Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslm canımm hoşgeldin.selammunaleykum can bacilar...
yaa gitmedikde hazirlaniyos gitcez insallah
hoşgeldin canım nasılsın? gelmeyenleri yoklamaya alıyordum hahahbende geldim bende geldim heyooooo
hoşgeldin canım nasılsın? gelmeyenleri yoklamaya alıyordum hahah
hee farkettim hoşgeldim pufpufum aman canım iyi olun bende aynı ramazan telaşesi şimdi bayram telaşesi :s
he ya gördüm gördüm, yok yazılmamak için hemen sesimi çıkardım bende
sağol canım iyiyim ramazan hali işte yuvarlanıp gidiyoruz.. sen nasılsın?
özgemmm hoşgeldin ayy bende bunaldım evde hiç sorma tatilde yapamadık bu sene çıldırcam ya napion nasılsın?Şişttt ben de burdayımm sıkılıyorum evde poffff
özgemmm hoşgeldin ayy bende bunaldım evde hiç sorma tatilde yapamadık bu sene çıldırcam ya napion nasılsın?
ben busene evden çıkmadım iştende ayrılınca evde pinekliyom. dayak mıtatılı erken yapınca benım gıbı yıne sıkılıyosun
ay ne bılım ya yapcak bısey bulamıyorum oruç halsızlık yapıyo yatıyom uzanıyorum oda sıkıyoben dayak ıstıyorum dayak
bebişler nasıl benımde ılacın bıtmesıne 1 hafta kaldı bıter bıtmez adet olup doktora gıdıcem ıste bısmıllah dıcez tüp bebeye inşallah
ben busene evden çıkmadım iştende ayrılınca evde pinekliyom. dayak mı
canım maşallah bizde iyiyz heralde yarın doktora gitcez inşallah hersey iyi çıkar ayrıntılı ultrasona gircez. hayırlısı.
evet seninde sayılı günler kaldı sonra burdan gün saycaz inşallah. ben çatlatma iğnemi oldugumda burdan saydım hep hayırlıs haberini almaya az kaldı canımm ben inanıyorum gelecek meleklerinnnn
inşallah canım arkadaşım inşallah.canım benım saolasın.İnşallah tatlım ya rabbım yazmıştır bana bebısımı.Canık hıc kıymetlı degıldır benım hastalık konusunda cok dırayetlıyımdır ama yıne de su ıgne olayları tedırgın edıyor benı annemle babam gelıcekler yanımda olucaklar annem vuracak ıgnelerı ınsallah.Zaten seker hastası ınsulın vuruyo her gun kendıne .İlk defa bu kadar adet olmak ıstıyorumolım de baslasın su tedavı yanı benım yayıla yayıla son haftam haftaya baslıyo benım heyecan
Calısırken evde olmayı ozlerdım evdeyken çalışmayı ben kesın dayaklığım heee
inşallah canım arkadaşım inşallah.
ailenin yanında olması çok güzel olur senin için hem zaman gecer hemde stresin azalır. ben hamileliğimi öğrenmeden 3 gün önce gelmişti annem 40 güne yakın kaldı yanımda saolsun herseyimle ilgilendi. anne gibisi yok.
iğnelerden korkma sakın ben kendim yapıyordum ucu incecik zaten kalem gibi bir alet bastınmı anlamıyorsun bile canında acımıyor. takma iğneyi hiç anlamıyorsun. inşallah hayırlı haberlerle geleceksin. 1 ay sonra bu zamanlar son günlerini sayıyor olacagız.
anladım canım ben gonal F kullandım canım onun ucu inceydi. aynı zamanda hapta içti yumurta geliştirici. sonra çatlatma iğnesi. sonra gün saydık işte . rabbim sana da yaşatsın inşallah bu duyguyu. inşallah az kaldı alacaz seninde güzel haberlerini.ay bu ıgneler bıraz daha kalın uçlu canım tozlarla suyu karıstırıyosun felan yengem yanımdaydı ya 1 ay once ona hep ben yaptım ıgnelerını ordan bılıyorum oda bayramın 1.gunu alacak hayırlı haberı ınsallah.Ben transfere kadar annemlerı tutacam sonra yollıcam cunku o stres anında onlarıda strese sokarım hem ben evde yatarken onlar benı bırakıp bı yere gıtmezler onlarda sıkılırsa daha cok üzülürüm herkesın bellı bır duzenı var ben bıle annemlere gıdınce bellı bır zaman sonra duzenımı evımı arıyorum
5.gun embrıyosu konulursa sansım artıcak ınsallah oyle de olur Allahtan maddı anlamda sıkıntı hıc yasamadık aılem yardım edıyor bırde o olsaydı cok sıkılırdım heralde rabbım sıkıntıya sokmuyo şükürler olsun ınsallah pozıtıf haberlerı alıpta sızınle paylaşmayı da nasıp eder
anladım canım ben gonal F kullandım canım onun ucu inceydi. aynı zamanda hapta içti yumurta geliştirici. sonra çatlatma iğnesi. sonra gün saydık işte . rabbim sana da yaşatsın inşallah bu duyguyu. inşallah az kaldı alacaz seninde güzel haberlerini.
anladım bitanem herseyin hayırlısı. gonalf ince ondan verirse hazır toz zaten sadece ayarlayıp vuruyorsun kalem gibi bişey zaten. rabbim gönlünün muradını versin İNŞALLAHHHH Dualarım seninle kuzummmmm Kadir gecesinde aklımdaydın sanada dua ettim bitanem.yengemın doktoru gonal f vermedı 3 tane toz ıkı su olan bı ıgne tozlarla suyu karıstırıyosun sonra hepsını karıştırıp şırıngaya cekıp enjekte edıyosun sonra ıkıye cıktı ıgneler yıne gonal f yoktu içinde oda bıraz daha ınceydı yumurtalar çatlamasın dıye .Ama yengem benım gıttıgım merkeze gıtmedı benım gıttıgım merkeze gıdenlerle yazışıyorum topıkte sureklı gonal f kullananlar çoğunlukta bakalım hayırlısı tatlım oyle de böylede vuracaz kaçış yok
Insallah tatlım rabbım güzel sonuca ulaştırır