• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

çok kötüyüm çooookkkkk elim ayağım titriyo şuan eşyaları koyamıyorum bile çantaya:(
Rabbim yardımcım olsun. Cebimde beş kuruş param yok:( :(
bilekliğim war altın onu bozdurucm giderken.
yapma kuzum böyle yaaa :((((
eşim gelince çıktım keşke çıkmasaymışım
habersiz bırakma bizi sagocum
kıyamam yaa :((( çok üzüldüm şu an
kızlar nerdesiniz :43:

yapma kuzum böyle yaaa :((((
eşim gelince çıktım keşke çıkmasaymışım
habersiz bırakma bizi sagocum
kıyamam yaa :((( çok üzüldüm şu an
kızlar nerdesiniz :43:
:( bende şimdi okudum faceden yazışıyorduk kıyamam yaaa! Allah yardımcısı olsun

dun doktora gıttık ama muayene olamadım doktor rahatsızlanmıs belı tutulmus aynı hastanede farklı boolumde tedavı goruodu komık geldı bı an ,doktorun doktora gıtme dusuncesı:) tobe ya guldugum seye bak ,,neyse cumartesı gıtcez ınsallah o zamana kadar ıyılesır doktorum:))

dun doktora gıttık ama muayene olamadım doktor rahatsızlanmıs belı tutulmus aynı hastanede farklı boolumde tedavı goruodu komık geldı bı an ,doktorun doktora gıtme dusuncesı:) tobe ya guldugum seye bak ,,neyse cumartesı gıtcez ınsallah o zamana kadar ıyılesır doktorum:))
hayırlısı olsun tatlım cumartesi ye bi şey kalmadı şurda :)))
ya kızlar siz niye hiç göbişlerinizin resmini koymuyosunuz
bizi sıkıştırıp duruyodunuz koyun diye

Masallahhh diyin he :)))

Eklentiler

• $IMG_20130730_125048.jpg
    $IMG_20130730_125048.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 54
selam bacilar sukur hava bugun serin yoksa ben dus almaktan baliga dondum yaa :1:
kist için test yapmıştı doktor kötü bişeym i diye normal çıkmış çok şükür kızlar:35:
cok sukur canim o zaman adetle atilan kistlerdendir sen gecikince buyumustur o dert etme gecer insallah:16:
eylul masallah masallah yakismis sana ama benimki daha buyuk sanirsam :1: catlak falan varmi hamile gacilar durum ozeti gecin bakem:1:

selam bacilar sukur hava bugun serin yoksa ben dus almaktan baliga dondum yaa :1:

cok sukur canim o zaman adetle atilan kistlerdendir sen gecikince buyumustur o dert etme gecer insallah:16:
eylul masallah masallah yakismis sana ama benimki daha buyuk sanirsam :1: catlak falan varmi hamile gacilar durum ozeti gecin bakem:1:
yok henüz çatlağım bacım :D muzmut senden de foto bekliyorum canımm :16:

Son düzenleme:
Masallahhh diyin he :)))
ayy bu mu göbek :9:
kendimle kıyaslıyorum da devanası gibiymişim hakkaten :)))
maşallah kuzucum :nazar:
Rabbim nazarlardan saklasın

onada masallah o zaman bende de yok ama diyom acaba son aylardami oluyo yani bilenler biz bilmeyenlere anlatinnn:52:

canım benim çatlağım dizlerimin arkasında oldu
karnımda vs başka yerimde olmadı
dizlerimin arkasını da doğuma az bi zaman kala gördüm çok moralim bozulmuştu
onun haricinde, doğumdan gelince karnımda minik minik kırmızı çizgiler vardı
eyvah dedim aylarca yağlandım durdum o kadar çatlamadım, doğumdan sonra kaldı bunlar
meğer geçiciymiş, annem demişti geçer diye, geçti

ayy bu mu göbek :9:
kendimle kıyaslıyorum da devanası gibiymişim hakkaten :)))
maşallah kuzucum :nazar:
Rabbim nazarlardan saklasın

canım benim çatlağım dizlerimin arkasında oldu
karnımda vs başka yerimde olmadı
dizlerimin arkasını da doğuma az bi zaman kala gördüm çok moralim bozulmuştu
onun haricinde, doğumdan gelince karnımda minik minik kırmızı çizgiler vardı
eyvah dedim aylarca yağlandım durdum o kadar çatlamadım, doğumdan sonra kaldı bunlar
meğer geçiciymiş, annem demişti geçer diye, geçti
amin canım saolasınnnnnn:16::54:

aklıma geldikçe yaptıkları sinirleniyorum yaaa. doğum yaptığım gece yanımdan gidecekti beyefendi neymiş efendim annem varmış ona gerek yokmuş. Zorla tuttum beyefendiyi yanımda annesi hastalandı doğumdan sonra 5 gece yanında kaldı ablalarına sizde kalacaksınız diyemedi bile. düşündükçe siinirleniyorum düşündükçe elim ayağım titriyor sütüm gidiyor:(

Rabbim dayanma gücü versin ne diyim ki.

