah böle devam eder :D
haydin ütü beklemesin yapta kurtul... :9::10:
bende Esra Erolumu izliyim heheh:8:

slm kızlar nasılsınız?? ayy bi doğum yaptım hastaneye bulaştım bi kendimi toparlayamadım yaa hep bi hastalık belirtisiyle dolanıyorum... şimdide ilişki sırasında kasıklarımda acayip bi ağrılı baskı ooluşmaya başladı hiç böle olmazdı yaa kızlar aranızda böle olan varmı??
lilyum geç yazıyorum ama,,bende kist olduğu ay öyle bir ağrı,baskı olmuştu..

Aynen canimmm :))))

Canlarim gunaydin. Eylul kabiz olduunu okuyunca hemen yazim dedim. Ananasu denedinmi hic? Bana iyi gelmisti daha rahat cikiyodum. Tavsiye ederim mutlaka. Birde muz kabiz yapmazmis bende senin gibi biliyodum ama aslinda duzenleyici etkisi varmis. Ben kendimde yasadim. Hergun muz yiyodum ilk baslarda bulantimi kesiyo diye. Bulantilar gecince hergun yemeyi biraktim 2gunde bir falan yiyodum sonra bu duzensizlik baslayinca dikkat ettim muzu yemedigim gunler tuvalete daha zor cikiyordum. Sen muzu ye mutlaka benim onun sayesinde pek krampim olmadi diye dusunuyorum. Gerci spor yapmaninda etkisi vardir mutlaka.

Muzmutum bebisini dondermenin yollarini arastir millan yapmisti. Spor hocamda bazi hareketler solemisti ama benimkinde donmeme sorunu yoktu pek dinlemedim. Banyo yaparken dus basliini saat yonunde karninda daireler ciz zamanla onu takip edip donebiliyo demisti onu hatirliyorum. Sen elinden geleni yap normal doumu hayirlisiyla iste ama cokda kafaya takma hayirlisiyla olur insallah. Rabbim hayirli kolay ve normal doumlar nasip etsin sizlere:16:

hayirli sabahlar canlar :16:
nassiniz bakem biz iyiyiz bu cadi hiperaktif bisi olcak galiba nerdeyse hic durmuyo ne ara uyuyo anlamadim :1:bole olunca bende be uykusuzluk zorluyo haliyle iyi olsunda cimcime hamdolsun halimize siz noruyonus bakem?

Canlarim gunaydin. Eylul kabiz olduunu okuyunca hemen yazim dedim. Ananasu denedinmi hic? Bana iyi gelmisti daha rahat cikiyodum. Tavsiye ederim mutlaka. Birde muz kabiz yapmazmis bende senin gibi biliyodum ama aslinda duzenleyici etkisi varmis. Ben kendimde yasadim. Hergun muz yiyodum ilk baslarda bulantimi kesiyo diye. Bulantilar gecince hergun yemeyi biraktim 2gunde bir falan yiyodum sonra bu duzensizlik baslayinca dikkat ettim muzu yemedigim gunler tuvalete daha zor cikiyordum. Sen muzu ye mutlaka benim onun sayesinde pek krampim olmadi diye dusunuyorum. Gerci spor yapmaninda etkisi vardir mutlaka.

Muzmutum bebisini dondermenin yollarini arastir millan yapmisti. Spor hocamda bazi hareketler solemisti ama benimkinde donmeme sorunu yoktu pek dinlemedim. Banyo yaparken dus basliini saat yonunde karninda daireler ciz zamanla onu takip edip donebiliyo demisti onu hatirliyorum. Sen elinden geleni yap normal doumu hayirlisiyla iste ama cokda kafaya takma hayirlisiyla olur insallah. Rabbim hayirli kolay ve normal doumlar nasip etsin sizlere:16:

Tamam canim saolun muzmutta soledi muzu mutlaka denicem. Ananasta denemedimm ikisini bir denerim artik. Duzene girsin istiorum. 10 gunde bir cikiodum. Dr probiyotik yogurt ye dedi onu yemeye basladim carsambadan beri 2gundebir ciktim. Insallah bozulmaz.

nassiniz bakem biz iyiyiz bu cadi hiperaktif bisi olcak galiba nerdeyse hic durmuyo ne ara uyuyo anlamadim :1:bole olunca bende be uykusuzluk zorluyo haliyle iyi olsunda cimcime hamdolsun halimize siz noruyonus bakem?

Hayirli gunler bacim ben bugun yuruyuse gitmedim. Yeni uyandim :))) benimkilerde cok sakin ya arada bir oynuyorlar tamam :( uzuluyom artik. Kipir kipir olsunlar istiyorum. Dr normal dedi. Gece ve sabahin korunde daha hareketliler gunduze gore. Uyudugum icin pek farketmiom.

lilyum benim dogumda yara olusmus o yuzden senin tarifin gibiYdi akntım coktu, 20 gun onc yaktırdım bri de zo dogum oldugu için polipler olusmutu onları kestrdim dikişlerim var lohusa gibiyim anlayacagınız:(( anesteziyle hallet,ler

cnm görümcemde aynı şeyi söledi sendeki ne kistiydi ?? bendedemi var acaba yaa ufff gitmek istemiorum artık hastaneye yaa bıktım iyice..sen kurtuldunmu kistten cnm?
canım benim adetim gecikmişti..baya bi gecikti ama 1 ay atladı..meğer o içerde kist gibi kalmış..öğreninde soğan kürü yaptım..3. günü adetim geldi.sonra kontrole gittiğimde kaybolmuştu..adetle atmışım..ama soğan kürününde faydası oldu..istersen dene bi,içtikçe bile rahatlattı beni:))

nassiniz bakem ben zor bir gecenin ardindan sukur iyiyim
dun az daha doguruyodum bugun konrole gitcem bu cadi icerde pek durmicak anlasildi:1:

nassiniz bakem ben zor bir gecenin ardindan sukur iyiyim
dun az daha doguruyodum bugun konrole gitcem bu cadi icerde pek durmicak anlasildi:1:
hayırlı günler bacım. hayırdır ne oldu?? şuan nasılsın?
dünde ben hiç uyuyamadım sabah 8de kalktım kocam işe giderken yine uyayamadım :(

Back