• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

günaydın kızlar iyi zamanda hamile kalıp doğurmuşum diyorum dolu doluydu topik ama şimdi nerdesiniz kızlar daha eylül muzmut doğum yapacak daha hamile kalacaklar var onlar doğuracak bebişleri büyütücez :47::47: veeeeeeeeeee YAĞMUR nerdesinnnn :52::52::52::52:
hakketten siz şanslıydınız biz malesef muzmutla birbirimizi görürsek yazışıyoz :D doğurcaz kimseler yok :( zaten muzmutla hamile kalmadan önce demiştik hamile kalınca kimseye duyuramıcaz die :D hehehe napsınlar gelemiyenlerde bebişlerle meşguller. belki gelen olur yine. millanda kayboldu. eslem ve sumisali naptılar acaba?
yağmur bir gitti pir gitti zaten :(

selam bacilar cumamiz mubarek olsun insallah rabbim cumlemizi korusun gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli eylesin insallah...
amin canımmmmmm hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr:16:
muzmutum 2 ayın kaldı kızz zaman geçti valla sağlıla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim

hakketten siz şanslıydınız biz malesef muzmutla birbirimizi görürsek yazışıyoz :D doğurcaz kimseler yok :( zaten muzmutla hamile kalmadan önce demiştik hamile kalınca kimseye duyuramıcaz die :D hehehe napsınlar gelemiyenlerde bebişlerle meşguller. belki gelen olur yine. millanda kayboldu. eslem ve sumisali naptılar acaba?
yağmur bir gitti pir gitti zaten :(

ewet yaa biz hepsinin dogurmasini bekledik bizi bekleyen yok :1:mesela bugun kontrole gitcem bunu sadece eylul biliyo ne kadaaaa yanlizi biraktilar biziii yazik bizeee:5:

ewet yaa biz hepsinin dogurmasini bekledik bizi bekleyen yok :1:mesela bugun kontrole gitcem bunu sadece eylul biliyo ne kadaaaa yanlizi biraktilar biziii yazik bizeee:5:
oyy kuzum benim biliom ben. sen saat kaçta gitcen doktora. gelince yazarsın artık. ben cumartesi almıştım randevuyu yarın için ama arkadaşım hamile oldugunu öğrenmiş onunla benim doktora gittik senide muayene edim dedi. bende kırmadım :D artık 2 hafta bir çağırdı hayırlısı artık.
sende 2 ay sonra doğurunca kaybolursun muzmutun :( enneee ben kime doğurdum dicem ::5::43:

oyy kuzum benim biliom ben. sen saat kaçta gitcen doktora. gelince yazarsın artık. ben cumartesi almıştım randevuyu yarın için ama arkadaşım hamile oldugunu öğrenmiş onunla benim doktora gittik senide muayene edim dedi. bende kırmadım :D artık 2 hafta bir çağırdı hayırlısı artık.
sende 2 ay sonra doğurunca kaybolursun muzmutun :( enneee ben kime doğurdum dicem ::5::43:

yok kis kaybolmam ilk zamanlarinda fazla gelemem cunku burda yanlizim basimin caresine bakmam lasim ama sonrasinda gelirim kis geldi disarida zor cikariz -20 derecede babamiz ise gidince geliriz hem ben o ikis tosunlari cok merak ediyom :1:

yok kis kaybolmam ilk zamanlarinda fazla gelemem cunku burda yanlizim basimin caresine bakmam lasim ama sonrasinda gelirim kis geldi disarida zor cikariz -20 derecede babamiz ise gidince geliriz hem ben o ikis tosunlari cok merak ediyom :1:
bende senin prensesi merak ediom canımmm ayy çok heycanlı :D neyse görcez ben kendi kendime konusurum artık heheheh. muzmut sen isim düşnmüşmüydün? ben kaçırdım mı?

bende senin prensesi merak ediom canımmm ayy çok heycanlı :D neyse görcez ben kendi kendime konusurum artık heheheh. muzmut sen isim düşnmüşmüydün? ben kaçırdım mı?

dusunuyos dusunemsinede bi karar veremedim bir suru isim geciyo kafamdan :1: cocuk dogacak ismi yok :1:

heeeeyyt beee ben geldıw:27:
benım koca d smartı ödemeyınce nette kapandı..
neyse macları baslayınca mecbur odedı,bende geldım:27:

tam 2 saattır nehır kucagımda uyuyor,kolum koptu kafasının agırlıgından:1:
bu arada kızım alkış yapıyor:46: ellerını şıklatıyor
muzık calınca sallanıyor,kendı kendıne ayaga kalkıyor sonra ellerını bırakıp dengede durmaya calısıyor
ama hala 1 dısı bıle yok:1:
haa bıde gel dıyıncce gelıyor,hayır dıyınce anlıyor:1:

ben neler yaptım dersenız paso sac rengımı degıstım..
en son bronzkakao yaptım bole kalcam..
kılo vermeyıde kestım suan hala 60 bucuklardayım
rejıwıde kestı awa kılo alwadıw yanı

