- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.181
- 448
yapmışsın canım hayırlı olsunbende kilo çizelgesi yapmaya uğraşıyom ama zormuş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapmışsın canım hayırlı olsunbende kilo çizelgesi yapmaya uğraşıyom ama zormuş :)
verirsin kuzum verirsinolmuş :) kiloya bak.ilk doğum yaptığımda bile 70 e falan düşmüştüm bu yine iyi bir ara 78.5 falan oldum pes dedim artık bu ne :)
iyiyiz inşallah teyzesi :d kuduruyoz maşalalhiyiyim canım bebişler nasıl :)
iyiyiz inşallah teyzesi :d kuduruyoz maşalalh
evet canım maşallah hareketli olmaları iyimişben çok tedirgindim çok haraketli hiç uyumuyo diye doktorum haraketli bebek iyi biz çok seviyoruz dedi :)
geçmiş olsun canım
çocuk bu ne zaman ateşleneceği belli olmuyo ki
aşıdan sonra ateşleniyo, hastalanıyo ateşleniyo
al dursun evde
günde kaç defa mama veriyorsun miyopi
gazan mübarek olsun milan
Saol cnm. Ben iki kere 30 ml veeiyorum. Hic istemiyorum ama okdr seyin ustune yine Rabbime sukur kesilmedi sutum. Ama istah pek yok iste. Daha guzel beslensem belki atacak ama olmuyoki yaw. Yemen lazim diyorum ama hic beni kwndi halime birakmiyolar. Ole bunaliyomki. Simdisw k.validemlerdeyz onlardan yuz bulubca daha betr oluyo. Onlarda sanirsin uzman cocuk buyutmede he boka karisiyolar. Alin sizin olsun siz bakin diyecm yavruma kiyamiyom.
Ama bi donelim eve kocamda ise baslasin bildiimi okicam az kaldi
mrb cnm nasılsın? yazdığını okuyunca kendimi gördüm sanki yawruma sadece anne sütü verirken habire eşimin tarafı çocuk çok zayıf sütün yaramıo bilmem ne her kafadan bi çıkardılar artık psikolojim bozuldu halbuki doktor her ay alması gereken kiloyu alıo dio... sonra benim böbrekte taş çıkınca hastane de yattım yawrum mamaya başlamak zorunda kaldı 100 ml'me 2.5 kaşık mama koymuşlar ben çocuk toparlandı mama verince falan diolar o ay sonunda bir tarttırdık çocuk sadece 400 gr. almış meğer mamayı çok sulu yapıolarmış mamanın arkasını bi okudum 100 ml 3.5 kaşık konuyomuş çok sinirlendimm hem laf ediolar hem düzgün bakamıolar ah ben çalışmasam da kendi yawruma bakabilsem psikolojim iyice bozulmuş durumda
Ah cnm bunlar bisi deilde kocamin aileme yaptiklarini kaldiramiyorum ben. Anlatsam cok uzun girmek istemiyorum. Bendede psikoloji kalmadi. Neyseki ucretsiz izin aldim ben. Oda gerci tam istediim kadar olmadi ama yinede kocamin dedigi kdrda az almadim. Neyseki baska bi sehre gidicem kendi kafama gore bakicam kizima. Sonrada Rabbim hayirli bi bakici nasip eder ve bunlarada hayirlisiyla bakmayi nasip etmezde kizim bnm kurallarimla buyur insallah.
Kocam cok zor birisi. Doumdan sonrski olaylarda iyice azitti. Aileler arasi kultur farki ben diim 50 siz diin 60-70 yil. Suan tekbisi tutuyor beni. Icimdeki ses simdi gitme sabret diyo. O seste susunca donup gidicem. Vicdanimda sizlamicak hic. Sadece su evde bulunduum zmn bnde duzelirim oda duzelir diye umut ediyorum
Cnm sana yapilan her neyse ins bian once kurtulursun... O kadar iyi anliorum ki seni.. İnsallah kendi diledigin gibi buyutursun bebisini sen sonucta bi annesin cocugunun kotulugunu asla istemezsin ona herseyin en iyisini vermek istersin .. Rabbim sana guc kuvvet versin kulagini tika bildiginden sasma..
Allah yardımcın olsun tatlım yaaSaol cnm. Ben iki kere 30 ml veeiyorum. Hic istemiyorum ama okdr seyin ustune yine Rabbime sukur kesilmedi sutum. Ama istah pek yok iste. Daha guzel beslensem belki atacak ama olmuyoki yaw. Yemen lazim diyorum ama hic beni kwndi halime birakmiyolar. Ole bunaliyomki. Simdisw k.validemlerdeyz onlardan yuz bulubca daha betr oluyo. Onlarda sanirsin uzman cocuk buyutmede he boka karisiyolar. Alin sizin olsun siz bakin diyecm yavruma kiyamiyom.
Ama bi donelim eve kocamda ise baslasin bildiimi okicam az kaldi
bende eslemi merak ediyom ama bizi yazmamiss ...hoscakalingeçmiş sayfalara baktım Eslemin hamilelik takvimini gördüm 34cü haftasına gelmiş maşallah. gelsede bize bir haber verse yahuuuuu... çok merak ediyorum onları
ben de bi bakayım eslem yazmıştır dedim ama yokgeçmiş sayfalara baktım Eslemin hamilelik takvimini gördüm 34cü haftasına gelmiş maşallah. gelsede bize bir haber verse yahuuuuu... çok merak ediyorum onları