Bunu okuyunca yazmadan edemedim. Annem yanımda kaldı doğumdan sonra. Eve geçtikten sonra k.validemler vardı evde annemler burda oturduğu için babam rahatsızlanınca annem 4yada 5.gece gitmek istedi. Bana sordu bende normal doğum olduğu için çok sıkıntım yoktu zaten sabahtan gelecek diye git dedim. Giderken anneme demediğini bırakmadı. Annemlerin benim değerimi bilmediğimi kaldı, doğru düzgün çeyiz vermediğimi kaldı, bebek odasını zorla aldırmakmı kaldı. Ogünden beri hrgün annemleri eleştirmesini dinliyorum.
Ona göre annemler bana bakmaya çocuğuma bakmaya mecbur. Hergün annem geliyor kadıncağız. Halbuki yalnız kalabiliyorum, öle bi korkumda yok ama eşimin çenesi yüzünden anneme yalvarıyorum.
Annemlerin yüzüne bakamıyorum artık, Hergün ağlamak geliyor güya bana değer verdiğini bunca yıldır annemlerin bana yeterince değer vermediğini benim avukatlığımı yaptıını söylüyor. Ama ben annemden babamdan razıyım bunu anlamıyor.
Onların tarafında bişi söylediğimde annem babam için kocamı evliliğimi yakkktıımı söylüyor. artık okadar çok yoruldumki, Allahtan sütüm kesilmiyor ama iştahım az canım yemek istemiyor, ne kadar zorlasamda yiyesim gelmiyor. Birde bunların üstüne anneme böle dedin, anneme şunu dedin diye surat asıyor bana.
Biliyor aileside buna sebep. Şu doğumdan sonraki zamanlar için hakkımı helal etmiyorum, ne ona nede onu dizginlemedikleri için ailesine. Allah yukarıda bana ve aileme yaşattıklarının hepsini kendisi ve aileside misliyle yaşasın ve ben görüm istiyorum. Böylece aklı başına gelsin istiyorum.
Onu bırakıp gitmek istiyorum, galiba sevgim bitiyor ama kızıma ne hesap veririm sabredemedinmi derse diye Rabbime dua ediyorum onu ıslah etsin diye. Annesinden babasından nefret ediyorum. Kendimden nefret ediyorum neden anası gibi arkadan iş çeviremiyorum onu yanımda tutamıyorum bütün bunlara sebep oluyorum diye. Ailem bunları haketmiyor ama çenesine dayanamadığım ve diyeceklerini artık kaldıramayacağım için susuyorum ama o susmuyor.
Atamam oldu başka bi şehire gidicez, çalışmaya başladığım zaman bakıcıya bırakamazmış anneler gelip dönüşümlü olarak bakacakmış. mecburlarmış. Herkes öle yapıyormuş.
Babam artık annemi sadece eşim yokken yolluyor ben böyle bişi nasıl isteyim. Kaldıki iki tarafınfa ne mecburiyeti var. Ama anlamıyor. Güya bana onlardan daha çok değer veriyormuş ama bn bunları göremiyorum. Sinirlendiğinde gözü dönüyor. ve hep ben haklıyım diyor. Hiçkimseye anlatamıyorum buraya bile yazmayı çok düşündüm ama dayanamıyorum artık.
Kendi bırakıp bırakıp gidiyor, annen gelecek diyor, fedakarlıklarını görecem diyo, ağzımı açıp bişi diyemiyorum ya. Okadar zoruma gidiyor anlatamam.

Ne kadar çingene biriymiş ve aileside aynı. Annemler illa oda takımı alacakmış, yüzsüz gibi istedi bide almazlarsa ne yapacak bilmiyorum. Bütün arkadaşlarının akrabalarını kayınpederi almış, arkadaşının birinin cebinden para çıkmamış. Napim ben yani, almıyorlarsa alın diyemem. Velevki haklı bana az değer veriyorlar, bu benim sevgimi değiştirmiyor. Ben seviyorum onları. bunu söylüyorum yine onları savunuyorum diye duymadıım laf kalmıyor.

