Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Selam millet;

Bugün 1 ayımızı bitirdik çok şükür. Doktora gittik kontrol içinde 500 gr almışız ilk haftadan sonra, doktor sınırda, mama takviyesi dedi. hemde her emzirmeden sonra dedi. Biraz abartmadımı sizcede? 500 gr sınırda bir değerse ben neden güünde 3-4 defa mama vereyimki. Hem her defasında mama verirsem bırakmazmı beni. Bende günde 1 defa mama vericem 1kaç gün. Ablam geçen sene öle yapmıştı, bırakmadı beni dedi. Bende öle yapıcam 1-2 hafta sora mama vermicem.

Canım sıkıldı ya, şimdide k.validemlere gidicez görün siz cümbüşü, yok sütün yetmiyorda, yok zaten az yiyorsunda. Sinirlerim tavan yapıcak yine. Dua edin bana, şu sıralar kocamda aileme kötü davranıyor, evliliğim çocuğum ve benim için duaya ihtiyacım var. Ramazan gününde benide ekleyin dualarınıza kızlar.

selam canım... doktor sınırda dediyse kendin bir dene bakalım mama ver ama dediğin gibi her emzirmede verme. dularımız seninle canım takma sen kaynananı ya konuşsun dursun sanki kendi büyütüyor. kocanlada allah muhabbetinizi arttırsın canım. dikkat et kendinede bebişede..

miyopicim maşallah bebişe,,ismi neydi hanım kızımızın ben hatırlayamadım
bu arada mamayı çok vermek bana da mantıklı gelmiyor,,anne memesini almıyolar sonra bikaç kişi de gördüm..en azından biberonda vereceksen anne göğsüne çok benzeyen biberon uçları var ayırt edemesin sıpalar diye..onları kullanabilirsin belki..ama emmesi iyi ise sık sık emzir..ne kadar anne sütü o kadar bağışıklık
bu arada kaynana çocuğun durumu normal gidiyomuş de ki normal de zaten..herşeyi bilmek zorunda değiller..

ve kızlar doktordan geldim..
5 cm lik nurtopu gibi kistim varmış..yeni öğrendik.

ayrıca yumurta akı gibi sıvı gelmesi 5 6 gün sonra adet olmaya delaletmiş..ama ben olmadım..doktor söktürücü vermiycem progestan vericem dedi belki geç döllenmedir yenidir dedi..0.1 çıkan hcg sonucundan dolayımı dedi anlamadım..

kan tahlillerim de kan değerlerim accık düzelmiş(ferplex sayesinde ),iyi kolestrolum yüksek çıktı,bu çok güzel bişeymiş..şükür ki kanımda güzel olan bişeyler de var
akıntım vardı fitil verdi
bu arada kist ıyı huylumu diye kan testi yaptrdı pzt alıcam sonucu..
smear yaptırdım,15 gün sonrada onun sonucu çıkacak..

güzelce bir kurcalanıp geldim, çok ara vermiştim yahuuu

miyopicim doktorun sınırda tanısı biraz doğru çünkü bebekler 3 aylık olana kadar 1 yada 1.5 kilo alıyolar aylık.3 aydan sonra kilo artışı yavaşlıyo yarım kiloya falan düşüyo 4 ve 5.aylarda anne sütü alan bebekler 100 gr bile alsa yarıyo süt diye değerlendiriyolar.mama verirken biberon ucunun 0-3 aylık olmasına dikkat et onların delikleri küçük oluyo emmesi zor olduğu için memeyi bırakmıyolar.ben kuzey 2 aylıkken işe başladım ya süt sağdım annem biberonla verdi o uçları kullandım beni emmeyi bırakmadı çok şükür.sakın üzülüp sütünü azaltma.alabildiği kadar alsın.inşallah moralini düzeltecek birşeyler olur.

doktor elledi ya canım yoksa bile bu ay olur benim öyle oldu kurcalanmak yaradı

televizyon dada bişey yok ki izliyim

eylüllll :) 20.haftaya girmişin bebişleri hissetmene az kaldı.ben 12 haftada hissettim ilk kuvvetli tekmemi 19.haftada yedim ama iç karnım dar benim.görümcem 22.haftada hissetti mesela.her an hazırlıklı ol canım rahminin üstünden bir pıt gelebilir :)

kızlar eşimden ayrıyım ya hala dün mesaj yazmış çok hoşuma gitti acayip duygulandım.ayırmasın allah bizi tek dileğim bu seni çok seviyorum güzel karıcım yazmış.

canım bende geldim kocam bugünde yok yemek derdimde yok

kız 19+1 im bugün hissedim yaa çok istiyorum vursun anasına tekmelesin beni yavrularım

eşin hatasını anlamıştır artık ailenden özür diledi mi? kuzey nasıl?

ecemcim doktor kurcalamış. bu ay yada önümüzdeki ay hayırlı haber bekliyoruz senden ... bu arada kistten korkma inşallah iyi huyludur bendede vardı 15-20 güne geçti. bir sonraki kontrolde yok olmuştu. inşallah seninde öle olur canım benimde 55 mm di

hatasını biliyo canım da yüzü yok hala ailemden özür dilemeye.kuzey çok iyi tam oyun çağı artık :) rahat rahat gezmeye bile götürebiliyorum.herşeyi yiyo sıpa :) rahatladık yani zorlu emzirme dönemi geçti.hala emiyo belirli aralıklarla

anladım canım herseyin hayırlısı. zamanı geldiğinde özürünüde diler...

kuzeyimize maşallahhh ayy bizde görürüz inşallah ogünleri... daha tekme bile atmıyorlarrrr

sen özel bişey yapmışmıydın? soğan kürü falan..
ben bi yapayım diyorum ya kür iyi gelir belki
sağ tarafta yumurtan var dedi..
ekşın yapılmalı dimi,yumurta çatlamış,patlamış diye bişey demedi

allah yuvanı hayırlısıyla sana bağışlasın canım...bol bol dua et..eşinde hazur ramazan ken gelsin ailenin yanına..sürünceme de kalmasın böyle..onların yanında bidaha yapmayacağına söz versin..özür dilesin..1 kere yok deseler de 2.defa gelsin..hatası büyük,her türlü yolu denemeli

canım özel bişey yapmadım ben ama sen soğan kürü yap bence. soğan kürünü yapanlar çok memnunlar.
ilaçta kullanmadım özel bişeyde yapmadım. genelde adet olamayan kadınlarda görülürmüş ben o ay doktora gittiğimde geçen seneye ramazan bayramıydı hatırlarsın belki adetim 8-10 gün geç kalmıştı hatta diodunuz bana çocuk okula başlıcak sen test yapmadın diodunuz ozaman çıkmıştı kist adet oldum bittikten 10 gün sonra gittim kist yok olmuştu

biraz karışık oldu inşallah anlamışsındır

hmmm adetle attın demek ki..soğan kürü de yapayım ben yinede ..
birde benim doktor progestan verdi..söktürücü vermedi..belki bikaç gün önce döllenen yumurtan vardır dedi..
kistik yavrumla takılıcaz artık buralarda,,oyy anasının kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…