Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

aha bak az once bı sayfaya yazdıgımı aynen kopyalım

bende evlenmeden önce 52-55 ıdım
evlendım 60 dan asagıya dusmedım hıc
63 ıle hamıle kaldım.
86 ıle doguma gırdım
79 kılo ıle hastaneden eve dondum..
ve emzırmeme ragmen cok dıkkatlı yıyerek kırkım cıkana kadar 64 kıloya ındım..
hemen hemen 3-4 aydır 64 kıloda takılıyorum
çunku rejımı bırakmıstım..
sımdı yenıden basladım,onca kılo verdım neden 50lı lı rakamlara dusemıyım dedım ıcımden
ve yenıden basladım..bugun 3.gunum

ben spor fln yapmam..zaten bebegımden vaktım yok
vaktım olsa halım olmaz
sadece bende cok katı davranırım rejımde
karbonhıdratı kesınlıkle almam.
sadece proteın+sebze seklınde beslenırım
onlarıda yerken abartmam,cunku mıdem buyurse daha cok yeme ıstegı duyarım.
oncelıkle bı kac gun mınıcık mınıcık yıyerek mıdemı kuculturum.
sonra zaten ıstessemde lımıtı asamam..
bıraz ınatımdır,buda rejım yaparken cok ıse yarar
dıyet yapılıyosa ıradelı olmak şart
yoksa basladıgın yere gerı donersın fazlasıyla

esımde dıyette guya,ıkı kılo verıp gerı almaktan oteye gecemıyor
az kendıne hakım olcaksın

sabahları yuruyus yapmak ıstıyorum aslında,
nehırı arabaya koyup asagıkı parka ınsem dıyorum
orda herkes yuruyus yapıyor.
ama hep usenıyorumm..
kım hazırlanıp ınecek.
ben gıyınecem,sacı bası duzeltcem
bıde nehırı gıydırecem..
poof bosver

canım evin önünde imkanın varsa kaçırma bak kışa gircez hiç yürüyüş felan olmucak!
sen bence üşenme al bebişini sabahları 30 dk yürüsen kar.
ben gecen hafta salıdan beri sabah akşam 20 şer dk yürüyorum her sabah 7:30 da kalkıp koçişimle kahvaltı yapıom sonra hop yürüyüşe her kalktığımda bugün gitmicem diom ama eşim git dio bende uyanmış oluyom zaten

evet ya gıtsem ıyı
esımde erkenden gıdıyo artık,onunla bır cıkardım evden
benı 30 dk kesmez.
bıseyı yapıyosam ılla tam yaparım yada heeçç yapmam
yarın baslıcam şevk geldı

sen yuru yuru,kolay dogum yaparsın yuruyus sayesınde..
ben bılerek yurumemısım herhlade hamıleyken..
normal doguramadıkkı

yani bebegim en az 30 dk istersen daha fazla yürü benim elimde olsa 1 saat yürürüm durmadan ama doktor 20 dk dedi.

verirsin azimlisin sen. 55 e düşersin inşallah

milllan bu arada bebekler yine ters döndü galba kasıklarıma doğru gıdıklanma tekme türü şeyler hissediyorum normal dimi?:18:

daha 24 haftadasın onlar ıcınde fır donerler
34 gıbı falan tamamen dogumm pozısyonuna gırıolardı herhalde
doktorun sana dogumm tarıhı soledı mmı tahmını?
erken dogar falan gıbısınden
normal dogurccan fln dedı mı?

gecen hafta salı gittiğimde ikiside ters doğum pozisyonuna geçmişler dedi. böle olursa normal doğurtturum seni dedi. ama tabi bunlar tekrar test dönebilirler daha küçükler dedi. 36cı haftaya kadar sende kalması gerek bebeklerin dedi. 36cı haftadan önce doğmamalrı gerek dedi. bakalım hayırlısı az kaldı benim doğumada şaka maka

