canım sinirlenince ben de senin gibi oluyorum ,,hatta Allah ım kuvvet verse de dalabilsem şu adama diyorum ama diyorum ki sakinleşince ne diye helak ediyorum ki kendimi,boşveeer..
bak ben hamilelik yüzünden neler çektim,kürtajıydı kan almasıydı,alttan muayeneler..bir de genetiğe gidelim diyorum genetikte ondan da kan alınacak ya mıyy mıyyy davranıyor..neyseki bastırdım..ben 2 yıldır kaç kere kan verdiğimi unuttum,eğer o genetik te bişey çıksın uçarım sana dedim...
ama içimden geçen ne biliyomusun sago,senin eşin maddi durumdan böyle davranıyor..gerçekten erkekler böyle...sen akşam konuş ama tartışmaya girme..bitirelim gibi laflar etme..çünkü o da darda zaten,ağzından birden "tamam" lafı çıkar..dönemezsiniz bu defa..zaman ver biraz..senin de yorulduğunu anlıyorum ama kadın olmaz zor..şunu bana söyleselerdi "ne diye alttan alıcakmışım" der çıkardım..ama öyle değil,yürüyen evliliklerde fedakarlık yapan hep kadın..bunu kötü olarak düşünme..erkeğin görmediğini de düşünme..tam dar anında göremiyor ama feraha çıkınca,,nefes alınca görecektir..bak sen de diyosun böyle değildi diye..şu an rabbim sizi maddi maenevi sınıyor..inşallah mükafatınız da büyük olur,,bol bol dua et..o senin eşin,en özelin,en sevdiğin...güzel bir yemek hazırla,güzelce giyin,daraldığından bunaldığından bahset sakince..tek başına başedemeğinden onunda yardımına ihtiyacın olduğundan bahset..gülümse,sarıl ve geçeciğini söyle..dışarısı zaten sıkıntılı evimizde gülüp eğlenelim de...ben ne evi bırakman,,ne de boşanma kelimesi etmen taraftarı değilim..rabbim yardmcınız olsun üçünüzünde.