seraycım hoşgeldin tatlımmmmnapiosunuz bakim? arada giriyorum kimsecikler yokk
evet evi temizleyin baya iyi oluyor sonra rahatlıyorsun. Allahtan eşin yardım ediyor maşallah. benim kocamda evi siliyor hafta bir bana iş yaptırmıyor sözde ama ben 2 güne bir evi siliyom haberi yok sanıyorki 1 haftada ev batmıo hhahhahah
evet akşamları dışarı cıkıoz bizde hiç evde durmuyoz ki. zaten son aylarda dışarı çıkamamhem yürüyüş hem gezinti
eslem 35ci haftasında ikizlerde genelde 34-38 hafta arasında sezeryan yapıormuş doktorlar. oyüzden gelmesini dört gözle bekliyorum. İnşallah iyileridir
napiosunuz bakim? arada giriyorum kimsecikler yokk
inşallah kuzucum. iyi düşünelim dediğin gibi iyi olsunlar inşallahonunkıler de bır de tup ya belkı doktor daha hassastır canım ınsallah ıyılerdır güzel dusunelım güzel olsun doğum yaptıysa eger bı zaman gelemez ınternet felan bağlatmadılarsa yenı eveaynen ya bende ıkı günde bır sılıyorum süpürüyorum yerde tozlar saclar helekı lamınant parkede kenarlarda bırıkıyo heheheh benım evı görme eylül onumuz tranvay mınubus otobüs hattı arkamız otoban sokak aralarındada ınsaat eksık olmaz bendeki tozu dusun sırf su toz olayından tasınacam he bu evden benımkı ınce temızlk yapcaz deyınce ılk bı surat düştü nıye ozellıkle benım evde olduğum gun dıyo dedım nolur ne olmaz ben yormım kendımı yumoşlarım rahat etsın
inşallah kuzucum. iyi düşünelim dediğin gibi iyi olsunlar inşallah
senin evde benim ev gibiymiş. evin önünde cadde var günde 2000 araç geçiorben siliom toz alıyom pencere acık olunca saniyesinde toz
hahah erkeklerin o surat ifadeleri zaten çok komik oluyor. şimdiden başla canım naza bende öleydim çatlatma iğnesinden sonra iş miş yapmadım :dvalla bunca zaman bekledik nazda yapcaz dimi kuzuu
aynen gezmek tam bennlikaynen ya yatak odasının camının onlerını sıl mutfagınkıne geçmeden tozdun akşam baya bı gezdık ortakoye gıttık geldık eve tam apartmana gırcez gectı mı sıkıntın dıyo bana her gun çıkıyoruz dışarı ya gezmek ıyıdır ıyı
aynen gezmek tam bennliksabahtan akşama kadar gezebiilirim
haklısın canım şöyle sonsuz paramız olsaaynen ama cebımde düşünmeden harcayacağım param olacak yıcem içcem alışverıs yapcam.Oyle fazla param yoksa harcamamam gereken bır durumum varsa evden çıkmamayı yeğlerım cunku çıkınca mutlaka ınsan bısey gorup gözü kalıyor
haklısın canım şöyle sonsuz paramız olsaeve ugramam heralde param yoksa zaten dışarı çıkınca zevk almıyorsun ki :/
gördüm canım saclarını begendim maşallah güzele ne yakışmazki...aynen canım.Ben de tüpe başlamadan kusafore gıttım boyattım kestırdım her gun yenı bıse dıyorum kocişe sunu almam lazım bunu almam lazım.Özge benı tüp bebek degıl de sen bıtırdın dıyo banabu arada bugun patronuna soyleyecektı tup bebek yaptığımızı yumurta toplamada ve transferde ızın alması lazım ya babam gelmıstı dun yolladık onu memlekete adam sıkılıyo çaktırmıyor kendı evı gıbı olmuyo maalesef ınsanın düzenını arıyo. tabı tabı yengenın her zaman yanında ol iş her zaman olur onun sana en cok ıhtıyacı olduğu zaman su an ıstedıgın zaman ara gelme demıs yerım ben o amcamı ya 80 yasında ama çok şeker bişi bana yenge dıyo bir de hehe trilyonluk amca bizi evlat alsa ne olur ki yani sadece de bır oğlu var oh anasını satayım torununun torunu çalışmasa sımdıden gelecegı hazır
gördüm canım saclarını begendim maşallah güzele ne yakışmazki...
