• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

anladım bitanem herseyin hayırlısı. gonalf ince ondan verirse hazır toz zaten sadece ayarlayıp vuruyorsun :D kalem gibi bişey zaten. rabbim gönlünün muradını versin İNŞALLAHHHH:nazar::49: Dualarım seninle kuzummmmm Kadir gecesinde aklımdaydın sanada dua ettim bitanem.:49::16:

canım benım Allah razı olsun
Bende kadır gecesı ıftarda sahurda mısafırım vardı gıttıkten sonra namazlarımda dualarımda hep yalvardım yakardım rabbime ınsallah hayırlıdır bu evlat bana ki nasıp olur
Rabbım sana da sağlıklı hayırlı evlatları kucağına almayı nasıp eder canım

canım benım Allah razı olsun
Bende kadır gecesı ıftarda sahurda mısafırım vardı gıttıkten sonra namazlarımda dualarımda hep yalvardım yakardım rabbime ınsallah hayırlıdır bu evlat bana ki nasıp olur
Rabbım sana da sağlıklı hayırlı evlatları kucağına almayı nasıp eder canım
Amin canım inşallahhhhh...
rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. seninde güzel haberini almamız yakın çok morelli ol canım sıkıldıgın insanlardan uzak dur.

canım birde gece uymadan önce eşin karnına elina koysun YA HALIK, YA BARİ, YA MUSAVVİR OKUSUN 21 defa. biz bir gece yapmıştık öle. arkadaşım aşılama olacaktı hergün yapmış. onu yaptıgımız ay hamile kalmıştık. paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
Amin canım inşallahhhhh...
rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. seninde güzel haberini almamız yakın çok morelli ol canım sıkıldıgın insanlardan uzak dur.

canım birde gece uymadan önce eşin karnına elina koysun YA HALIK, YA BARİ, YA MUSAVVİR OKUSUN 21 defa. biz bir gece yapmıştık öle. arkadaşım aşılama olacaktı hergün yapmış. onu yaptıgımız ay hamile kalmıştık. paylaşmak istedim.

canım benım saolasın tabıkı yaparız bu akşamdan ıtıbaren:1::1::1:

kızlar bir haftadır ömerle uğraşıyoruz
önce diş çıkarıyo diye düşündk
kaç gündür sahurda bile acillerdeyiz
bi dr kulak enf diyor biri boğaz enf.
ne ilaç işe yaradı ne bişey
günde 1 saat anca uyudu ve uyuttu ömer
dua edin bizim için kızlar

kızlar bir haftadır ömerle uğraşıyoruz
önce diş çıkarıyo diye düşündk
kaç gündür sahurda bile acillerdeyiz
bi dr kulak enf diyor biri boğaz enf.
ne ilaç işe yaradı ne bişey
günde 1 saat anca uyudu ve uyuttu ömer
dua edin bizim için kızlar
canım çok geçmiş olsun. rabbim şifa versin inşallah düzelir biran önce.
kuzum benim ya kıyamam ona :(

Allah razı olsun canım ya
oğlumla oynamayı özledim :((
ağrısını ksemiyoruz nasıl anneyim diye kahroluyorum :((
kendini üzme canım bebek o nerden bileceksin derdi nedir. kahretme kendini rabbim en kısa zamanda toparlıcak inşallah bebegini. agrıları azalacak

Günaydın canlar,

bugün ayrıntılı ultrasona gircem inşallah iyi çıkar.

çok heycanlıyım çoookk:16::nazar:

ayy ne güzel
midesini karaciğerini bile göreceksin kuzuların :16:
eylül ultrason resimlerini sakla derim
doğumdan sonra onları izlemek çok keyifli oluyo
canım geldim çok şükür. sonucumuz çok şükür temiz çıktı. maşallahları var. rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu. özge, ecem, gülgüzeli, yagmur. ismini unuttuklarım hepinize yaşatsın inşallahhh
cd verdi canım ikili testimede aynı doktora gitmiştim onunda cd si duruyor :D us kağıtlarınıda saklıyorum :D ayy hepsi degerli onların :D:nazar:

ömer nasıl oldu canım?_

canım geldim çok şükür. sonucumuz çok şükür temiz çıktı. maşallahları var. rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu. özge, ecem, gülgüzeli, yagmur. ismini unuttuklarım hepinize yaşatsın inşallahhh
cd verdi canım ikili testimede aynı doktora gitmiştim onunda cd si duruyor :D us kağıtlarınıda saklıyorum :D ayy hepsi degerli onların :D:nazar:

ömer nasıl oldu canım?_
teşekkür ederiz teyzesi
gece uyumadı canım ama sabahki ilaçlarından beri çok şükür iyi

Canlarım kardeşlerım benım
Belkı yarın gıremem sımdıden bayramınız şeker tatında gecsın ınsallah hepımıze hayır sağlık mutluluk getırsın
Bebısı olan anneler yavrularınızla ılk bayramınız ne güzel benım gıbı bebıs ısteyen kardeslerınızı de bayramda unutmayın dualarınızda emi
Sizi çok sevıyorum kendınıze ıyı bakın Allaha emanet olun

selam kızlar ben geldimmm :)
uzun zamandır bilgisayarımda sorun vardı. tlf.dan da buraya giremiyorum face.de aktif olanlarla yazıştık. Oğluşum 6.ay 6. günlük bugün. emekleme çabaları içinde yuvarlanarak heryere gidiyor. çok velet oldu teyzeleri :D yine gelirim
Şimdiden hepinize iyi bayramlar öpüldünüz

Selam canlar bende bayraminizi kutlamak icin geldim. Herkese iyi bayramlar diliyorum.Seraycim masallah Berke 'ye. Osgecim dularimiz seninle tatlimmm. Öpüyorum hepinizi...

güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz canlarım
şimdiden bayramımızı mübarek edeyim,Rabbim bol bebişli, sağlıklı huzurlu bayramlar nasip etsin hepimize
özgecim sana ayrıca dua ediyorum cnaım :34:

güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz canlarım
şimdiden bayramımızı mübarek edeyim,Rabbim bol bebişli, sağlıklı huzurlu bayramlar nasip etsin hepimize
özgecim sana ayrıca dua ediyorum cnaım :34:
. Canım benım Allah razı olsun senden de hepınızden de. Eylülüm canım benım sizde benım hep dualarımdasınız Allah sana ve bekleyen tüm kardeslerıme hayırlı doğumlar nasip etsın.bebişi olanlarda Bayram şekerlerinizi öpün yerime Allah'a emanet olun canlar öpüldünüz

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr..
ben artık buranın yerlisiyim ona göre:27::27:
açılııın,dagılın..nehir ve ben geliyoruuuuuuuzz..

ooh yaaa kocam işe baslıyo yarın..
sonrakı günde gs-fb macına gıtcek kayseriye..
bende özgürlüğün tadına varıcaaaammm:27::27:

inşalla:27: artık bı engel cıkmaz buraya gelmem konusunda..yeter yaniiiiii!!!

millet dogurcak ben hala yokum..

oooff bu ne sıcak yaa bayıldım 2 gundur...

anaaaa şimdi görunce bı tuhaf oldum..ben artık bu smıleyı kullanamıcam mı:49::49::49::49::49:

bızım smıle artık bu:emir_bebek::emir_bebek:
aynı nehır gıbı zaten buda yerınde duramıyo yatıp yuvarlanıyor..
bızım kız emeklıcek az kaldı..1 adım atık devrılıyor..ama yılmak yok 50 kez devrılıp yıne kalkıyo..
hıc anasına cekmemıs..az yat be kızım:1::1:hıc üşenmıyo..

Back