ıstedıgıw kıloya ulastım ya,60 ın altına ınmek ışın fantazısı olcak onuda acele etmeden vercew ıste

bendekı olaylar bole ıste,cocugu olan,faturası ödenweyen zor gelıyo buraya:27::1:
hee yaa burdakı hawısler hep yalnız kaldı,kendıwı kotu hıssettıw sımdı haaaa:50:

bız dolu dolu hamılelık yasadık burda,doguma gıderken herseyı sıldık supurduk,ardımızda kımseler kalmadı bu hamıslerın basında..
yaa benım bu aralar hamıle kalasım gelıyoo yaaaaaaaaa,özledım herhalde..
2.cıyı yapalım dese kocam keşkem:49::49:
ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:37:

Son düzenleme:
merys bız hala nehırı göturemedık doktora.
kocamla goturuyoz hep,benım kocada ıse erken gıdıp gecc cıkıyo eleman sıkıntıları var.
neyse pazartesı 1 hafta ızne cıkcak ozaman göturcez nehırı.
dolayısıyla ek gıdayı ozaman sorcam.
ama benım uyuz kız hıccbıse begenmıyo.
devam sutu vermeyı denedım,dısardayken emzırmesı ccok zor oluyo ozamanlar verırırm dıye dusundum ama nehır hem tadını begenmedı hem bıberondan cekmeyı beceremedı..
bu sefer devam maması aldım..tadıda cok guzel ama yok onuda begenmedı 2 cay kasıgı zor sokuyorum agzına onuda..
ancca labne yıyor bıde azccık yogurt yıyor.baska bıse sokmuyo agzına..
zorladıgımda hemen mememe yapısıyo:1: verceksen bunu ver be kadın der gıbı:1:
sen ne yaptın neler verdın?
ben bıde gecen tarhana verdım ama onuda 3-4 ccay kasıgı ancca yedı.
yok anam ne vercemı sasırdım,guya pure ve meyve sebze sularıyla beslıccektım ek olarak
ama benımmkının ekı hala benım:1:
emmenın ötesıne gecemedık hala

ben hem benı emsın,hemde baska tadları denesın ıstıyorum,onlardan da vıtamın alsın ıstıyorum
ama olmuyooooooo

bu arada 3 yıllık evlıyım
utu masasını anca dun aldık:1:
hanı utu olayını pek sallamadıgımdan utu masasıda hıc umrumda degıldı..
meger keramet masadaymıs
dunden berı paso utu yapıyorum:1::1::27::27:
görmemısın masası olmus hesaaaabııııı:27:

eneee ayın 26sında evlılık yıldonumumuz ""a""k"lıma "geldı sımdı..
yazıdakı sacma ısaretlerı nehır koyuyor bu arada:1:

hee bıde bu aksam medcezır var,izleyen ve begenen varmı benım gıbııııııı:16::16:

hıc begenmedıgım cagatay ulusoyun hayranımı oldum neeeee:27:

eylul eskısı gıbı esrayı ızlıyonmu qıııızzz??
ooooff oooff gelmısken aklıma ne gelırse yazıyorum ıste:1:

bu arada benım kız reklam hastası oldu.accıyorum reklamları anca oyle benı rahat bırakıyor
bıde klıp hastası..
bıde pepeyı ızlese tamm olcak:1:

bızımkı sımdılık kenan dogulu ve demet akalını terccıh edıyor pepe yerıne:1:
yemın edıyorum bu ıkısı cıkınca cocuk put gıbı kalıyo tv karsısında hareketsız:1:
normalde klıp ızlerken el cırpıyor,ama bu ıkısınde hıpnoz resmen:1:

millanım hoşgeldin kuzummm hee muzmutla sizi çekiştirdik heheh yanlız bıraktınız bizi hain karılar.
soru soracak oluyorum başka topiklere dalıyorum :( kendimi yabancı gibi hissediyorum :(
evet izliyorum mesela şu sıralar başlamasını bekliyorum :D ama eski tadı yok esranında :( doğuraydımda beni özleyin :D ama 3 ay daha burdayım :D

millan maşallah Nehire:nazar: emsin işte ne güzel inşallah benimkilerde hep emer beni....:16::nazar:
ohh maşallah kiloalrıda verdin. benim 3 ayım kaldı işte 12 kilo almışım en son salı tartıldım. 72 kilo olmuşum

