inşallah iyilerdir. bu aralar acayip merak ediyorum. 34cü haftasına girdi. naptı ne etti bilmioz hiçben de bi bakayım eslem yazmıştır dedim ama yok
aslm canımmm iyilik ne olsun aynıselam kızlarr nasılsınız iyice boşladınız topigi yaacok gelen olmuyo artık eskisi gibi toplanabilsek iyi olurdu
eylülcüm eslemi bende merak ediyorum yazmıştır belki diye giriyorum yok..inşallahh önemli bişey yoktur
canım benim gel arada yaz işte bize böle senin için giriyorum bakıyorum yazmış mı bişey die? eslemide merak ediyorum o ayrı tabi..Canlarım ben geldım yıne
Bi cööö deyıp kacıyorum
İğnelere devam dun kontroldeydim hersey güzel gıdıyo şimdilik Allahıma bın sukur olsun bır ıgne daha eklendı büyüyen yumurtalar çatlamasın dıye diğer yumoşlar devam etsın buyumeye dıye
Cumartesı gunu kontrole gıdıcem tekrardan buyuk ıhtımal de yumurta toplama gunum bellı olur
Çok yüzsüz oldum kızlar bılıyorum ama sız benım kardeslerımsınız sızden ıstemıyecem de kımden ısteyecem ne olur bu kardesınızı unutmayın dua edın bol bol rabbım nasıp etsın bebişimi bana
ÖPüyorum hepınızı Allaha emanet olun
canım benim gel arada yaz işte bize böle senin için giriyorum bakıyorum yazmış mı bişey die? eslemide merak ediyorum o ayrı tabi..
canım her gece uyumadan önce dua ediyorum sana tatlım hep aklımdasın...
Allah razı olsun tatlım
Ben de kendı telaşımdan Eslemı unuttum rabbımın ıznıyle ıyıdırler ınsallah bı gelır yazar bıze bebıslerım ağlıyo kızlar çıkmam lazım dıye inşallahhhhh
Rabbım darda olan avuç açan dua eden herkesınn dualarını kabul etsın ınsallahhh
özgecim herşeyde vardır bir hayır.rabbim bu yolla bebek sahibi olmanı istedi demekki inşallahta sonu çok iyi ve güzel olur.eminim ki o senin en kıymetlin olacak.bakalım bebişin kime benzeyecek gözleri ne renk olacak kız mı erkek mi olacak :) hep güzel şeyler düşün.gün veremem malum kuzeyden fırsat kılmıyo ama senin için yasin okucam bol dua edicem sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi ol tez zamanda diye.
canım hadi hayırlısı bide hamileymişsin nasıl süpriz olur? korunmuyor musunuz?kızlar sol kasığım batıyo mu ağrıyo mu onu çözemedim ama var birşey :) ben hamileyken bide 5 sene önce kist problemim olduğunda öyleydim.adet olmazsam test yapıcam olursam doktora gidicem.yeniden başa mı dönüyorum ne
canım hadi hayırlısı bide hamileymişsin nasıl süpriz olur? korunmuyor musunuz?
o batma ve ağrı ara ara bende de oluyo canımyok kuzum korunmaya başlamadık daha :) eşim hiç dikkatli değil bende spiral taktırmaya korkuyorum her bünyeye yaramıyo ne yapıcaz bilmem :)
hayırlısı olsun tatlımmmmmyok kuzum korunmaya başlamadık daha :) eşim hiç dikkatli değil bende spiral taktırmaya korkuyorum her bünyeye yaramıyo ne yapıcaz bilmem :)
o batma ve ağrı ara ara bende de oluyo canım
ömeri emzirmesem dün ilaç içecektim
dr sezeryan sırasında çok sayıda kistin var
6ay sonra muhakkak kontrol edelim demişti
önümüzdeki ay giderim anca
seninde ağrın belki kistlerdendir
ben spiral taktırmayı çok çok istiyorum
evlendiğim ilk sene hap kullandım kilo yaptı
kistlerden dolayı adetlerim düzensizdi hormon da almak istemiyorum
işimi en iyi spiral görür dedim
5-6 defa gittim taktırmaya, hepsinde de mantarın var önce tedavi edelim dedi dr
emzirdiğim için etkili ilaç veremiyo, mantar da bi türlü geçmiyo
bliyorum canım ama olacakla öleceğin önüne geçilmiyokız benım kardesıw ıkıncı cocuga spıralle hawıle kaldı,onada cok guvenweyın yanı
yerınden oynayabılıyor..
ayy maşallahgunaydın kızlar..
benım nehır dun basladı tamamen emeklemeye
öncesınde ıkı dız atıp,gerısını surunerek tamamlıyodu
sımdı durmaksızın emeklıyor masallah
evın ıcınde gezmedıgı yer kalmadı
ben nereye gıtsem pesımde dolanıyo
oyle komık görunuyokı,kucucuk bıse,top gıbıpıtı pıtı gıdıyo
neyse su verdıgım kılomu hemen cetvelıme yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?