Bırakıp gidicem diyorum, kızınıda göremezsin diyorum, ben öyl sancakmışım 2 yaşından sonra alırmış kızımı.

Rabbim akıl fikir versin, ıslah etsin. Aileside benle ilgili huzurumuzu bozacak şeyler yaptıkça söyledikçe huzur bulamasınlar ne burda ne ahirette. Çok fesat bi kadınmış ve kocamıda öle almışki avucuna görseniz her boku kocama sormadan yapmıyorlar, akıl veren kocam sanırsınız ama kadının bi dediğinden çıkmıyorlar.

okuduklarımdan sonra aklım sagoda kaldı:50::50::50:
allahım yardımcısı olsun..kocasının aklı basına gelır umarm en kısa zamanda:47::47:
inş. guzel haberlerle gelırsın sago
başka hıcbıse yazasım kalmadı,okuduklarımdan sonra:50:

Bunu okuyunca yazmadan edemedim. Annem yanımda kaldı doğumdan sonra. Eve geçtikten sonra k.validemler vardı evde annemler burda oturduğu için babam rahatsızlanınca annem 4yada 5.gece gitmek istedi. Bana sordu bende normal doğum olduğu için çok sıkıntım yoktu zaten sabahtan gelecek diye git dedim. Giderken anneme demediğini bırakmadı. Annemlerin benim değerimi bilmediğimi kaldı, doğru düzgün çeyiz vermediğimi kaldı, bebek odasını zorla aldırmakmı kaldı. Ogünden beri hrgün annemleri eleştirmesini dinliyorum.
Ona göre annemler bana bakmaya çocuğuma bakmaya mecbur. Hergün annem geliyor kadıncağız. Halbuki yalnız kalabiliyorum, öle bi korkumda yok ama eşimin çenesi yüzünden anneme yalvarıyorum.
Annemlerin yüzüne bakamıyorum artık, Hergün ağlamak geliyor güya bana değer verdiğini bunca yıldır annemlerin bana yeterince değer vermediğini benim avukatlığımı yaptıını söylüyor. Ama ben annemden babamdan razıyım bunu anlamıyor.
Onların tarafında bişi söylediğimde annem babam için kocamı evliliğimi yakkktıımı söylüyor. artık okadar çok yoruldumki, Allahtan sütüm kesilmiyor ama iştahım az canım yemek istemiyor, ne kadar zorlasamda yiyesim gelmiyor. Birde bunların üstüne anneme böle dedin, anneme şunu dedin diye surat asıyor bana.
Biliyor aileside buna sebep. Şu doğumdan sonraki zamanlar için hakkımı helal etmiyorum, ne ona nede onu dizginlemedikleri için ailesine. Allah yukarıda bana ve aileme yaşattıklarının hepsini kendisi ve aileside misliyle yaşasın ve ben görüm istiyorum. Böylece aklı başına gelsin istiyorum.
Onu bırakıp gitmek istiyorum, galiba sevgim bitiyor ama kızıma ne hesap veririm sabredemedinmi derse diye Rabbime dua ediyorum onu ıslah etsin diye. Annesinden babasından nefret ediyorum. Kendimden nefret ediyorum neden anası gibi arkadan iş çeviremiyorum onu yanımda tutamıyorum bütün bunlara sebep oluyorum diye. Ailem bunları haketmiyor ama çenesine dayanamadığım ve diyeceklerini artık kaldıramayacağım için susuyorum ama o susmuyor.
Atamam oldu başka bi şehire gidicez, çalışmaya başladığım zaman bakıcıya bırakamazmış anneler gelip dönüşümlü olarak bakacakmış. mecburlarmış. Herkes öle yapıyormuş.
Babam artık annemi sadece eşim yokken yolluyor ben böyle bişi nasıl isteyim. Kaldıki iki tarafınfa ne mecburiyeti var. Ama anlamıyor. Güya bana onlardan daha çok değer veriyormuş ama bn bunları göremiyorum. Sinirlendiğinde gözü dönüyor. ve hep ben haklıyım diyor. Hiçkimseye anlatamıyorum buraya bile yazmayı çok düşündüm ama dayanamıyorum artık.
Kendi bırakıp bırakıp gidiyor, annen gelecek diyor, fedakarlıklarını görecem diyo, ağzımı açıp bişi diyemiyorum ya. Okadar zoruma gidiyor anlatamam.