Son düzenleme:
günaydın bacılarım nasılsınız??? kızlar size bişi sorcam yaa yawruşumun yanaklarının içinde beyaz beyaz noktalar çıktı ve geçiremiorum karbonatla siliorum sonrasında doktroun verdiği ilacı sıkıorum ağzına ama nerdeyse 1 aydır geçmio mamadan olduğunu düşünüyorumm işten ewe geldiğim zaman emzirebiliorum emzirdiğim zamanda bikaç gün içinde bnm göğsümede geçio o pamukçuk sonra emzirmek için göğsümün iyileşmesini bekliorum yaa çocuk sırf mama emer oldu yaa çok sinirlerim bozuluo nie geçmiolar :5:
canım geçmiş olsun, göğüs pedi yerine kalkanlar var
akan sütler içinde birikiyo hemde dışarı sızmıyo
onlara bi bak istersen. onun haricinde de pamukçuk her bebeğin baş belası
olmayan yok yani, ömerde emziğinden dolayı olmuştu
karadut pamukçuğa çok iyi geliyo, bulabilirsen ağzına suyunu sık
sende göğsünü devamlı karbonatlı suyla sil gün içinde canım

merys bız hala nehırı göturemedık doktora.
kocamla goturuyoz hep,benım kocada ıse erken gıdıp gecc cıkıyo eleman sıkıntıları var.
neyse pazartesı 1 hafta ızne cıkcak ozaman göturcez nehırı.
dolayısıyla ek gıdayı ozaman sorcam.
ama benım uyuz kız hıccbıse begenmıyo.
devam sutu vermeyı denedım,dısardayken emzırmesı ccok zor oluyo ozamanlar verırırm dıye dusundum ama nehır hem tadını begenmedı hem bıberondan cekmeyı beceremedı..
bu sefer devam maması aldım..tadıda cok guzel ama yok onuda begenmedı 2 cay kasıgı zor sokuyorum agzına onuda..
ancca labne yıyor bıde azccık yogurt yıyor.baska bıse sokmuyo agzına..
zorladıgımda hemen mememe yapısıyo:1: verceksen bunu ver be kadın der gıbı:1:
sen ne yaptın neler verdın?
ben bıde gecen tarhana verdım ama onuda 3-4 ccay kasıgı ancca yedı.
yok anam ne vercemı sasırdım,guya pure ve meyve sebze sularıyla beslıccektım ek olarak
ama benımmkının ekı hala benım:1:
emmenın ötesıne gecemedık hala

ben hem benı emsın,hemde baska tadları denesın ıstıyorum,onlardan da vıtamın alsın ıstıyorum
ama olmuyooooooo
millancım nette araştıra araştıra başladım ömere ek gıdaya
biz ömere önce saat 11de meyve püresi (cam rendeden geçiriyorum) 16 da yoğurt olarak başladık
bi müddet sonra yoğurt alerji yaptı vücudu kabardı kızardı kaşıyor deli gibi
dr kesti ek gıdayı, şimdi yeni yeni tekrar başladık
yoğurt yumurta peynir domates alerji yapacak şeyler yasak
alerji damlası kullanıyoruz ama yinede dikkat ediyorum verdiklerime
kaşık maması aldım ömere, arkasındaki tarife göre yaptım cılk su oldu ömer ağzına almadı
şimdi çözdüm olayı, bi ölçek mama bi ölçek devam sütü, göz kararı su
biraz katı olacak sekilde seviyo ömer, içine bi de yarım meyve rendeliyorum
löp löp yiyo, akşam yatırmadan önce veriyorum gece uzun uyuyo
gündüz de 12 gibi patates kabak havuç bi tutam pirinçi koyuyorum tencereye kaynatıyorum yumuşayana kadar
sonra pirinç süzgecinden süzüorum pütürlü oluyo
üstüne bi damla zeytinyağı. başta yemek istemiyordu ama şimdi yiyo çok şükür
bazı günler bu çorba ve muhallebi bile çok geliyo ömere.
sende yavaş yavaş başla derim. öyle böyle ek gıdaya geçecek kuzular.

millanım hoşgeldin kuzummm hee muzmutla sizi çekiştirdik heheh yanlız bıraktınız bizi hain karılar.
soru soracak oluyorum başka topiklere dalıyorum :( kendimi yabancı gibi hissediyorum :(
evet izliyorum mesela şu sıralar başlamasını bekliyorum :D ama eski tadı yok esranında :( doğuraydımda beni özleyin :D ama 3 ay daha burdayım :D

millan maşallah Nehire:nazar: emsin işte ne güzel inşallah benimkilerde hep emer beni....:16::nazar:
ohh maşallah kiloalrıda verdin. benim 3 ayım kaldı işte 12 kilo almışım en son salı tartıldım. 72 kilo olmuşum
eylül hiç takılma canım kiloya
emzirince rahatça veriyorsun bak milanı örnek al :)
taze gelin oldu az dişini sıktı

ha bu arada, kk ya giremiyorum bazen aklıma bile gelmiyo ne yalan söyleyeyim
face açık oluyo ömerden fırsat buldukça ordan yazıyorum size
daha rahat bana, ama haklısınız sizi çok ihmal ettik :(
hakkınızı helal edin.

