Canlarim gunaydin. Eylul kabiz olduunu okuyunca hemen yazim dedim. Ananasu denedinmi hic? Bana iyi gelmisti daha rahat cikiyodum. Tavsiye ederim mutlaka. Birde muz kabiz yapmazmis bende senin gibi biliyodum ama aslinda duzenleyici etkisi varmis. Ben kendimde yasadim. Hergun muz yiyodum ilk baslarda bulantimi kesiyo diye. Bulantilar gecince hergun yemeyi biraktim 2gunde bir falan yiyodum sonra bu duzensizlik baslayinca dikkat ettim muzu yemedigim gunler tuvalete daha zor cikiyordum. Sen muzu ye mutlaka benim onun sayesinde pek krampim olmadi diye dusunuyorum. Gerci spor yapmaninda etkisi vardir mutlaka.
Muzmutum bebisini dondermenin yollarini arastir millan yapmisti. Spor hocamda bazi hareketler solemisti ama benimkinde donmeme sorunu yoktu pek dinlemedim. Banyo yaparken dus basliini saat yonunde karninda daireler ciz zamanla onu takip edip donebiliyo demisti onu hatirliyorum. Sen elinden geleni yap normal doumu hayirlisiyla iste ama cokda kafaya takma hayirlisiyla olur insallah. Rabbim hayirli kolay ve normal doumlar nasip etsin sizlere