• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

canım benım Allah razı olsun
İnşallah rabbım bu ıgnelerde kolaylığı sağladığı gıbı sonrasını da hayırlı kılmıştır
Ben sımdı gıdıp dus alayım yasın okuyayım namaz kılayım canım gorusuruz yıne opuyorum senı de oğluşlarını da yesin onları teyzesiiiii:nazar::16:
Allah kabul etsin tatlımmm ...
bende öpüyorum seni oğluşlarımda öpüyormuş tekmeliyorlar heyecanlandılar maşallah onlara:nazar::D :16::54:

merhabalar kızlar:)
öskem namazda dua ederken seni de unutmuyorum..hadi inşallah bu ay güzel haberlerimiz olur..ben de beklemedeyim.
3 eylül regl günüm..bakalım ne çıkacak..ben de stress yapmayayım diye oyalanacak şeyler bulmaya çalışıyorum..
arkadaşlara falan gidiyorum..bu arada bizim kızlardan kpss ye girecek olan varmı? ben bu sene sıkı şekilde hazırlanayım diyorum..yarenlik ederiz birbirimize diye:52:
aslında şu an ki işimde iyi ama devlet işi istiyorum mümkünse:46:
kpss li hatunlar dökülsünler bakiim,tek ben olmıyım:53:

bu arada saçına bakım yapmayı düşünen,krem falan almak isteyen varsa down under ın bakım maskesini ve saç kremini aldım beğendim,,tavsiye ederim..
ayrıca önceden sebamed ve garnierin güneş kremini kullanmıştım çok yağlılardı süresim gelmiyordu..şimdi roc aldım...yağlı değil,üzerinde nemlenmdirici olarakta kullanabilirsinz yazıyor,artık buna takılırım..:54:

dua edin kızlar bu ay olsun inşallah..dün gece sağ arka baldırıma öyle bir kramp girdi ki uykudan uyandım...dedim etim yırtıldı heralde carrt diye,,öyle hissettim..sabah kalktm hala ağrıyordu...hamilelikte olıuomuşya kramplar onlardan sanırsam:52::52: erken başladı yavrum:emir_bebek:

öskem namazda dua ederken seni de unutmuyorum..hadi inşallah bu ay güzel haberlerimiz olur..ben de beklemedeyim.
3 eylül regl günüm..bakalım ne çıkacak..ben de stress yapmayayım diye oyalanacak şeyler bulmaya çalışıyorum..
arkadaşlara falan gidiyorum..bu arada bizim kızlardan kpss ye girecek olan varmı? ben bu sene sıkı şekilde hazırlanayım diyorum..yarenlik ederiz birbirimize diye:52:

bu arada saçına bakım yapmayı düşünen,krem falan almak isteyen varsa down under ın bakım maskesini ve saç kremini aldım beğendim,,tavsiye ederim..
ayrıca önceden sebamed ve garnierin güneş kremini kullanmıştım çok yağlılardı süresim gelmiyordu..şimdi roc aldım...yağlı değil,üzerinde nemlenmdirici olarakta kullanabilirsinz yazıyor,artık buna takılırım..:54:

dua edin kızlar bu ay olsun inşallah..dün gece sağ arka baldırıma öyle bir kramp girdi ki uykudan uyandım...dedim etim yırtıldı heralde carrt diye,,öyle hissettim..sabah kalktm hala ağrıyordu...hamilelikte olıuomuşya kramplar onlardan sanırsam:52::52: erken başladı yavrum:emir_bebek:
ecem hoşgeldin kuzumm:16:
canım senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah özge ve sen inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
3 eylüle ne kaldı şurda hadi hayırlısııııı:49::nazar:

ecem hoşgeldin kuzumm:16:
canım senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah özge ve sen inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
3 eylüle ne kaldı şurda hadi hayırlısııııı:49::nazar:
amin amin ne güzel olur biliyonmu??:52:
bugün arkadaşla gezerken bi tane bebe için convers tarzı çiçekli böcekli bir ayakkabı gördüm,,bayıldımmmmm
onun yanında alamadım ama yarın gidip alıcam..:39:
olmazsa kardeşime veririm:55:

yelek hırka falan öremem beceremiyorum :( ama bir ara eminönüne geccez eşimle ordan süsleme için keçe falan alcam inşallah kapı süsü yapacam canım :D ama gidemedik bir türlü :(

e epeydir güzel haber almıyoruz
yeni akımı da osge ve senden bekliyoruz canım
eylüle ne kaldı şurda
niyeyse bu ay ikinizden de çok umutluyum ben
içime doğuyo desem yalan olmaz
şöyle anası gibi güzel bi kızın olacak gibime geliyo ecem :16:
hem al o conversleri, kendi bebişine giydir annesi :16:
kramplar benim 6ncı ayda başlamıştı seninki bi hayli erken başlamış canım :9:
roch un güneş kremini bende kaç yıldır kullanıyorum tek geçerim cidden
güneş alerjim var benim, tek o koruyo gerçek anlamda
kpss konusunda da Allah yardımcın olsun tatlım
hamdolsun ben atandım da iş konusunda kafam rahat
Rabbim sana önce kuzunu sonra da işini nasip etsin :nazar:

e epeydir güzel haber almıyoruz
yeni akımı da osge ve senden bekliyoruz canım
eylüle ne kaldı şurda
niyeyse bu ay ikinizden de çok umutluyum ben
içime doğuyo desem yalan olmaz
şöyle anası gibi güzel bi kızın olacak gibime geliyo ecem :16:
hem al o conversleri, kendi bebişine giydir annesi :16:
kramplar benim 6ncı ayda başlamıştı seninki bi hayli erken başlamış canım :9:
roch un güneş kremini bende kaç yıldır kullanıyorum tek geçerim cidden
güneş alerjim var benim, tek o koruyo gerçek anlamda
kpss konusunda da Allah yardımcın olsun tatlım
hamdolsun ben atandım da iş konusunda kafam rahat
Rabbim sana önce kuzunu sonra da işini nasip etsin :nazar:
amin canım,inşallah dilek kapıları açıktırda kabul olunur..
kızım olsa nasıl olurdu acep,,merak ettim cidden:)))
alıcam o ayakkabıları ilk defa bir bebe giyeceğinde bu kadar aklım kaldı:9:
aslında şimdi kendi işimi yapıyorum iyi ama kışın iş kapalı oluyor..bir de ben garanticiyim,,devlet bana daha uygun gibi geliyor..:21:
krem konusunda çok haklısın,ben de bunu nemlendirici gibi kullanıcam:54:

