• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

selam kızlarr nasılsınız iyice boşladınız topigi yaa :( cok gelen olmuyo artık eskisi gibi toplanabilsek iyi olurdu :(
eylülcüm eslemi bende merak ediyorum yazmıştır belki diye giriyorum yok..inşallahh önemli bişey yoktur:34:

selam kızlarr nasılsınız iyice boşladınız topigi yaa :( cok gelen olmuyo artık eskisi gibi toplanabilsek iyi olurdu :(
eylülcüm eslemi bende merak ediyorum yazmıştır belki diye giriyorum yok..inşallahh önemli bişey yoktur:34:
aslm canımmm iyilik ne olsun aynı :D evet topik sessizlesti baya. herkes yavrularıyla ilgileniyor. arada girip yazışıoz işte :D neyse birbirimizi merakta bırakmayalımda :D :16: şuan eslemi merak ediyorum birde özgenin yazdıklarını okuyorum oda tedaviye başşladı inşallah rabbim gönlünün muradını verir:nazar::49:

sen nasılsın? nasıl oldun gülgüzel?

Canlarım ben geldım yıne
Bi cööö deyıp kacıyorum:1::1:
İğnelere devam dun kontroldeydim hersey güzel gıdıyo şimdilik Allahıma bın sukur olsun bır ıgne daha eklendı büyüyen yumurtalar çatlamasın dıye diğer yumoşlar devam etsın buyumeye dıye :nazar:
Cumartesı gunu kontrole gıdıcem tekrardan buyuk ıhtımal de yumurta toplama gunum bellı olur
Çok yüzsüz oldum kızlar bılıyorum ama sız benım kardeslerımsınız sızden ıstemıyecem de kımden ısteyecem ne olur bu kardesınızı unutmayın dua edın bol bol rabbım nasıp etsın bebişimi bana
ÖPüyorum hepınızı Allaha emanet olun

Canlarım ben geldım yıne
Bi cööö deyıp kacıyorum:1::1:
İğnelere devam dun kontroldeydim hersey güzel gıdıyo şimdilik Allahıma bın sukur olsun bır ıgne daha eklendı büyüyen yumurtalar çatlamasın dıye diğer yumoşlar devam etsın buyumeye dıye :nazar:
Cumartesı gunu kontrole gıdıcem tekrardan buyuk ıhtımal de yumurta toplama gunum bellı olur
Çok yüzsüz oldum kızlar bılıyorum ama sız benım kardeslerımsınız sızden ıstemıyecem de kımden ısteyecem ne olur bu kardesınızı unutmayın dua edın bol bol rabbım nasıp etsın bebişimi bana
ÖPüyorum hepınızı Allaha emanet olun
canım benim gel arada yaz işte bize böle senin için giriyorum bakıyorum yazmış mı bişey die? eslemide merak ediyorum o ayrı tabi..
canım her gece uyumadan önce dua ediyorum sana tatlım hep aklımdasın...:nazar::16::49:

canım benim gel arada yaz işte bize böle senin için giriyorum bakıyorum yazmış mı bişey die? eslemide merak ediyorum o ayrı tabi..
canım her gece uyumadan önce dua ediyorum sana tatlım hep aklımdasın...:nazar::16::49:

Allah razı olsun tatlım
Ben de kendı telaşımdan Eslemı unuttum rabbımın ıznıyle ıyıdırler ınsallah bı gelır yazar bıze bebıslerım ağlıyo kızlar çıkmam lazım dıye inşallahhhhh:1::1:
Rabbım darda olan avuç açan dua eden herkesınn dualarını kabul etsın ınsallahhh

Allah razı olsun tatlım
Ben de kendı telaşımdan Eslemı unuttum rabbımın ıznıyle ıyıdırler ınsallah bı gelır yazar bıze bebıslerım ağlıyo kızlar çıkmam lazım dıye inşallahhhhh:1::1:
Rabbım darda olan avuç açan dua eden herkesınn dualarını kabul etsın ınsallahhh

özgecim herşeyde vardır bir hayır.rabbim bu yolla bebek sahibi olmanı istedi demekki inşallahta sonu çok iyi ve güzel olur.eminim ki o senin en kıymetlin olacak.bakalım bebişin kime benzeyecek gözleri ne renk olacak kız mı erkek mi olacak :) hep güzel şeyler düşün.gün veremem malum kuzeyden fırsat kılmıyo ama senin için yasin okucam bol dua edicem sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi ol tez zamanda diye.

eslem , yağmur , angel merak ediyorum sizi :( yağmur son zaman iyi değildi o yüzden girmicem diyodu iş falan buldu mu acaba psikolojisi nasıl.angel ın kaynanası hala eziyet etmekte mi :) eslemin ikizler ne alem de :) bunlar merak konusu.

kızlar sol kasığım batıyo mu ağrıyo mu onu çözemedim ama var birşey :) ben hamileyken bide 5 sene önce kist problemim olduğunda öyleydim.adet olmazsam test yapıcam olursam doktora gidicem.yeniden başa mı dönüyorum ne :D