Günaydın canlar.
Meryscim nedemek biz muzmutla takilioz ;))) arada gelionuz zaten oda yeter bize gizzz :) dogumdan sonra bende gelemem saten uzun bir sure. Wcye kactigimda telefondan girer yazarim :))

selam bacilarrr:16:
dun doktora gittik tesaduf iki doktorumuzda ordaydi beraber ultrasona baktilar masallah iyiymis cadimiz basi sag gogsumun altindaydi gelisimi guzel haftasina gore geri olamsi gec dollenmis olmasindan mis cok sukur olctu bicti bi sikinti yok sukur ama bizim doktor sanki sezeryan yanlisi gibi geldi ona moralim bozuldu resmen sezeryan icin bizi ikna etmeye calisti planli olurmus personelin en iyisi ayarlarmis falan filan biz hayati risk olmadikca kesinlikle sezeryan istemiyoz dedik bakalim insallah allah gonlumuze gore verir amin :16:
heeeeyyt beee ben geldıw:27:
benım koca d smartı ödemeyınce nette kapandı..
neyse macları baslayınca mecbur odedı,bende geldım:27:

tam 2 saattır nehır kucagımda uyuyor,kolum koptu kafasının agırlıgından:1:
bu arada kızım alkış yapıyor:46: ellerını şıklatıyor
muzık calınca sallanıyor,kendı kendıne ayaga kalkıyor sonra ellerını bırakıp dengede durmaya calısıyor
ama hala 1 dısı bıle yok:1:
haa bıde gel dıyıncce gelıyor,hayır dıyınce anlıyor:1:

ben neler yaptım dersenız paso sac rengımı degıstım..
en son bronzkakao yaptım bole kalcam..
kılo vermeyıde kestım suan hala 60 bucuklardayım
rejıwıde kestı awa kılo alwadıw yanı

ıstedıgıw kıloya ulastım ya,60 ın altına ınmek ışın fantazısı olcak onuda acele etmeden vercew ıste

bendekı olaylar bole ıste,cocugu olan,faturası ödenweyen zor gelıyo buraya:27::1:
hee yaa burdakı hawısler hep yalnız kaldı,kendıwı kotu hıssettıw sımdı haaaa:50:

bız dolu dolu hamılelık yasadık burda,doguma gıderken herseyı sıldık supurduk,ardımızda kımseler kalmadı bu hamıslerın basında..
yaa benım bu aralar hamıle kalasım gelıyoo yaaaaaaaaa,özledım herhalde..
2.cıyı yapalım dese kocam keşkem:49::49:
ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:37:
masallah adini andik geldi iyi insan millan :1:
masallah o nehire buyumuste alkis tutuyo :16:
millan disi icin acele etme ne kadar gec cikarsa ona gore dislerinin omru uzun olur cok erken cikaranlar erkenden dusuruyolar zaten...
pazartesi kocan izne cikiyosa yine yoksun bi sure galiba :1:

selam bacilarrr:16:
dun doktora gittik tesaduf iki doktorumuzda ordaydi beraber ultrasona baktilar masallah iyiymis cadimiz basi sag gogsumun altindaydi gelisimi guzel haftasina gore geri olamsi gec dollenmis olmasindan mis cok sukur olctu bicti bi sikinti yok sukur ama bizim doktor sanki sezeryan yanlisi gibi geldi ona moralim bozuldu resmen sezeryan icin bizi ikna etmeye calisti planli olurmus personelin en iyisi ayarlarmis falan filan biz hayati risk olmadikca kesinlikle sezeryan istemiyoz dedik bakalim insallah allah gonlumuze gore verir amin :16:
masallah adini andik geldi iyi insan millan :1:
masallah o nehire buyumuste alkis tutuyo :16:
millan disi icin acele etme ne kadar gec cikarsa ona gore dislerinin omru uzun olur cok erken cikaranlar erkenden dusuruyolar zaten...
pazartesi kocan izne cikiyosa yine yoksun bi sure galiba :1:

Masallah bebise. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Sezeryan nie isterler anlamam ya guya avrupada sezeryan onermiyorlar diolardi.
Evet millan duydu sesimizi :D

Back