Ne kadar çingene biriymiş ve aileside aynı. Annemler illa oda takımı alacakmış, yüzsüz gibi istedi bide almazlarsa ne yapacak bilmiyorum. Bütün arkadaşlarının akrabalarını kayınpederi almış, arkadaşının birinin cebinden para çıkmamış. Napim ben yani, almıyorlarsa alın diyemem. Velevki haklı bana az değer veriyorlar, bu benim sevgimi değiştirmiyor. Ben seviyorum onları. bunu söylüyorum yine onları savunuyorum diye duymadıım laf kalmıyor.

Bırakıp gidicem diyorum, kızınıda göremezsin diyorum, ben öyl sancakmışım 2 yaşından sonra alırmış kızımı.

Rabbim akıl fikir versin, ıslah etsin. Aileside benle ilgili huzurumuzu bozacak şeyler yaptıkça söyledikçe huzur bulamasınlar ne burda ne ahirette. Çok fesat bi kadınmış ve kocamıda öle almışki avucuna görseniz her boku kocama sormadan yapmıyorlar, akıl veren kocam sanırsınız ama kadının bi dediğinden çıkmıyorlar.

mıyopı senınkınede dıyecek söz bulamıyorum..
allahım hepımıze sabır versın baska bıse demıyorum..
yalnız degılsın hepımızın kocasından yana derdı var,
dılıne vurdumu benımkıde senınkı gıbı olabılecek bı yapıda..
hergun ıcımden dua edıyorum,aramız bozulmasın dıye..
yoksa mazallah soylenmıcek laflar eder benımkıde..
kendını yalnız hıssetme..hatta kocasıyla sorunu olan hıckımse,bunu sadece kenıdının yasadıgını sanmasın..
inanınkı bunların hepsı aynı..
senın su yasadıgını ıkı gun sonra bende yasayabılırım yani..
allahım aıle huzurumuzu bozmasın..bızlere sabır versın

okuduklarımdan sonra aklım sagoda kaldı:50::50::50:
allahım yardımcısı olsun..kocasının aklı basına gelır umarm en kısa zamanda:47::47:
inş. guzel haberlerle gelırsın sago
başka hıcbıse yazasım kalmadı,okuduklarımdan sonra:50:

Canim kocasiyla baristilar suan evinde. O gece kocasi gitti aldi geldi evlerine. Buraya giremedi sanirim. Iyiler suan cok şükür

Miyupi soylicek soz bulamiyorum canim rabbim yuvamiza huzur versin, hic birimizi utandirmasin insallah...

kendını yalnız hıssetme..hatta kocasıyla sorunu olan hıckımse,bunu sadece kenıdının yasadıgını sanmasın..

Kimseye anlatamıyorum biliyormusun. Daha öncede az buçuk anlatırdım size. Yaşadığımız sorunlar var ama ben aileme yansıtmamaya çalışırdım anlatmazdım. Şimdi herşey okadar çok ortaya döküldüki ve çevrede böyle şeyler yaşayan kimse olmadığı için sanki kimse yaşamıyor gibi geliyor. En son babam dediki biz senin yanındayız hep. Olmuyorsa gel dediler ya. Ama ben kocamı seviyorum maalesef. Birde kızıma ne diyecem sabredemedim. babanın istediği gibi olsaydım böyle olmazdımı diyecem. Korkuyorum çocuk büyüyünce ona anlatacaklarından. Manipüle etmeyi çok iyi biliyor. Kızıma kim bilir neler anlatır.

Bunları derken bile yinede seviyorum onu, düzelecek diye umut ediyorum. Sıkıntıdayım annemlerede her dediğini anlatamıyorum üzülmesinler diye. Psikooloğa gitmek istiyorum ama ne anlatıcam nasıl anlatıcam bilmiyorum. He bide ağlamadan nasıl anlatıcam onu bilmiyorum.

Benim sorunum susamamak işte. O konuşurken her defasında kendime telkinde bulunuyorum. Sen suski oda bi yerden sonra bıkar konuşmaz diyorum ama olmuyor. Başladımı bırakmıyor ve istiyorki ben haklısın diyeyim. Haklısın diyorum bu sefer sen benim gazımı almıyorsun diyor. Yapımda yok. Çenemle insanları yola getiremiyorum kocamda hep kafasında yazıyor bunu deseydin sakinleşirdim ama ben onun kafasından geçenleri nerden bilebilirimki.

Miyupi soylicek soz bulamiyorum canim rabbim yuvamiza huzur versin, hic birimizi utandirmasin insallah...

