- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
selam kızlar.topik olarak bir çoğumuz lohusalık dönemini yeni yaşar gibiyiz.çünkü çıkamadık o bunalımdan.sağolsun eşlerimiz ve aileleri izin vermiyo.sago,miyopi,ben neler yaşadık kolay değil gerçekten.rabbim sabrını veriyo ama nereye kadar.gerçekten alıp başımı gitmekten bile korktuğum çok oldu tek değil tabiki kuzeyle.o benim herşeyim.hele ilk doğum yaptığım zaman sanki ben değil kayınvalidem doğum yapmış gibiydi akşam 10 da gider yatardı sabah 10 a kadar açmazdı odamın kapısını kuzeye ilk doğduğu günden beri geceleri ve gündüzleri hep ben baktım.kendi evime geçince sağolsun annem hep geldi yemeğimi yaptı kuzeyi yıkadı bana destek oldu.ocak 24 te doğum yaptım o kış soğunda k.validelerin evinde kombi 15 te duruyodu kuzeyi her emzirmeye kucağıma aldığımda burnu buz gibiydi çok ağladım gizliden mesaj attım anneme gelin beni alın diye.zoruma giden kuzey 16 günlükken görümcem gelmişti o zaman hamileydi kombi gece gündüz 21 de yanıyodu.mantık neydi anlamadım.6 aylık oldu oğlum k.validem ve k.peder bir parça atlet almadı yemin ederim.aldıkları 3 paket bez onuda 3 aylık falandı herhalde aldıklarında.sağolsun k.validem örgü çok yapmıştı onları getirdi verdi o konuda hakkını yiyemem.gmrümcemin pike takımları kızının kıyafetleri daha doğum yapmadan alındı götürüldü.hiç ses etmedim eşime de demedim almayan almasın yapmayan yapmasın şükürler olsun oğlum büyüyo neyi eksik sanki.rabbim onlara sağlık versin kimse gözümde değil eşim bile.her defasında beni depresyona soktu ama bende seviyorum malesef.mantıksızca bir aşk işte benimkisi.bazen şaşıyorum evlendim yetmedi bide çocuk yaptık diye ama tek yapabildiğimiz şey de oğlumuzmuş.eşim facebookta kuzeyin resmini koyup altına canım benim en iyi yaptığım şey sendin yazmış sitem eder gibi.bana da mesaj atmıştı ben işe yaramaz lanet herifin tekiyim seni haketmiyorum çok incittiğimi biliyorum seni çok seviyorum diye.kıyamıyorum ya kıyamıyorummm seytana uyamadım hiç dönüp gidemedim.hala açmı tok mu diye düşünüyorum.allahım içimizi rahatlatsın kızlar bu kötü düşünceleri alsın gönül ferahlığı versin.aminnn