özgecim herşeyde vardır bir hayır.rabbim bu yolla bebek sahibi olmanı istedi demekki inşallahta sonu çok iyi ve güzel olur.eminim ki o senin en kıymetlin olacak.bakalım bebişin kime benzeyecek gözleri ne renk olacak kız mı erkek mi olacak :) hep güzel şeyler düşün.gün veremem malum kuzeyden fırsat kılmıyo ama senin için yasin okucam bol dua edicem sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi ol tez zamanda diye.

ah canım benım Allah razı olsun senden de ınan canım su an tek ıstegım o güzel haberı alıp sağlıklı bır hamılelık gecırmek bu tedavı benı çok değiştırdı cok yaklaştırdı Allaha.Herşey güzel olacak dıyorum rabbımın ıznıyle olmazsa da onda da vardır bı hayır hep pozıtıfım ama olmayadabılır onu da unutmuyorum.Ama kararlıyım hamıs kalırsam sızden başka kımseler bılmıcek tanıdık akraba v.s. insanlardan etkilenmek ıstemıyorum hiç

kızlar sol kasığım batıyo mu ağrıyo mu onu çözemedim ama var birşey :) ben hamileyken bide 5 sene önce kist problemim olduğunda öyleydim.adet olmazsam test yapıcam olursam doktora gidicem.yeniden başa mı dönüyorum ne :D
canım hadi hayırlısı bide hamileymişsin nasıl süpriz olur? korunmuyor musunuz?

yok kuzum korunmaya başlamadık daha :) eşim hiç dikkatli değil bende spiral taktırmaya korkuyorum her bünyeye yaramıyo ne yapıcaz bilmem :)
o batma ve ağrı ara ara bende de oluyo canım
ömeri emzirmesem dün ilaç içecektim
dr sezeryan sırasında çok sayıda kistin var
6ay sonra muhakkak kontrol edelim demişti
önümüzdeki ay giderim anca
seninde ağrın belki kistlerdendir
ben spiral taktırmayı çok çok istiyorum
evlendiğim ilk sene hap kullandım kilo yaptı
kistlerden dolayı adetlerim düzensizdi hormon da almak istemiyorum
işimi en iyi spiral görür dedim
5-6 defa gittim taktırmaya, hepsinde de mantarın var önce tedavi edelim dedi dr
emzirdiğim için etkili ilaç veremiyo, mantar da bi türlü geçmiyo :50:

o batma ve ağrı ara ara bende de oluyo canım
ömeri emzirmesem dün ilaç içecektim
dr sezeryan sırasında çok sayıda kistin var
6ay sonra muhakkak kontrol edelim demişti
önümüzdeki ay giderim anca
seninde ağrın belki kistlerdendir
ben spiral taktırmayı çok çok istiyorum
evlendiğim ilk sene hap kullandım kilo yaptı
kistlerden dolayı adetlerim düzensizdi hormon da almak istemiyorum
işimi en iyi spiral görür dedim
5-6 defa gittim taktırmaya, hepsinde de mantarın var önce tedavi edelim dedi dr
emzirdiğim için etkili ilaç veremiyo, mantar da bi türlü geçmiyo :50:

kız benım kardesıw ıkıncı cocuga spıralle hawıle kaldı,onada cok guvenweyın yanı
yerınden oynayabılıyor..

gunaydın kızlar..
benım nehır dun basladı tamamen emeklemeye
öncesınde ıkı dız atıp,gerısını surunerek tamamlıyodu
sımdı durmaksızın emeklıyor masallah
evın ıcınde gezmedıgı yer kalmadı
ben nereye gıtsem pesımde dolanıyo:9:
oyle komık görunuyokı,kucucuk bıse,top gıbı:9::9:pıtı pıtı gıdıyo:emir_bebek::emir_bebek:

neyse su verdıgım kılomu hemen cetvelıme yazayım:8::8:

kız benım kardesıw ıkıncı cocuga spıralle hawıle kaldı,onada cok guvenweyın yanı
yerınden oynayabılıyor..
bliyorum canım ama olacakla öleceğin önüne geçilmiyo
ben önlemimi alayım da takdir Allahtan

gunaydın kızlar..
benım nehır dun basladı tamamen emeklemeye
öncesınde ıkı dız atıp,gerısını surunerek tamamlıyodu
sımdı durmaksızın emeklıyor masallah
evın ıcınde gezmedıgı yer kalmadı
ben nereye gıtsem pesımde dolanıyo:9:
oyle komık görunuyokı,kucucuk bıse,top gıbı:9::9:pıtı pıtı gıdıyo:emir_bebek::emir_bebek:

neyse su verdıgım kılomu hemen cetvelıme yazayım:8::8:
ayy maşallah :nazar::nazar::nazar:
resimlerden belliydi emekleyeceği , toto yukarda :9:
emeklemenin ardından yürümek ve çekmeceleri karıştırma faslı var
maşallah yaa ne kadar hızlı kilo veriyorsun millan
ne yapıyon da veriyosun bana da bi yol göster bacım

Back