iyi bari iş yerinden izin almada sıkıntı yoksa buda güzel eşler stresli olunca bizde ister istemez sıkıntılı oluyoruz buda bize zarar ....
bazıları doğmadan şanslıneyse çok şükür halimize dimi ama sevdiklerimiz yanımızda olsun bizden zengini yok
aile ve eşin destek olması çook güzel bişe allahım bozmasınBundan öncekı her merkeze gıdısımde babam vardı yanımda ilginçtır güç alıyo ınsan yanında bırı olunca.Şimdi o gıdınce eşim olsun bana bişicıkler olmaz.Evet canım maalesef sans faktörü geçerli bazılarına.Amannn dediğin gibi eylülcüm azıcık aşım ağrısız başım en buyuk servet sağlık ve sevdıklerımız rabbım onları basımızdan eksık etmesın para dedıgın çalışılır kazanılır heçtee önemli değilll
aile ve eşin destek olması çook güzel bişe allahım bozmasın
mutluyuz en azından sevdiklerimiz yanımızda olsun dimi ama para dediğin kazanılır... önemli olan huzur
iğnede korkulacak bişey yok bende kendim vuruyordum hep ilkini hemşireye vurdurdum sonra hep kendim vurdum çatlatma iğnesinide hemşiteye vurdurdum koldan oldugu için.evet canım şükür olsun rabbime.Normalde annem de gelecektı ben cok buyutuyordum gözümde bu tüp olayını ıgneyı nasıl vururum nasıl gıder gelırım transferden sonra yatacam hasta gıbı.Sonra işin ıcıne gırınce bı baktım ki iğneler tam benlıkçatır çatır vuruyom kendıme eee dedım anneme gerek yok kadı bı daha yorulmasın boşuna bıde sınırlılık halı var bende ılaclardan sımdı anneme çatarım kadını ıstemeden kırarım açıkçası ıstemedım bu yüzden gelmesını.Babamla gıttık geldık merkeze e bugun ıgneler bıttı sukur yarın kontrol var duruma gore yumurta toplanacak tas çatlasın 2/3 defa daha gıdıcem merkeze babama da aldık bıletını yolladık Bundan sonrasında Allah utandırmasın ınsallah.Sınırlılık halım gectı bıraz bıraz ama koku hassasıyetı devam demın burnuma sarımsak kokusu gelıyo dünde ortakoyde oturuyoruz köfte kokuyo ay o sarımsak kokusu bıtırdı benı hep yan etkıler transfer olsun annecıgım gelır yıne yanıma dayanamaz
iğnede korkulacak bişey yok bende kendim vuruyordum hep ilkini hemşireye vurdurdum sonra hep kendim vurdum çatlatma iğnesinide hemşiteye vurdurdum koldan oldugu için.
hangi iğneyi verdi sana doktor canım?
anne baba allah başımızdan eksik etmesin inşallahhhh
evde bebek şekeri yap canım boş zamanlardaçook sıkılıyorum ya yapacak bişey bulmam gerekyemekte yiyemiyorum pogaca börek yapim aman neyse yesemde zaten beceremiom ki
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin yarın. inşallah hersey yolunda gider kuzummmgonalf canım bugüne kadar hıc canım acımadı artık vura vura sertleştı etlerım bırde dun çatlatma önleyıcı vurduğum yere yakın vurdum bugun gonal f yı ılk defa acıdı.Diğer tarafa da göbeğin öbürünü vurdum bugun oda acımadı ama ılk defa kanadı.Bana final yaptı iğnelerım heralde bugundoktorum uygun görürse yumurta toplama için gerıye sadece çatlatma iğnem kalıcak ama transferden sonra iğne verır mı bılemem tutsun dıye
yelek hırka falan öremem beceremiyorumevde bebek şekeri yap canım boş zamanlarda
ben yelek hırka patik örüyordum
güzel vakit alıyor
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin yarın. inşallah hersey yolunda gider kuzummm
transferden sonra bende bilmiom verirlermi bişey. neyse zorlu zamanı atlattın canım sırada şimdi toplama ve transfer var. inşallah hayırlısıyla atlatıp güzel haberlerle gelirsin kuzmmmhepp dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?