Amin eylülcüm. Rabbim düşmanınım başına vermesin denir ya, doğumdan sonra yaşadıklarım öle bi süreçti. Hani dayakmış, aldatmaymış hiçbiri yok ama psikolojik şiddetin alası var. Rabbim ıslah etsin onu en kısa zamanda. Burdan taşınacaz dedim ya, Rabbim biliyor ya annemle ne güzel vakit geçirecektim ücretsiz izindeyken. Ama şimdi belki gidince iyi olur diyorum. O annemleri görmez annemler onu görmez. Aradakiler soğur ve düzelir bişiler diye umuyorum. Ama illa diyorki sırayla gelip çocuğa bakıcaklar. Ben istemiyorum iyi bi bakıcı bulup benim istediğim gibi baksın istiyorum. Hatta bana kalsa 1-2 yıl ücretsiz izin alimde kendim büyütüm istiyorum ama olmuyor işte.

Dualarınızı eksik etmeyin benden. Hergünüm böyle geçiyor. Sabah annem gelemicek bugün diyorum yalnızmı kalcaksın diyor halbuki akşam gitti iftara diye 12miydi ne geldi. O gidince yalnız kalmıyorum sanki. Ama annem gelmeyince bencil oluyor, fedakar değil diyor. Bazen diyorumki işinde falan kendi gibi biriyle karşılaşsın ve o kişi onu adam etsin. Sıkıntılar çeksin adam olsun diyorum. Rabbim benden daha iyi biliyor. İnşallah en kısa zamanda anlar kendininde hata yapabileceğini. Haksız olabileceğini.

Karı gibi ya. İnan kadınlar hiçbişiyi unutmaz, ısıtıp ısıtıp her kavgada ortaya döker derler ya. Bunu diyenler benim kocamı görmemiş. Hiçbişiyi unutmuyor, baban böle demişti, anan böle demişti. Ve şunu farkettim cımbız gibi işine gelen cümleleri alıyor. Artık hiç bi dediğine inanasım gelmiyor. Mesela şu kişi bile baban hakkında böle dedi diyor. Bigün sonra bende gidicem o kişiye sorucam babam gerçekten böle bi insanmı diye diyorum yok o öle dememişti ama şu böle demişti diye çeviriyor lafı

Miyopi esin neden bole yapiyor ya senin annende kaynanada bakmak zorunda degil. Israrla neden senin ailenin ustune geliyor. Anlamis değilim sanku onlara guvenerek mi yapti cocugu :( canim Allah yardimcin olsun islah etsin kocani. Akil fikir versin de kiymetini anlasin. Duzelirsiniz insallah. Bizde yasicaz belki bole sorunlar. Ben kaynanam bize gelsin bile istemiyorum. Eltilerim desen bir kere Hayır li olsun demediler. Bundan once cocuk yapin nie yapmiyorsunuz diolardi. Buyuk eltim sadece aradi nasil oldu dedi ikiz dedi? Ima ettigi şey tup bebek mi demek istiyor? Sonra aramadi 1 kere bile. Yukarida otuyor diger eltimler onlarin yanina geldiler kapimi calmadan toplasip koye gittiler. Yukarda oturan eltimde 1 kere zilime basmadi. 40 kat yabanci beni gordugunde nasil gidio diye sordu onlardan ses yok. Ben napcam bilmiom. Kaynanamlar geldiginde gosteris icin gelecekler. Iki kaynim 4.5 aydir tebrik icin bile aramadi. ... esimde bana baski yapacak dogumdan sonra üzecez birbirimizi biliyorum. Napalim yavrularimiz icin katlanacaz dualar edecez. Rabbim dogru yoldan sasirtmasin insallah. Bizlerede guc kuvvet versin insallah. ...

selamunaleykum canlar :16:
aynen millana katiliyorum canlar :16:
hersey imtahan malesef alttan almak bize dusuyor sonra unutulup gider gecer bu gunler insallah rabbim tum ailelerin yardimcisi olsun zaman kotu aile kurmak zor yurutmek dahada zor hersey rabbimizin imtihani mukafatini ondan bekleyelim sabredelim canlar bi anlik ofke hayatimiza mal olmasin....

selamunaleykum canlar :16:

aynen millana katiliyorum canlar :16:
hersey imtahan malesef alttan almak bize dusuyor sonra unutulup gider gecer bu gunler insallah rabbim tum ailelerin yardimcisi olsun zaman kotu aile kurmak zor yurutmek dahada zor hersey rabbimizin imtihani mukafatini ondan bekleyelim sabredelim canlar bi anlik ofke hayatimiza mal olmasin....
Aslm bacımmmmm:16::16::16:

Back