Yavrular Napıyosunuz bakim?ben bugun doktorda kontroldeydım yumurtalar asırı tepkı vermemiş iğnelere bu iyi bişey dedi doktorum.bende pko var ya asırı tepkı verırse tedavım ıptal olabılır allah korusun.doktor cok temkınlı gıdıyo sonum hayırlı olsun inş.yumoşlarım büyümeye devam ediyormuş ıkı gün daha iğnelere devam.pzt kontrol büyük ıhtımalde çrş yumurta toplama olacak ecemimve Meryscim eylülüm sızı teyzoş yapmak için can atıyorum rabbım duysun sesımı bebişimi hayırlı kılsın inşallah âmin bu arada telden yazıyorum bazı kelimeler karıştıysa idare edin:p

selam bacilarimmm :16:

Yavrular Napıyosunuz bakim?ben bugun doktorda kontroldeydım yumurtalar asırı tepkı vermemiş iğnelere bu iyi bişey dedi doktorum.bende pko var ya asırı tepkı verırse tedavım ıptal olabılır allah korusun.doktor cok temkınlı gıdıyo sonum hayırlı olsun inş.yumoşlarım büyümeye devam ediyormuş ıkı gün daha iğnelere devam.pzt kontrol büyük ıhtımalde çrş yumurta toplama olacak ecemimve Meryscim eylülüm sızı teyzoş yapmak için can atıyorum rabbım duysun sesımı bebişimi hayırlı kılsın inşallah âmin bu arada telden yazıyorum bazı kelimeler karıştıysa idare edin:p

ecem oske sizede bol bol dua ediyorum rabbim insallah en yakin zamanda sizinde uzunuzu guldurecek allaha emanet kalin :16:

Canimmm hayirli guzel haberlerini bekliyoruz tatlimmmmm

Kizlar gunaydin?
Dun doktora gittim. Bana bir suru ilac yazdi vitamin magnezyum progestan devam bide kan sulandirici bebe aspirini verdi. Bende mal gibi sormadim. Oncesinde alttaki bebegin suyu azalmis biraz dedi. Bende gunde 4lt yakin iciyorum dedim. Oda su icmekle alkali degil dedi. Presantasiyla alkali dedi. Ustteki bebek aliyor dedi. Sonra kan silandirici verdi. Icsem mi icmesem mi bilemedim ya :(

Kizlar gunaydin?
Dun doktora gittim. Bana bir suru ilac yazdi vitamin magnezyum progestan devam bide kan sulandirici bebe aspirini verdi. Bende mal gibi sormadim. Oncesinde alttaki bebegin suyu azalmis biraz dedi. Bende gunde 4lt yakin iciyorum dedim. Oda su icmekle alkali degil dedi. Presantasiyla alkali dedi. Ustteki bebek aliyor dedi. Sonra kan silandirici verdi. Icsem mi icmesem mi bilemedim ya :(

doktoruna tel ac sor bebegım
ıhmale gelmez bunlar:20::20::20:

Kizlar gunaydin?
sordun mu canım dr una

Sordum canim bir sakincasi olsa verirmiydim dedi :$ bebeklere kan akisi iyi gitsin die verdigini belirtti. Ictim bende hayirlisi. Sonra netten baktim baya kullanan varmis.
Canim selam. Okuyprum telden ama yazmaya pek firsat olmuyo. Asprinin bi zarari yok cnm. Bende son aya kadar kullandim oncesinde dusuk yasadigim icin. Doktorunun dedigi gibi kani sulandirdigi icin akisi hizlandiriyormus. Progestanida ilk hamileliimde kanama olduunda vermisti onun ne yaptiini bilmiyorum ama kullaniliyo onu biliyorum

Canim selam. Okuyprum telden ama yazmaya pek firsat olmuyo. Asprinin bi zarari yok cnm. Bende son aya kadar kullandim oncesinde dusuk yasadigim icin. Doktorunun dedigi gibi kani sulandirdigi icin akisi hizlandiriyormus. Progestanida ilk hamileliimde kanama olduunda vermisti onun ne yaptiini bilmiyorum ama kullaniliyo onu biliyorum

Anladim canim saolsin cevabin icin. Icmeye basladim hayırlısı olsun insallah. Sag saglim benimde bebislerim gelsin insallah.

kıloma bakıııııııııııııııııııııııııııınnnnnn:118:
becerecem galıbaaaaaaaaa bu gıdısleeeeeeeeeeee:62:

ne yıyorum dıye merak eden varsa
sureklı domates,salatalık,bıber,yogurt,peynır yıyorum
bol bol soguk su ıcıyoruw

soguk suyu vucut ısıtwak ıcın ekstra kalorı harcarwıs:21::21:

bazende yagsız sebze yewegı yıyoruw
awa aksawları hep dondurwa yedım:17::17:
yınede bayag verdıw 1 haftada

ooo haftada 2 bucuk kılo vermısım.
bu ayda 10 kılo demek
kendımı tebrık edıyorumm:27: