eylülcüm bağırsaklarının orda küçük seğirmeler hissediyor musunBen bu bebeleri nezaman hissedecem yawwww
bugün belirgin şekilde öle şeyler oldu gaz gibianam ne çok yazmışım :))
miyopi inşallah işine yarar yazdıklarım
annelik tecrübeymiş tamamen
hergün yeni bi şey öğreniyorum ömer sayesinde
eylülcüm bağırsaklarının orda küçük seğirmeler hissediyor musun
tik gibi minik minik
anam ne çok yazmışım :))
miyopi inşallah işine yarar yazdıklarım
annelik tecrübeymiş tamamen
hergün yeni bi şey öğreniyorum ömer sayesinde
eylülcüm bağırsaklarının orda küçük seğirmeler hissediyor musun
tik gibi minik minik
hahhhhbugün belirgin şekilde öle şeyler oldu gaz gibi
uykusu daha çok değişir canımÇok saol canım. Kaka olayını doktor sölemişti ben ondan takıldım orda. Ama senin doktor farklı sölemiş. Sivilce benzeri şeyler içinde süt yağlı olursada oluyormuş ozaman senin doktorun dediğiyle örtüşüyor. Süt yağlı olunca yüzünde kabarcıklar çıkıyor, birde kaka azalıyor
Uyku düzeni konusundada geçen haftalarda 2 gün uyursa 3.gün şaşıyordu. Bak bugün maşallah nazar değmesin diyelimde gündüz iyi uyudu. Meme olayıda bencede dediğin gibi, çünkü bugün emdi emdi kusup duruyor sonrada. Ben ağlayınca memeyi dayıyorum emecek diye, oda görünce eh alim bari diyor, sorada fazla geliyor heralde
Bakalım tecrübeyle neler öğrenicez :)
nörelim canım evde pinekliyorum. tv de bişey yok çıldırcam :))) sen nörüyon ?selam canlarrrrnoruyonus bakem
kuzucıklar merabayın..ben hala regl olmadım...ayın 30 unda test yapıcam o zamana kadar gelmezse tabii
merhaba canimmm. kız doktora bir git istersen! kaç haftadır olmadın inşallah iyi haberlerle gelirsinnnkuzucıklar merabayın..ben hala regl olmadım...ayın 30 unda test yapıcam o zamana kadar gelmezse tabii
hadi bakalım canım inşallah geç yumurtlamışsındır.en son 3 haziranda regl oldum kızlar..ama 1 hafta önce gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı yüzünden geç yumurtladığımı düşünüyorum..o yüzden 30 una kadar olmazsam doktora gidicem..
hadi hayirlisi canim insallahen son 3 haziranda regl oldum kızlar..ama 1 hafta önce gelen yumurta akı kıvamındaki akıntı yüzünden geç yumurtladığımı düşünüyorum..o yüzden 30 una kadar olmazsam doktora gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?