Hayırlı cumalar canlar
Napıyonuz ne kaynatıyosunzu bakalım
Bende iğnenın bırını vurdum diğerıde 2 de onu bekliyorum sonra dus alıcam evımı soyle bı supurup sılım namaz dua derken akşam olur
Herkeste bı kılo verme telaşı ahhh bastınız yarama doktor tedavıde bıle dıyete devam gözünü sevım alma dedivalla ben anladım kı abur cuburdan alıyomusum ben kıloyu sekerı abur cuburu hamus ısını ekmegı kesınce gıdıyo kılolar sebeze meyve ve protein ve bol bol su
Hadı bakalım gıtsın kılolar ben o kadar uğraşıyorum bı hamıs kalırsam ıkı haftada alırım verdıgımın hepsını oyle de bır bünyeye sahıbım

özgecim hayırlı cumalar :) yarasın iğneler bebişine :) inşallah çok yakında gelir kuzun.hakikatten hamilelikte kilo alınıyo seninde yapın müsait benim gibi .) ben kilodan çok ödemle şişmişim çünkü doğum yaptım 2 gün sonra 17 kilo verdim çok sık idrara çıkıyordum ve uzun sürüyodu :) iyiyim şükür derken 2 aydan sonra bebek emmesi kuvvetlendi benim yeme çoğaldı yine aldım şimdi tekrar verme yolundayım :)

tatlım bende pko var bılıyosun benım kılo vermem hepınıze gore daha da zor ama ınsan ısteyınce olmayacak sey yok tatlım ya.Evet benım yapı pkodan once kolay alıp kolay veren bı yapıydı sımdı alıyo ama veremıyoverırsın tatlım uzulme dedıgım gıbı proteın meyve sebze harıcını çıkar hayatından ekmek yemeden duramıyorsan tam tahıllı grubunu tercıh et ve bol bol suuuuu .bende face de gordum dıcem unutuyorum kılo mu aldın sen dıye ah bu kılolar bayanların en buyuk korkusu

çook sıkılıyorum ya yapacak bişey bulmam gerek yemekte yiyemiyorum pogaca börek yapim aman neyse yesemde zaten beceremiom ki

çook sıkılıyorum ya yapacak bişey bulmam gerek yemekte yiyemiyorum pogaca börek yapim aman neyse yesemde zaten beceremiom ki

oyyyy eylülüm tüp bebe tedavısıne basla evde 1 saat oturamayan ben evden çıkmak ıstemıyorum gündüzleri yarın emınonune goturcem kocişi oranın havası bana cok ıyı gelıyo alacam 15/20 tane de fılm yoksa transfer sonrası ev çekilmez

oyy kuzum benimmm bende evden çıkmak istemiyorum ama canımda sıkılıyor (((((( senin transfer olsunda inşallah burdan gün sayarız seni ve eslemi baya merak ediyorum girmediğinizde. film izlemek güzel olur hergün 1-2 film izle sonra bir bakmışsın test zamanı gelmişşşşşş...

Tv de de bişey yok ya... Aşkı memnuyu izliom sonra cılgın teyzeler sonra cennet mahallesi kafayı yedim yicem

pazar gunu evı ıs gıbı yapacaz dedım kocıse cunku yumurta toplandıktan sonra etraflı bı temızlk yapamam.supuru sılerım ancak transfere kadar sonra mıs gıbı otururum yatarım evımde ayy allahım ınsallah nasıp eder .Film ınsanın aklını dagıtıyo benımkının de dağılması lazım en acilindenbenım gıbı yap ben akşama kadar gıkım çıkmadan oturuyorum evde akşam kociş gelınce hemen ıkı naz hoppp dışarıBu arada Eslemı ben de merak edıyorum face de yokkı ordan yazsak Ama kotu bısey yoktur yazardı o bıze hem taşınacaktı ya onlarla uğrasıyolardır bence evet evet oyledır

evet evi temizleyin baya iyi oluyor sonra rahatlıyorsun. Allahtan eşin yardım ediyor maşallah. benim kocamda evi siliyor hafta bir bana iş yaptırmıyor sözde ama ben 2 güne bir evi siliyom haberi yok sanıyorki 1 haftada ev batmıo hhahhahah

evet akşamları dışarı cıkıoz bizde hiç evde durmuyoz ki. zaten son aylarda dışarı çıkamam hem yürüyüş hem gezinti

eslem 35ci haftasında ikizlerde genelde 34-38 hafta arasında sezeryan yapıormuş doktorlar. oyüzden gelmesini dört gözle bekliyorum. İnşallah iyileridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…